Geen noemenswaardige mutaties bij FC Twente

Geen spectaculaire mutaties bij FC Twente op de laatste dag van het transferwindow. Felitciano Zschusschen, geboren Bredanaar, vertrekt voor een halfjaar op huurbasis naar NAC Breda. En dat was het dan wel. Grootverdiener Rasmus Bengtsson is er dus nog. Net als die andere grootverdiener, Luc Castaignos. Inkomende transfers waren vanzelfsprekend niet aan de orde, gezien onze financiële situatie.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Geen noemenswaardige mutaties bij FC Twente

  1. johan

    maakt niet uit joh. Luc gaat zijn geld echt wel opbrengen. Ga maar na, wat de historie zegt over ex spitsen van Jong Oranje … $$$ Verder zag ik dit filmpje: http://www.vi.nl/nieuws/pirlo-bezorgt-castaignos-pijnlijk-moment-pep-bedankt-mino.htm

    Ik dacht Luc man, als je die techniek hebt, wat is er aan de hand? Ik denk dat hij te strezzy is. Ga reggae luisteren, neem een driedubbele sauna, sla een paar trainingen over, rook voor mijn part some ganja man, of laat je verwennen in een grote zitzak door de plaatselijke palendansvereniging, maaruh Relax! Neem een beetje over van de rust van Tapia, zoals ie dat balletje nog ff lekker neerlegt voor zijn andere voet. Ik zweer je, jij hebt meer technische skills dan we allemaal denken, maar je jijzelf of de TS hebben je wijs gemaakt dat je hard moet werken. Fout.. in de eredivisie niet nodig. Relax en tennisvollet dat balletje lekker in de goal, ik zag dat jij dat kan! Kloas is natuurlijk een ander verhaal, maar ik voorzie van hem de winnende kopgoal uit een corner in de Kuip. Komt goed!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.