Rasmus Bengtsson per direct naar Malmö FF

Operatie Nieuw Realisme en de daaraan voorafgaande operatie Grote Schoonmaak zijn bij FC Twente in volle gang. Na de ontslagbrieven van eerder deze week is het nieuws nu dat we grootverdiener Rasmus Bengtsson hebben weten te slijten aan Malmö FF. Het tempo zit er dus lekker in. Weer een salarispost minder en nog een kleine transfersom ook! Who’s next?

5 reacties op “Rasmus Bengtsson per direct naar Malmö FF

 1. really down

  Mannen vechten nooit met mama
  Geplaatst op 26 maart 2015 (C) Rob
  Het is een beetje het verhaal van mijn leven: ik weet altijd alles als laatste van iedereen. Als twee mensen die ik ken blijkbaar al twee maanden de kalk van het plafond neuken, ben ik die sukkel die op een avond tegen een vriend zegt:
  Zie ze daar nou staan zoenen?! Dat geloof je toch niet! ze wonen al zowat samen, dat weet iedereen.
  ‘Oh… eh… ja…. o.k…’

  En zo las ik afgelopen week dus van het werkelijk ge-nia-le plan van de Braziliaanse club Sport club dos Recall: om het supportersgeweld te beteugelen zet die club tegenwoordig de moeders van de hooligans in als steward. Ik dacht iets heel nieuws te lezen, maar m’n gabber Paultje kende dit nieuws natuurlijk al weken.

  Neemt allemaal niet weg dat ik dit echt een geniaal plan vind. Nou worden de meest lullige zaken tegenwoordig al snel ‘briljant’ of ‘geniaal’ genoemd en vaak vind ik het nogal overdreven, maar dit vond ik dus wel degelijk geniaal.

  Want: ik heb een schat van een moeder, eerlijk waar, maar er zijn gebeurtenissen in mijn leven waarbij haar aanwezigheid gewoon niet gewenst is. Ik prefereer het dat mijn moeder niet aanwezig is als ik met 50 biertjes in mijn lijf door een stad zwalk terwijl ik keihard ‘Joop wat heb je nog in de verkoop.’ loop te zingen. En als ik dan, superstar dronken, mijn tong in een dronken bui in een al even dronken vrouw verstop moet ik dit niet nog eens dagen horen:
  ‘Is dat nu je nieuwe vriendinnetje?’
  ‘Mam, ik weet niet eens hoe ze heet en ik zou haar vandaag nog straal voorbij lopen en zij mij ook.’
  ‘Oh… nou… Het leek mij wel een aardig meisje.’

  En ook bij het voetballen hoeft ze niet mee. Niet dat ik veel schokkende dingen doe, behalve een meter bier drinken en flauwe grappen maken, maar toch, ik zou me geremd voelen.

  En daarom is dat plan van die Brazilianen zo briljant. Wij mannen zijn allemaal suckers voor onze moeders. Geen enkele gozer, en zeker niet de stoere hooligan, wil voor z’n makkers voor lul staan omdat z’n ouwe moedertje hem ineens toe roept:
  ‘Zeg, kom jij eens heel snel uit dat hek vandaan! Ja jij ja, grote lul! Ben je nou helemaal gek geworden? Zo heb ik je niet opgevoed, jongen! Wacht maar tot je vader hier van hoort, dan ben je nog niet jarig, pikkie. En leg die steen eens even netjes terug waar je ‘m vandaan hebt! Wat sta je die jongen daar nou uit te dagen? Ken je hem? Of is het alleen maar omdat hij voor die andere club is? Wat kinderachtig! Wees jij gewoon de wijste! Gewoon een beetje lief zijn voor elkaar,oké? En wat zijn dat voor gekke liedjes die jullie zingen? En moet je altijd zo veel roken en drinken? Ik heb je al zeker vier van die bloemenvazen naar binnen zien kachelen! Kan wel wat minder hè! Je moet morgen gewoon weer werken! Nou, je hebt geluk, mama is met de auto, dus je kunt mee terug rijden of ging je nog wat met die rare vrienden van je doen? Dat zijn toch geen jongens voor jou….’

  Gevolgd door een ouderwetse oorvijg ten overstaan van je gabbers. En je slaat niet terug, want geen enkele echte vent slaat vrouwen, laat staan zijn moeder.

  Geloof me: dat wil geen enkele gozer. En buiten het feit dat geen volwassen vent nog ‘bemoederd’ wil worden: geen enkele man wil zijn moeder ooit teleurstellen, wij zijn geboren ‘motherpleasers’. Diep in ons hart willen wij nog altijd dat onze moeders trots op ons zijn. En nee, dat is ze niet, als je met 50 bier in je pens lallend en brallend door de nacht zwalkt, dan is het beter dat ze dat niet ziet. Dat moeten we haar en onszelf niet aan willen doen.

  Als ik in het FC Twente-bestuur zat zou ik wel weten welk dreigement ik naar de harde kern zou sturen voor ze nog eens ergens de beest uit willen hangen.
  Want echt ik wil het gewoon overnemen van Aldo en die Joop schop ik zo gauw ik hem zie direct de straat op, nee hij mag niet eens een taxi bellen, elke eurocent telt.
  Mijn moeder stel ik aan voor de hapjes en de drankjes, want zij houd mijn alcohol percentage wel onder controle, want wat zullen de supporters dan wel niet denken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kasper

   mooi fantasie rijk geschreven verhaal Robbert

     /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  FC Twente speelt vrijdagavond in Schotland een oefenwedstrijd tegen Aberdeen. Jari Oosterwijk, Jeroen van der Lely, Lars Bleker, Peet Bijen en Jelle van der Heyden reizen mee met de eerste selectie.
  “Deze jongens maken bij Jong FC Twente een goede indruk, voor hen is dit een mooie ervaring”, verklaart trainer Alfred Schreuder op het digitale thuis van de Tukkers. “Zo zullen Peet Bijen en Jelle van der Heyden in de basis beginnen. Dit is een goede wedstrijd om te zien hoe ze er voor staan”, meent de coach.
  Luc Castaignos, Andreas Bjelland, Orlando Engelaar en Felipe Gutierrez blijven in Nederland achter. “Zij herstellen momenteel van hun blessure”, vertelt Schreuder, die ook Ter Avest thuis laat. “Hidde heeft de laatste periode een druk programma gehad en kampt met lichte klachten”, vertelt de oefenmeester.

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Ik hoop dat ik niet zee ziek wordt !
  Darryl Lachman heeft gekozen voor de trip met Curaçao
  ik denkt dat ik onder Patrick Kluivert professioneler kan worden, ik zou aanvankelijk aansluiten bij de eerste selectie van FC Twente, maar ik ben op dit moment op pad met de nationale ploeg van Curaçao.
  “Ik ben in Nederland geboren, maar heb zowel Surinaams als Curaçaos bloed, dat ik nu voor Curaçao uit kan komen, geeft me een trots gevoel”
  Ik kan me nu met aangename temperaturen voorbereiden.
  Ik moest wel even wennen, ja. Het zijn echt totaal andere omstandigheden, ha ha
  Toch is het niveau best hoog. We kunnen met een goede ploeg aantreden, de eerste wedstrijd tegen Montserrat hebben we gewonnen, maar nu moet Curaçao het opnemen in en tegen Montserrat. Dat land heeft echter geen geschikte landingsbaan voor grote vliegtuigen, waardoor de selectie vliegt op nabij gelegen Antique. Vervolgens moet men per ferry een anderhalf uur durende tocht maken richting Montserrat.
  “Ik hoop maar dat ik niet zeeziek word”, besluit de verdediger van de Tukkers.
  ———
  Wat moeten we ermee, wat een watje en mietje heeft FC Twente weer binnen gehaald, ook een complete miskoop.
  Eigen jeugd erin, Peet Bijen is zo wie zo beter.
  Stop Lachmand in de afvalmand !!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Koekoek en Derrul komen beide terug in Hengel met 3 pond bolletjes wit in hun lamme pokkel, uitkakken en maar weer een nieuwe Porsche bestellen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.