Darryl Lachman naar Sheffield Wednesday

Hahaha! Okay, het zijn barre tijden voor ons Tukkers. We hebben heel veel grote problemen, waarvan sommige misschien haast onoverkomelijk. Dus is ieder probleem minder meegenomen. En dankzij Sheffield Wednesday zijn we verlost van het probleem Darryl Lachman. Eén van de grootste miskopen van de afgelopen jaren. Wat ze in Engeland precies in Lachman zien boeit ons eigenlijk niet, we zijn al lang blij. Next!

8 reacties op “Darryl Lachman naar Sheffield Wednesday

 1. aks

  Lachman vindt Schreuder een dubbelzinnig persoon die spreekt met meerdere tongen. (zie telegraaf)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Lachen met lachman .Lachen met schreuder.Lachen met Aldo.Lachen met RVCB schurken gattenlikkers augurken .Stop ze in een potje augurken en laat ze er nooit meer uit .Verlos hun van het aardse lucht .O God laat even tijdelijk iets van de zwaartekracht van deze draaiende aardbol in het Universum het luchtledige van alles en niets even tijdelijk de zwaartekracht laten verdwijnen van de zwijnenstal die zich Fc Twente RVCB plus Aldo Vreetworst alle worsten door de opheffing der zwaartekracht het Universum invliegen . Dat levensvormen als andere wezens dat we Ufo Wezens noemen voor hun karretje in het Universum plots zwart zien van worsten .Het hele Heelal is ja zwart van de worsten . Zij in andere levensvorm dan wij op aarde zijn geleerder en sneller dan wij .Ik kan het weten ,want 3 jaar geleden midden op de dag zag ik een Ufo in de lucht hangen op lax airport.Het was net een groot rond blik koektrommel stil hangende in de lucht .Om enkele minuten ZOEF als in het niets te verdwijnen .Maar die levensvormen zullen zich ook doodschrikken als ze vrachten Aldo worst voor hun trekkerwagentje in het Heelal zien verschijnen ze gelijk weten dat het worst van Aldo import Enschede is .Ze zijn sneller met hun trekkerwagentje Heelal int stadion dan Aldo kan denken . Die mannetjes int Heelal zien alles . Ze vliegen net zo snel als wij cammetje Australie aantikken op Internet .En ze zullen straks ook gaan lachen als ze vanuit de ruimte Lachman zien op Engels drop velden .Daar de zielige Lachmen straks van alle kanten voorbij wordt gelopen door engelse hijgende voetballers die als dolle stieren over het veld lopen .Hoe harder je loop hoe minder je na kunt denken .En dat kun je wel overlaten aan Engels drop .Ze hijgen Lachman gewoon de tribune op . Alle Nederlandse spelers harken hier nu op dit moment komt aan het harken in Engeland . Ik heb altijd gezeg dat ze 30 procent conditie tekort komen . In Nederland worst ze geleerd om achteruit rustig op de keeper te stronten .Het lijkt wel gehandicaptenvoetbal tenopzichte van die dolle stieren in Engeland .En daar wil Lachman in meekomen . Lachman gaat tweede Cabralletje worden .Geld verdienen met niks doen en lang leve de lol .En dan slaan we een bruggetje over ,ware het niet dat er geen brugverbinding is met Engeland Nederland ,maar onder de grond reizen rijzen zo benauwd dat je treintje en denkt oeps onder water even Joep vant Hek bellen . Enge gedacht onder water treintje . MAAR als toch de gehele RVCB Aldo onder water treintje een reisje naar Engeland je aan het dromen bent in je slaap . Jezus,ik droomde toch dat de gehele RVCB Aldo treintje tunnel ik met een Pen door het beton stak en Oeps er kwam lucht vrij.Nou ja lucht,het water brak als vrucht bij de geboorte . Ik wakker was geworden ,ojee wat een zalige droom,probleem opgelost .Hun vrouwen vinden wel weer een nieuwe man .Want hun mannen zijn waren toch nooit thuis . Daarom is Johan Cruifie ook nooit thuus .Johan is het voorbeeld dat de hele dag thuus niet bevordelijk is voor samenzijn .Johan zie je ook nooit samen met Dannietje .Johan is altijd en eenzaam en alleen onderweg om voetbalveldjes te openen . Johan ben je morgen thuus.Nee hoor schat ,morgen ben ik in Korea .Johan ben je dan overmorgen thuus . Nee hoor schat,dan zit ik in Italie .Johan ben je dan overoverovermorgen thuus .Nee schat,dan zit ik in Dubai .Nou Johan ,Dubai bai bai dan . We slaan het bruggetje terug naar Sloerie Mulder . Ook moeven bij Fc Twente . Alles is in de opruiming bij Fc Twente . Straks staat ook het huis te koop van Yoeri Slungel opweg naar het westen . Plotseling is Sloerie dan een gooise matras geworden die gaat slapen in de studio van de NOS niet weg te slaan .Alle drek dat Fc Twente heet slaakt Sjoerie een kreet in de lucht JES Jes ,weg uut dat boerenland op aarde .Precies als die WESTERLINGEN van de UT die hier eventjes komen zakkenvullen om in totaal 4 miljoen euro in hun reet te steken om 3 jaar over het vliegveld na te gaan denken . Nu kunnen die domme boeren van hun nu een zogenaamd Flora uitje krijgen op het vliegveld Twente GRASSPRIETJES gaan tellen die al decennia aan het verpieteren zijn .Maar die grassprietjes hebben al wel 100 miljoen gekost PIRAMIDE SPELLETJE politici zakken vullen .Vergadering op vergadering op vergadering en geld in de fietsentas steken tot ze er een boot en porsche van kunnen kopen per persoon .Maar dat doen ze niet .Want dan valt het te veel op . Dit is toch de absurtionale truc om 4 miljoen euro in de zak te steken om 3 jaar over het vliegveld te gaan nadenken . Openlijke schande maffia dat zich UT medewerkers noemen .Professors noem ik ze niet .Idioten zijn het . Halve gare misbaksels . Zie je het voor je dat ik voor een boom ga staan int bos en zeg;ik zal even een jaar over deze boom gaan nadenken,geef mij er even 1 miljoen voor . Weet je wat ze dan tegen mij zullen zeggen;die Paul is knetter . Laatst was er een jonge jongen van de UT die een onderzoek deed naar 8 banen . JAWEL ,onzin onderzoek naar JAWEL 8 banen waar je in gaat zitten omhoog en diep omlaag vallen om achteraf te zeggen was ik er maar niet in gegaan . Domste onderzoek ooit ,leverde die UT jongen toch maar mooi 8 ton op . Laatst kreeg een zich noemende Professor eikel van de UT voor de tweede keer een miljoenenprijs miljoenenprijzen in geld op de bank voor onzin niets . Nu zit die Bernhard oplichter bloembolvelden van de UT ook in Twente RVCB voor 3 ton te jaar .Allemaal aardse oplichters en nergens verstand van .Denkt die bloembollen UT man ;valt hier nog wat te onderzoeken int stadion . Als ik de stoeltjes ga tellen int stadion levert mij dat dan nog extra 1 miljoen euro op . Of dat ik een dag in de lucht kijk tegen het dak aan zodat er niet weer een dak naar beneden komt voor zeg maar 1 ton extra in mijn portemonee . Aldo schijnt het niet meer bol te kunnen werken met deze onzin varkens met nul comma nul voetbalverstand en maar geld schrapen dat onzin politiek,uranium UT en ander onzin volk in Fc Twente ten dode opgeschreven met dit stupide geldmaffia volk

    /   Beantwoorden  / 
 3. Robbert

  Jouri Mulder moet vertrekken bij FC Twente, dit besluit is een van de weinig goed genomen beslissingen waar ik achter sta.
  Net zo’n grote bek als zijn vader alles beter weten, zonder trainigs diploma.
  De opleiding trainer coach wou hij voor vijf jaar geleden al volgen, het is er nooit van gekomen.
  Mischien gaat Castaignos nu ineens wel scoren !
  Jouri ga lekker voetballen bij de senioren van de Tubanters

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  De ongewassen boeren-sv’s in de ons stedelingen omringende, perifere gehuchten en gaten hebben gisteravond jaknikkend eeuwige trouw gezworen aan de kliek van Aldo en Alfred. Ze gaan een jurerende rol vertolken tijdens de lauwe spelletjes van de Open Dag en voorts heeft Aldo ze een wat hogere prijs per kilogram voor hun biggenfleis beloofd, waarmee ze ook economisch een flinke slag sloegen, de huichelaars.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Het is van een volstrekte belachgelijkheid onzin dat er bij betaalde voetbalclubs Raden Van Onzin Commissarissen zitten . Die horen thuis in de Carnavalsoptocht als ratel nummer 2 achter de nummer 1 de politie poppen van Oldenzaal in de Carnavalsoptocht .Heel Nederland zit vastgeroest in het spel der Raad Van Onzin Drommedarissen die geen 2 bulten hebben maar een hele plank voor hun kop . Alle lonen bij elkander opgeteld van Raden Van Drommedarissen kost aan weggegooid geld 1 miljard per jaar .Nee,dat is niet op de gehele aarde,alleen al in Nederland .Net als Gerritje Zalm bij de ABN AMRO .Ooit iemand zo zien lachen dan moet je bij de ABN AMRO baggen .Gerritje is het voorbeeld van de RVC .De deur dicht thuus,deur open van de wagen ,deur van de wagen dicht,de plank open van de bank,plank dicht van de bank ,de deur weer open van de wagen ,deur weer dicht van de wagen ,deur weer open van huus en op de bank thuus zitten lachen .Pas als ze dood zijn en in de kist liggen lachen ze niet meer .Komen ze in de politiek dan hebben ze overal verstand van . Daarna kun je uitzwermen naar de Bank,of naar Fc Twente gaan of naar de Maan lopen . Maar daar hebben ze niet zoveel zin in om naar de Maan te gaan lopen . Op de Maan met min 170 bevriezen ze . Nu ik toch op de Maan ben aanbeland bij 170 graden onder nul en ook nog zonder zuurstof hadden ze wel verrekt veel zuurstof bij zich op hun rug om uren lang op de Maan te wandelen . En de hele santemekraam hadden ze bij zich in een kleine raket . Plotseling stonden ze met een maankarretje dat nog groter was dan de raket zelf . Maar ze hebben niet laten zien hoe ze dat grote maankarretje uit de raket . Ook kun je met een pak aan bij min 170 gewoon lopen,ach geeft niets .Iemand heeft het opgenomen ,anders waren er geen beelden van . Hebben ze veel beeldmateriaal bewust gewist .Beelden waren niet goed om uit te zenden vanuit een gigantische Hollywood studio in de zoutvlakte van Amerika . Zag laatst op Internet toch duidelijk schemer in de helm van een astronaut dat ik een schicht van een Cameraman zag .Hadden ze dat niet opgenomen int script dat er ook een Cameraman mee zou gaan naar de Maan . Plotseling zijn de Maanmannetje s van de Maan afgevallen en zijn ze beland int Fc Twente stadion . Als verstand zonder lucht in een klucht als er maar geld valt te verdienen op een blauwe maandag om vervolgens weer weg te kwaken naar een ander geldbedrijf . Ik zou dat zooitje ademhalers aanbevelen om gelijk met hun kontje op het geld te gaan zitten van heel toevallig is dat he dat het Sjonnie Enschede en Zonen heet gelddrukkerij . En Sjonnie staat in Haarlem .En Fc Haarlem is al jaren FALLIET . En Piet Keur stond vroeger ladderzat in Roord Dancing Carnaval in de gordijnen zich in de ronte te draaien .Ik stond naast Pietje en kon ook destijds nog op mijn benen staan .We waren allemaal ladderzat en hebben het overleefd . Wat koste toen een glas bier 1 GULDEN . De levensstandaard is nu zo verhoogd alsof iedereen een betaald voetballer is . Een nipje bier,ach een glas bier in een scheutje leeg drinken ,ja wat is dat dan nog 5 GULDEN meneer . Ach ,Mark Rutte moet zeker zijn enkeltje naar Mars betalen om vervolgens als een regenbui geld uitstrooien richting aarde . Ach,valt het geld toch plotseling op aarde op de Banken en RVCB van Twente . Als dat geen toeval is .En Gerritje Zalm lacht zich een navelbreuk .We moeten deze debielen van Fc Twente zo snel mogelijk lozen . Gaan we kwijtschelding van gelden aanvragen .Kan dit zooitje wat er zit de tering krijgen .Wordt ik Voorzitter en kan de rest op dit blog gewoon een bestuur vormen voor een normaal mensen loon . En zijn we plotseling weer op de goede weg .Gaan we echt weer een volksclub worden .Want het is nu een Bankclub van associkalen .Het is nu een clubje geworden van zeg maar 10 geldopvreters die er zitten en de gehele dag roepen dat het crisis is . Bij de VVD te Haag roepen ze ook 24uur het zelfde . VVD bewuste crisis maken om te zeggen dat het crisis is .Ja zo ken ik er nog wel eentje . Dat zijn de mooie mensen GRIJPSTUIVERS van VVD en Twente RVCB enz enz .Laat ze allemaal naar de Maan lopen. Daar is het mooi 170 onder nul .

    /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  Mokotjo kan niet weg, geen werkvergunning.
  En Luc blijft ook.
  Voorkeur voor een Portugees.
  Hopen dat Lachman wel opgehoepeld is. ..
  Schiet niks op zo, je raakt ze aan de straatstenen nog niet kwijt.

    /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  Dat wordt een leninkje bij de ECB… Want dit schiet niet op natuurlijk.. dezelfde salarissen met minder inkomsten, in de huidige dramatische boekhouding betekent eigenlijk een TWExit… Misschien maar beter ook.. Heeft de KNJB haar voorbeeld….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.