LUC CASTAIGNOS NAAR EINTRACHT FRANKFURT!


Goed nieuws voor FC Twente, en dan met name voor de medewerkers die de financiële wanorde die Joop Munsterman heeft achtergelaten moeten zien te herstellen. Luc Castaignos vertrekt namelijk naar Eintracht Frankfurt. Er schijnt door de Duitsers zo’n drie miljoen euro betaald te worden, maar daar verdwijnt de helft van richting Doyen Sports Group. Het belangrijkste is echter dat we van het absurde salaris van Castaignos af zijn. De vraag wat de beleidsmakers van Eintracht Frankfurt bezielt stellen we hier met opzet niet. Dat laten we te zijner tijd graag over aan de supporters van de Duitse middenmoter. Viel Erfolg!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

19 reacties op “LUC CASTAIGNOS NAAR EINTRACHT FRANKFURT!

 1. Paul

  Ik dacht eerder aan Eintracht Nordhorn voor Castaignos . Jezus ,het is Eintracht bankstel dugout tribune Frankworst . We dachten toch niet dat Castanjos in dat duitse geweld ook maar enigzins kan meekomen . Zelfs de andere Nederlandse spitzen spelers hebben en hadden het daar nog moeilijk om op de bank overeind te blijven zoals de Jong enz enz . Uitzondering een enkele . Eintracht Frankworst heeft ook zeker ingezet op degradatie om zulke spelers te kopen als Casbanjos . Tedje had al gezeg vandaag dat er nog geen rook uit de schoorsteen kwan . Straks komt er bij slijmTedje nog stoom uit de oren . Er zijn nu 10 spelers vertrokken verkocht en er is eentje terug gekomen Cabralletje . En straks op de laatste dag van de transfermarkt als Twente al aan de competitie is begonnen gaan plotseling voor een koopje ook de allerbesten bij Twente weg .En dan begint de ellende pas echt goed . Want dan kan Twente geen kant meer uit en zitten ze met een aangevulde jeugdselectie Eerste Divisie waardig . Alwaar Afred dan weer mooi kan zeggen;met deze selectie valt geen prijsje mee te behalen .Hebben ze de supporters weer mooi bij de poot . Plaats 15 of 16 ga ik ze dan toedichten . En Fredje Raketje zei slijmerig dat het slijm nog van zijn auto stoel afdruipt dat Alfred een FANTASTISCHE trainer is . Ik zei laatst toch dat Fredje eersteklas Slijmerd is . Fredje is ook een man als Alfred;al komt het stoom je uit de oren ,gewoon blijven zitten,net doen of je gek bent .Al rot de gehele boel straks inelkander ze blijven gewoon zitten daaro allemaal de ego s . Tedje zal zich al wel aardig ingeslijmd hebben bij Twente . Dat kun je wel aan Tedje overlaten . Tedje hadden ze gehaald om nieuwe voetballers te gaan halen . Maar als er geen geld meer over is hoe moet je dan voetballers halen . Bij Sinterklaas zeker . Aldo wil er geen geld meer insteken .Aldo wil alleen zijn geld nog terug . Ze dachten dat ze met Tedje een wonderdokter hadden binnengehaald . Tedje moet alleen zo veel mogelijk spelers verkopen .Het is diepe ellende van de diepste ellende die Twente nog nooit heeft gekend van ellende . Allemaal veroorzaakt door 2 boeven Boef Joop en Boef Aldo .

    /   Beantwoorden  / 
 2. Piet

  ON-WAAR-SCHIJN-LIJK

  Eindelijk kunnen we dan beginnen aan het bouwen van een Nieuw Twente en 3 jaar gemiste 100% kansen uit ons gepijnigde geheugen uitwissen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  feiten: 1) een ex spits van Jong Oranje heeft maar zelden internationaal gefaald… 2) Luc is nog jong 3) Hij had een ongelooflijk klotetrainer , waarbij zelfs een Robben niet zou presteren 4) hij is geen spits maar een flankspeler. Als ze hem bij Eintracht goed gebruiken gaan ze nog veel plezier beleven , let maar op. Hoe slecht Schreuder werkelijk was zal ons de komende jaren pijnlijk duidelijk worden met al die getransfereerde spelers die bij ons niks presteerden

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Ik wou er nog even bij zeggen dat Tedje gewoon een gestoorde augurk is net als dat gestoorde RVCB plus Aldo . Tedje praat Hemels om domme supporters wat te laten geloven .Tedje is nog erger dan de rest van die klaplopers int RVCB Twente . Tedje zeg ;Castaignos is zo goed als de rest en daar hebben we er al zo veel van .Ik zal even 112 gaan bellen opdat ze Redje ophalen met de Ziekenwagen en dan Tedje dumpen in de Pannekoeken Plas waar enkele draaikolken hun werk kunnen gaan doen . Nou,Twente had al geen spitsen spitzen meer . Allemaal BABYS .Straks komt er eentje MOEDERLOOS uut tweede elftal . Fc Twente verworden tot de ondergang van een moederloos tweede elftal spits . Daar kunnen straks de supporters het dan mee doen .Maar dat elftal is niet meer Eerste Divisie Tweede Elftal NEE dat is gedegradeerd door dit kutbestuur tot moddervoetbal derdegraads verwonderingen amateurgedrochte alwaar Twente weer een grote achterstand gaat krijgen op PSV en AJAX jeugd . Aldo doet net of ze met de bus naar de Eerste Divisie en straks weer bij de amateurtjes met dezelfde bus dan geen geld kost . Ik krijg werkelijk kippenvel en de hriebels van maffia Aldo en zijn slijmers . Eeerdaags ga ik nog onwel worden ,maar dat zal niet door de hitte zijn . Als het straks 35 graden is geworden en tegen 6 uur s avonds begint te bliksemen en de bliksem de auto s gaat treffen van dat Twente Boeven Gehalte weten ze toch niet dat je na blikseminslag je wagen aan een lantaarnpaal moet ontladen . Laten ze zich zelf maar ontladen . This van een grote Gods Bende Schande dat die eikels zich er allemaal hebben ingehaald voor een vorstelijk zelfloon en de koffie zelfs nog hebben durven ontslagen . Het is s nacht s mooi lopen op het kerkhof bij straks 35 graden int donker afgekoeld tot 22 graden alsof je dan in de Hemel bent aanbeland . Dit RVCB zal geen last hebben van rooie plekken opt kerkhof als ze weer zijn gestorven . Misschien hebben ze wel last van blauw bloed

    /   Beantwoorden  / 
 5. deleukstethuis

  Tedje is de nieuwe Joop. Eerst de redding dan de sloop.

    /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  Ted je snuift, rare kijk op de feiten. Vindt Schreuder een super trainer. Weinig realiteitszin.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Dat is zwaar cynisch bedoelt natuurlijk, Tedje is een lepe sjacheraar, die weet best hoe ver een trainer op zijn laatste poten nog kan vallen voordat hij hem eruit joekelt… Verwacht dat er een beste spits uit zijn hoge hoed tevoorschijn komt. En die Braziliaanse centrale verdediger van Napoli, Uvine, of weet ik veel, wordt hopelijk gehuurd. Bjelland, de lamme zak is immers ook opgetieft. Come on Ted Hankey !

     /   Beantwoorden  / 
   1. twente madmax

    Ik weet niet of dat zo is.
    Ted vind ook dat de supporters nu maar weer gewoon moeten doen en de narigheid achter zich moeten laten. Goede argumenten hebben de supporters niet om zo te doen volgens hem.
    Ik vertrouw Ted nog lang niet.

      /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Zo Tedje, goed bezig, als je nu ook nog Cabral en Fernandez over doet aan een andere club dan vind ik je geweldig.
  Maar Cabral en Fernando zijn niet te verkopen,daar moet geld bij en dan moet je ze ook nog wegbrengen met je eigen auto Ted.

    /   Beantwoorden  / 
 8. robbert

  drie andere clubs melden zich ineens voor Castaignos, de soap gaat verder ,het einde is nog niet in zicht.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Cas Peters naar De Graafschap. Ted naar Italië. Crabal naar het Riagg. Joop naar De Lut. Next.

    /   Beantwoorden  / 
 10. ber

  O wat heb ik mij geïrriteerd aan die lange darm voorin… eindelijk is die knakker weg… heerlijk om te weten..

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Je moet jezelf toch constant de vraag stellen wat dat Eintracht bezield om deze houten klaze te halen. Wat-gaat-er-in-die-köpfe-um ! Wat zien ze er in ! Wat moeten ze d’r met, waar denken ze met hem op aan te kunnen, hoe willen ze hier ook maar het kleinste sportief rendement uit trekken, wat is hun…systeem, wie hun technische Chef, who the furious fuck is hun Hauptmeister Spielerscoutung ?!!?!?

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Breinbreker Wallace. .. maar deze los ik niet op… een beetje: keal kan wa kwoad kiek’n.

     /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  Benieuwd naar zn salaris daar.

  Nieuwe shirt ziet er goed uit. Gewoon rood en niks geen poespas.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wallace

  VFL Wolfsburg biedt 11 miljoen voor Ziyech. Reaktie van Tedjen; ‘ HAU AB HIER ! BILLIGE SCHEISS KAUFT MANN BEI KLAAS UND KLOCK, NICHT BEI UNS. NEXT ! “

    /   Beantwoorden  / 
 14. Hans

  Tedje, nu heel snel zaken doen met PSV om Locadia als nieuwe spits naar Enschede te halen.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Wallace

  Tedje is een groot liefhebber van de trainer Schreuder, volgens hem valt er amper een betere te vinden in Nederland. Ook zat Tedje aan tafel met de afvaliige boerensupporters uit de inheemse nederzettingen Haaksbergen, Trilligte, Gramshoop en Dramningen. Hij heeft geen al te hoge pet op van die supporters. ‘ Ze brabbelen maar wat. Supporters kunnen me de kloten kussen, Alfred gaat er bij mij nooit uit. Ik versta die maiskwekers niet, misschien wilden ze me iets duidelijk maken over Alfred, maar als ze al argumenten hadden, dan heb ik ze niet verstaan. Dan denk je weleens waar ben ik in godsnaam terecht gekomen, zeg. ‘ Tedjen, mooi’n kearl.

    /   Beantwoorden  / 
 16. johan

  ik snapte het niet hoor. iedereen weet wat voor incapababele trainer Schreuder is, dat heeft ie nu wel bewezen in 2, 5 jaar. Ted hemelt hem op tot van Gsal proporties…Opeens wist ik het. Zou Ted Schreuder aan het verkopen zijn. Dat moet het zijn. Schreuder verkocht alles opgelost. Go go go Ted. Is er geen club in Engeland waar Schreuder op het succes van van Gaal, Advocaat en Koeman kan meeliften. Kom op Ted, breng hem weg!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.