Giorgos Katsikas vervanger Andreas Bjelland

Zo, we kunnen echt weer vooruit gaan kijken. FC Twente heeft de 25-jarige Griekse verdediger Giorgos Katsikas gecontracteerd als vervanger van de naar Brenton FC vertrokken Andres Bjelland. Katsikas kwam de afgelopen vier seizoen uit voor PAOK Saloniki en tekent een contract voor één seizoen in Enschede, met een optie voor nog een jaar. Overigens speelde hij in die vier seizoenen bij PAOK maar 42 competitiewedstrijden, maar daar gaan we nu niet over lopen miepen hè? Positiviteit, dat willen we!

33 reacties op “Giorgos Katsikas vervanger Andreas Bjelland

 1. Wallace

  Giros lamelullos aphroditos, Katsekutis. Wie herinnert zich Loumpoutis nog, dat bleek een fucking transgender, een soort Conchita Worst…jezus, wat een idioten hebben we hier niet meegemaakt. Tedjen wil morgen ook de nieuwe spits presenteren. Een transgendervrije Griek, dus dat wordt geheid Giorgis Samaras, de Jezus van de Pelopenisossos.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Zonder flauwekul durf ik te stellen dat deze beer een sen-sa-tie wordt in onze slappe Eredivisie. Google hem maar eens en bekijk de beelden. Soevereine, stijlvolle, snelle centrumverdediger. Er staat een Defensivchef. Straalt overwicht en rust uit, heeft een sprint in de poten, sterke kopper. Geweldige deal weer van Tedjen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Wat een karakter die gozer! Dat wordt wat! Lekker man

     /   Beantwoorden  / 
   1. sgt.pepper

    MOOI! mooi man!!!Goed werk Ted!!

      /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  Je moet Ted nageven dat hij dit al sneller dan het licht voor mekaar heeft!
  Transfervrij ook nog.
  En wat t wordt zullen we over een week of wat zien. Benieuwd wat er allemaal nog komt of gaat.
  En Wallace wat ben je dubbel in je reacties!
  Wat kan het schelen wat het is mijn part een met drie billen en een kippen borst als t maar voetbalt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Spreekt u mee. Ik heb 4 gezichten en praat met 8 tongen, je kent me.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Amen! #lovinit

      /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  kATSIKAS over Twente veld ,ongenaakbaar onaantastbaar . Net als dat snelle diersoort dat bij Herrencles over het veld loopt en aan je kabels gaat knagen . Beiden zijn beschermde soorten . Zeker nu de Grieken 300 miljard uit de euro er lekker fijntjes gratis bij komen te zitten . Of de overheid heeft de 300 miljards ergens op de Bahama s Banken staan .Of op Critus Pers Eiland , Doen Joop en Aldo Vreetworst ook . Wat dat betreft schelen Nederlanderse boeven elkander niet zo veel van Grijpse Griekse boeven . Heeft Teddybeer toch knap gedaan om de aandacht op een Braziliaan te vestigen en oeps komt Teddybeertje plots met een Griekse Kat op de proppen . Zaterdag wor het 42 graden en dan loopt de Kat niet . En straks in de winterpeen is het te koud en loopt zijn Katbattery ook snel leeg . Wat is er al jaren mis met onze boerenkool jongens net spek en eieren en zuurkool en kilo brok vlees . Wat moeten we met die Griekse niksnutters die niets kunnen toevoegen . Reken maar dat Teddybeertje er straks op wordt afgerekende geestelijk geranseld . Teddybeer zat vlak bij Grijpenland in de buurt dus kan het best zijn dat hij straks met een spits van Malta of Schijtprus Cyprus op de proppen komt . Ene spts in de vorm van Catwomen . Katsikas en Catwomen en dan is Teddybeer Catweazle .Catweazle Catwomen en Katsikas bij Twente . Und der Joop en Aldo maar schreeuwen; kriegen wir noch eine doze frankfurter wurst erbij mit der transfer von Catweazle der zweite KUSTANJEBOUM

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Het is nu verworden van oplichtersclub tot arrenmoede aalmoezenierclub . Katsikas had anderhalf jaar geleden al contact met Twente. Maar Twente kon toen al niet meer betalen .Katsikas had toen nog een contract op zijn KatsikasDuracell batterijtjes zitten …wat zijn die slecht zeg als je Durabell katterijtjes voor je koptelefoon oplader,lopen gauw leeg … Katsikas stond gewoon dus in de Twente computert en ze dachten plots,ach laten we hem nemen,lekkel tlansvlervlei . En nu denk Teddybeertje aan de transfervrije Jap met stokjes eten graag spits Havenaar . Want Tedje kent hem nog van Vitesse tijd . Havenaar is wel wat maar zeker niet genoeg voor 34 wedstrijden alleen als spits . Raak je geblesseerd dan valt je spits alweer weg . Teddybeertje is niet die man die echt talenten heeft opgehaald destijds voor AGOVV uut Belgie . Dat hebben de scouts destijds gedaan aldaar . Teddybeertje is net z n fantast als dat Griekse motorscheurwonder ene zich noemende Minister van Financien Farifakis ook een fantast zonder denkvermogen met uitziende gezicht van een stukadoor . Kan Twente even Die zich noemende Minister President van Griekenland niet strikken voor het middenveld,Neemt Sipras ook nog even onze belasting centen gratis verkregen 300 miljard mooi weer mee naar Nederland . Kan hij het bij mij in een grote ton in de tuin deponeren . Zorg ik wel dat Twente er ook 1 miljard van krijgt en gelijk stadion uitbouwen tot 50.000 toeschouwers . Dachten jullie dat ik in sprookjes geloof . Jazeker, onze belasting centen zijn voor Sipras ook een echt sprookje . Wat je met 300 miljard gratis niet kunt doen zeg .Even Ronaldo ophalen bij Twente . Even Messie ophalen bij Twente . Ach dan ben je bij de winterstop al kampioen . Ons geld zit allemaal als een lul op een drumstel in Sipras en zijn andere zware boef Kalifaattos

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wallace

  Het complete betaalde voetbal komt vandaag in de wei voor een oefenduel, maar het tamme Twente doet gewoon weer niks. Chillen met de koptelefoon op en een blik Red Bull in je getattoueerde poten…Dus alweer een zoveelste achterstand in de voorbereiding, die al jaren slap en bescheten verloopt. VOETBALLEN !! Test die spits of die back, meters maken, investeren in het nieuwe seizoen, ochochoch !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan

   voorbereiding, spelers, training, etc. wat maakt het uit. Ook al komt Messi, Schreuder krijgt het team wel kapot. Katsikassa leert nou al hoe die vooral niet de diepe bal moet hanteren en wordt net als Bjelland de beste spits van onze selectie onder Schreuder. Vooral na de onvermijdelijke (0-1) achterstand en dan in de laatste 5 minuten gaan we nog veel van hem zien.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Katziekatzie zie je niet zo veel beelden van op Internat . logisch ,als je in 4 jaar tijd 40 wedstrijden hebt mogen spelen van de 136 en daar tel ik de beker en Europa C niet bij dan mocht hij dus blij zijn dat als er een ander geblesserd was mocht meedoen . Derderangs acteur voetballer is het dus .Echt geschikt voor Herrencles niveau . Teddybeer haalt hem binnen als een topaanwinst . Er was geen enkele club op deze planeet geinteresseerd in hem . Maarja,en toen kwam Jezus uit de Hemel om hem te verlossen Jezus van Leeuwen bespaarde hem als voetselbank voetballer een verder troosteloos bestaan . Teddybeer is eigenlijk geen TD.TD is maar z n benaming .Teddybeer is een paardenhandelaar ,mensenhandelaar . Ik zal nu het vergelijk maken tussen een door zichzelf volgevreten Twente oplichters Aldo Vreetwurst en een doorgevreten paardehandelaar . Een zichzelf oplichtende paardenhandelaar die 23 paarden heeft en zeg;alles in de opruiming,alles moet weg en mag weg . Hij verkoopt daarvan 17 paarden waarvan ook zijn beste 5 paarden .Vervolgens haalt hij er voor nop 5 waardeloze paardjes voor terug WALLA en de klus is geklaard . Maar de paardenhandelaar hoeft niet de arena in voor de competattie . Dus Teddybeer is een echte paardenhandelaar die supporters van alls wijs maakt . En straks met een half onderafdelings elftal roept Teddybeer;het gaat fantastisch en Alfred is een fantastische trainer en het weer is ook fantastisch .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Baretti

  koekkie Martina naar de Premier League? Joehaaaa… Wat een meevaller dit. Misschien kunnen we een packagedeal sluiten met Southampton. Martina en Mokthar voor 1 miljoen pond. Krijgen ze Nikkie Marsman er gratis bij.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  En de volgende outgoing deal…De onmetelijke waslap op slabenen Koekoek Martina vertrekt voor een HEUSE TRANSFERSOMMA ( ongelooflijk ) naar Southampton…monneten bij mekaar schrapen en de multifunctionele Pele van Aanholt ophalen ! Kan als rechtsback, centraal en linksback uit de voeten. Wat een window, je verstand staat er bij stil. Castaignos naar Eintracht en Koekoek naar de subtop van de Premiership. Tedjen waar was je al die jaren ! Nog even en er is zat poen verzameld om Schreuder er voor het vallen van de avond uit te schoppen !

    /   Beantwoorden  / 
 10. Baretti

  Afkooopsom voor Jedocus is niet meer nodig Wallace. Aston Villa wil zijn jarenlange contract afkopen als opvolger van Tim Sherwood.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan

   HAHA! HEb het je gezegd , kijk maar naar na paar dagen geleden! Alfred zo de hemel in prijzen, snapte er geen reet van en kon maar 1 conclusie trekken en zie daar! Denk dat Ted het hem gaat lukken, Lafred te verkopen.
   Ted ik heb nog een overbodige Gazelle, een niet renderende woekerpolis, en een blaffende rothond bij de buren een aantal deuren verderop. Wanneer kom je langs om mij los te maken? Trouwens ik denk dat Ted zelf weg gekocht wordt door de Grieken, de minister van Financiën is daar nu vertrokken…

     /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Vier miljoen euro + 20 % verwijderingsbijdrage…Mwoehaahahahahhaaaaa. Next. Schilder naar Atletico Madrid…hoehoehoehahahahhoehoemwoehahahahaaa. Mokthar naar Anderlecht…oioioioioihahahahahhaaaaaaaaaaaaa. Aldo naar Unox…hoehoewhoewhahahaaa. Schreuder naar de SGP…mwoehahaahaahaahoeihoeihoei

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   In deze Tot op nu toe te gekke Windows is jouw voorspelling/ pipedream niet geheel ondenkbaar!

     /   Beantwoorden  / 
 12. johan

  Tedje maak me gek, Koekoek Martina naar Southampton! (zou d’tr blij mee wezen, al moet gezegd dat Schreuder deze centrale verdediger ook maar wat vaak op de verkeerde plek zette)

    /   Beantwoorden  / 
 13. ber

  4 miljoen!!!!!!!!!!
  Ted Ted Ted teeeeeeeeed!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. twente madmax

  Zo! De midzomer uitverkoop barst goed los!
  Hoop dat jullie gelijk hebben en dat Ted Alfred zo kwijtgeraakt! Het broest in ieder geval!
  Spanning in de dooie zooi, leven in de brouwerij,weg met de schulden, Doyens en Alfred!
  Heel benieuwd welke 11 er staan straks!
  Dat Komen wat ziet in Na Martina! ?
  Nou kun je straks zien of Koemen Martina aan de praat krijgt en dat Alfred er geen bal van kan Maar Martina in de PL?? Vooruit maar wij hebben geld!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Wallace

  Péle van Aanholt, Heerenveen ! Tedje, bel die Friezen en doe een bod. Die jongen is een directe versterking en verdedigend met afstand de beste rechtsback in de Eredivisie. HAAL OP DAN ! ( Zou Te Wierik in beeld wezen…nee toch ? Die jongen van Augsburg, Paul Verhaegh ? )

    /   Beantwoorden  / 
 16. ber

  Wat heb jij met van aanholt? Aandelen of een doorverkoopclausule bedongen bij z’n geboorte Wallace? ;) ;) ;) Je bent wel heeeeeeeeeel enthousiast! Wat mag die kerel kosten dan? Zit ie bij Heerenveen op de bank? Verhaegh ook een mooie optie…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Twente liep afgelopen winterwindow al flink heet op die gast. Evenwel koos Schreuder onveranderd voor Engelaar…Is een prima back, Van Aanholt, gewoon omdat het kan. Zijn neef Patrick speelt bij Sunderland en zijn andere neffe, Leroy Fer, die gaat ook naar Sunderland. Zo is het éénmaal, man. Aandelen in spöllers heb ik neeg, nee. Joop wel. Ordners vol aandelen. Zie jij een betere rechtsback lopen ? Dat bedoel ik. Een mensch moet er kijk op hebben om er iets van te kunnen vinden. Analyseren met de blinddoek aan doen ze in Frankfort maar. HALEN. Ik denk dat hij…2 miljoen moet doen. Te betalen in 5 termijnen van 400.000. Gewoon afbluffen die Freez’n, net als met Ziyech. Of doe ze Mokthar en Schilder ervoor in de paalplaats, zijn ze wild van, jonguh !

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Nou ik zie m ook zitten.. Twee miljoen lijkt me marktcomfort… backs worden namelijk niet in Nederland opgeleid vandaar mn pessimisme wat betreft verdedigers…. die ruilcombi is wat mij betreft een poort naar de Hemel! Opbokken met die twee labbekakken

      /   Beantwoorden  / 
 17. Baretti

  Een overtollige Griek, een Duutser uit het 2e van Duisburg… Wachten is, dat Tedje de rechtsback van Vosta gaat scouten als opvolger van Koekkie….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Houdt nou eens op met dat eeuwige gezeik. Heb je die Meissner bezig gezien bij Dortmund ? Net Dolf Lundgren. Een atleet of het niks is. Wat een beest, het is net Peer Mertentsackerz, je weet toch, van Arsenal. Kerels hebben we nodig, met pokkels als Amerikaanse eiken. Zoals Douglas en Rajkovic, Tedjen is bezig een solide Werkself te formeren, met kracht en power in de laatste linie, brains en creativiteit op het middenveld en schotkracht in de punt. Castaignos is al ‘ne wekke weg, en nog zit je te hakken en te zeiken. Ga naar Hengel, bel aan bij die villa en pomp Joop er vol eentje op de appel. Ben je het kwijt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Wallace ,ik denk dat Teddybeer een zonnesteek heeft opgelopen . Volgens mij zijn zijn hersenen volledig omgeturnd door het halen van lange leppels soort van Basketbalfiguren . Katsikas heeft perfect het uiterlijk van een Griekse Basketballer . Jonge leeftijd zijn nu al dikke onderkin te verbergen met vlashaarbaardje . Echt wat je noemt ,in de perfectie afgetraind . Duutser is nog langer . Dus perfect duo voorin bij Basketbaltop tweede elftal Amerika competitie . Straks komt er over 2 maanden een grapjas van RVCB op het idee;hadden we Douglas niet terug kunnen halen . Want Douglas is in zijn eentje beter dan deze 2 en kost dus ook nog minder dan 2 van dit soort voetballers . Nou dan gaan we Douglas halen zal 1 grapjas RVCB zeggen OOH wat jammer,Douglas ik al 2 maanden geleden verkocht . Straks wor het nog een Fc Twente Basketbalclub . Had Joop toch altijd gewild Basketbalclub er bij . Wat denk jj er van Voetbalkenner pursang Wim B .

      /   Beantwoorden  / 
 18. Baretti

  Whahaaaaaa… Als ik naar de stats kijk van deze schaduwteamspeler, dan zallie bij Brentford FC wel niet in de scoutingsrapporten staan gok ik.

    /   Beantwoorden  / 
 19. baretti

  Kracht en Power. Beesten nodig…?… Voorhoede met Maceo Richters…, Genero Zeefuik, Sjonnie van Beukering. Jeroen Verhoeven metselen we in de goal..ennuhh is Hennie Meijer nog fit? En als we het in de lengte gaan zoeken i.p.v. de breedte dan zal topaankoop en vriend Engelaar ook wel meerjarig verlengen….

    /   Beantwoorden  / 
 20. Baretti

  maarruhhh Jan Jaap, mooie oudejaarsconferencier…jij hebt het huisnummer van Joopie begrijp ik? Misschien lucht dat wel op…veel last van aandrang..

    /   Beantwoorden  / 
 21. Paul

  Het zijn moeilijke tijden voor moeilijke gedachten van moeilijke opzienbare figuren van Twente RVCB die zich plots in de voetbalfabriek hebben geluld . En niet wetende wat hun te doen staat . Al jaren en jaren hebben dit soort figuren,,mochten ze denken dat ze al verstand van voetballen hebben,wat ik natuurlijk nooit kan geloven ,, dat er straks weer een stuk of 8 en een stuk of 8 achterhoede derderangs te staan schrapen met een afgang heb ik jou daar .Je hoort ze altijd praten over de achterhoede en middenveld . Je hoort nooit iemand bij Twente spreken over een stuk of 4 goede spitsen .Voor mijn part 6 goede spitsen ,want ik heb nogal aandrang naar voren om goals te zien . Zet je 5 spitsen neer op veld bij 4 4 2 .Linker en rechter middenvelder spitsen en 3 spitsen voorin . Of moet ik toch als Alfred gaan denken .Alfred Kat In De Zak . Maar waar haal je voor niets toch spitsen vandaan . Even denken , Havenaar wil niet naar Twente.Tighadouini wil niet naar Twente . Een 17 jarige uit Zweden wil niet naar Twente. Zelfs een 16 jarige Poolse verdediger wil niet naar Twente . En de Twente jeugd stopt al plotseling met voetballen . Er is toch wel iets raars aan de gang bij Twente . Iets is er niet pluis . Wat denken die jongens vant beloften team Twente als zze steeds horen dat Twente alleen maar bezig is om van buitenaf 16 17 18 19 jarige jongens te halen .De eigen Twente jeugdspelers denken vast en zeker ;en wij spelen hier zeker voor Clown . Er zullen vast jeugdspelers zijn die denken KRIJG MOOI DE KOLERE met de hele zooi . Misselijkmakend ook is dat als je voetballers voor de gek gaat houden . Straks gaat Teddybeer zelf in de spits staande spelen .Bal weg bal weg,even telefoontje .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.