Karen en de laadpaal

Als een beerput te vol raakt loopt-ie over, krijg je smerige poten en gaan je sokken stinken. Overal vandaan en vanuit alle mogelijke hoeken is de doffe ellende dezer dagen als door vertakkingen van de Niagara Falls in ijskoude stralen over ons uitgestort. Niks deugde er nog, het paardenbederf ging bijna in je huid zitten. De hoogste heren in de regio, met erebaantjes in de Grolsch Veste gingen rollebollend door de kraante, het zwartepietenspel leverde steeds meer losers op en uiteindelijk was de gewone man/vrouw weer de lul/kut. Symbool voor de treurige afwikkeling van de rampweek stond koffiejuffrouw Karen, die na afloop van de nietszeggende winstpartij bij de Eagles ineens opgevoerd werd door de dolgelukkige Alfred Schreuder. Gelukkig wegens de zege, zo leek het, niet de interne ontslagronde op staande voet, mag je lijden.

Karin gaf de eindeloze crisis een verrassend, voor velen onbekend gezicht. Een onderbetaalde huisvrouw, mogelijk zelfs op alleenstaande poten, die dag en nacht het spelershome bestierde en nu harteloos ten slachtoffer valt aan de noodzakelijke bezuinigingswoede van Gerald van den Belt en zijn huishoudboekje. Zou onze spookkeeper Fernandez het ook gelezen hebben in zijn Portugese dagblad? En Cabral, weet die nog wie Karen is? Karim, ja, die kent hij wel. Joop weet het vast nog, maar Joop heeft alles gedaan wat hem goed dunkte voor de club en haar fans. Tja, en dan sneuvelt er weleens iemand onderweg. Iemand als Karen bij voorkeur die voor Joop nooit enige financiële waarde vertegenwoordigde en een bakkie troostjunk is hij evenmin.
Hoe moet het verder met Karen? De kapot bezuinigde thuiszorg-organisaties zien haar aankomen! Zit er in de binnenstad geen goed lounge café op een ervaren barrista te wachten?

Volgens Schreuder zouden hij en zijn spelers ‘gaan bekijken’ of ze nog wat voor Karen kunnen betekenen, bijvoorbeeld door een miniem deel van hun maandelijkse salaris af te staan, waardoor ze alsnog voor de koffiezetterij behouden kan blijven. Misschien dat Karen hierdoor in de toekomst nog lekkerder en versere koffie gaat zetten en komt er, ondanks het gedwongen afscheid van gebakscout Bleuming, toch weer taart van Oonk in de vitrine… De buffetdame als de vleesgeworden ondergang en wederopstanding van een tobclub… Als het de heren profs ten minste blieft. Prettige bijkomstigheid van de verkapte onthulling van media-dombo Alfred is wel dat er voor hem en zijn keurkorps nu geen weg terug meer is; rehabiliteer Karen of wordt voorgoed weggehoond! Met een kleine 20 man maandelijks amper 1100 euro ophoesten, Van der Laan en zijn mede-voorschieters staan momenteel voor grotere uitdagingen… Wat een branche, wat een branche.

Naast Karen viel rond het weekeinde nog een naam op, die van Patrick Bunnik, CEO van parkeerkaartenboer en hoofdsponsor Xximo. CEO… Joop hield er zo van om die term te gebruiken. Geen directeur zeggen, maar CEO. Geen topsponsor maar stakeholder! Geen voetbal maar omzet, geen schuldenberg maar stadion-ownership! Och och och, wat hield Joop toch van business taalgebruik, hij, de Ceauceascu van het Colloseum sloeg er duizenden goedgelovige idioten al te vaak mee om de domme oren bij FC Twente TV. Weggesaneerd. Next.

Meneer de CEO Bunnik had het Tubantia-artikel over de woedende commissarissen ook gelezen en bracht als reactie op zoveel misstanden onmiddellijk het persbericht naar buiten dat zijn firma niet langer in één adem genoemd wilde worden met de gesponsorde beerput – pal naast de op dit ogenblik aanzienlijk minder penetrant meurende Enschedese waterzuiveringsinstallatie – waar hij de afgelopen seizoenen zelf zoveel verloren plastic parkeermunten ingeflikkerd had. Dat kon Patrick er niet bij hebben, al die negatieve publiciteit, zijn eigenste omzet zat immers sowieso ook al in dezelfde hoek waar de klappen vallen. CEO’s die hun zijden stropdas over een schouder gooien, de hemdsmouwen oprollen en malkander eens flink met druipende modderkloet’n naar de kop gooien. Terug naar de natuur, bij het duurzaamheid propagerende Xximo zijn ze er vast bedrevener in dan de sjieke Aldo van der Laan die niet groen maar super plus rijdt. Ik ken zijn wagen niet, maar de mijne zal er vast wel een paar maal inpassen, en pas op, ik rijd fucking groot! Bij Xximo rijden ze groen, eco, duurzaam. Veel Prius’en, zou je denken… Mijn god, wat een ontzettende kutbak.

Ergens las ik dat CEO Bunnik Twente onder meer voor de milieuonvriendelijke voeten gooit, dat er geen paal voor de Grolsch Veste is geplaatst, een zogeheten laadpaal met een dikke stekker waar hij zijn electrische snorauto in liefst 5 uur aan zou kunnen opladen. Voor de terugweg, allicht. Hoe kwam hij anders weer in Den Bosch? Bovendien wilde Bunnik van Xximo – betalen lul, ik noem je zaak nu al een keer of vier – veel van zijn eco-veurende relaties nodigen bij thuiswedstrijden. En ook die mensen moesten duurzaam weg kunnen komen vanuit Enschede. Tja, meneer de CEO, het enige wat Tukkers groen doen, is uit ‘ne beugelfles drinken. Wij horen onze motor graag grommen, maar het is fijn dat anderen wel hun best doen voor een schonere wereld, daar ook weer niet van.

En op zich was zo’n laadpaal natuurlijk geen onoverkomelijk probleem geweest. Twente heeft zelfs een werknemer beschikbaar om de godganse dag als beheerder van het laadstation dienst te kunnen doen. Het is één van de vijf bankhangers van de technische staf. Volgens de locale watcher is het de meest introverte van het kwintet, zelfs Michel Jansen lult hem ondersteboven op maandagmorgen. Dan moet je wel een heel stille nummer negen wezen, toch?Natuurlijk bedoel ik Boudy. De man van het 4,5 jarige contract waar alleen Jopie en zijn pappie van wisten. De inkt ervan is nog steeds vlekkerig. Munsterman zal tot aan zijn verscheiden een kerstkaartje krijgen van de Platzen. Boudy doet niet zoveel, hoor ik vaak. Hij heeft genoeg tijd om die grote stekker in zijn poten te nemen en duurzaam in te pluggen bij wie maar wil. Als benadeeld supporter pleit ik dus alsnog voor de realisatie van een Laadpahlplatz. Zo houden we hem mooi bij de selectie uit de buurt en maakt hij zich op het facilitaire vlak alsnog verdienstelijk voor club en sponsors. Groene overall aan, groene pet op zijn monddode kneiter en pluggen maar! We hebben dan wel een stekker nodig die net te groot is voor geitenwollen Sepa Green-rijders. Die kunnen namelijk mooi achter hun directeur aan naar de pomp lopen.

Wallace

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

31 reacties op “Karen en de laadpaal

 1. Uncle Ben

  Geweldig weer. ‘Laadpahlplatz’ als kers op de taart! whahaha

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Je kunt koffie juffrouw Karen ook vragen wat arsenicum in bepaalde kopjes te doen. Is t probleem opgelost! Mocht het de spuigaten uitlopen en Alfred wil niet vrijwillig gaan zou dit toch als serieuze optie bekeken kunnen worden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Schreuder moet zich KAPOT SCHAGEN dat hij dit durft te zeggen in de pers… lever zelf je Fokking salaris in of hoest dit in je eentje op! ‘ ik verwacht een reactie..’ rot op!
  Ik verwacht al heeeeeeeeeel lang een verbetering in zo onmeunig veel opzichten van jou schreudertje!

    /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Salaris inleveren door spelers ……

  Dat doet geen hond en mocht iemand het doen dan is dat pure clubliefde.

  Zouden jullie Twente geld geven?
  VAK P wil geld inzamelen!
  Giro 555!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kasper

   Giro 555 doneer voor voelbalveld in Haiti

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   nou ik zou graag 1 euro extra per thuiswedstrijd betalen aan een nieuwe trainert. Als 10.000 man dat ook doen, hebben we 10.000×17=170.000 euro in 1 seizoen. Daar is vast beters voor te vinden dan de zakkenvullende aantoonbaar ongeschikten wat er nu zit.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Wallace

  De oorlog die we voeren tegen de beschermers van Schreuder, het schuldige establishment dat ons clubhart in gijzeling houdt en ons chanteert met een mogelijk failissement, die oorlog voert terug naar de jaren van de textiel. Toen waren het de arbeiders die letterlijk door het stof gingen voor de tirannieke directeuren. Nu draaien we de rollen om, we verdrijven de tollenaars, de woekeraars en de smerige leugenaars die ons geld vergooiden, we verdrijven ze onze machtige Tempel uit ! Strijk over je tattoos en neem de wapens op. GOA STOAN ! FREEDOMMMMMMMMMMM !!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Jeroen

  Ik werk op de op dit ogenblik aanzienlijk minder penetrant meurende Enschedese waterzuiveringsinstallatie. (Echt waar!) Verder rij ik in een Prius.(Echt waar!)
  Tot overmaat van ramp ben ik lid van de atletiekclub die nog wel gebruik maakt van het FBK stadion in Hengelo.(Echt waar!) Maar ik doneer met alle plezier voor juffrouw Karen!

    /   Beantwoorden  / 
 7. deleukstethuis

  als Schreuder een chirurg was, was hij allang geschorst door het medisch tuchtcollege, maar blijkbaar is voetbaltrainer het enig beroep waar je maar vedan mag knooin en de directeur het wel best vindt…

    /   Beantwoorden  / 
 8. sjoerd

  ik ben dit seizoen als supporter zovaak genaaid dat ik zo’n rauwe aars heb, dat ik niet meer normaal kan zitten, maar ja geen staanplaatsen meer te koop he. Ik verleng de scc dus niet en ga werken aan mijn revalidatie.

    /   Beantwoorden  / 
 9. loes

  Rutten haalde Schreuder in 2007 naar FC Twente. Als verlengstuk van de trainer. Nu samen de kar trekken in 2015?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Kasper

  Jack Wallace, je lijkt wel de Wilders van het oosten, meer of minder technische staf, meer of minder bestuursleden.
  jou democratische genen zijn wel zeer laag ontwikkeld

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Minder, minder, minder van den padvinder
  Geef De Schedel snel de bons
  Het moet want Twente is van ons,
  Tik eens af Aldo, mooie monnetenverslinder !

    /   Beantwoorden  / 
 12. ron

  off-topic!

  GEEN FC TWENTE MEER MOET ER NIET AANDENKEN MAAR HET KOMT STEEDS DICHTERBIJ!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Paul

  Afstand Parma – Enschede 862 km . Joop Munsterman kan er in een uur zijn.Naar Italiaans Gemeentehuis geld lenen en Parma er bovenop helpen geld in zijn zak steken om na ongeveer 10 jaar weer te gaan verkassen naar de volgende club . Men spreekt van Italiaanse Maffia .Bij Twentse Boeren spreekt men meer van Boerennuchterheid . Bij ons is maffia totaal niet aan de orde,ben je gek zeg,wat denken ze allemaal wel niet .Wij boeren zijn keurig opgevoet opgevoedt en opgevoed .Wij kunnen niet tegen de Spanjaarden en de Italianen en de Portugals aan . Wij boeren Hollanders zoeken nergens wat achter.Wij denken als het weer en het waaien van de wind. Wij denken nuchter.Wij zijn helaas geen wilde warme stieren als de Spanjaarden waar de voormalige Voorzitter van Barcelona met zijn vriendje 3 jaar bak bajes tralies .Het hele zooitje opgepakte rotzooi van Parma zo veel als een compleet voetbal elftal draait ook de bak in . Bij ons in het boerenlandschap krijgen we niet eens een taakstraf meer .Dat komt opdat er bij ons nog veel meer Maffia in de riolering zit .Alles wat bij ons kan worden omgekocht wordt omgekocht. Zo omgekocht steekpenningen tot aan een pondje paling in Volendam aan toe dat in Spanje en Italie van ongeloof iedereen daar weer van de stoel gaat vallen . Bij ons lopen ze de deur uit met 5 miljoen gulden een krant achterlatende.Bij ons lopen ze de deur uit bij de voetbalclub met tasje vol geld.Bij ons lopen ze de deur uit voetbalclub met minimaal 33 miljoen gulden schuld te hebben opgelicht .Schrijven in guldens weet je plots ook weer hoe duur bedragen echt zijn he .Al dat Euri oplichters gedoe ook.Gerritje Zalm wordt er onpasselijk van .Alfred wordt er ook onpasselijk van .Alfred zeg ;ik blijf zitten waar ik zit .Zou ik ook doen als ik 1.4 miljoen gulden per jaar verdiende als trainer .Je zou nog wel gek zijn om weg te gaan niet .En de rest met contract blijft ook gewoon zitten met hun om en nabij gemiddeld de 600duizend gulden per jaar voor de Pionnen Koningen . Toch ook niet misselijk bedrag voor een boeren pumpel uit Vriezenveen die zomaar was getringeling om plots van een amateur grasloontje voor pionnenkoning zulk bedrag dat hij dacht;ben ik in de Hemel belandt . Van alle dure afkoopsommen de laatste jaren en het gehele gepiramiteer van Joop en lachwekkende gelden op mensen die niet kunnen voetballen maar enkele meters verderop op de atletiekbaan beter hun kunstjes zouden kunnen vertonen had Joop het stadion voor dat geld de oude hoofdtribune mee kunnen uitbouwen .Zoveel geld is er verkwanseld en opgelicht .Doen jullie de Spanjaarden en de Italianen de groeten ,dan doe ik het licht wel uit .

    /   Beantwoorden  / 
 14. ber

  Serieus. . Weer een lijk uit de kast.. jaarrekening ingetrokken.. twente had geen 7.2 mio maar 8.1 mio schuld.
  Ik denk dat de derde puntenafname eraan komt. En de licentie? Dat begint steeds meer een utopie te worden.
  Iemand nog in voor dat standbeeld van Joop de oplichter?

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Wallace kan beter zijn pijlen richten op de BDO accountant en de KNVB
   tiktoktiktok . . . hoe maak ik als supporter mijn club nog verder kapot.
   tiktoktiktok . . .
   Nieuwsuur heeft zojuist een opmerkelijk verhaal naar buiten gebracht. FC Twente heeft vorig seizoen niet 7,2 miljoen euro verlies geleden, maar 8,1 miljoen euro. De oude jaarrekening is deze week ingetrokken en vervangen voor de nieuwe jaarrekening.
   Dat standbeeld voor Joop dat zal er nooit komen, tiktoktik . . . Wikipedia en de dikke van dalen vind je over twee jaar FC Twente roemruchte club opgericht in 1965 1x kampioen van Nederland en is tijdens hun jubileum wegens een faillissement opgehouden te bestaan de licentie werd door de KNVB ingetrokken wegens wanbeleid.
   Nou Wallace je bijdrage wordt steeds groter.
   Toch beter Michel Jansen hoofdtrainer, Schreuder en Palplatz naar de Jeugd
   Mulder, Snelders, van Wonderen eruit.
   Dit is ook een enorme besparing !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Voor onze Corleone’s van het Colosseum is het pyramide spel uit. Dat wordt muurtje krassen en zeepje rapen in de Karelskamp ! En zonder Aldo Baldo en Joop Giovanelli is er voor Alfredo Dombolo natuurlijk ook geen kloten meer aan. Schedel wordt voorman kippenvangen in Barneveld.
    We gaan naar de bliksem, menschen. Het is wel klaar zo.

      /   Beantwoorden  / 
   2. johan

    maar dat verleis is toch al gerealisserd. Als van den belt zijn werk goed gedaan heeft, heeft ie alles bekekeken toen ie binnenkwam en Schuld X gezien toen alles was opgeteld. Dat een deel van die schild op 1/1/2015 hoger was dan gerapporteerd maakt dan toch niks uit? Alleen is er natuurlijk weer een rad voor ogen gedraaid met de jaarrekening, maar dit is alleen maar schuiven wanneer de schuld een bepaald bedrag had. Gaat erom wat de stand nu is, en als het goed is mag verkeerd meten over vorig seizoen daar geen bal aan veranderen. Maaar geeft eens temeer aan wat voor eensjoemelaars er in de top zaten en zitten! Overigens is BDO al de nieuwe accountant. Ten Cate Huizinga zijn de criminele accountants. Ik voorspel ze een gouden toekomst in NL.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

     vergeet bovenstaande reactie van mij, het is allemaal nog veel erger: “op de nieuwe jaarrekening is ook een lening van twaalf miljoen euro van Future Capital Investmentgroep opgenomen. In ruil hebben de Tukkers de jaarlijkse tv-gelden van FOX Sports verkocht, met tegenzin van de KNVB”

     Wat???? Holy fuck. De jaarlijkse inkomsten van de tv hebben we dus niet meer. In ruil daarvoor een al uitgegeven lening ontvangen. Jezus man man man. Twente kan de supporters niet vragen om de scc te verlengen, als er volgend seizoen niets meer is. Er moet een statement komen of er überhaupt nog een FC Twente is. Ik denk dat mijn stoeltje ook al verkocht is aan een investmentgroep en dat mijn scc geld dus rechtstreeks naar een investmentgroep in verweggistan gaat en niet naar Twente!!! Ik ben helemaal wild nu. Dat wordt knallen mensen de laatste 2 thuiswedstrijden. OPZOUTEN CRIMINELEN ALLEMAAL EN ZAKKENVULLERS!

     Het laatste seizoen ooit van ons gaat niet met een sisser uit maar met een megaknaller!

     @twentemadmax: ben helemaal niet bang dat we doodgaan, we zijn al dood!

     Universitair hoofddocent accountancy Bob van den Brand, toont zich kritisch. “De cijfers laten zien dat Twente meer schulden dan bezittingen heeft. En de nieuwe jaarrekening bevat een nog groter verlies door moeilijk traceerbare schulden, waarvan er nog 4,4 miljoen euro afgelost moeten worden.”

       /   Beantwoorden  / 
 15. Wim B

  Ik wil voorzitter worden. Klompen aan, gezond verstand en normaal handelen. Rvc oprichten met een 1 roulerend supporterlid uit vak P die een veto heeft. Geen rare financiële constructies. Fred trainer, Jan commercieel directeur. Sponsoren worden gehouden aan 1 ding: eeuwige liefde voor FcT. En gaan met die banaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. robbert

   Alle gekheid op een stokje, hou op met die onzinnige flauwekul.
   FC Twente heeft een nieuwe accountant BDO, is de BDO hierachter gekomen of heeft FC Twente weer verkeerde gegevens verstrekt.

     /   Beantwoorden  / 
 16. Wallace

  Moet je je indenken dat die twee beroepsgokkers jaar na jaar met uitgestreken bek op de tribuun zaten te stralen, terwijl ze hun 30.000 aanbidders genadeloos in de aars buffelden. Ziek. Hoe harder de hersenloos dwepende Tukkers Joop op zijn ingevallen schoudertjes beukten, hoe meer hij ze stiekem om de tuin leidde. Gewetenloos. Het kan niet anders dan dat Justitie vandaag of morgen een kijkje op de administratieve afdeling komt nemen. Dan moeten ze nog aanmaken, want de open haard op Landgoed Zwanenworst rookt al weken als ‘ne dolle…Zo heb je nooit reuring, zo verlang je weer naar lauwheid. Next.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Johan

  Joop en Aldo hadden toch ook een constructie via Cyprus? Ik krijg zolangzamerhand het gevoel dat de hele Griekse crisis wel eens zijn oorsprong kan vinden bij het miljoenenverdampbedrijf van Aldo & Joop…

    /   Beantwoorden  / 
 18. sjoerd

  inderdaad. ik ben als supporter ook zo hard in de aars gebuffeld dit seizoen, dat ik langdurig niet meer kan zitten. Er zijn geen staanplaatsen als scc te koop. Ik verleng dus niet en ga werken aan mijn revalidatie en reïntegratietraject. Mensen, het ga u goed. Geen fruit, geen bloemen.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Johan

  Aldo waar blijft het statement voor volgend seizoen nou? No more Red with Alfred wat mij betreft. Deadline scc verlenging 21 april. Aldo , der countdown läuft….

    /   Beantwoorden  / 
 20. Wallace

  De licentiecommissie keurt het nieuwe PvA op voorhand af, vanwege de nu volgende zinsnede; ‘…de te verwachten transferinkomsten voor Luc Castaignos…’
  De licentiecommissie ‘stelt zich op het standpunt dat voornoemde clown naar redelijke maatstaven onverkoopbaar zal blijken te zijn, waarmee de houdbaarheid van dit punt van tafel kan.’ Tja, ze laten zich daar ook geen rapen voor mango’s slijten.

    /   Beantwoorden  / 
 21. twente madmax

  Dat je geen geld uit kunt geven voordat je het hebt is toch iets wat elk beetje weldenkend mens snapt? ??
  Tenminste zo ben ik opgevoed. Schijnbaar heeft bij Twente de voorzitter gedacht dat dat voor hem niet geldt. En nou hej de rapen gaar. Gebrek aan liquide middelen heet dat. Dom. Twente gaat failliet aan ziekelijke narcistische dommigheid.

    /   Beantwoorden  / 
 22. johan

  dat zie je helemaal verkeerd. Witteboordencriminelen Joop M. % Aldo v.d. L. hebben de alle inkomsten van Twente gebruikt om rente te kunnen betalen. En niet alleen de zekere inkomsten , ook toekomstige winsten op transfers van spelers. Alle inkomsten worden gezien als mogelijkheid om te kunnen lenen. Kijk, er is geen drol meer te verdienen op een gewone spaarrekening. Dus allerlei investmentgroups willen op een andere manier winst genereren., op zoek naar idioten die 10% of 15% rente wilen betalen. En guess what? Joop & Aldo willen wel! Er is cash nodig om de miljoenenverdampfabriek draaiende te houden. Dus kom maar op met die miljoenen. Wat heb ik hier. Promes, De russen wilt hem. Ja die Promes wilde toch al weg. Had het echt gezien hier. Wat hoor ik daar een maar? Paar ton d’r bie dan onder tafel? Ok. Mooi. Alfred jij wilt hem nog houden? Heb je nie iever contractje van 4,5 jaar? Dat dach ik wa. Mooi die zegt ook niks meer. FF checke, RvC allemaal zwijgers, Accountant is al medeplichtig, TS ok ook allemaal zwijgers. Prima all in the pocket, in polonaise naar het jubileum feest. Volgende: wat hebt wie nog meer. TV gelden. Hey die komt elk seizoen weer binnen toch. Wie wil daar een lening opzetten, krieg ie gewoon die tv gelden elk joar joh? Hoor ik daar een 11 een 12 miljoen? Haha, kunt wie weer paar moand vedan. Kom maar op met die miljoenen, de rente betaal ik van die tv gelden. Ok. hoe betaal ik dan de lening terug. Mmmm. Transferwinst van de spelers. Tuulk. Hoeveel is dat dan. Geen idee. We gaat gewoon de %-ages verkopen. Wat zeg je hebt wie de transferrechten voor Castaignos al voor 238% verkocht? Dan moet we snel nog iets anders verzinnen, dat moet niet bekend wordennatuurlijk. We moeten die MExicaan kopen. Stopt wie d’r zelf paar miljoen in. Doyen paar %-ges geven. BEetje tovern met de %-ges. BEetje minder Luc, iets meer Jesus, wel onder de 100% blijven natuurlijk anders kriejt wie nog ruzie. Wat hebt wie nog meer. Vak-P is altijd wel bezet toch? zeg 2000 man wat er zit. scc card krap berekend 200 euro. 2000*200=400.000 per jaar. Wie wil de scc’s van vak -P als rente? Wat hoor ik daar AssFuckersInvestmentGroup wil wel 4 miljoen lenen. 10% rente. 400.000 per jaar komt precies uit. Kom maar op met die miljoenen. Working on that dream hahaha. Gvd al moet wie de koffiejuffrouw nog verkopen, de miljoenenpyramide blijft overeind. Anders zakt mien worstenimperium donders in mekaar, en kan ik Joop the Champ ook niet meer over straat hier. Maar gvd heb alles al verkocht. Wat hebt wie nog meer? Punten! Wie hebt punten. Als wie nou gewoon de KNVB regels aan de laars lappen, kost een paar punten, maar kunt wie weer een paar maand vedan. Mooi man. En dan wat dan daarna nog dan. Weeriewat. Ik heb gehoord dat orgaanhandel best wel wat winst geeft. Kijk je moet dat zo zien. Een auto in losse onderdelen is ook veel meer waard dan 1 auto. We kunnen de spelers ook in stukken verkopen. De rechten op het hoofd van Luc. De rechterpoot van gutierez en de handjes van Fernandes. Niet dat we ze echt slachten, maar gewoon het gaat om de heb niet waar. We kunnen ook nog de supporters echt in stukken verkopen. Voor de supporters de Twente Orgaan Donatie Pas. Beetje nier moet je toch wel 50.000 Euro op kunnen lenen. JA dat klopt wa zeg Aldo. Losse stukken vlees alles bij mekaar is ook meer waard dan 1 koe.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maximuss

   denk dat dit een aardig accurate weerspiegeling is van hoe de zaken wel eens gelopen kunnen zijn.
   De tranen springen me al in de ogen als ik denk aan het ophouden met bestaan van de club. Iets wat, met het zoveelste lijk dat uit de kast komt (en waar er vast nog meer van volgen) , voelbaar dichterbij komt :’(

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.