De ontdekking van Carlton Cole

Als kenner, maar zeker als professioneel clubwatcher ben je aan je stand verplicht om scherp te zijn op nieuwtjes, vage gezichten en heimelijke hints tijdens de hectische transferwindows. Zelf ben ik maar een gewone supporter en toch probeer ik goed op te letten. Bij zo’n ontdekking komt vaak ook wel wat geluk kijken. Het helpt als je toevallig de voorzitter en de directeur open en bloot op een afgeladen terras ziet zitten met een bekende voetbalmakelaar die bijna wekelijks op tv is en een in de vergetelheid geraakte middenvelder die precies de positie bekleedt waar de club nog een vacature heeft. Dan is 1+1 al snel 2. Maar de kans dat andere kenners en watchers en zelfs doodgewone supporters dit tafereel aan dat terras net zo goed aantreffen is niet denkbeeldig, waardoor je een primeur kunt vergeten. Het staat al in de sportkrant voordat jij op weg naar huis de link hebt kunt leggen, bij wijze van spreken.

Afgelopen zaterdag zag ik Carlton Cole op de tribune van Achilles ‘29 staan. Zag hem daar staan, fok het, de echte Cole! Alleen, op technisch manager Ted van Leeuwen na. Ted stond nerveus te zwaaien en hield zijn onmisbare tool, de mobiel, een beetje vreemd vast in zijn linkerhand. Ted leek zelf namelijk ook nogal onder de indruk dat hij met Carlton Cole onderhandelde en dat hij hem tot zijn eigen verrassing had weten te interesseren voor het bekijken van zo’n kloten oefenpotje in de Veluwse negorij. Verder was de tribuun echt compleet leeg. Carlton en Tedje. Kennelijk vond de totaal argeloze commentator van RTV Oost, de volprezen Timo Wissink van Lagerwal, het niet de moeite van het opmerken waard. Oftewel hij herkende de markante kneiter van Van Leeuwen amper, en die neger in dat dure poloshirt, nee, daar had hij al helemaal geen idee van, wie dat wezen moest. En waarom ook, hij herkende Schilder toch, en dat is al meer dan voldoende voor wat betreft de journalistieke nieuwsgierigheid en parate vakkennis bij Oost… (RTV Oost Sport wordt bestierd door halfdronken, armzalige amateurs in oubollige vrijgezellenkledij die echt nergens zijn zonder opstellingen in chocoladeletters in programmaboekjes op A-4 formaat. Een regelrechte giller is het).

Nu moet ik er eerlijk bij vertellen dat ik best even twijfelde bij het zien van de neger Cole. Dat wil zeggen: ik moest hem even googelen om mijn eerste ingeving bevestigd te krijgen. Maar omdat Twente best een spits kan gebruiken en dan het liefst eentje die geen cent kost, was de link tamelijk vlot gelegd. Ik checkte een paar afbeeldingen van Carlton Cole in een West Ham United-shirt, vergeleek die met de still van de Youtube-beelden vanuit Groesbeek en het laatste restje twijfel verdween, omdat het kon en omdat het hem moest zijn. Daar stond zenuwenlijer Ted van Leeuwen en daar boven, een paar tribuuntreden hoger, stond de 1.92 m lange en transfervrije spits Carlton Cole. Gotcha. Op de beelden zie je ook hoe Teddy nerveuzig over een wenkbrauw wrijft als hij de camera ontdekt. Je ziet hem als het ware denken: grote kut, nou hangt het vanavond al aan de grote klok. En we moeten het nog over zijn salaris hebben en de fucking premies…

Meteen plaatste ik een comment op dit blog. Maar ja, geen sjoege. De members zitten nog op een wolk van negativiteit door Aldo en Alfred. De meesten blijven op de club kotsen al zou morgen eerst Messi en ‘s middags Zlatan een contract tekenen. Nu ik weet dat Carlton Cole de nieuwe spits is wil ik me wel weer achter de club scharen. Jaren gelden gaf ik de eerste slinger aan het zwartgallige tijdperk en nu hef ik dat tijdperk ook maar weer op. Dankzij Tedjen en Carlton. Misschien ga ik naar de Open Dag, menschen, is dat wat of niet? Top man, Cole in de punt. Raar dat niemand het oppikt. Waar blijft de Tubantia, heeft de sportredactie die samenvatting op Oost soms niet gezien? Kennen ze Carlton Cole geeneens daaro!? Gaat er dan geen lampje branden als je Tedjen met zo’n rijzige neger ziet staan?! Geen enkele voetbalwebsite die het er over heeft, tot nu toe…

Je hoort helemaal niks over Carlton Cole, ik las vanochtend dat Schreuder onze cacaosmurf Eghan als eerste spits ziet. Tuurlijk, wie gelooft dat! Met Corona als goede tweede. Ha, altijd en eeuwig dat doorzichtige rookgordijn bij Twente… Nee, we halen niks. En nog dezelfde dag met Katsikas komen afschijten. Het is zat, het geld is op, dit was het… nog geen uur na die leugen gewoon Broenoe Vini presenteren. Ik ben zeker van mijn zaak en wacht het grote nieuws rustig af. De primeur is ditmaal voor mij. Carlton Cole, mijn ontdekking, zeg. Dat menschen zoiets gewoon ontgaat. Je begrijpt het toch niet! Iedereen dacht natuurlijk: kijk, een neger met een zachte g… een donkere Groesbeker in een duur poloshirt en een gouden horloosj die de wedstrijd komt bekijken. Grappig. Tedjen stond pal voor hem, met zijn telefoon… ik… ik bedoel: het kan toch niet zo zijn dat een ervaren TD als Ted van Leeuwen de grote spits van West Ham United niet herkend heeft!

Wallace

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

19 reacties op “De ontdekking van Carlton Cole

 1. PaulAmersfoort

  Mooie scoop. Ik denk dat het wel degelijk serieus kan worden. Een flinke kopsterke spits die tegen een bescheiden bedrag zich kan laten zien bij Twente. Langzaam wordt het weer wat!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Baretti

  Scherp gezien Wallace. Ik kon het niet geloven. Complimenten. Zou een stunt zijn, Vond hem bij West Ham een zeer behoorlijke spits. Wel een tijdje geleden. Kan me echter niet voorstellen dat wij een Premier League salaris kunnen betalen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nazario

  Is wel een type lijkt mij die Schilder zijn oren om draait bij het zo belabberd inschieten van een penalty zoals voor de beker tegen Zwolle en de huid helemaal vol scheld. Zou zeker een stunt zijn als hij zijn intrede doet in de eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Goed gezien Wallace.Een 10 met de zoen van de meester en de juffrouw tegelijk … TV Oost dat is Hennie de Blauwe neus die jaarlijks 20 miljoen belasting centen opstrijkt . TV Oost met hun overloze steeds onbeperkt terug kerende gelul herhalingen die nergens op slaan en waar je horendol van wordt . Het gaat tenslotte maar om 1 ding en dat is geld . TV Oost struint wat af met hun camera tjes . Daar een stukje gras en daar weer ergens proberen gratis alles op te vreten . Want daar zijn die aasgieren van TV Oost dol op , Veelal komen ze cafe s binnen met de vraag;wat maakt u zoal aan lekker eten ? .En dan kwijlt hun mond naar smaak om de mensen thuis te laten zien wat ze zoal gratis naar binnen proppen . Want als je een camera bij je hebt kun je er donder op zeggen dat je in 99 gevallen alles gratis naar binnen kunt proppen . En dan met je snufferd tegen de camera aan voor mensen die thuis kijken MMMMM DIT IS OOK LEKKER HOOR . En die Hennie van TV Oost hoor je constant klagen .Laatst zei hij nog dat het niet meer uit kan . Er moet meer gratis belasting geld bijkomen zei Hennie de Blauwe zuipneus .Nou en die heeft een hoop gezopen in zijn leven . Het blauwe op zijn neus dat krijgen ze met Plastieken Churiogie int Ziekemhuis ook niet meer verwijderd . De enige oplossing die daar voor kan zorgen is de crematie . Kunnen ze van TV Oost daar ook nog mooi rondlebberen bij de crematie van Hennie Blauw Neus. Waar is de gratis koffie . Waar zijn de gratis keekjes . Is hier ook gratis gebak . Alles moet tegenwoordig zo duur zijn dat het allemaal onnatural opgepomt is . Ik zelf ga later door het vuur voor mijn maandpremie van 3 euro per maand . Ja 3 euro per maand premie . Je gelooft het toch niet . Dit lijkt wel een jaren 60 tig premie in een tydperk dat je denkt JAAH en de rest dat zijn gewoon oplichters van opgeblazen inhalige krankzinnigen die de gehele maatschappij onnaturel aan lonen willen opblazen . Doodgaan is het goedkoopste . De rest is superduur opgeblazen . Duurt niet lang meer dan gaan ze bij TV Oost nog eens een uitzending maken van ;is dat geld ook te vreten,o jee wat zalig .

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  Wallace held!

  T gaat nog wat worden….

  N’kufooos record eraan of ben ik nu wel heel optimistisch?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Niet te optimistisch he Ber . Er worden allemaal transfervrije spelers aangeboden alwaar andere clubs op aarde geen interesting in hebben . Deze zonnebankneger die in een zonnebankfabriek te Engeland werkte in West Ham heeft al eens een halfjaar geen zonnebank meer aangeraakt totdat de zelfde zonnebankfabriek hem weer in genade aannam . Geen enkele andere zonnebankfabriek wil hem hebben . Dus is hij aangeboden bij Tedszonnenbank . En Tedje zit er een beetje mee in zijn maag . Aldo wil natuurlijk nooit het salarus betalen en Tedje wil hem natuurlijk aan het lijntje houden zodat de kosten omlaag gaan .Want het is nu natuurlijk wel bekend dat Tedje dol is op lange jongens . Cole is natuurlijk ook allang aangeboden aan andere engelse dropveters clubs uit de Premiun Leek of eerste of tweede coca cola cup division . Maar vreemd genoeg wil niemand hem hebben . Spelers die niemand wil hebben komen plots bij Twente uut . Zullen we het stadion maar gaan veranderen in Fc Katzikas stedium . Is toch wel hoogstopmerkelijk te denken te geven . Kan zijn dat ze hem in England beter kennen dan wij in Golland . Ik gooi het maar op karakter dat het een vervelend persoon kan zijn . Het kan toch niet zo zijn als het een beer van een spits is dat er dan waardeloze Fc Twente spelers naar England verkassen en dat andere Engelse Dropveters Clubs deze Cole niet zien staan . Iets klopt er hier niet . En als ze zo dol op Cole waren dan had hij nu allang liggen knikkeren in de woestijn voor een miljoentje of 3 per jaar . Misschien is straks de stroom wel op en doet Cole de zonnebank op slot .Ik had hem zaterdagavond onder het gegogel te lezen zeer opmerkelijk te vinden dat Cole 6 maanden zonder club zat . Terwijl hij toch enkele keren voor het Engelse elftal was uitgekomen . ZEER OPMERKELIJK .

    /   Beantwoorden  / 
 7. Joost

  Helemaal met Paul eens. Kan toch niet zo zijn dat er uit de premier klasse een spits naar Twente komt. Nee deze wordt zo gebracht als het snoepje van Aldo, zoals het snoepje van Joop destijds. pfff een 31 jarige die straks 60 duzend per maand opvist in de nadagen van zijn carriere en dat met een statistiek heeft van 10 % scoren. das dus 10 wedstrijden en 1 goal. (source wikipodia)
  Het is erg met ons gesteld als supporter van deze uitgemergede klub, we zien in elke gast een messias. god bewaar ons!
  Bouw het elftal om Corona, Zyiech, Tapia en guiterresz. Corona gaat er echt wel een paar inschieten. En euhh ja die financien, geldschieters zoeken om dit jaar de het budget vast te houden met deze spelers en volgend jaar cashen om tevens de transfermarkt op te gaan als volwaardige club met europees voetbal.
  AMEN.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Vele meningen over Carlton Cole
   Doordat FC Twente een spits nodig heeft gaan we misschien weer dezelfde fout maken als met Castaignos, kopen zonder zijn kunnen en kwaliteiten zou wel dom zijn.
   Laat hem eerst maar eens proef draaien, oefen wedstrijd of trainings stage.
   Zou Carlton Cole beter zijn dan Glynor Plat ?
   Laten we dat dan maar hopen, maar waarom geeft men Jari Oosterwijk niet meer vertrouwen, dat is het grote manco van FC Twente geen vertrouwen hebben in de eigen jeugd, waarom leid je ze dan op ?
   Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen
   Schreuder is nog dommer dan een ezel door Eghan uit te roepen als eerste spits, dat betekent da FC Twente nog meer op de helft van de tegenstander moet spelen omdat Eghan alleen over de grond bereikbaar is.
   Dus gaan we weer zoals vorig jaar het achter opengooien voor de tegenstanders en zal FC Twente vaak in het open mes lopen.
   In het moderne voetbal past zo’n systeem gewoon niet, dit is ook niet intelligent
   Waarom zou je zo aanvallend gaan spelen, zoveel druk zetten zodat er geen ruimte meer is.
   Bij elke tegenstoot ligt de weg vrij voor de tegenstanders

     /   Beantwoorden  / 
 8. robbert

  Verbazing in Zeist: ”Snap niet hoe het bij FC Twente zo mis kon gaan”
  “De rol van de penningmeester is prominent om de processen te bewaken”, zegt Van Renselaar in het Algemeen Dagblad. “Daarom moet hij goed kunnen samenwerken met de voorzitter en secretaris en elkaar controleren. Ik snap ook niet hoe het bij een professionele organisatie als FC Twente zo mis kon gaan. De voorzitter heeft zijn medebestuursleden kennelijk overruled, een te rooskleurige voorstelling van zaken gegeven of ze meegetrokken in zijn enthousiasme.”
  De penningmeester is bij Jonathan van oudsher financieel leidend, niet de voorzitter”, vervolgt hij. “Het gaat er ook om hoe de persoon zijn rol van penningmeester bekleedt. Is hij stevig genoeg om weerwoord te geven of laat hij zich – zoals misschien bij FC Twente is gebeurd – ringeloren. Een goede penningmeester grijpt in als het fout dreigt te gaan of trekt de voorzitter tijdig aan zijn jasje als beoogd beleid niet binnen de kaders van de club past. Een penningmeester moet geen doetje zijn die alleen met cijfertjes en verslagjes bezig is. Hij moet een vooruitziende blik hebben en over de horizon heen kijken”, besluit Van Renselaar.
  Maar wie was nou eigenlijk de penningmeester van FC Twente onder het regiem van Munsterman ?
  Wie is er momenteel de penningmeester van de club ?
  Ik ken alleen de volgende personen
  Kees van Anker oud algemeen directeur
  momenteel is dit Frans van Drommelen en zou dick van Eijk de penningmeester zijn die de club gaat verlaten.
  Zo zie je maar meneer van Renselaar van de vv Jonathan, bij Fc Twente heeft de penningmeester het niet voor het zeggen.
  Bij FC Twente heeft de penningmeester een adviserende taak.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Baretti

  Adviserende taak? Een Ja-knikker bedoel je. Daar heeft Joopie ze immers op geselecteerd.

    /   Beantwoorden  / 
 10. kasper

  Bestuur scoren in de wijk
  Stichting FC Twente, scoren in de wijk kent een overkoepelend bestuur, waarin diverse maatschappelijke geledingen zijn vertegenwoordigd. Daaronder is een team medewerkers werkzaam onder leiding van de algemeen projectleider. De projectleider vervult een belangrijke signaalfunctie, komt met initiatieven, werkt voorstellen uit een creëert waar nodig draagvlak. Hij werkt daarbij nauw samen met de commissaris maatschappelijke zaken van FC Twente, die tevens secretaris van de stichting is.
  Het stichtingsbestuur ziet er als volgt uit:
  Ton Heerts – Voorzitter
  Lid Raad van Commissarissen FC Twente
  Joop de Winter- Secretaris
  Lid Raad van Commissarissen FC Twente
  Gerard Veger – Penningmeester
  Manager Financiën Zorggroep Leveste Middenveld
  John van der Vegt – Bestuurslid
  Voorzitter college van bestuur ROC van Twente
  Harry Rupert – Bestuurslid
  Directeur Woningcorporatie Welbions
  Jan Bron – Bestuurslid
  Wethouder Gemeente Hengelo
  Bas Denters – Bestuurslid
  Hoogleraar Bestuurskunde Universiteit Twente
  Rob Engbers – Bestuurslid

    /   Beantwoorden  / 
 11. Paul

  Mooi zooitje dropveters volk bij Twente niet Kasper . Heerts FNV denkt met u mee . Mooie naam ook voor een penningmeester,hahaha, Gerard Veger,hij zal nog een hoop gaan vegen . Penningmeesters en voorzitters in een vingerhoedje . Hoe lossen we dat op,dat lossen we als volgt op . Hoe dan,zo dan ,nu dan ,en op elke manier die ons het beste uit komt . Ik lees allemaal namen van mensen int RVCB die je ook dagelijks aantreft in de Courant als meesteroplichters . De politiek oplichters maffia . De maffia oplichters WBO s . De opvretende boys van de UT maffia weldenken voor 3 jaar vliegveld voor bijna 4 miljoen euro onzin ,met in hun kielzog oplichter en zakenman en zwijnpolitieker Bernhard Wientjes die graag de tweede Aldolf Hitler van Nederland had willen zijn om iedereen er onder te krijgen JA OOK VVD . Bernhard Wientjes staat aan de wieg van dat die bezopen katten van de UT bijna 4 miljoen krijgen om 3 jaar te gaan nadenken over het vliegveld .Alwaar Bernhard de VVD oplichter ook wel zijn centjes op de Bank krijgt . Die Bernhard is niet gek hoor dat Hollandse VVD zwijn . This toch gewoon bezopen dat er gratis geld door de lucht gaat voor luchtfietserij . This gewoon een zooitje bajes klanten die nooit in de bajes komen . Zonder licht fietsen int donker en de bekeuring niet betalen dan ga je onder in het Politie Buro . Of ne stoeten jatten in de winkel ai honger hebt en niet kunt betalen ga je zo voor de Rechtbank . Wat er nu allemaal bij Twente zit is gewoon het stropdassen schorum van jewelste . Dat volk wat er nu bij Fc Twente RVCB ,ik heb er niets mee,en ik moet er ook niets van hebben . Want dat soort volk lees ik dagelijks in de Courant wat voor schurken het zijn . Je kunt de voorgevel van Fc Twente ook veranderen in Fc Schurkenclub Vootbalclub . Dat hele rijtje volk dat Kasper heeft opgeschreven . Mijn God ,ik kots op dat volk . Fijn zooitje bij elkander . Echt ziekelijke bedoening van vriendjes kennen vriendjes . Maar het zijn allemaal vriendjes als ze een reisje gaan maken in de bus met groot opschrift Fc Twente VIP RVCB . This gewoon een grote retteketet Prins Carnaval gedoe van je reinste oplichters . Dit heeft niets met een normaal Bestuur van een voetbalclub te maken .Dit zijn mensen in de trant van,lang leve de lol . Je kunt wel 80 mensen neerzetten in een onzin RVCB onzin . Allemaal zogenaamd gewicht in de schaal . Allemaal ook radeloos volk als plots BVO s failliet gaan lopen ze plots de 100 meter in 10 seconden en zijn de konijntjes weer snel in hun holletje waar ze thuis horen . Kunnen er nog een paar bouwfrauwde oplichters bij Twente int RVCB,staat ook enig .Of nog iemand van het Ziekenhuis ofzo ,de rokende met zijn poten op tafel sigaar de Directeur die ook niet zou weten wat hij bij Twente zou moeten doen of het enige is het bijkomende dure maandloon op te vreten als bijverdienste als onkostenvergoeding aftrekbaar bij de belasting de slimme jongetjes van de klas nog meer in hun portemonee hebben . Thenige wat nog onbreekt int RVCB fc Twente is Jansen – Steur ,MST denkt met u mee tot int graf .

    /   Beantwoorden  / 
 12. Paul

  Als je intikt op internet …live kvv quick 20 southampton youtube … tweede helft begint om 20 uur . Voor de liefhebbers die altijd naar voetballen willen kijken .

    /   Beantwoorden  / 
 13. aks

  De KNVB heeft het zogeheten ‘plan van aanpak’ van FC Twente goedgekeurd, daarmee is de licentie van FC Twente zeker gesteld en nog eens drie punten aftrek (begin competitie) van tafel.
  Twente leent nog eens 10 miljoen omdat Twente diep in het rood staat. De totale schuld is opgelopen tot circa 90 miljoen euro. De club uit Enschede gaat bij een buitenlandse bank 10 miljoen euro lenen om zijn crediteuren en de belastingdienst te kunnen betalen. Het afgelopen seizoen werd afgesloten met een verlies van 1 miljoen euro, waar op een winst van 7 miljoen was gerekend. Dat was omdat de prognoses en cijfers die voorzitter Joop Munsterman presenteerde aan zijn medecommissarissen en de KNVB niet klopten. Munsterman werd daarop door zijn medecommissarissen afgezet. Wouter Ravensbergen, die als accountant werkzaam is bij de licentiecommissie van de KNVB, wordt de nieuwe controller bij FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Wallace

  Joop de Sloper heeft de club met een totaalschuld van 90 miljoen achter gelaten. Zo kan ik ook een topclub bouwen.
  Deze man moet een straatverbod hebben voor Twekkelerveld, inclusief het gehele havengebied, het B&S-park en om geen risico te lopen pakken we het complete UT-terrein er voorzorgshalve ook maar bij. Persona non grata tot het eind der tijden. Grote zak.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Paul

  Klopt geen reet van wat die leugenaars ons voorspiegelen . Eerst was het 60 miljoen en daarna was het 70 miljoen . Nu is het dus 90 miljoen schuld met een heipotheek aflossing van FOEI heb ik jouw daar . Maar het is helemaal geen 90 miljoen Euro schuld . Het was in totallie 108 miljoen schuld is 237 miljoen Gulden schuld . Joop heeft ons een erfenis nagelaten van 237 miljoen Gulden schuld + nog een paar Guldentjes rente er extra nog bij . Als je in Guldens rekent wordt je plotseling heel hard uit een droom losgekoppeld dat je dacht prrrr ,Working An E Banaan . En Joop droomt Working A E Dream . 1o miljoen Euro bezuinigd + 8 miljoen Euro transfers is 18 miljoen Euro KOM je uit op nu 90 miljoen Euro is lekker bedrag in 190 miljoen Guldentjes . Eerste Divisie komt sneller in zicht dan je denkt . Ze hebben de KNVB en de supporters nog veel meer voorgelogen dan wie ook liegen kan als Joop het beest de leugenaar + Aldo schroothoop en de andere ellendelingen die er zaten en nu zitten met hun gegogel met cijfertjes rotooi stroppendas schorum . Het zijn gewoon oplichters vant ergste soort . Als je uit deze schuld wil komen moet je terug gaan zakken naar begroting 15 miljoen en dat is topclub Eerste Divisie . Alleen al van de rente en aflossing krijg je al rode oortjes van . Zwijnen zijn het dat RVCB waren en zijn het dus nog steeds . Die vuilnisbelt van Gerard v Belt heeft dus ook keihard in zijn eigen reet al maanden zitten liegen . Ze gaan gewoon door met liegen hoor ,geen nood . Mart Smeets zei afgelopen week op Belgie TV iets wat ik al bij mijn geboorte wist . Mart bedoelde te zeggen dat de mens een stuk bedorven vlees is dat door en door slecht is . Nou dan mag Mart RVCB oplichters van Fc Twente wel even bellen . Dan krijgt Mart me toch een bak drek over zijn hoofd heen ,of door de ouderwetse telefoon neusgaten zo zijn oor en mond in . Als je 10 jaar in de Eerste Divisie rond huppelt met een begroting van 10 miljoen euro,moet je er nog 9 jaar verblijven om de 90 miljoen Euro af te betalen +rente worden het nog een paar jaar extra erbij in de Eerste Divisie . Komt Twente echt plots met deze schuld in de Eerste Divisie terecht kunnen ze altijd nog van Grolsche Veste een mooi overdekt echt nabootsing zeewater festijn van maken zoals ze dat in Japan ook kennen . Ein riezen gespetter golvende slag surfboysplanken . Want in Eerste Divisie belanden is de doodssteek om op potje te gaan scheissen . De meeste clubs in de Eerste Divisie hebben niet eens de begroting als Twente alleen al aan rente moet betalen . Straks staat op de voorgevel vant stadion ; Fc Scheisse Stadion Vootbalclub . Als u hoofdingang stadion binnenkomt kunt u zowel links als de rechteroplichtersgang nemen naar het veld . En ,en er zijn mensen die zeggen dat Twente een van de beste jeugdopleidingen heeft .Zoals Leroy Fer het sprekende paard had gezegd . Mooi zo dan met zijn domme gelul . Nu het plots niet meer anders kan door het oplichtersfranje MOET de jeugd plotseling op het Twensche paard springen om gras te vreten . Zo armoedig is het dus wel gesteld met de eigen jeugd getuige ze jongens willen hebben van Schalke 04 TWEEDE ELFTAL . Zo diep zijn ze bij Twente al gezonken dat ze tweede elftal jochie s van andere clubs op de korrel hebben en een oefenwedstrijd te laten spelen om het eerste elftal er mee te laten versterken . Tijd voor de kinderliga competitie . Op de surfplank int Fc Sheisse Wasser und Watergolven ZeeStadion … trouwens Wallace ,het was niet Cole ,maar hij lijkt er verdacht veel op . Maar niemand weet wie het dan wel is . Zo zie je maar Negers lijken allemaal op elkaar . Maar het positieve is dat er heel veel mensen jouw stuk hebben gelezen .Zelfs Telegraaf Watcher Erik van Haren die jouw schrijven heeft gelezen zegt dat het Cole niet is . Mooi toch Wallace . Maar niemand maar dan ook niemand kan zeggen wie het dan wel is . Ik schreef laatst nog ;iets klopt er niet . Als Cole het wel was geweest dan had hij niet op de tribune gestaan maar op het veld oefenstagewedstrijd .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Paulie, Cole zat in Nieuw Zeeland ten tijde van mijn observatie, dus dat was inderdaad een canard grotesque van mijn kant, maar de zoektocht naar de nieuwe spits gaat gewoon voort. De laptop gaat mee in de koffer en zaterdagmiddag zal ik vanaf mijn vakantie-adres de live beelden van Twente-Gencerbirlgi of hoe heten die Turrukken, aandachtig volgen. Mocht Tedjen op een lege Quick-tribuun staan te bellen naast een enorme neger met raar haar, dan zal ik ‘s avonds laat de alarmbellen op de muffe redactie van de Telegrap weer steenhard laten afgaan met de volgende quote; Tedjen onderhandelt met Mario Balotelli, die Twente voor een half seizoen hoopt te huren van Liverpool FC. Moeten die clowns weer Wikipedia afstruinen op zoek naar de data over de hen onbekende Balotelli, waarna Van Haren snel met Tedjen appt of het gerucht op waarheid gebaseerd is. Idioten. Misschien is het M’Boyo van Genk wel. Zoek maar eens op wat dat voor een gevaarlijke lijpo is. Maar wel een sterke spits. Zou Tedjen het aandurven ?

     /   Beantwoorden  / 
 16. Hahaha

  Bent weer goed bezig Paul hahaha

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.