Jan van Halst en Youri Mulder over Co

Jan van Halst en Youri Mulder over de nabesprekingen van Co Adriaanse tijdens een presentatie voor Rabobankmedewerkers, zeer waarschijnlijk ruim voordat Adriaanse in beeld kwam als mogelijke opvolger van Michel Preud’homme…

7 reacties op “Jan van Halst en Youri Mulder over Co

 1. Prince

  Altijd leuk, beetje stoken…
  Die mannen moeten tijdens zo’n schnabbel toch ook met mooie verhalen komen. Daar worden ze voor betaald.
  Verder niet zo raar dat Van Halst niet dolenthousiast was over Co in die periode.
  Allemaal niet zo boeiend.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Sjoerd

  Dit verhaal houdt van Halst al jaren. Heb hem dit al een aantal jaar geleden ook al horen zeggen bij ons in de voetbalkantine. Op zich nix mis dit verhaal,dit is gewoon hoe Adriaanse werkte bij Ajax. Gewoon weer typisch AD om te gaan lopen stoken,btje triest maar niet echt verbazingwekkend toch?!

  Komt allemaal goed! Draaien gewoon weer bovenin mee en staan strax weer in een kolkende kuip.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gijnesen

  Het AD loopt weer te stoken.
  Dit terwijl ze nog in afwachting zijn van een aanklacht tegen aanzetten tot geweld. Het AD maakte een dag voor de kampioenswedstrijd de slaaplocatie van FC Twente bekend met letterlijk de suggestie erbij dat er wel brandalarmpje af mocht gaan

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Het bekend maken van de slaaplocatie vanonze spelers vondt ik ook zo’n misselijke doordachte streek om ze de nachtrust te verstoren, dat wanneer ik een eind-redacteur van het AD tegenkom ik hem recht op zijn bek sla. Dat valt niet onder de categorie aanzetten tot …….maar een directe actie. Kolerelijers daar van het AD

     /   Beantwoorden  / 
 4. belchinees

  niks mis mee toch, McClaren was ook van de statistiek , tegen alle media in gewoon altijd Perez in de basis omdat de statistiek zei dat dat beter was en zie wat er van kwam! Kom op hey, respect voor van Halst (vooral in zijn Twente tijd) maar zo’n briljante voetballer was hij toch ook weer niet en in zijn tijd was een laptop inderdaad een bezienswaardigheid…

    /   Beantwoorden  / 
 5. sjoerd

  ‘Het conflict dat ik ooit als speler hen gehad, beschouw ik als een momentopname. Soms gebeuren dingen op bepaalde momenten, maar dat is het dan ook.’

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjoerd

   heB gehad

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.