FC Twente traint in de Zeeuwse duinen

Oer-Hollandse beelden uit de zonnige Zeeuwse duinen.

20 reacties op “FC Twente traint in de Zeeuwse duinen

 1. fctwentefan

  Als de Bruyne daar tussen loopt samen met Verhoek hebben we de beste selectie van de eredivisie de bruyne de bruyne de bruyne halen die vent

    /   Beantwoorden  / 
  1. Technische Dirk

   Ook Toornstra niet vergeten !

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Fer of Toornstra zou kunnen, maar de Bruyne ? dan krijgen we een overcompleet middenveld, wie moet er dan eelt op z’n kont krijgen ?
    Brama, de Jong, Janko en Landzaat op de bank ?
    en de eigen jeugd kan weer afnokken, wees toch een beetje realistisch !
    De enigste Twee spelers die FC Twente kan gebruiken is een linker middenvelder, Toornstra of Fer, maar niet allebeide.
    Ook een speler voor de vleugel Verhoek zie ik wel zitten.
    maar dan moet het genoeg zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

     en eventueel nog een backie erbij ?????

       /   Beantwoorden  / 
     1. aks

      verdedigers genoeg
      Buysse, Tiendalli, leugers voor links
      Cornelissen, Rosales, Tiendalli en Mich Stockentree voor rechts
      je moet je spelers optimaal benutten.

        /  
     2. Wim B

      nicky Kuiper ben je nog vergeten.

        /  
 2. Wim B

  Qua backs zit er duidelijk wat scheef in het 11-tal. Het zijn bijna allemaal spelers die het net niet allemaal zijn, waardoor je het gehele jaar gezeur krijgt over de backs. Ook het gezeur over Verhoek, die nu bij Utrecht kan tekenen. Waar moet je dan Ruiz neerzetten. We hebben alleen nog maar een speler op het middenveld nodig. Als toppers hebben we Janssen, Brama, Landzaat en zelfs De Jong. Als je er nog één bij haalt bijv. type Fer, dan loopt het elftal niet zo mank bij een blessure zoals vorig jaar. Je hebt dan op alle posities een dubbele bezetting:
  Chadli/Bayrami, Janko/De Jong, Ruiz/John
  Fer/leugers, Brama/Landzaat, Janssen/De Jong,
  tiendalli/kuiper/Buysse, Wisgerhof/Douglas/Bengtson, Rosales/Cornelissen. Plus enkele jeugspelers: voorin Berghuis, midden Bouma, leugers. Achterin Stockentree.
  Dus alleen nog Fer: 3,4 milj van Janssen, verkoop jeugd: 1,2 miljoen, verhuur:600.000 euro. Dus 5 miljoen voor Fer. Koop sluiten en beginnen met die hap.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Karel

  ik zie liever een goede vleugelaanvaller die buitenom komt ipv naar binnen zoals ruiz en chadli vaak doen. echte vleugelaanvaller op rechts en ruiz op 10.

    /   Beantwoorden  / 
  1. willie

   laat Ruiz op links en Chadli op recht dan heb je twee vleugel spelers die buiten om kunnen gaan en af en toe wisselen om naar binnen te trekken en voor de verrassing te zorgen.

     /   Beantwoorden  / 
 4. GJ

  Mee eens, Ruiz en Chadli moeten vaker wisselen van positie.
  Alleen Fer er nog bij en dan hebben we genoeg spelers. Eigen jeugd moet ook weer eens een kans krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. fcternie

  Ja mooi gedacht allemaal,

  Maar wat als Ruiz onverhoopt toch vertrekt, dan vissen we bij Verhoek misschien weer achter het net, hij heeft dan wel openlijk naar Twente gelonkt, maar als Twente niet komt en Utrecht wel, Klote dit.

    /   Beantwoorden  / 
 6. frank

  ik begrijp er ook helemaal niets van we zien toch allemaal wat verhoek en toornstra voor geweldige potentie hebben?
  Utrecht ziet het wel, netzoals ze het met strootman goed zagen… nu zijn ze nog enigzinds betaalbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Frank, als je Verhoek haalt, moet je dan Ruiz of Chadli op de bank zetten, ja dat is nou echt het probleem waarom die niet gehaalt worden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    @ Aks. Ruiz kan in een vrije rol achter de spitsen spelen. Verhoek rechtsbuiten en Chadli linksbuiten. Chadli zal trouwens moeten aanhaken want die viel aan het eind vd competitie terug naar een bedenkelijk niveau. En als je Brama, Toornstra en Janssen op het middenveld hebt, dan weet je één ding zeker; de tegenstander wordt helemaal gek van al dat gedraaf en gebikkel van die gastjes. En die moeten dan de bal sofort inleveren bij Ruiz, die doet dan de creatieve dingen ;-) Wat dunk oe??

      /   Beantwoorden  / 
    1. GJ

     Volgens mij heb je en speler te veel op het middenveld staan. Dat is dus het probleem, je kunt wel kopen en kopen maar je mag er echt maar elf opstellen.

       /   Beantwoorden  / 
     1. 0049

      @GJ, ze hebben Co niet voor niets binnen gehaald. Die speelt 3-4-3+keepert. Co gaat namelijk wel gelijk de tegenstander bij de strot grijpen. Dan heb je zo’n middenveld nodig.

        /  
   2. frank

    je speelt 60 wedstrijden in het seizoen, chadli was afgelopen jaar helemaal op aan het einde… wat ik bedoel te zeggen is, nu is hij nog goedkoop… volgend seizoen gaat ruiz dan toch wel weg lijkt me?? als je dan ineens weer aanklopt bij een verhoek die inmiddels bij utrecht voetbald dan betaal je veeeeeeel meer….

      /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   @ Frank. Kerel je hebt helemaal gelijk man! Twente is op dit moment nog steeds onder de indruk dat ze hun droomtrainert binnen hebben, maar volgens mij staat die niet IN het veld!!! Pas maar op; in de winterstop klopt Twente bij Utrecht aan voor Toornstra en Verhoek en dan vraag Utrecht de absolute hoofdprijs, terwijl je ze nu nog voor een zacht prijsje kunt halen. Of zullen ze achter de schermen bezig zijn met Messi en co? Dan heb ik niks gezegd…

     /   Beantwoorden  / 
 7. Johan D.

  Ik zeg halen die Verhoek, samen met 2 middenvelders.
  Het contract openbreken met Ruiz en laten tekenen voor 4 jaar met een topsalaris. Volgend jaar de hoofdprijs halen in de competitie en de hoofdprijs vangen voor Ruiz (30 Miljoen)

    /   Beantwoorden  / 
 8. Schasfoort

  hoe staat het met Nicky Kuipers

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.