Uit de oude doos: FC Twente-Bayern München

Voor de jeugdigen onder ons. En verder gewoon voor iedereen die zich ook verveelt dit competitieloze weekend. 15 september 1993, Diekmanstadion te Enschede. FC Twente-Bayern München, 3-4. Let vooral ook op de 3-3 van Edwin Vurens.

7 reacties op “Uit de oude doos: FC Twente-Bayern München

 1. pinsnider

  Naar mijn mening de mooiste wedstrijd van voor het kampioensjaar!! De elleboog van Van Halst, het uitfluiten van Matthaus, en natuurlijk van linksboven tot rechtsonderin vak P iedereen tegengekomen na dat doelpunt van Vurens. Wat een gekkenhuis!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mr T

  Machtig mooie herinneringen !!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  En dan zeggen dat het nivo vroeger slechter was, dan nu. Ik weet we beter.

    /   Beantwoorden  / 
 4. perky

  Schitterende beelden. Kippenvel.

    /   Beantwoorden  / 
 5. willie

  Om nooit te vergeten.
  Deze wedstrijd was een van de mooiste europacup wedstrijden die ik gezien heb van Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 6. 0049

  Was er ook bij die wedstrijd. Voor Diekmann-begrippen had men toen een prachtige tribune achter het doel geplaatst.Daar zaten nog opvallend veel duitse supporters tussen de twente-supporters. Toen kon dat blijkbaar allemaal nog. Na die onnodige rode kaart van Van Halst begon Twente van zich af te bijten en kwam erachter dat Bayern helemaal niet zo’n wereldploeg was. Er ontspon zich een heerlijke wedstrijd. Misschien wel de beste die ik ooit in het Diekmann heb gezien. Kleine domper was natuurlijk weer dat we het met een duitse ploeg te maken hadden en die willen op het eind vd wedstrijd nog wel eens……en dat gebeurde dan ook.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Die hadden we moeten winnen! Prachtig elftal met karakter spelers die met tien man beter waren dan met elf.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.