Bryan Ruiz mist strafschop: Fulham uitgeschakeld

Omdat we onze all time kampioensheld nog steeds niet helemaal kunnen loslaten, kijken we regelmatig met een schuin oog naar de verrichtingen van zijn nieuwe club Fulham. Terwijl FC Twente woensdagavond eenvoudig de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi bereikte speelde Bryan Ruiz in het kader van de League Cup tegen Chelsea. De wedstrijd eindigde zoals die begon en strafschoppen moesten de beslissing brengen. Voor Fulham misten Bryan Ruiz en Moussa Dembéle waardoor The Blues doorbekeren.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

28 reacties op “Bryan Ruiz mist strafschop: Fulham uitgeschakeld

 1. Schalke04

  Kom maar weer naar huis Bryan..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Prince

  Ik las onderkant lat, kan gebeuren.
  Verder moest een speler van Chelsea de doorgebroken Ruiz tijdens de wedstrijd neerhalen, wat in een penalty en een rode kaart voor Chelsea resulteerde. Hij heeft dus ook wel zijn bijdrage gehad.
  Geen zorgen, Bryan redt het daar wel.

    /   Beantwoorden  / 
 3. HB

  mooi voor JOL…jammer voor Bryan…

    /   Beantwoorden  / 
 4. den Tukker

  Bryan had enkele briljante pasjes waarmee hij de verdediging van Chelsea mooi te kijk zette.
  Fulham had al penalty in de wedstrijd gemist.
  Bryans’ penalty ging onderkant lat, op/over/voor de lijn, en eruit. Werd niet echt nagekeken of gediscussieerd over of de bal nu wel of niet over de lijn was geweest.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banie

   Heb net de beelden bekeken en volgens mij kwam de bal toch echt achter de lijn terecht…. Maar ja, het wordt echt tijd voor video beelden bij voetbalwedstrijden en dan 1 zo’n kneus met een fluitje achter het scherm laten mee kijken. Dan kunnen de 5e en 6e weer afgeschaft worden en heb je er gewoon 5…. En dan de regel zo maken dat de betreffende 5e man in mag grijpen maar dat spelers er niet om mogen verzoeken anders staan er steeds 22 man bij het scherm….

   Dat hadden we namelijk tegen Fullham en ADO ook wel kunnen gebruiken…

     /   Beantwoorden  / 
   1. WW

    of je gaat net als bij tennis en hockey met een Challenge werken! Ieder team mag via een videoscheids 1x challenge inroepen. Heb je gelijk dan blijft de challenge staan en mag je hem nogmaals gebruiken! Heb je ongelijk dan ben je de challenge kwijt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

     Dat zou inderdaad ook wel een goede zijn. We moeten dan wel voorkomen dat er een belchinees achter het scherm gaat zitten….

       /   Beantwoorden  / 
   2. 0049

    Die 4e man kan beter in een hokje gaan zitten, achter een beeldscherm en de scheids in zijn oortje inspreken of een bal wel of niet over de lijn is geweest. Dat is toch veel beter dan hem als een schoolmeester te belasten met het feit of een trainer wel of niet netjes in zijn vlak blijft. Is alleen de vraag of je dat ook bij ballen wel/niet over de lijn moet doen of zijn functies uitbreiden met wel/geen penalty, wel/geen buitenspel, wel/geen overtreding…..

      /   Beantwoorden  / 
 5. nfear

  Luuk de Jong in belangstelling van Sevilla

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banie

   Beginnen we nu alweer? Had Sevilla niet ook al 3 jaar belangstelling in Ruiz?

     /   Beantwoorden  / 
  2. WW

   Bron?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Banie

    Het staat op diverse sites… Maar ja, alle sites lullen elkaar toch maar na…. Ik geloof het pas als er officieel over gesproken wordt.

      /   Beantwoorden  / 
 6. Red Alert

  Beste supporters,de laatste periode mist ons Twente gewoon creativiteit aan spelers.Voorheen hadden wij Perez/Janssen/Ruiz.Nu op dit moment niemand meer. Ik ben bang dat ons dit het succes van het Jaar gaat kosten. Groet’n

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   wacht maar als chadli weer terug is!

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Red Alert heeft wel gelijk. Datzelfde had ik ook al geconstateerd, maar daar hoef je geen voetbalverstand voor te hebben. Dat ziet zelfs Stevie Wonder nog. Maar ik ben bang dat er nu wel heel veel druk op de schouders van Chadli terechtkomt. Laten we niet vergeten dat hij aan het eind van afgelopen seizoen ook al niet meer in alle beste doen was. Zal ook nog wel een paar wedstrijden duren voordat hij zijn oude vorm terug heeft en dan gaat het al heel langzaam richting kerst…Maar waar vind je op de nederlandse velden nog “een grote meneer” zoals ze dat zo mooi in België zeggen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

     Vorig jaar hadden we al die creatvitiet wel…. En hoeveel punten hadden we toen na 6 wedstrijden? 12 met slechts 8 doelpunten. Nu hebben we al 15 punten tegen moeilijkere tegenstanders en 18 doelpunten. Creativiteit is ook niet alles… Natuurlijk heeft Ruiz in de eerste wedstrijden een paar minuten meegespeeld dus dat geeft een beetje ruis….

       /   Beantwoorden  / 
 7. Stefanie

  Hebben gisteravond met z’n zevenen de wedstrijd gezien en 1 heeft de penalty van Bryan niet gezien en 6 personen zeiden meteen dat’ie wel achter de lijn stuiterde. En na 2 keer de herhaling gezien te hebben, stond dat voor ons nog meer vast .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Boerenkoolscheitfanaat

  Die top jaren die we gehad hebben komen niet meer terug….nu gaat de jong ook wel een keer richting buitenland…gun het hem vharte en joop kan de munten weer plukken…psv had hem ook graag willen hebben voor 10…maar joop kennende 15 met een bonus korting a la RUIZ….12,5 en hij gaat…zekers weten als je op zijn leeftijd bent toch prachtig en hij voeld zich ook steeds meer een grotere meneer….hij wil toch het liefst in de spits en aangezien het huwelijk van co en twente ook niet langer als een jaar zal duren komen er steeds meer deuken in joops filosofie…we gaan het allemaal wel zien as zondag om te beginnenoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    /   Beantwoorden  / 
  1. den Tukker

   Zondag vrije dag beste man :)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Banie

   **zucht**

     /   Beantwoorden  / 
 9. Edwin

  Is Douglas al Nederlander? Volgens Co hoort hij in oranje.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Mike B

  Komend weekend de lakmoesproef voor Twente. Hoe staan we er echt voor… en ik vrees. Ben bij lange na niet overtuigd van dit elftal. En voor de toekomst, 1 speler als Chadli is te weinig.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 荷兰足球东部

   ZO LEKKER NEGATIEF , LEUK MAAKT HET LEVEN ER EEN STUK MOOIER OP.

     /   Beantwoorden  / 
  2. ed apeldoorn

   dat kam wel zijn maar nu hebben we meer punten als vorig jaar met ruiz en janssen er bij dus het gaat nog helemaal zo slecht en er worden ook nog meer doelpunten gemaakt

     /   Beantwoorden  / 
 11. Bash

  Even serieus wie zegt dat we het niet halen, we staat nog 1e en Janssen en Fer kunnen samen Jannsen(Theo) Zijn en misschien is Twente wel in bloedvorm, en jullie hebben het over spelers die weggaan. Ken je het woord Vervanging niet? Het is het begin van het seizoen en nu al zeggen we halen het niet, dan kan elke club het wel zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Dalton46

  lekker zeiken… laatste twee wedstrijden toch maar even 13 keer gescoord. Het spel is niet goed?? De nul gehouden uit in Londen, wat verwachten wij dan wel niet van onze FC.Twente? Koploper in de eredivisie ronde verder in de beker en mee doen in de EL. Ik snap al dat gezeik echt niet meer. Wij zijn geen Barcelona hoor!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   Correctie op jouw mededeling, het was 1-1 in Londen. Wedstrijden tegen amateurs moet je niet meerekenen, vind ik. Maar wel of geen leider in het veld, dan maar op de collectieve tour en als elke twente-speler zijn plekje kent en geen rare fratsen gaat uithalen, dan kan het nog best een leuk seizoen worden. Zaterdaavond weer met zweet i.d. handen voor de buis vrienden ;-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.