Zo maar even een filmpje: test 1, 2, 3…

Even wat techniek testen in de komkommertijd.

22 reacties op “Zo maar even een filmpje: test 1, 2, 3…

 1. Technische Dirk

  wat hebben we eraan. Het seizoen was er eentje om te schamen. Dan praat ik over de laatste ca. 6 wedstrijden. Wat een droevenis en een anti voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red alert

   geen mentaliteit zonder vechtlust noem ik dat….en dat Douglas in de media aan gaat geven dat alles te makkelijk voor hem gaat & dat meneer daarom makkelijk fouten hierdoor gaat maken vindt ik persoonlijk dom gelul. Elke prof moet er elke week weer 100% voor gaan & daar hoort concentratie ook bij. Dus Douglas, blijkbaar ben je hier nog niet uitgeleerd!!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   Ja moeilijk om te verkroppen, zeker als je bedenkt dat de spelers het wel in zich hebben maar ineens stortte het in. Je zag het verval al in in de winterstop . Extra zuur is dat Twente toen niet goed gereageerd heeft. Wat dat laatste betreft: daar zie ik nog niet veel verbetering in

     /   Beantwoorden  / 
 2. Technische Dirk

  Ik denk al dagen met weemoed terug aan Bryannnn Ruizzzzz. Als je me dan toch een filmpje wilt voor schotelen…….

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Joop & Co hebben gezegd dat ze voorin de “Bus” willen zitten met het aantrekken van nieuwe spelers! En dat moest voor het EK het geval zijn. Nou, waar blijft hij dan! We moeten nog een aanvallende middenvelder hebben “een special one”. Minimaal 1 back. En als er nog spelers verdwijnen, moeten daar adequate vervangers voor terug komen. Nou Joop, laat de bus maar rijden of zit je al in Chili concarne voor het halen voor het halen van “Gillette” of zoiets.

    /   Beantwoorden  / 
 4. banie

  Misschien zit hij wel voorin de verkeerde bus… Ff zonder gekheid. Volgens mij zitten ze nu idd in Chili. Verder ben ik er wel blij van dat het stil is. In het verleden was FCT er erg sterk in om eventuele onderhandelingen etc. stil te houden. Dan stond er gewoon in een keer een nieuwe speler! Afgelopen jaar heeft FCT veel te veel in de pers rond gezongen rondom transfers met als gevolg dat we Guidetti niet hebben (zou ook geen snoepje van de week willen zijn) en te veel hebben betaald voor spelers als Fer en Tadic!

    /   Beantwoorden  / 
 5. jeroen

  Proberen Bakkal te halen ?
  Hoeft niet meer terug te komen bij Feyenoord dusja.
  Ik zeg doen !!

    /   Beantwoorden  / 
  1. banie

   Bakkal is interessant maar ik weet niet of FC Twente buitenland genoeg is voor hem hahaha. Hij wil immers naar het buitenland, als hij dan in Gronau gaat wonen gaat zijn wens in vervulling!

     /   Beantwoorden  / 
 6. Red alert

  Bakkal inderdaad clubloos, ik zeg ook doen

    /   Beantwoorden  / 
 7. Iemand

  Ik denk niet dat ze bakkal gaan nemen
  aangezien hij al bij twente heefte gespeelt

    /   Beantwoorden  / 
 8. Iemand

  Ik denk niet dat ze bakkal gaan nemen
  aangezien hij al bij twente heeft gespeelt

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red alert

   Dat maakt toch helemaal niets uit !

     /   Beantwoorden  / 
 9. Dinkeltukker

  Heb liever dat ze Duarte halen dan Bakkal. Typetjes Bakkal hebben we al genoeg. Goeie voetballer, maar ook niet iemand die de mouwen opstroopt als dat nodig is.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Edwin

  Hoe staat het met Gutierrez? Begin juni zou toch een delegatie van Twente naar Chili gaan om de transfer af te ronden. Of is dit weer een broodje aap verhaal?

    /   Beantwoorden  / 
  1. banie

   Het is nu begin juni….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Edwin

    Het gaat allemaal zo langzaam bij Twente.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Ik heb er vertrouwen in dat Joop c.s. achter de schermen druk bezig zijn. Ze hoeven wat mij betreft niet van de daken te schreeuwen voor welke spelers ze belangstelling hebben, want dan begint 020 er ook weer aan te trekken. Bovendien zullen ze denk ik eerst wat overbodige spelers willen slijten om zodoende wat ‘wisselgeld’te hebben.

       /   Beantwoorden  / 
     1. banie

      zo denk ik er ook over. Daarnaast is het nog maar juni…

        /  
     2. Edwin

      Nog ff herinneren, het seizoen begint zeer vroeg voor Twente dankzij de fairplay cup. En een paar spelers zitten nog in Polen, hebben daarna minimaal 2weken vakantie.

        /  
  2. tukkerincali

   Twente heeft een samenwerkings verband aangegaan met Universidad de Chili de club van Guttierez,komt allemaal goed,die komt wel.
   Te lezen op fctwente.nu

     /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  En toch Jack, een mooi filmpje. Ik heb er toch met plezier naar gekeken, thanks! Daar wordt je nou vrolijk van met dat snot weer!

    /   Beantwoorden  / 
 12. banie

  @Edwin, dat klopt helemaal (en dat hebben ze aan zichzelf te danken). Het probleem is alleen dat er nu nog niet zoveel handel is en dat ze betere weloverwogen te werk kunnen gaan dan nu als een gek te gaan kopen en daar later spijt van te hebben. Ik hoop toch dat we weer een paar pareltjes of briljantjes binnen krijgen! Voor spelers als Arnautovic, Ruiz, Janssen, De Jong en John kom je naar het stadion….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.