Andreas Bjelland naar Brentford FC

En weer goed nieuws voor ons Tukkers! Die sanering verloopt lekker voortvarend op deze manier. Na grootverdiener/faalhaas Darryl Lachman en mega-grootverdiener/faalspits Luc Castaignos verdwijnt nu ook Andreas Bjelland met zijn vorstelijke salaris uit de begroting. Brentford FC uit de Britse Championship – waar Marinus Dijkhuizen tegenwoordig trainer is – denkt in Bjelland een defensieve versterking te hebben binnengehaald. Of dat werkelijk zo is boeit ons ook nu natuurlijk geen reet, wij Tukkers hebben weer wat financiële lucht en dat is het enige dat telt. Sterker nog: het heeft er de schijn van dat we voor de pareltjes in onze selectie inmiddels weer ouderwets de hoofdprijs kunnen gaan vragen, omdat de financiën voor komend seizoen weer aardig op orde zijn. Nu nog even iedereen normaal doen tegen Alfred Schreuder en dan kunnen we ons weer op het voetbal gaan richten. En op onze rol als SUPPORTERS.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.