Koekoek? Cuco Martina naar Southampton?

Okay, missen we soms iets? Na de verwarde scouts van Sheffield Wednesday die in Darryl Lachman een versterking zagen, dachten we met Eintracht Frankfurt het dieptepuntje wel bereikt te hebben als het gaat om onbegrijpelijke en ongefundeerde transfers. Maar nee, nu wil het Southampton van Ronald Koeman Cuco Martina naar de Premier League halen. Un-be-fuck-ing-lie-va-ble! Maar goed. Pak die grote strik maar gauw en zet hem zo snel mogelijk op het vliegtuig. Who’s next? Daniel Fernandes? Jerson Cabral? #groteschoonmaak.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Koekoek? Cuco Martina naar Southampton?

 1. Paul

  De tel dat hoeveel spelers er al weg zijn ,zijn we de tel kwijt . Als het maar verkocht gaat worden voor een appel en een ei . Castangos met diep verlies tot aan transfervrije spelers aan toe .En Martina is voor 1.75 verkocht plus een krat wijn ,daar zullen ze bij Southampton blij mee zijn . Maar het is niet de schuld dat deze spelers allemaal weg moeten . Nee hoor, het is allemaal de schuld van een stelletje onbeholpen klootzakken bij Twente die denken verstand van voetballen te hebben en dan de verkeerde spelers aantrekken en dan moeten de verkeerde aangetrokken spelers ook weer weg,want de spelers deugen dan niet ,terwijl die klootzakken dus niet deugen . En verkeerde trainers aantrekken opdat ze geen afbetalings regeling afkoopsom de trainert plotseling geweldig is . Wat er bij Twente aan klootzakken zit is vandaag weer eens bewezen als voormalige zich noemende politici schreeuwerd in de tweedekamer Rogier v Boxtel ging naar Menzis om ons mensen te flessen met Amerikaanse toestanden oplichters premie s . Nu gaat Rogier v Boxtel naar de NS om de treinen te laten kraksen en zullen de kaartjes streks wel weer duurder gaan worden . Zo zie je maar weer,politici hebben overal verstand van waar ze ook zitten ? .Ze zitten ook bij Twente int RVCB die hufters . 11 miljard door de NS door de plee geplast opzichte de Fyra fantast treintjes die onderweg gewoon bijna uit elkander vielen . Het is vergelijkbaar met het vorige en dit huidige Twente RVCB hampelmannen . Nou zijn er natuurlijk supporters die juichen dat ze bijna alle spelers gaan verkopen om wat geld binnen te harken maar het is natuurlijk een grote groffe schande wat er nu gebeurd en dat komt allemaal door het vorige en huidige klotenklappers RVCB . Corona en Ziejek ,Tapia ,Kuttieres enz enz die denken ook onder de trainig in hun hersenen ;zouden ze al gebeld hebben,kan ik ook al naar een andere club . Want die denken;als Martina en Lachman naar engeland en Ksbonjos naar Eintracht Frankwurst dan zijn wij toch ook wel aan de beurt . Ja hoor,het is nog lang geen deadline uitverkoop dus jullie komen ook wel aan de beurt voor een appel en ei weg . En de derderangs spelers die worden verkocht door Teddyboy halt Teddybeertje ook weer gratis derderangs spelers voor terug .Dus sportief schiet je er niets mee op . Gaat een groot DRAMA worden dit jaar dat Twente nog onder Heracles komt te staan . Van de zomer dacht ik nog;straks verkopen ze alle spelers en staan er straks nog jochie s van 16 jaar van de A1 plotseling int eerste . Nou,ze zijn al op de goede weg. Aldo Vreetwurst wil graag alles terug hebben in tweeenhalfjaar tijd aan geld . Dus het gaat nu echt alsof je in een rollercoaster zit . Want Aldo wil zo snel mogelijk met een zak geld naar Joop op Mallorca . Joop zijn buurman op Mallorca . Hun huis op Mallorca tweeondereengrotekap

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  HET LOOPT NOG HEEEEELLEMAAAL LEEG, dit jaar.
  DE FC gaat van start met een C-elftal en C-trainer Schreuder denkt ze nog wat te kunnen leren. Het is een opheffings uitverkoop. Corona 3 miljoen, Zyech 2,5 miljoen, Tapia 2 miljoen, Stevens 9 miljoen vraagprijs (tja vragen kan je het altijd toch?) Schreuder 4,5 miljoen. Voor de rest ….Munstercard / vdLaan Express.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baretti

  Schrijnend is toch ook wel het verhaal van die Griekse huismakelaar. Die noemde en passant nog ff de spelers op die via hem bij FC Twente zijn gekomen. Nou dat geeft een stuk vertrouwen. Laten we hopen dat ze Marsman nog kunnen verkopen. Al is het voor 2 kratten bier. Dat is met afstand samen met Jedocus de zwakste schakel. En let maar op: Die wordt straks nog aanvoerder gemaakt ook.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  MacIntosh van Camboer, sterke rechtsbenende centrale verdediger, wat we nog dringend nodig benne. Haal eens wat op, Ted, er gebeurt al meer dan 10 uur geen hol meer ! Haal die Mac dan. Hoe moeilijk is het om TD te wezen, ik doe het parttime voor een handvol joeten. Pfff, Tedjen, maak aan zeg !

    /   Beantwoorden  / 
 5. Tukker65

  Oke hier was dus geen rekening mee gehouden/ begroot , mooi koop dan het contract van Alfred Schreuder er maar mee af!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Als ze nou eens even een uitzondering gingen maken . Douglas kan verkassen voor pakweg anderhalfmiljoen Moskou wil 2 miljoen hebben . lissabon had iets van 750 duizend geboden plus voor Duiglas 1 miljoen per jaar .Duiglas ging akkoord met 1 miljoen per jaar . Maar plots wil de voorzitter van Lissabom hem niet meer hebben . Als ze dat geld van Martina nou eens gingen gebruiken voor Doeglas te halen en geef hem pakweg 8 ton per jaar doet Duiglas het ook .Want hij heeft een Twents vrouwtje . En het is toch zo dat er bij Twente een hoop sukkel voetballers rond dolen voor meerdere salarissen zoals die slappe VAATDOEK Cabral niksnutter . Met Douglas weet je tenminste dat je een goeie laatste man en sterke kopper in huis hebt . Maar dat zal Aldo Vreetwurst wel niet doen . Aldo Vreetwoerst door gehele uitverkoop verwoest Fc Twente tot op zijn grondvesten . En jaknikker Teddybeertje gaat natuurlijk daarin vol in mee . Tedje is de volgende jaknikker voor Aldo wat anderen onder ome Joop waren .De geschiedenis zal zich met dit soort mensen keer op keer herhalen .Dat krijg je nou met die rare snijbonen miljardairs einzelgangers . Of het is diep oplichten om een club op de klippen te laten lopen of het is als een achtbaan duizelingwekkend zich noemende bezuinigen om de club ook op de klippen te laten lopen .En dat komt opdat die miltimiljonairs niet meer de waarde kennen van geld om normaal te doen . Aan dat soort gasten zijn vele voetbalclubs als sterfhuis gestorven op het voetbalkerkhof . En die voorzitters dan ,ach ,die zullen nog wel ergens ronddrijven in een bootje op de karibik .

    /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Cabral moeten ze nog verkopen ,ber .Eghan en Moktaartje zullen ook gaan .Daar komen nog eens bij Ziejek,Corona,Tapia .En dat zijn dan in totaal z n totaal 17 of 18 spelers . Dat beweerde ik na de laatste competitie wedstrijd van de afgelopen speeljaar . Maar wat bleek nou,ik was in stadion door supporters compleet UITGELACHEN . Ik zei nog;lachen jullie maar lekker in 2017 in de Eerste Divisie . Goh ,ze hebben mij wel 5 minuten uitgelachen .Waar het om gaat is in het gevoel te komen van mensen die de hele dag int stadion rond lopen en zonder iets te zeggen dit soort leidinggevende mensen aan te kijken en genoeg hebt aan een oogopslag .Hun geniepigheid doorboren in geestelijke zin zeg maar . En als laatste kwamen de geniepige oogjes van Teddybeertje onze kant op .Met Teddybeertje zou het plots de goede kant op gaan? .Nou ik wet wel beter met Teddybeertje .Teddybeertje is een grote loser . Teddybeertje zeg zelfs nu dat straks Tapia ,Ziejek en Corona zijn verkocht wij nog steeds een heel behoorlijk elftal hebben .Dan moet je in mijn ogen de Ziekenwagen in of Poetin moet Teddybeertje maar gauw op gaan halen . Een heel behoorlijk elftal ja dat straks gewoon in de Eerste Divisie om een periode titel kan strijden met 5 duizend man publiek op de tribune . Dit soort mensen storten Fc Twente binnen de kortste keren van de drek int eeuwige beton .Laten we er geen doekjes omwinden Aldo van der Vreetgelden denkt allang niet meer in voetbalbelang of Fc Twente . Aldo van der Vreetgeld denkt constant aan zo snel mogelijk geld terug voor hem en Joop en alle andere geldschieters en daarna gaat Aldo er als en haas van tussen . De geleende gelden van de Gemeente ACH die moet de Gemeente zichzelf dan maar kwijtschelden . Fc Twente is nu net verworden tot Fc Griekenland .Bij die miljardairs is het elke dag LANG LEVE DE LOL en we spelen lekker met de supporters . Ik roep al jaren dat we af moeten van miljardairs in Fc Twente als voorzitters . Een volksclub heeft een normale volksman nodig die met de supporters en voor de supporters is . Dit zooitje nu bij Fc Twente RVCB zit er gewoon voor zichzelf . Voor hoe lang nog ? . Dit gaat natuurlijk helemaal uit de klauwen lopen dit ondier van elk voetbalverstand gespeende RVCB met hun dikke sigaren poten op tafel . Dit gaat op zijn tijd oorlog worden tussen supporters en dit kutRVCB en Aldo Vratkost . Vooruitkijken is regeren . Ik zelf kijk en denk altijd ruimschoots vooruit . Dus ik vorzie nog een hoop ellende . Ellende geschapen door kloothommels van RVCB .Dikke nichtenpakken met aangetrokken stropdassen getrouwd met madammeke s opdat ze zelf nog geen ei kunnen bakken .Oplichters,flessentrekkers,judassen,leugenaars,schooiers,geniepigen,maatschappelijkewellustigen . En zo doen die kolerelijders van de UT het ook,eventjes 4 miljoen in hun zak steken om 3 jaar over het vliegveld na te denken terwijl er al decennia is nagedacht over het vliegveld . Allemaal maffia om gratis oplichters geld in hun reetje te kunnen steken .En daar moeten wij van af van dit soort vreselijke volk . Liever vandaag nog dan morgen . Toch maar even Vladimir Poetin bellen . En zal ik gauw een nieuw liedje gaan maken;AAN DE MUUR VAN HET KREMLIM

      /   Beantwoorden  / 
 7. deleukstethuis

  Breaking news:KNVB brengt FC Twente 3 spelers in mindering
  ———————————————————–
  De verkoopgolf van Ted van Leeuwen heeft velen binnen en buiten FC Twente verbaasd. Echter, naar nu blijkt heeft de KNVB het plan van aanpak goedgekeurd, mits begonnen wordt aan het seizoen 2015/2016 met 3 spelers in mindering. Van der belt:”Ook deze nieuwe eis was geen verrassing en zag ik met Sinterklaas al aan komen, het was echter te laat om bijv. Luc in de zak naar Spanje te soppen, maar ook als is Frankfurt geen Madrid. Ik weet zeker dat hier voor Luc weinig schade aan vast zit” . Door het succesvolle verkoopbeleid is het de verwachting dat Twente probleemloos de basis 8 in het veld kan brengen. Volgens jakhals Erik Dijkstra is dat geen probleem: “Schreuder heeft vorig jaar laten zien dat we ons prima kunnen handhaven ook als 5 of 6 spelers in de basis staan die er geen kloten van kunnen. Dus met 8 hebben we eigenlijk 2 spelers meer dan vorig seizoen. Ik heb er zin in, de Tour is nog lang”

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joost

  Bij de verkoop van Corona, Ziyech, Tapia, Gutierrez, Ebecilio komt er een goed elftal te staan om kampioen te worden in 2017 in de eerste divisie….

  Marsman,
  ter Avest, Andersen, Katsikas, Bijen
  van der Heyden, Holscher, Eghan
  Cabral/Oosterwijk, Borven, Mohktar

  Ik denk al met al een heel geloofwaardig team waarbij de resterende supporters (gemiddelde van 11800 per wedstrijd) op hoogstaand technisch voetbal kunnen rekenen en natuurlijk ter verdienste van onze eigen Mr. Twente-trainer Schreuder.
  Welke na het kampioenschap in de de Jupiler league een contract verlenging krijgt aangeboden tot 2024.

  Nee, ik heb er ook echt zin in hoor.

    /   Beantwoorden  / 
 9. hennik

  Na al die mooie transfers voor een speler van Twente, en er zal nog meer volgen, wordt des te duidelijker dat we een prachtselectie hadden maar een klote trainer die er geen voetbalmachine van wist te maken. Een goede trainer had wellicht nog een kampioenschap bezorgd en alle Campions Leauge miljoenen d’r bij, en dan moet je misschien uiteindelijk wel concluderen dat Joop inderdaad grote risico’s nam maar dat het zomaar goed had kunnen komen en dat hij misschien maar 1 grote fout gemaakt heeft, druiloor Schreuder vast te leggen….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.