FC Twente verhuurt Kyle Ebecilio aan Nottingham Forrest

Hij raakte dit seizoen opnieuw uit de gratie bij Alfred Schreuder en daarom gaat Kyle Ebecilio voor de tweede keer in zijn carrière zijn geluk beproeven in Engeland. Waar hij eerder de jeugdopleiding van Feyenoord verruilde voor die van Arsenal maar nooit doorbrak, gaat de middenvelder het nu proberen bij Nottingham Forrest. Ebecilio verkast op huurbasis naar Engeland omdat Nottingham Forrest zich aan de Financial Fair Play regels moet houden. Nu Youness Mokhtar en Jerson Cabral nog en we zijn weer van wat probleemgevallen verlost.

18 reacties op “FC Twente verhuurt Kyle Ebecilio aan Nottingham Forrest

 1. johan

  Denk dat het goed is voor je CV als je het niet maakt onder Schreuder
  Zal wel de pannen van het dak spelen daaro. Veel te vaak verkeerd gebruikt door Jodocus.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Foto gezien van gisteren in de Trubantia van Obricilio . This toch geen gezicht .Hij heeft op de foto een kop van 50 jaar en een dikke pens dat het lijkt of hij in verwachting is . Of dat de fotograaf had gezeg ;zeg Obricilio ,doe eens een kussen achter je shirt,staat leuk op foto tje . Dat menigeen bij Forrest denkt ;tja ,Twante Anscheda ist das ein Cafe Verein ? . Tegen Olijmpriakos mocht Ebricilio nog invallen waar ik al zei dat hij als een opa over het veld liep te sjokken . Niet te geloven zeg . Maar het allerergste is dus nog de medische staf bij Twente en Alfred . Als je elke dag iemand ziet zal het je niet waarschijnlijk opvallen dat er elke dag een onsje of wat bij komt . Maar als je iemand om de paar weken ziet kun je een veel betere inschatting maken . Schijnbaar ook lijkt de weegschaal bij Twente defect te zijn en scheelt hun iets aan de ogen . Niet alleen het RVCB is verrot + trainers uilskuikens staf . Maar naar het nu schijnt is de medische staf ook al ziek . Volgens mij is op het moment alles doorgerot bij Twente . Je schrikt je toch rot als je als Engelse supporter van Forrest de foto ziet van Ebricilio dat ze denken dat hij zeker bij Forrest is gehaald om achter de Bar te gaan werken . Chips patat and bier tappen . En zijn familie had de oorlog nog verklaart aan Alfred waarom hij nooit meer mee deed . Dan zou ik als Vadertje maar eens beter opletten wat zoonlief allemaal zijn maag in smokkelt aan Disco drank en Cafetaria genot . Ik zag hem een paar weken geleden in de Cafetaria . Wat hij daar allemaal naar binnen smikkelt . Goeiendag zeg . Dan heb ik zelf nog maar 1 frietje en een kroket op en vind ik die troep wel weer genoeg . Veel plezier bij het ook arme Forrest dat uit negatieve geneugten ook niets anders kan dan huren . Is het tweede Fc Twente van de eerste Engelse Divisie . Ze zullen vast wel ook Cafetaria s hebben in Nottingham . Dachten jullie ook niet . En ,al dat vreten heeft te maken met een luie geest . Ebricilio is een beetje lui aangelegd . En wat krijg je met luie mensen . Die vreten zich dik en zuipen zich dik . En krijgen dan probleem op probleem . Wacht straks maar als Ebricilio straks echt 50 jaar is . Moet je kijken hoe hij er dan uit ziet . Een echt rond watertonnetje .

     /   Beantwoorden  / 
 2. chocolade sjakie

  Jammer, zat meer in deze jongen.Maar Schreuder krijgt niemand aan het ballen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Piet

  Nu schreuder begint te snappen dat het gaat om communicatievaardigheden, begint hij hierin echter van voren af aan, door alle spelers eruit te bonjouren die tegen hem zijn. een beginnend trainer heeft al weinig krediet bij spelers maar aangezien zijn resultaten door een gebrek aan Schwung uit zijn gebleven, moet hij het bij gebrek aan beide nu wel op een vechtmentaliteit gooien. Ieder voor zich. Strakke hierarchie. Als je niet luistert binnen of buiten het veld lig je eruit. Helaas motiveert dit geen speler wederom voor ene meter. Iedereen gaat zich toeleggen op zijn Eigen metertje, maar lef wordt bij de speler hier niet mee aangewakkerd, laat staan warme, emotionele, strijdvaardige gevoelens wanneer zijn trainer hem toespreekt. Dit lijkt eerder op het woordenarsenaal van een degradatietrainer helaas. Jammer dat Preudhomme of Steve er niet meer zijn. wat een verschil

    /   Beantwoorden  / 
 4. JanG

  jammer voor die vent, jammer voor Twente: er zat voetbal en techniek in, een toekomstige regelaartje op middenveld; een beetje een El Ahmadi. Te jong en te vroeg om een voorbeeldpositie te hebben of aan te nemen. Kost Twente weer veel ‘potentieel transfergeld’.

  Was dus niet in staat zichzelf 100% te motiveren, sjokte maar wat over het veld (en de sprint naar de zijlijn voor een wissel was werkelijk het enige moment dat zijn hartslag >100 kwam). Tja wie is nog wel gemotiveerd onder deze trainer, zelfs het publiek heeft er na 2 ‘wedstrijden’ al geen zin meer in.

  Positief; we hebben al veel te veel middenvelders en de man koste veel te veel. Nu die trainer nog ergens lozen, is veel belangrijker..

    /   Beantwoorden  / 
  1. JanG

   … herstel: het is verhuur, dat klink erg goed: kan zich hier (terecht?) niet motiveren, moet nu aan de bak om zijn carriere nog een beetje omhoog te tillen. Die kan nog wel eens (nog) sterker terugkomen ;-)

     /   Beantwoorden  / 
 5. Baretti

  Misschien kunnen we Jedocus ook verhuren. Vosta C2 schijnt nog een trainer te zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wallace

  De grootste talenten werden hier naar toe gehaald met als enige bedoeling ze voor duizelingwekkende bedragen weer door te verhandelen, maar de ene na de ander verschrompeld op Veldwijk tot een hulpeloze brok ellende zonder enig zelfvertrouwen of motivatie. Alfred Schreuder was geen trainer, is het niet en zal het nooit worden. Hij heeft een contraproductieve uitwerking op menschen. Dat hij Ziyech persoonlijk zo gek heeft gekregen om niet voor Feyenoord maar voor het Zwarte Gat FC Twente te tekenen, opent ook wel weer perspectieven voor onze droeftoeter. Het zou een goede wezen voor de Jehova’s of de Veluwse Leesmap;
  ‘Mevrouw, voor 15 euro in de maand krijgt u de Viva, Libel, de Breibode, de Donald Duck, Tros Kompas, Vreten met Sterren, de Kijk, Chick, de Natuurgids, Oma’s Recepturen, de Rennende Rocker, de Hobbyweek, de Domste Mensch en alleen deze maand geeft de Veluwse Leesmap daar gratis een dildo bij met gegraveerd portret van uw favoriete B.N.’er, waarbij u keus heeft uit liefst 165 personen. Wat heeft u een mooie, nieuwe bril, zeg !’

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  gelukkig 2 uitwedstrijden nu, hopelijk nokt ie er toch zelf mee voor de volgende thuiswedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  Als Schreuder het trainingscomplex betreedt en die rij ouwe lullen passeert en ‘goeiemorgen’ zegt, is er welgeteld NIEMAND meer die nog iets terug zegt. Hoe houdt een mensch dat in vredesnaam vol !? Hoe volslagen gek ben je om dan toch gewoon stug door te gaan met je zinloze werk ?! Hoe eenzaam moet je jezelf voelen om er eindelijk mee te kappen ?! Pure hebzucht, geldlust, elke dag met de tyfus in je pokkel de bedstee uitstappen met de focus volledig op de oudedagvoorziening….AFKOOPSOM,AFKOOPSOM, AFKOOPSOM, AFKOOPSOM…Ziek.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Misschien ziek, maar in een zieke wereld is dat zo gek nog niet gedacht.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Johan

  heb gemerkt dat ik totaal geen zin in eten of bier heb als ik aan Schreuder denk. Gat in de markt Schreuder dieet. Voorspel hem glansrijke cariëre als diëtiste. Als ik aan hem denk krijg ik geen hap door mijn keel omdat het niet smaakt, maar ik moet dan wel onmeunig poepen. Kan niet anders of ik wordt ik een annerexia figuur als Schreuder nog lang blijft.

    /   Beantwoorden  / 
 10. deleuktethuis

  PEC – Twente 2 – 0
  Heracles – Twente 3 – 1
  Twente – Ajax 1 – 5

  Schreuder ziet nog perspectief

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Ron Jans is een enorme domme lul, maar ook een ervaren rot. Die doorziet het lamme Twentse voetbal zonder enige diepgang of pressie natuurlijk van een kilometer afstand en wacht geduldig op de vele persoonlijke fouten van vertragende vierkante meter-voetballers als Mokotjo en Gutiérrez die nog maanden nodig heeft om de vorm weer te krijgen. Rienstra bepaalt het tempo en Zwolle jaagt er lachend drie in op de counter.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Paul

  Alfred zeg altijd ,ga maar eerst pelers een kwartier om het veld lopen . En maar rondjes lopen en rondjes lopen van het jaar nul . De scheidsrechter zeg toch ook niet voor de wedstrijd ;spelers gaan jullie de eerste 20 minuten van de wedstrijd ook maar eerst rondjes lopen . Nee ja ,voetbal is explosiviteit op de 20 30 meter . Daar krijgen spelers pas conditie van . De luie donders zijn door de mand gevallen . Allemaal schuld door een domme trainer .

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Je bedoelt het goed Paul, maar bij het voetballen gaat het echt om de eerste 10 meter, de speler met de snelste sprint en het meeste inzicht die heeft de bal en dat betekent dat de tegenspeler(s) er achteraan moeten
   Dus domme domme schreuder het gaat helemaal niet om rondjes lopen, het gaat om snel kunnen handelen en natuurlijk om trap en kop techniek

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Aks ,ik sloeg vroeger ook de eerste 10 meter over . Net als de hazen Van de Kerkhof 50 meter sprint .

      /   Beantwoorden  / 
 13. cmw twente-achterhoek

  Schreuder zou een keer kunnen kijken naar de warming up in de professionele rugby (UK/F) ! Verhelderend.

  Schreuder heeft tegen Ron Jans totaal geen kans. Ron Jans, borst vooruit, kin omhoog, en een big-smile. 3-0.

  Ook hier is de houding van de spelers in het professionele rugby een voorbeeld voor het prof-voetbal bij Twente.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.