Jesus Corona naar FC Porto

De ontmanteling gaat verder. Alfred Schreuder weg, nu ook Jesus Corona weg. Op de laatste dag van de transferperiode. Natuurlijk. FC Porto betaalt naar verluidt 12 miljoen euro voor de aanvaller. Een aanzienlijk deel van dat bedrag gaat naar externe investeerders. Ook niet verrassend. Zou trouwens fijn zijn als Jerson Cabral ook gaat, maar ja, zal je net zien dat die juist blijft.

13 reacties op “Jesus Corona naar FC Porto

 1. Hahaha

  Twente heeft geluk dat de tranfer van De Gea is afgeketst anders waren ze Marsman ook kwijt geraakt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Hakim gaat vandaag ook weg . Hij gaat over het kanaal met de azielboot van uit Marokko naar een Haven in Engeland . Hakim heeft ook honger . De man die hem daar in de opvang neemt heeft net zo wit haar als Sinterklaas een baard . Als dank strooit Hakim 13 miljoen pepernoten in de lucht die met windje mee ergens op een stukje grond op Nederland zullen neer dalen .

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  FC twente krijgt 3,6 miljoen voor Corona causule doorverkoop percentage

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Joop krijgt het dubbele. En bij een volgende verkoop weer een verdubbeling van zijn rendement. Schijt op Twente !

     /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Nu we verlost zijn van Schreuder wordt het toch wel eens tijd om te gaan werken aan de allereerste, redelijk gesmeerd lopende aanval waar een kans uit ontstaat. Of desnoods een mogelijkheid. Van een veldgoal durf ik voorlopig niet te dromen. Daar gaan maanden overheen, we moeten onze verwachtingen naar beneden bijstellen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Baretti

  Laten we eens beginnen met het liquideren van die Pipo de Clown in de goal. Slechter heb ik ze nog nooit gezien in het betaalde voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. henk

   Marsman te onrustig op dit moment, niet opstellen. Een frisse Opstelling met spelers op hun favoriete plek: Drommel in het doel (Stevens reserve). Verdediging: linksachter Schilder (Richard Jensen, goede back), Andersen (Katsikas), Bijen (Uvini) en ter Avest (van der Lely, is een rechtsachter). Voordeel is dat deze achterhoede met Drommel elkaar goed kennen vanuit de jeugd. Middenveld: Gutierrez, links (Eghan), Ziyech en anders Tapia, en vd Heijden op rechtsmid (Holscher is een middenvelder en geen aanvaller). Linksvoor Ede (da Cruz), rechtsvoor Cabral, z’n favoriete plek en nu wel gemotiveerd, (Ruben de Jager, hij schiet ze er lekker in de laatste maanden) en in de spits Olaitan of Oosterwijk. Eventueel kan Ruben de Jager ook een keer in de spits.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Juist en correct. Geen plaats meer voor Mokotjo. De nieuwe man zal meteen harde noten moeten kraken en een vaste basiself gaan formeren Geen concessies meer aan invulling en tactisch strijdplan. Duidelijkheid vanaf dag één, trainingsintensiteit opschroeven met nadruk op inhoud, weerbaarheid en fysieke kracht. Voetballen kunnen ze, nu leren pijn lijden, 90 minuten alles geven, de Vuitton wc-tas en de koptelefoon thuis laten, tattoos laten weg branden en verplicht éénmaal in de week samen op stap en lazarus de kroeg uitrollen. NEXT !

      /   Beantwoorden  / 
    1. henk

     En zo is het, nu vanaf dag 1 werken voor je plek, direct duidelijkheid voor iedereen, 1 team vormen.

       /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  We geloven toch niet dat er niemand was om een bod uit te brengen op Ziyech . Alle verrotte invalide voetballers zijn naar Engeland verrotten . En dan zouden de clubs in Engeland betreffende Ziyech de beste middenvelder van Nederland oogkleppen op hebben . Dat gelooft toch zelfs Jezus Christus niet eens . Kom zeg . Die Vagina v Dijk van Celtic voormalig Fc Groningen gewoon verdedigertje voor 18 miljoen naar Southampton komt niet eens in beeld bij Nederlands elftal . Ja een keer opgeroepen voor de leukigheid . Kom zeg,Ziyech moest plots vanmiddag van de ene seconde op de andere in zaaltje zogenaamd trainen in afzondering van de andere spelers opt veld . En de binnengekomen transferfaxen zal Aldo wel gelijk hebben verscheurd en de binnengekomen telefoontjes ; o jes please wait ,o de Voorzitter is in geen velden of wegen te bekennen . Vandaag geen Ziyech transfer . Aldo zal wel bang zijn geworden nu vak P Directeur is geworden van Fc Twente . Aldo zal wel hebben gedacht ;als we Ziyech nu ook nog gaan verkopen kunnen we gelijk een licentie aanvragen voor de Eerste Divisie . Dus die Aldo denkt ,laten we maar even wachten tot aan de winterstop hoe we er dan voor staan . Staan we er dan een beetje goed voor dan mag Ziyech ook weer in de mensenhandel . Maar die Ziyech heeft natuurlijk nu elke morgen een maandagochtend humor . Hij dacht in een topclub terecht te komen .En nu ook nog zonder Corona moet hij tegen degradation voetballen . Nu moet Ziyech straks alles doen . Doelpunt maken,vrije trap doelpunt ,corners nemen en moet hij ook nog de kreupelen achterin helpen . In uiterst geval moet hij ook nog de kreupele Marsman int doel bij staan . Ziyech komt straks adem tekort en zal gaan hijgenen in de rust van de wedstrijd als een uitgeblust paard . Ziyech denkt straks in de trant van ;om moedeloos van te worden dit elftal . Uiteindelijk hadden ze Ziyech toch beter kunnen verkopen . Beter verzuipen met da lamden en de blinden dan een fantastische gefrustreerde voetballer in je midden te moeten hebben die de lamden en de blinden moet dragen . Arme Ziyech …die foto gisteren in de Tubantia van Fc Twente elftal staan 16 spelers en 4 keepers op . Raken er nog 3 geblesseerd dan hou je nog 13 man over . En laat dat nou net genoeg zijn . 11 spelers int veld en je mag toch maar 3 spelers wisselen,dus Aldo heeft het zich precies uitgerekend als een Korfbalmeester van Ons Eibernest . Als je nou in totaal 16 topvoetballers hebt kun je er ook nog wel mee door de bocht met alleen 1 maal in de week competitie voetballen spelen voor een anderhalfuurtje . Maar met een stuk of 13 lamme en blinden in het veld en nog 3 goede spelers gaat het natuurlijk een heel ander verhaal worden .Plus nog een zooitje lamme en blinden Comedy Keepers er bij .

    /   Beantwoorden  / 
 7. Harm

  Tiendalli contract ontbonden bij Swansea. Heeft nu transfer vrije status. Ik zeg halen die back.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  Ted had Ola John niet in zijn boekje staan . Ted heeft alleen boekje vol kraskes . Dus dacht Eerste Divisie club Reading ,dan gaan wij toch mooi Ola ijsje huren . Das typisch het verstand van Tadjen . Ja ,Tettebeer heeft zeker in het verleden vaak krasloten gekocht . En mocht Fred niet komen zou mij niets verbazen dat er dan ook een trainer komt met zijn kraslot in de lucht . Zou taddebeer nog eens het stadion gaan veranderen in Fc Kraslot Stadion .

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  vreemd – de transferperiode is voorbij, maar niet in Portugal Engeland en Spanje, zij kunnen nog gewoon ophalen
  onterecht overigens !
  Maar trainers kunnen het gehele jaar door ontslagen worden of een nieuwe voor de groep
  onterecht overigens !
  de UEFA meet met twee maten, hier moet verandering in komen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.