Vrouwen spelen weer in de Grolsch Veste

FC Twente is kennelijk van plan om komende winter zéker een nieuwe grasmat in de Grolsch Veste te gaan leggen, want aanstaande donderdag spelen de vrouwen van FC Twente wéér een thuiswedstrijd op het heilige veld in de Veste. De sporen van de vorige dameswedstrijd waren in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen nog duidelijk zichtbaar en zo heeft FC Twente al vroeg in het seizoen een overbelaste grasmat. Zonde.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

20 reacties op “Vrouwen spelen weer in de Grolsch Veste

 1. 0049

  Jammer van de grasmat, maar ook van de lichtinstallatie van de Grolsch Veste. Kost klauwen met geld. Met alle respect, maar trekt het dameselftal zoveel publiek dat men in het stadion moet ballen? Alternatief; Fanny Blankers Koen Stadion!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Prinsje

  We hebben toch een groundsman nu, kom op zeg als dat gras dat al niet eens kan hebben en daarbij de eerstvolgende wedstrijd is uit dus heeft het gras tijd genoeg om te herstellen

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   Die groundsman kan dan een paar dagen minder komen, dat scheelt weer in salaris. Bovendien herstelt een grasmat zich niet in de komende wintermaanden…….

     /   Beantwoorden  / 
   1. weltevree

    Mooie kniepköttel! Is al reactie nr. 2 waarin je je druk maakt over de kosten…. Laten we anders gewoon de jeugdopleiding wegsaneren > scheelt mie een knaakn!

      /   Beantwoorden  / 
 3. Prince

  Ben het met @0049 eens. In een stadion speel je vanwege publieke belangstelling. Een leeg stadion is sfeerlozer dan een normaal veld. Bijkomstig argument het veld niet onnodig te belasten lijkt me toch ook vrij logisch!

    /   Beantwoorden  / 
  1. weltevree

   Akkoord met dit betoog, maar ga niet doen alsof Twente het niet kan betalen (argument van die Duitser)

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Waarom zou je onnodig kosten maken???? Twente is volgens mij nog steeds bezig de gemeente terug te betalen, of heb ik dat mis? Heeft niets met knieperigheid te maken, maar gewoon even realistisch nadenken. Doe jij toch ook met jouw portemonnee of gooi jij het geld ook over de balk?

      /   Beantwoorden  / 
    1. weltevree

     Vrouwenvoetbal (of we het nu leuk vinden of niet) past wel degelijk binnen de visie om voor Twente een breed draagvlak in de regio te creeëren. Als je hier dan als club voor kiest moet je ook bereid zijn er een beetje in te investeren. Zeker als je aan alle kanten geld overhoudt…. Door wedstrijdjes in een echt stadion (in eigen beheer, dus in principe kostenloos) krijgt het waarschijnlijk toch wat meer aanzien. Wat mij betreft telt alleen het argument van het kapot trappen van het gras, al moet een beetje voetbalveld 1-2 wedatrijdjes in de week wel kunnen hebben lijkt mij.

       /   Beantwoorden  / 
 4. Scet

  ONBEGRIJPELIJK !!!dat het speelgoedje van Munsterman steeds maar die grasmat na de kloten mag schoppen.
  Zijn ze nou echt niet wijzer!!
  Dat hele damesvoetbal kost klauwen vol geld en levert niks op.
  Ja een huldiging in de Grolsche Veste!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. hallo

   ja was gister nog bij wegmisbruikers te zien
   ze hadden zijn gezicht wazig gemaakt
   maar toch kon je zien dat hij het was :)

     /   Beantwoorden  / 
 5. tukkerwolf

  In plaats van te klagen zouden jullie gewoon eens moeten komen gaan kijken in de veste als de dames spelen. Ik ga bijna elke wedstrijd met mijn dochter er naar toe en ze vind het prachtig! Elke wedstrijd zitten er honderden tot duizenden mensen op de hoofdtribune en die genieten! Kom zelf maar eens kijken en moedig ze aan in plaats van af te kraken wat je nog nooit gezien hebt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. hallo

   precies
   vrouwenvoetbal is sportiever dan de mannen
   ze maken geen vuile overtredingen
   schelden niet op een scheids
   en maken geen ruzie als iemand een overtreding op ze maakt
   accepteren het en gaan gewoon door met hun eigen spel
   kunnen mannen nog wat van leren

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jaap

    Hahaha, laat me niet lachen. Dan luister je niet wat in het veld gezegd wordt, nog erger dan mannen. Geen idee wat dat is, ik denk een soort van geldingsdrang. Kijk vooral eens op de amateurvelden naar meisjesvoetbal. De woorden zijn niet van de lucht.
    Dit filmpje is ook leuk;) http://www.youtube.com/watch?v=inedwXtNzAk&feature=related

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

     laatst nog wk vrouwen gezien op eurosport
     daar is het zo als ik zeg
     amateur weet ik niet
     daar heb ik nog nooit gekeken

       /   Beantwoorden  / 
    2. hallo

     die vrouw op die filmpje is gewoon gestoord
     ze is ook de enigste daar die zo doet

       /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Er zitten inderdaad een paar honderd, maar geen paar duizenden. Ben er zelf wel eens geweest met mijn dochter. Maar om daar die grote veste voor open te gooien gaat gewoon te ver. Wat Scet terecht opmerkt:alleen die lampen aansteken kost al klauwen met geld. 1.000 man publiek kan gewoon langs een normaal speelveld staan zonder tribune.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Jaap

  De samenvattingen zeggen mij genoeg, een keepster die drie keer over een bal heen duikt. Een verdediger die niet durft te koppen, de dramatische passes… Damesvoetbal in Duitsland oké, die hebben nog een beetje niveau. Damesvoetbal in Nederland, pff…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Prince

   Ik vind niveau geen argument. Moet bekennen dat ik zelf nog nooit gekeken heb, maar ik geloof best dat dit steeds beter zal worden.
   Blijft gewoon een afweging of gebruik van de Veste noodzakelijk is. Nee dus!

     /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Potverdomme en waarom wel kerels en geen vrouwen in de Grolsch Veste, stelletje ongeemancipeerde kerels zijn jullie!! Dames van Twente kom gerust spelen in de Veste want voetballen kunnen jullie, FORZA DAMES TWENTE, oh zo.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.