FC Twente Vrouwen ontvangen SC Heerenveen in Veste

Het is weer interlandtijd en dus proberen we de verveling te bestrijden met alternatief vermaak. Wie dit weekend toch een voetbalwedstrijd de Grolsch Veste wil zien kan er vanavond terecht als daar de FC Twente Vrouwen SC Heerenveen ontvangen. Na een aantal oefenwedstrijden betekent de wedstrijd tegen Heerenveen eindelijk weer een serieuze test voor de Twentse vrouwen. Het duel in de Grolsch Veste begint vanavond om 19.30 uur en de toegang is gratis. Ik ga niet. U wel?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

6 reacties op “FC Twente Vrouwen ontvangen SC Heerenveen in Veste

 1. Kern van Twente

  Het gras kapot lopen…

    /   Beantwoorden  / 
  1. taalbers

   Simpel hoor.. en dan nog, het duurt nogal even voordat Twente weer thuis speelt. Het gras kapot lopen,doen de heren niet zeker….

     /   Beantwoorden  / 
 2. Gert

  Ik ga wel!!! Ik wil de Heerenveense spits Vivianne Miedema zien spelen, Zij is een geweldig talent, werd al meerdere keren in de schijnwerpers gezet en oogt als Johan Cruiff. Technisch weergaloos, schiet met zowel links als rechts loepzuiver, is super snel, kortom deze meid gaat een grote toekomst tegemoed. Zij is pas 15 jaar maar nu al een vaste waarde voor het Oranje -17.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Johnny

  Tjah, ik heb een zoon en 3 dochters. Zoon gaat mee naar de heren en dochter(s)………?? Juist, die gaan mee naar de dames. Ben overigens wel blij dat de dames (nog) gratis te bewonderen zijn. Anders waren de voetbalweekenden in de Veste niet te betalen geweest ;-) .
  Kortom: wij gaan

    /   Beantwoorden  / 
 4. tukkerwolf

  Tuurlijk ga ik met de dochter er heen. is een leuk avondje vermaak en het spelniveau is niet dramatisch!
  Dus kom ook vanavond om de vrouwelijke trots van het oosten aan te moedigen!

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Heren heren, een beetje respect voor de landskampioen!!! Zij lopen heus het gras niet kapot want Twente vrouwen zijn zo licht als een veertje en vliegen erover heen. Nee, bij ons thuis is alles voetbal, zowel heren als dames en ook al is het nivo anders, het is donders mooi om te zien en voor de dames schreeuw ik net zo hard als voor de heren, COME ON TWENTE, WINNEN YOU LADY S IN RED!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.