FC Twente Vrouwen lichtpuntje in barre tijden


Ze werden al landskampioen en voegden daar afgelopen woensdagavond ook nog de KNVB-beker aan toe. In Den Haag werd Ajax met 3-2 verslagen. En zo zijn de FC Twente Vrouwen één van de weinige lichtpuntjes in deze voor FC Twente zo donkere dagen. Positief is ook dat de vrouwenafdeling niet wordt weggesaneerd terwijl elders in de organisatie rücksichtslos wordt bezuinigd. FC Twente Vrouwen wordt ondergebracht in een aparte stichting en zal dus behouden blijven voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dat is in ieder geval al iets…

27 reacties op “FC Twente Vrouwen lichtpuntje in barre tijden

 1. Wallace

  Echt leuk voor ze, joppie en gooi je beha in de lucht, maar je moet het toch een beetje vergelijken met een zwaar verlies draaiend BMW, dat over alle activiteiten diep rode cijfers meldt, maar daarnaast toch met een positief berichtje komt over de omzet van de plastic, kleine vouwfietsen-divisie. Wel leuk. Next.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   Toch een fraai doelpunt die eerste!
   Die durven wel naar voren te schieten!
   Nee dan de heren, die breien beter dan de dames!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Wij vinden dit hartstikke leuk.Wij vinden dit leuk.Wij vinden het niet leuk.Wij vinden dit niks .Alleen Joop en de dame s vinden dit leuk en aanverwante familie waar de dame s uit geboren zijn met voor op Joop en zijn Marthe zijn vrouw is nooit te zien . Zal wel verplicht thuis moeten schoonmaken van Joop . Je zult maar moeten leven met z n kleine dictator . TJA TUURLIJK,alle dochters van dictators roepen altijd in koor dat hun pappa s de liefste zijn van de hele wereld . Joop brand van verlangens in zijn hersenen om Fc een hak te kunnen zetten .Joop in een van zijn vele dromen in zijn slaap droomde ;Fc gaat failliet en Joop gaat aan de crowdfunding,ander woordje voor geldbedelen,maar komt op het zelfde neer . Lat Joop stadion opkopen door jawel hij had er toch verstand van de ex huizenmakelaaroplichter annex muis die niet is weg te slaan bij de Fc Ten Hag . Voor een euro opgekocht laat Joop het stadion staan en er komt een decadente oplichters woontoren op de gehele binnenplaats van het stadion is ook plots die vervelende gracht verleden tijd . Een mega woontoren alleen voor financieel onafhankelijken . Een woontoren van 200 meter hoog,zodat half Nederland moet zien wat er staat en wie er wonen . En het geniale van Joop is natuurlijk JAWEL boven op de woontoren een echt voetbalveld met kunstgras voor de dames en mini tribune s voor 2000 toeschouwers hoog hekwerk er om heen als de bal te hoog door wordt geschoten door de dame s . En extra natuurlijk 4 superlichtmasten van 50 meter hoog . Zo ,heeft Joop mooi het hoogste gebouw gebouwd gecrowfunderd geschooierd geaalmoezenierde rammelende collectebussen staan achter in de kerk en vertrekken morgen naar Enschede . Geachterlijke kerkelijke aanwezigen;wilt u ook in de collecte bussen staande achter in de kerk ook deponeren voor een defecte geluidsinstallatie voor het stadion IK DANK U . Prrrrrr ,hehe ,vrouw ik heb toch weer zo een mooie droom gehad,het was net echt . Ojee ,Marthe met Moeder ,zeg hoor eens Papa heeft weer een mooie droom gehad . Het komt allemaal weer goed hoor Marthe.Pappa gaat het hoogste gebouw van Nederland laten bouwen met op dak een voetbalveld precies op de middenstip van het huidige Fc Twente stadion .Mijn God denkt Joop zijn vrouw;mijn man heeft weer een superdroom gehad .Het zal toch niet waar zijn he .

    /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  Twente vrouwen sterke vrouwen.
  En ik snap best dat het jullie geen reet interesseert maar mij wel.
  Dus ondanks alle kritiek over velden kapot trappen, en dat het geen gezicht is en niet te vergelijken is met de heren tak enz enz. ben ik trots op de dames!
  Hebben ze toch maar mooi gedaan!
  En dames voetbal is hardstkikke leuk voor al die meiden die het spelen. En dat zijn er veel!
  Wij kunnen net zo goed achter een bal aanrennen als jullie,
  Trots da’k veur Twente vrouwen bin !

  !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   zo´n 15 jaar geleden zag ik al het vrouwenvoetbal in Canada, en dat wordt gespeeld door atletische technisch tactische speelsters. die kant gaat het in europa ook steeds meer op. voetbal zal een volwaardige vrouwensport worden, en uiteindelijk zullen de Nederlandse voetbal khomeini´s een ander terrein moeten gaan zoeken om vrouwen eronder te houden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. sgt.pepper

    Ja ja Piet en vrouwen rijden ook nog eens beter auto dan mannen!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     Beste ayatollah pepperspray, je denkt toch niet werkelijk dat goed kunnen rijden hormonaal of geslacht bepaald is? Zo vind ik ook die Mary kok willemsen een sterke uitstraling hebben. Terwijl de psychologische sessies van schröder meer op een theekransje lijken, waarbij pahlplatz met schort de cupcakes uit de oven haalt en schreuder klaagt bij haar vriendinnen hoe van der laan en belt niet vertellen bij het thuiskomen hoe hun dag was. Opzouten met die zooi!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Piet

      Tenzij de jetsers, waarde sgt Pepper, in de weg zitten bij het inparkeren natuurlijk ;)

        /  
    2. Wallace

     Ja, in Picanto’s en Fordjes Ka bij 40 km in het uur, wie kan dat niet ?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Piet

      Ik kick op vrouwen met een bmw onder de kont. heus, ze bestaan. heb ik geen moeite mee.

        /  
     2. sgt.pepper

      Nee nee niks Fordjes Ka,of Picanto”s. Maar een Ford Capri!!! geel met zwart en plankgas door de bochten.

      Sie “”varen fot und kwame nicht wieder

        /  
 4. robbert

  Snelle beslissers kunnen nu bij Fc Twente veel geld verdienen volgens Aks
  Swansea wint ruim zes miljoen op Castaignos en de winst van Kopenhagen op Kasper Kusk is 500.000
  De grote uitverkoop is begonnen
  Huur contract Chris David word niet verlengd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Winst maken op Castaignos is iets uit het verleden. De grootste profiteur was Moratti van Inter. Joop, bedankt. Voor alles, man bedankt ! See you in court.

     /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Donkere schaduw over het lichtpunt van FC Twente vrouwen
  Minnaar, Wigger en Bakker vertrekken
  14-05-2015
  Deze week zijn de eerste nieuwkomers voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Tegenover deze aanwinsten staat het vertrek van Larissa Wigger, Kirsten Bakker en Félicienne Minnaar. Drie speelsters met een lange historie bij FC Twente Vrouwen. Het drietal sluit hun succesvolle carrière bij FC Twente af met prolongatie van het Nederlands kampioenschap en het winnen van de KNVB Beker.
  Larissa Wigger
  Voor Larissa Wigger is het afronden van haar studie en daarmee richting geven aan het leven na het voetballen de aanleiding voor haar vertrek: “Het besluit over mijn vertrek was een moeilijke. Uiteindelijk heb ik voor mijn maatschappelijke carrière gekozen omdat school en het bedrijven van topsport voor mij moeilijk te combineren is. Ik ben blij acht seizoenen deel uit te hebben gemaakt van het vrouwenvoetbal bij FC Twente en maar liefst zeven seizoenen voor FC Twente Vrouwen gespeeld te hebben. Enorm trots ben ik op de prijzen die we gepakt hebben en dat ik op Europees niveau in de Champions League heb gespeeld.“
  Kirsten Bakker
  Kirsten Bakker pakt een studie op en ziet geen ruimte voor een combinatie in het spelen bij FC Twente Vrouwen: “Komend schooljaar ga ik weer naar school, de CALO in Zwolle. Deze studie is helaas niet te combineren met het spelen voor FC Twente. Ik kijk terug op acht fantastische jaren, heb erg genoten, geweldige kampioenschappen meegemaakt en in de Champions League gespeeld. Dat ik op de allerlaatste dag ook nog de KNVB Beker op het lijstje mag zetten is top. Het zijn allemaal dromen die zijn uitgekomen.”
  Félicienne Minnaar
  Félicienne Minnaar speelde van 2008 tot 2013 al voor FC Twente Vrouwen en stapte vorig seizoen er een jaar tussenuit voor haar studie: “Nu ik klaar ben met mijn master in International Development Studies wil ik proberen om in deze richting werk te krijgen. Het is erg lastig een dergelijke baan te combineren met de trainingsuren die je maakt en wedstrijden die je speelt als topsporter. Ik heb daarom besloten dat het voor mij beter is om te vertrekken bij FC Twente. Het was echt een moeilijke beslissing omdat ik zeker nog de motivatie heb om te blijven voetballen. Ik heb het voorrecht gehad om me jarenlang volledig te concentreren op mijn voetbalcarrière. Ik hoop dat ik deze ervaringen kan gebruiken om iets te betekenen voor anderen, binnen het veld ontwikkelingssamenwerking en sport. Ik kan ieder geval terugkijken op een geweldige carrière met veel prijzen.”

    /   Beantwoorden  / 
 6. joop

  Transfervrije Janko flirt met FC Twente.
  Ik ben een Tukker voor altijd!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Janko is een duiker voor altijd, een schwalbe-gott, een trage hefboom van een oud wijf met een nog véél lagere pijngrens dan Castaignos. Als we die clown terug halen kun je Mathijsen ook niet negeren en zetten we Boschker weer in de kist. Lachwekkend.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Ron

  @ joop
  Dat zou mooi zijn maar zijn salaris zal wel te hoog gegrepen zijn. Ook van de Linden gaat naar AZ, mss Wuytens iets voor ons?
  Was paar jaar terug nog belangstelling maar zit daar op de bank.

    /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Janko is na de KNVB beker finale ook weer 4 jaar ouder en dus nog stijver en harkeriger. Dat moet je niet willen om hem terug te halen. Wordt niks.
  Trouwens toen hij voor Twente speelde vond iedereen op dit blog hem niks.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Toen ik nog een member van het grote forum was, – jaren terug – had ik eens bedacht om die heipaal voortaan Planko te noemen, u had ze moeten horen of ik weleens goed ziek in de appel was of neeg ? Maar er kwam wel een verhaal over in de Weense kraante, van die Planko-basherij. Da’s dan ook best geinig, dat ze zelfs in dat boutland over de bijnaam Planko gelezen hadden. Die Alpenbroeders lachten zich de swanz de knickerbocker uit, moet u meetellen. In eigene Heimat moesten ze er niks van hebben, van die lamme löppel. Doe mij Arnautovic maar.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twente madmax

    Als Arnouto niet zulke onvolwassen streken had gehad en z ‘ n verstand had gebruikt was t een topper geworden!
    Ik heb er nooit geen moeite mee gehad. Ik vind onhandelbare types wel leuk!

      /   Beantwoorden  / 
 9. Paul

  Heerts is nog niet eens een blauwe dag bij Fc Twente en de constatering is nu al dat verkeerd volk verkeerd volk binnen las kommen . Precies zoals dat weer gaat met dat volk geen verstand hebbende van voetballers halen .Hij nu ook al heeft gezeg dat de spelers een waardeloze mentaliteit hebben als ze niet van trainingscomplex naar stadion komen om koffie te willen drinken op kantoor . Koffie is slecht voor de bloeddruk hart en je krijg er rood haar van . Prinses Beatrix drinkt alleen maar sinaasappelsap geperst . Ze hebben wel weer de goeie sinterklaas opgekalebrakt Heerts . Zat ook voor Pvda in de tweedekamer Haag de gehele dag koffie te zuipen en dom te lullen .Want dat kunnen ze daar hoor in Haag tweedekamer koffie en de hele dag dom lullen dat ze eerdaags de belastingen zo hoog opschroeven dat alle werkende Nederlanders op hun kontje gaan zitten en zeggen;domme zich noemende politici gaan jullie maar eens werken dan gaan wij Nederlanders eventjes een tijdje op onze reet zitten . Zodat wij eens belasting gaan ontvangen van oplichtende politici . Het bewijs ook dat voormalige politici helemaal niet thuis horen in betaalde voetbalclubs . Maar wat vinden voormalige politici nou juist leuker om iets te doen voor de belangstelling . Ze worden van Wethoudertje Haag ingesluisd door hun vriendjes en dan kunnen ze plots alles van Minister van binnenlandse zeurzak of Minister van buitenlandse zeurzak of Minister van vuilnisbelt of Minister van Koffiebonen of Minister van luchtfietserij of sjaapjanus in de tweedekamer dat je in slaap valt door de hele dag lopende roltrap en in het hok tweedekamer telefoontje zit te spelen en weer wacht tot je naar huis kunt onder dat ellendige dak waar de Zon nooit door heen schijnt en op eind van de maand niet kunt wachten tot je bankafschrift vermeld staat;belasting gelden der Nederlanders voor kamerleden maandloon . Ja ,dat is dan nog zonder vacantie geld en declaratie s . Was te weinig dus ging Heerts maar zitten bij de FNV oplichters poten op tafel dikke sigaar in de bek met opschrijft Voorzitter FNV . Zal Heerts nu toch plotseling geen broodtrommeltje en eigen tank benzine moeten betalen dat hij bij de bakker gratis brood krijgt om dat dat zooitje ongeregeld Fc Twente pikken voetballers niet naar hem willen luisteren .Weer een opzichtig geestelijk gestapo figuur die voor hij binnen is spelers bij hem op de koffie moeten komen drinken in het stadion anders zijn het klootzakken .Nou ,in Haag en Brussel zitten alleen maar geld nietsdoende op maandloon wachtende klootzakken die nog nooit tegen een bal hebben getrapt . Trouwens de Zoon van Heerts heeft de scheiding op zijn hoofd verkeerd om .Hij heeft de haardracht van rechts naar links .Staat hem enig .This net als in de politiek ,van links naar rechts lopen en van rechts naar links lopen en komen we tenslotte uit bij Fc Twente politiekje spelen .Fc Twente is een voetbalclub die je anders moet benaderen dan de politiek . AAACH ,is dat een voetbalclub ,ik heb helemaal geen verstand van voetballen maar wel verzuipen in de koffie .

    /   Beantwoorden  / 
 10. kasper

  @Piet
  Nee ik heb niets met een BMW, vroeger toen ik bij de padvinders was, terwijl we stonden te liften met ons vieren, stopte er een prachtige jonge vrouw in een rode sportwagen, we mochten van haar mee rijden, na een minuut vroeg ze aan mij zijn jullie trekkers, ik antwoorde hun achterin wel, maar ik neuk al een beetje. sinds die tijd ben ik gek op mooie vrouwen in rode sportwagens

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   ja, vrouwleu met hun eigen territorium doen graag zelf de oneerbare voorstellen. mooi verhaal.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Daarnaast zie ik toch vooral veel kleine, gezwollen trollen met hoofddoeken en snorren in zesdehands kapotgetunede BMW-kachels rondbrommen in deze tectylstad…waar nog geen natte teckel een lift van neemt, zou je denken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     nee, slechts een bmw-fragenstellende Frau, die geen Schreuder napraat, of welke nep=god dan ook. Want van de Bjellandjes van deze wereld hoef je weinig speelse oneerbaarheid te verwachten ;)

       /   Beantwoorden  / 
     1. sgt.pepper

      Piet wat jetsers waarde betreft is geen probleem.Ik heb een ford Capri met aanhanger…..

      Daarnaast heb ik ook nog een BMW met zijspan,handig voor evt rukwinden.oeps..

        /  
 11. Paul

  Arschlochen bestuur heeft weer rust . De laatste thuiswedstrijd is ten einde .De smerige dikbalgen zijn de laatste centjes aan het verdelen voor hun verneuk en co portemonee .Des te harder ze maar gaan schreeuwen van min euro s te beter ze het geld onderling kunnen verdelen . Armoedig de club zoveel jaar bestaat hadden alleen de supporters nog wat centjes in hun portemonee voor rotjeknor vuurpijltje en in de stad het woordje 50 met voor waar het door mag gaan zou dit Arschlochen bestuur nog niet eens geld gehad hebben om het met Theelichtjes te doen . Waar had dit strontbestuur ook het geld weg moeten halen om met waxinelichtjes het woordje 50 te laten schijnen . Dit kutvolkbestuur heeft ook nooit aan het 50 jarig bestaan gedacht .Gisteren niet een jaar geleden niet ,2 jaar geleden niet en 3 jaar geleden niet .Ze hadden alleen maar aan zelfverrijking gedacht . En die stomme supporters die alles maar slikken van dit RVC Bestuur als je iets verkeerd gaat doen dan bellen wij de politie op . En supporters,mooi rustig blijven ja ,wat er ook gebeurd . Eerste Divisie of nog erger de hoofdklasse MOOI RUSTIG BLIJVEN SUPPORTERS . Kijk naar RKC Baalwijk ,onderaan de Eerste Divisie in 1 jaar tijd .Wil er nog een amateurclub naar de Eerste Divisie dan kan RKC Baalwijk gelijk naar de Topklasse Amateurs en dat allemaal in 1 jaar tijd . Fc Twente staat het zelfde te wachten met dit intens Archlochen Verdriet Plonddenzooi Kermis Dikke Deuren Zelfverrijkings Idioten Zonder Voetbalverstand Dikbalgende Wijnzuipers Criminelen waarvan de meeste wijnzuipers RVC Bestuur poppenkast nog eerder in de hangmat op zonnig strand liggen dan morgen Heerenveen – Twente is afgelopen interesting hun deze laatste wedstrijd hun geen ene ruk of andere wedstrijden van Twente hun wel een ruk interesting . Ze roepen allemaal in koor BEZUINIGINGEN en 100 procent SANEREN . Over het sportieve hoor je dat uitschot niet . Want daar hebben ze ook geen verstand van .Je kunt net zo goed Lowietje Snellers in RVC Twente zetten . Snelle gladde aal schijnhetero Lowietje met zijn Porsche s verkoop annex crimineel BAJES KLANT uit Deurningen past precies bij dat zooitje van Fc Twente RVC Bestuur .Lowietje heeft ook geen verstand de 2 ballen die hij aan zijn lichaam heeft hangen de ballen verstand van voetballen . Allemaal de zelfde criminelen . Ze hebben allemaal de portemonee vol met dat mottenballen poen .Maar als je vuurwerk wilt afsteken voor een zoveel jarig bestaan moet je bij de buren aanbellen of zij nog geld hebben voor lucifers en rotjes om de supporters een plezier te bezorgen . Dat RVC en Bestuur van Fc Twente is van het ergste soort rattengifvolk van de ratten besnuffelde troep riool . Het gezicht van Aldo van der Laan ziet er uit of hij bij de geboorte zo regelrecht uit het strontriool is getrokken . Deze man van inmiddels bovenmodaal QUOTE bestaat het om met iedereen een loopje te nemen . Zelfs nog bedelen bij de Gemeente om anderhalf jaar alleen maar de rente te hoeven betalen .Alleen al aan het betalen van de rente gaat Twente al bijkans Failliet .Al die miljoenen die er in zijn gestoken door derden om de laatste 10 wedstrijden spelers te betalen is puur 100 procent verlies en dat geld moet dus ook nog weer ergens vandaan komen om het terug te betalen .En dat zal dus uit potje van Guitieres moeten komen transfer . De rest van de spelers die nog wat geld opleveren incluis Korfballer annex Biddenaar Kerkganger Lieve Jongen Castaignos zijn al vergeven aan derden en de Dooiengroup . Daar Joop en Aldo al heel lang tevoren in het criminele spookhuis het voorgeschoten geld van de derden en Dooiengroup zaten te verdelen . En zo krijgen zij dit jaar De Gouden Criminele Eikel die zal worden uitgereikt door de Godfather Berlusconi. Lang leve de criminele maffia ,hoera hoera hoera .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.