FC Twente Vrouwen uitgeschakeld in Champions League

De kleine lichtpuntjes in deze voor FC Twente zo donkere dagen. Die status verwierven de vrouwen van FC Twente nadat zijn in de UEFA Women’s Champions League FC Bayern München versloegen. Vervolgens verbraken zij vorige week het toeschouwersrecord van een vrouwenvoetbalwedstrijd in Nederland, maar verloren toen wel de eerste wedstrijd tegen FC Barcelona (0-1). Deze moeilijke uitgangspositie kwamen de dames woensdagavond in Barcelona niet meer te boven. Ook nu waren de Spanjaarden met 1-0 te sterk. Weg lichtpuntjes dus, op naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord aanstaande zondag.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.