FC Twente met kleine selectie naar Andorra

Lekker goedkoop. En sportief gezien is het natuurlijk ook niet echt noodzakelijk op volle oorlogssterkte ten strijde te trekken tegen UE Santa Coloma. FC Twente verdedigt donderdagavond in het kleine vorstendom immers een 6-0 voorsprong. Daarom wordt met een kleine selectie naar Andorra afgereisd: Sander Boschker, Daniel Fernandes, Filip Bednarek, Tim Breukers, Peter Wisgerhof, Coen Gortemaker, Nils Röseler, Nicky Kuiper, Wout Brama, Willem Janssen, Quincy Promes, Hölscher, Glynor Plet, Mirco Born, Joshua John, Wesley Verhoek. Helaas voor ons Tukkers wordt de wedstrijd niet live op televisie uitgezonden.

46 reacties op “FC Twente met kleine selectie naar Andorra

  1. Dinkeltukker

    Danny Hesp vd VVCS gaat zich er ook al mee bemoeien in de soap rond Luuk. Volgens hem “slaan sommige mensen door als ze het grote geld ruiken” Dat zal dan m.n. van toepassing zijn op die zaakwaarnemer Larios. Die middelmatige ex-voetballer van Vitesse die nu ineens multimiljonair wil worden over de rug van het kapitaal van Twente. Hesp, ex 020, wil natuurlijk graag een duit in het potje doen om FC Twente nog verder zwart te maken. Binnenkort zal wel weer een gerucht de ronde doen dat 020 Dougie wil hebben als opvolger van die belgische kwallebal.

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

      gewoon laten lullen die lui, joop heeft het beste voor twente over en die weet wel wat hij doet. en mocht luuk gaan dan komt er gewoon een spits die er direct staat en die hoeft geen €15 miljoen te kosten.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      Wat een lul hannes die Hesp. Wordt ook al in de strijd gegooid door Kamp de Jong. Hij zou eerst met beide partijen moeten praten voordat hij een oordeel geeft. Blijkbaar heeft die beenbreuk van destijds ook enkele hersencellen aangetast.

        /   Beantwoorden  / 
    3. schalke04

      Laat ze toch lekker roepen. Als er echt iets zwart op wit zou staan zou Munsterman zich niet eens hard opstellen. Blijkbaar is de vraag naar De Jong groot, nou, dan stijgt toch de prijs?? Dat snapt ZELFS ik nog..
      Zal mij die Hesp wat kunnen schelen.

        /   Beantwoorden  / 
    4. Harm

      En als ik dan lees dat die kutjoden wel een bedrag met dubbele cijfers, ja ja 10 miljoen, durven vragen voor die zwarte dwerg Anita dan laat die Hesp heel snel zijn muil houden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. goaly

        moet dat zo?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Banie

          Nee, dat kan natuurlijk niet. Je discrimineert de dwergen op deze manier!!

            /   Beantwoorden  / 
  2. Jan

    Wordt het matavs??? Het lijkt er op dat hij mag vertrekken bij psv. Tadic/matavs was een goed koppel maar hoop op een andere spits.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Matavz zal het scoren niet verleerd zijn, maar bij PSV heb je buitenspelers die constant naar binnentrekken en daardoor viel er voor hem geen eer te behalen. Over goede scouting gesproken…PSV wil nu Narsingh halen, dus blijkbaar kunnen ze wel wat geld gebruiken, want ik denk dat Matavz met Tadic en een GOEIE Verhoek wel de juiste ballen krijgt om ze in het vijandelijke netje te leggen. En…PSV moet door Brussel onder curatele worden gezet. Ze kopen maar lukraak en een half jaar later zitten ze zwaar in de rode cijfers en moeten ze weer 2 invalide-parkeerplaatsen verkopen. Schandalig!

        /   Beantwoorden  / 
      1. schalke04

        Zit psv alweer in de zwarte cijfers? Hoe belachelijk het ook klinkt maar de aankoop van de grond onder het Philipsstadion door de gemeente vorig jaar, was volkomen legitiem.. Achterlijk van de gemeente (naaistreek voor de burgers van Eindhoven die het bedrag bij elkaar hebben gesprokkeld..).

          /   Beantwoorden  / 
  3. Gio

    Iritant mannetje die de jong, hopp dat hij snel weg is en dat bas dost de man word in duitsland.. veel meer een killer, meer uitstraling,betere kopper en scherper in de 16

      /   Beantwoorden  / 
  4. joris

    Marcus rosenberg

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Rosenberg zou voor Twente wel eens een hele goede spits kunnen zijn ja.
      Staat toch onder contract bij Werder Bremen momenteel?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      Die schopt zins hij Groningen heeft verlaten geen deuk in een pak boter.

        /   Beantwoorden  / 
      1. frank

        Ik neem aan dat je Matavz bedoelt? maar goed wordt hier al uitgebreid besproken maar zullen we voor jou speciaal nog wel een keer doen Edwin, hij komt bij psv niet tot zijn recht doordat Mertens, Labyad, Lens voor eigen succes gaan…
        En spelers als Tadic en Verhoek geven wel de voorzet aan hun spits ;)

        Graag gedaan Edwin!

          /   Beantwoorden  / 
  5. frank

    Ik hoop ook op Matavz…. voor 3,5 a 4 miljoen moet hij haalbaar zijn denk ik… is nog jong en gaat bij ons wel renderen met een verhoek en tadic en chadli…

      /   Beantwoorden  / 
  6. M

    Matavz of Bony zouden een mooie vervanger voor de Jong zijn

      /   Beantwoorden  / 
  7. Edwin

    Lukaku huren van Chelsea.

      /   Beantwoorden  / 
  8. joris

    Vokgens mij was t contract van rosenberg afgelopen en is ie transfervrjj.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      vriendje Rosenberg wordt in september 30 jaar. Lijk mij geen al te beste investering.Zou ik Malki halen voor 2 jaar en in die tussentijd bekijken hoe Born zich ontwikkeld. Rosenberg heeft het bij 020 ook niet helemaal gemaakt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ijscoman

        Meen je dat nu serieus Malki??Laat me niet lachen toevallig een keer een top seizoen bij Roda JC maar heeft ervoor nooit geen bal goed geraakt.Nee als de Jong vertrekt moet er een topspits !!!!!!voor in de plaats komen en geen Malki.Of wil je komend seizoen in het rechterrijtje eindigen??

          /   Beantwoorden  / 
        1. schalke04

          Wanneer je zo veel kunt scoren bij Roda, hoeveel dan wel niet bij Twente??

            /   Beantwoorden  / 
        2. Dinkeltukker

          Had Luuk ook niet toevallig een topseizoen bij Twente? ik bedoel maar..

            /   Beantwoorden  / 
          1. Red Alert

            Luuk is goed kan bij ons nog beter worden, alleen de publiciteit via de pers willen halen (ook nog via zo’n jodenkrant). Verdient niet de schoonheidsprijs. Ook de door mij genoemde naam “jodenkrant” verdient geen schoonheidsprijs. Sorry mensen, mijn excuses maar ik heb er geen andere naam voor. Kolerekutkrant. Net zo kut al dat oude jodenwijf van een Dany (W)hesp. Oh, sorry sorry.

              /  
  9. Dinkeltukker

    Als je echt spektakel in de Veste wilt, dan moet je proberen die Carrol van Liverpool te huren :-) Maar dat zal van alle kanten wel niet haalbaar zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      Dan hoop ik heel hard dat Rosales blijft..

        /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Komt de wedstrijd niet eens op eredivisie live?? Dat hoop ik toch wel! Ik betaal die zender om EL voetbal te zien zenden ze t niet uit. Lullig.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Wim B

    Zit net als jullie mijn hersenen te pijnigen wie de opvolger evt. moet worden van Luuk. Heel even dacht ik aan Mataszv van PSV, maar die voelbalt volgens mij niet echt mee. Wat staat er nu als gerucht op voetbalzone. nl 3x raden………

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Sorry, ik had jullie reacties hierboven nog niet kunnen lezen, ik was mezelf de hele dag aan het pijnigen. Oeps, loopt er in Canada niet een grote zwarte veel voor FcT scorende spits rond?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      De samenwerking tussen PSV en Tim Matavz houdt wellicht slechts één seizoen stand. De aanvaller heeft geen wit voetje bij Dick Advocaat gehaald omdat hij in zijn vakantie weinig heeft uitgevoerd en wordt bovendien bij FC Twente genoemd. Mocht Luuk de Jong uit Enschede vertrekken, dan komt de Sloveens international in beeld. PSV betaalde een jaar geleden circa 6,5 miljoen euro voor Matavz

        /   Beantwoorden  / 
  12. Banie

    Dan toch guidetti maar doen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Guidetti moet opflikkeren…….die oplichter. Heeft vorig jaar heel Twente bij de poot gehad, nu mot wie hem niet meer. Sukkel

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Met “sukkel” bedoel ik Guidetti hoor !

          /   Beantwoorden  / 
        1. Banie

          Ok… maar het is wel een goede voetballer. En als iemand mij snoepje van de maand zou noemen zou ik me ook bedenken…. Zeker met al die vervelden zaakwaarnemers die de boel tegenhouden

            /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

      Guidetti vind ik een soort Toivonen. Bijzonder dikke eikel. Vevrelend gedrag en past niet in het systeem van Twente.

        /   Beantwoorden  / 
  13. schalke04

    Nu Twente elke keer takenten heeft gehaald waarvan je nog moet afwachten of het bij Twente luk, bijv. Chadli, De Jong, Bajrami, Verhoek, Breukers, Plet en Janssen, zou het nu fijn zijn als er een speler zou komen die er gewoon staat. Iemand a la Pizarro of een bendtner waarvan je zeker weet dat hij ze erin schiet. Waar voetbalt Almeida nu? Ik zag hem invallen bij Portugal en hijj heeft jarenlang bij Bremen gespeeld. Sterke spits, ontzettend kopsterk..

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      ok, almeida speelt bij Besiktas waar hij afgelopen seizoen 8 wedstrijden heeft gespeeld. Ik vind hem de absolute spits die het niveau van Twente niet alleen aankan maar ook een leidersfiguur kan vervullen zoals Nkufo dit jarenlang gedaan heeft..

        /   Beantwoorden  / 
  14. Banie

    Wat hebbeb Elia, Braafheid,(stam),T Janssen en Luuk met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal in oranje gevoetbald en daar te horen gekregen meer kans te hebben als ze bij FCT weggaan! We weten hoe vaak de eersten nog in oranje hebben gespeeld, misschien leert Luuk daar iets van! Het brengt mij wel bij de stelling: FCT moet spelers niet meer afstaan aan Oranje, daar worden het namelijk arrogante mannetjes van die weg willen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      helemaal mee eens.. Als anderzijds de garabtie komt dat spelers na het spelen in oranje voor 15 miljoen euro worden verkocht, vind ik het prima…

        /   Beantwoorden  / 
  15. banie

    Als we die garantie kunnen krijgen dan zou ik Wisgerhof en Brama nog snel ff laten aansluiten!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Piet

    Gewoon een wat oudere spits aantrekken voor een paar jaar want die Born is zeker een groot talent misschien al wel verder dan plet

      /   Beantwoorden  / 
  17. justin

    heeft broodvoetballer Bulykin al ergens onderdak?
    En Carrol proberen te huren vind ik ook een goeie suggestie, maar dat is een beetje te hoog gegrepen denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Ronald

    Aisatti

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.