FC Twente naar Turkije voor play-offs Europa League

FC Twente is vrijdagmiddag in Nyon gekoppeld aan Bursaspor. In de play-offs van de Europa League spelen wij Tukkers op 23 augustus eerst uit in Turkije, een week later volgt in Enschede de thuiswedstrijd.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

20 reacties op “FC Twente naar Turkije voor play-offs Europa League

  1. wim B

    Bursaspor is een redelijke tegenstander, waarvan je, als het even tegen zit, zo van kan verliezen. En bovendien je krijgt het hele stadion vol (vrije kaarten) met die Twentse Turken. Die vol overgave voor hun Turkse ploeg zijn, terwijl ze hier al hun hele leven wonen en al hun financieele voorzieningen van Nederland krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCT65

      Erger ik me ook wild aan, of het nou Fenerbahce, Galatasaray of Bursaspor is (vergelijkbaar met Ajax, PSV en Feyenoord hier). Ze zijn er altijd voor, zelfs de jeugd die in Nederland is geboren en slechts een Turkse opa of oma heeft.

      OT: Denk dat dit de zwaarst mogelijke tegenstander was, maar dat we hiervan wel kunnen winnen, acht de kans dat we door gaan 70%

        /   Beantwoorden  / 
  2. phenix

    lekkere reactie weer,ggat hier over voetbal toch?

      /   Beantwoorden  / 
  3. André

    Dat wordt dan 2x een uitwedstrijd. Als turkse clubs in nederland spelen, voel ik me een vreemde in eigen land. Als ik zo trots zou zijn op nederland, zou ik zeker niet in Turkije willen wonen. Misschien wel als ik daar gratis geld zou krijgen en nooit meer hoefte te werken? Maar daar zijn ze in turkije veel te trots voor. Die zullen nooit teren op de zak van een ander.

      /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    Dan zit er toch maar 1 ding op, alle Tukkers verzamelen en zorgen dat wij de overhand hebben in het stadion!! En niet zo negatief doen maar zorgen dat we met ons allen er flink boven uit komen, qua voetbal, aanwezigheid en lawaai.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Die Amsterdamse paardenpis hoef ik niet in de Grolsch Veste. Wordt het inderdaad Heineken, dan haal ik alleen nog “koffie” munten.
      Drink ik bij onze bus lekker een PILSJE!!!!! Grolsch dus!!

        /   Beantwoorden  / 
  5. twentemax

    Ik weet wel dat er in andere stadions wel Grolsch reclame hangt maar om nu dat peerezeik in de Veste toe te laten. Nee! Dit vraagt om ludieke aktie!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Loes

    Twente doet het tot nu toe uit beter dan thuis. Dus dat wordt 2 keer winnen! Effe serieus nu: volgens mij worden het 2 sfeervolle wedstrijden

      /   Beantwoorden  / 
  7. Schalke04

    Wat is nou heerlijker als naast een turk te zitten als Twente de 1-0, 2-0 en de 3-0 maakt..

      /   Beantwoorden  / 
  8. wim B

    Heineken of Grolsch, Turken of iemand anders, whatever. Zondag naar Groningen. Wordt altijd moeilijk!, scoren we de 2 of de 0-3 binnen een half uur? Altijd moelijk!!! Ik denk aan een geflatteerde 0-6 (het hadden er 10 kunnen zijn en moeten worden). Gelijk aan kop en er het gehele seizoen er niet meer vanaf.

      /   Beantwoorden  / 
    1. wim B

      Sorry, tis een thuiswedstrijd. ff de weg kwijt denk ik. Dus 6-0.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        geeft niks Wim ik ben ook wel eens aangeschoten ….

          /   Beantwoorden  / 
        1. wim B

          Dat Hé mangs!

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            klopt ,af en toe gebeurt het je …

              /  
  9. wim B

    Ik vind het niet raar dat Luuk de Jong is afgevallen in de Ned. selectie. Van Gaal is meer gecharmeerd van een echte pinchhitter en dat is (vind ik ook) Bas Dost veel meer dan Luuk. Dus om iets te forceren heb je meer aan Bas dan Luuk vindt Van Gaal. Ik sta volledig achter deze keuze. Dus Luuk schijnt zijn kansen te hebben verspeeld, want ik vind hem een overschatte voetballer (altijd al die mening gehad – hij kreeg de bijnaam Lukinho na één geweldige passeeractie). Luuk zal het volgens mij het ook moeilijk krijgen in Duitsland.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      Ik zeg op het goede moment verkocht!
      Dat hij in oranje speelde was 5 mil exta.
      Joop goed gezien!!!

        /   Beantwoorden  / 
  10. FCT65

    Haha! Een workshop om te leren lachen, laat me niet lachen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Amen

        /   Beantwoorden  / 
  11. Andre

    Hoe klein is het brein van de supporter? Heel klein dus.Eerst is het hosanna over de Jong (lukinho), hij vertrekt en zie wat er gebeurd? Zijn we ineens blij dat ie weg is en kan ie er ook al niet zoveel meer van.Wat een gelul, echt misselijkmakend. Had Twente gelijkgespeeld of net met 1-0 gewonnen dan hadden we de Jong gemist natuurlijk. Papegaaien, napraters, en dan WIm B achteraf zeggen dat je dat altijd al hebt gevonden…..

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

      helemaal met je eens.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.