Ajax-directeur heeft mening over Nacer Chadli

Rik van den Boog, algemeen directeur van Ajax, in Voetbal International: “Chadli werd destijds door onze scouts technisch en tactisch niet goed genoeg bevonden. Zelfs niet goed genoeg om hem nog langer te volgen. Als onze scouting tot die conclusie komt, dan nemen wij dat van ze aan. Chadli presteert goed bij FC Twente, maar dat wil niet automatisch zeggen dat hij het bij ons óók goed zou doen. Bij Ajax is de druk, de media-aandacht en de concurrentie in de selectie onvergelijkbaar met die bij Twente. Bij ons wordt een enorme mentale weerbaarheid van een speler gevraagd. We hebben aan Kennedy Bakircioglu kunnen zien wat voor invloed de hoge druk op het niveau van een speler kan hebben.

Mee eens of niet?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

97 reacties op “Ajax-directeur heeft mening over Nacer Chadli

  1. simba

    Niet mee eens, maar laat ze vooral in die waan. Als ze dan ook eens ophouden met aan spelers van Twente te trekken is het goed. Hoewel: wie wil er nou nog van Twente naar Ajax???

      /   Beantwoorden  / 
  2. RED 666

    bla bla bla bla lul lekker door Rick! ajax is al 3 jaar geen top club meer!

      /   Beantwoorden  / 
  3. HB

    kennedy heeft geen vertrouwen gekregen, is wat anders dan zijn kans niet gepakt

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Het is typisch voor Ajaxieden (Amsterdammers/westerlingen) , ze blazen graag hoog van de toren. Wel spijtig dat ze nog niet doorhebben dat ze daar geen reden (meer) voor hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  5. stuur

    Denk wel dat er bij Ajax een hogere druk naar presteren is maar dat doet aan kwaliteit van een speler die nog ergens anders speelt niks af. Kwaliteit blijft kwaliteit, het ligt eraan hoe je er mee omgaat..

      /   Beantwoorden  / 
  6. Koen

    De mediadruk? Zeker over Frank de Boer en Jol. Verder is er over ajax niks geen nieuws. Nou ja, dat ze slecht presteren, maar 3e plek is voor hun doen goed :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. ´BK

      ze staan 4e ;)

        /   Beantwoorden  / 
  7. EfCeeTee65

    Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla…. Gaap.

      /   Beantwoorden  / 
  8. mar

    druk is er niet, die praten ze zichzelf aan

      /   Beantwoorden  / 
  9. Diek_Man

    Zal allemaal best dat de druk bij Ajax hoger is dan bij Twente maar het argument raakt kant noch wal.

    Dat de druk zo hoog ligt komt door Ajax zelf, heeft iets te maken met hoge bomen die veel wind vangen en zo…

    En de scouts van Ajsx kijken waarschijnlijk vooral naar de voetbal kwaliteiten van een speler, hoewel je daar de laatste jaren je twijfels over kunt hebben.

    Misschien heeft v.d. Boog wel gelijk kijken de scouts idd vooral naar of een speler tegen de druk kan en is het minder belangrijk of die speler ook kan voetballen. Dat verklaar wel een hoop….

      /   Beantwoorden  / 
  10. willie

    Als iedereen nou gaat roepen dat de Graafschap voor het kampioenschap gaat ,is de druk daar net zo groot.
    R van den Boog geeft nu aan dat er bij ajax een slechte organisatie staat en probeert het goed te praten want er zijn wel meer goede spelers die ajax niet heeft gezien, bv Ruiz ,Theo Janssen, en Douglas en dat zijn er nog maar 3 die bij Twente voetballen.
    Ach ,laat ze lekker kopen die grote namen zoals Mido dat is zeker een top aankoop.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Pepe

    Hij spreekt ziczelf tegen: “technisch en tactisch niet goed genoeg bevonden”, en vervolgens begint hij over de zwaardere randverschijnselen bij Ajax in vergelijking met Twente. Waar hij op zich wel gelijk in heeft, maar geen excuus is. Bovendien is de druk die ze creëren onhoudbaar door hun belachelijke beleid. Maar het mooiste is dat hij zichzelf tegenspreekt! Haha, sukkel!

      /   Beantwoorden  / 
  12. A-L

    hieraan kun je dus zien dat ajax geen enkele speler kan laten slagen,
    spelers worden daar kapot gemaakt

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      GELUL,babel,heitinga,sneijder,v.d vaart,de jong,stekelenburg,v.d wiel,vertonghen,aldewereld,emanuelson,blind erikse nou ik stop naar dat spelers bij ajax nu kunnen slagen. Ik denk dan ook dat ajax geen spelers van twente nodig heeft. Mocht Frank de Boer de vrijheid krijgen om te werken zoals spelers bij Ajax worden opgeleid dan breken er op korte termijn weer spelers door. Ik hoop dat twente ook de komende jaren meedoet om het kampioenschap.Een sterke eredivisie met meerdere kampioens kandidaten is alleen maar leuk en laten we stoppen met dat slappe gelul geniet gewoon en laat de beste kampioen worden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. jaap

        Sorry Lees : Bij Ajax niet kunnen slagen

          /   Beantwoorden  / 
  13. Marco C.

    Dat van de druk heeft Rik van den Boog helemaal gelijk de druk is een Ajax veel groter dan dat van Twente.
    Is ook niet zo gek want Ajax moet gewoon dit jaar landskampioen worden om de schulden aftebetalen.
    Maar Rik moet een ding gewoon toegeven dat zijn scouts voor geen meter deugen.
    Nacer Chadli kan echt wel op in het Ajax spel!
    Hij wil gewoon niet toegeven dat die scouts fouten maken.
    Zo konden ze Elia-dzsudzsak en Mertens krijgen.
    Maarja de scouts vonden ze niet goed genoeg.
    Nacer Chadli is voor 350.000 euro gekocht. El hamdo voor 8 miljoen
    Totale kapitaals vernieteging!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      Bedrag staat misschien in het blad van voorzitter twente maar deel de acht maar door twee. Blijft natuurlijk wel een mannetje met hoogmoed waanzin.

        /   Beantwoorden  / 
  14. 0049

    Ik zou zeggen tegen die scouts van 020; VOORAL ZO DOORGAAN!!! ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. BullyLosser

      Inderdaad, blijf lekker vissen buiten de vijvers van FC Twente. Ze hebben er bij 020 echt kijk op ;-) vooral zo doorgaan.

        /   Beantwoorden  / 
      1. jaap

        Ja hoor al die spelers welke van de jeugd afdeling bij twente doorbreken. Klasse. Het is allemaal zo slecht bij Ajax. Op dit moment een selectie van negentien spelers waarvan er 14 uit eigen jeugdafdeling. Er spelen er ook nog tien op hoog niveau in Europa. Ik denk dat je beter het nacht leven van Losser in kan gaan. Toegegeven aankopen van Twente zijn niet slecht.

          /   Beantwoorden  / 
        1. albert

          noem die 14 eens

            /   Beantwoorden  / 
          1. jaap

            stekenlenburg,v.d wiel,aldewereld,vertonghen,anita,blind,urby,de jong,eriksen,ebicilio,verhoeven,vermeer,ozbiliz,lindgren al deze spelers uit de huidige selectie zijn minimaal in de b junioren bij ajax begonnen en dan laat ik ooijer maar lopen maar ook hij heeft van de d pupillen tot aan jong ajax bij ajax gespeeld. Verder trainen sneijder,lokaku,zeegelaar en kappelhof ook mee met de selectie sinds de komst van de boer. Nou mannetje ik zal je alle namen besparen welke uit de eigen opleiding op dit moment bij europese clubs spelen want dan heb je misschien helemaal een slapelose nacht. Verder het beste ook met twente.

              /  
  15. geen

    Leve de scouting van de”joden”. Ajax amsdam, ajax amsdam, zingen ze altijd. Wat anders is er niet Maar met De Boer gaat het wel goed komen met ajax. Nu die gemene spelers nog aanpakken en alles is oke. De NOS en de Telegraaf maken de druk hoog niet de club.

      /   Beantwoorden  / 
  16. gerzan

    ze hebben het nog steeds niet begrepen daar bij Ajax, en v.d.Boog al helemaal niet.Blijkbaar zitten ze nog steeds op hun hoge paard, en hebben ze niet begrepen dat de voetbalwereld om hun heen is veranderd. lekker arrogant blijven dan komt het vast wel goed met die jongens. Lekker in het verleden blijven leven en denken, daar zijn ze ook mee in de huidige positie beland.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Prince

    Heb de indruk dat juist een speler als Chadli goed met druk om kan gaan. Was belangrijk in wedstrijden onder druk (PSV uit, Bremen uit). Maar zo’n clown moet het allemaal rechtpraten, want bij Ajax worden geen fouten gemaakt…

      /   Beantwoorden  / 
  18. Rene

    Goeie uitspraak van vd Boog.
    Ik denk dat het de taak is van een club om de spelersgroep in een bepaald klimaat te laten werken waarin ze zich prettig voelen. Dan komen de prestaties vanzelf. En er mag best wel iets van ze verlangd/vereist worden. Juist daarom is het belangrijk dat de druk zo veel mogelijk weggenomen wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Tukker 72

    FC Twente had het goed gezien dat bakircioglu de druk niet aankon en heeft er dus goed aangedaan hem te verkopen.
    Twente wilde zelf de laatste stap naar de top zetten.
    Dat is gelukkig gelukt
    Jammer voor Ajax dat ze WEER een kat in de zak hebben gekocht.
    Het is overigens wel knap dat men alleen maar miskleunen koopt.
    Kortom Rik, het is maar net wat voor een verhaal je er aanhangt.

      /   Beantwoorden  / 
  20. jack deventer

    bij ajax is het bestuur en de hele technische leiding 1 grote puinhoop bij twente is alles perfect geregeld ajax is een saaie club die alleen de grote naam van vroeger heeft maar daaris niks meer van over twente bloeit helemaal op en wordt steeds groter in deventer zag je naast go ahead alleen ajax maar daar is nu veel veandering in gekomen er komen steeds meer twente supporters bij dat merk je aan alles kort om ajax is verleden tijd twente spant de kroon nu in het hele oosten van het

      /   Beantwoorden  / 
    1. ww

      ???

        /   Beantwoorden  / 
  21. Bram

    blablabla van die laffe mensjes bij ajax.
    Wat cruijf eerder dit jaar zei, iedereen moet eruit, niet alleen Jol.
    Ik zeg gewoon, ajax degradeer en hou je mond.

      /   Beantwoorden  / 
  22. 28

    Meer media aandacht en grotere druk staat toch in geen enkel verband met Tactisch en technische vaardigheden? Hahaha wat een broodje aap! Maar in Enschede treurt niemand over het disfunctioneren van het a’damse scoutingsapparaat, laat ze daar maar spelers als mido en sulejmani kopen en op die manier niet rendabele, kapitaal vernietigende investeringen doen.. dit is de snelste weg om een schip (inmiddels schipje) te laten zinken! Doei doei neusenfabriek!

      /   Beantwoorden  / 
  23. wim r

    Slechts een klein deel van de uitspraak is waar nl dat de scouts van Ajax voor de zoveelste keer het niet goed hebben gezien. Evenals bij Kennedy, Robby Wielaart en heel veel anderen, Laat ze nou eerst eens bij zichzelf te rade gaan en zich afvragen waarom ondere clubs wel talenten kunnen aantrekken voor weinig geld en waarom Ajax grote namen voor veel geld aantrekt die dan ook nog eens mislukken.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Wim B

    Jongens, ook wij (lees: FcT)-(alleen ik niet) maken fouten. Zie van Wolfswinkel. Kan voor 9 á 10 milj naar Liverpool. Fct kon hem kopen, maar wilde niet de 5 mlj betalen die Utreg wel betaalde. Leuke winst geweest. Nu zitten wij met Janko, die ik toch beduidend minder vind dan Van Wolfswinkel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. san Marco

      Over van Wolfswinkel ben ik niet geheel met je eens, hij koos zelf ook voor Utrecht, bij Twente was hij 2e spits achter NKufo, van Wolfswinkel wilde echter spelen. Luuk de Jong had wel dat geduld. Bovendien heeft Utrecht ook geen 5 miljoen betaald

        /   Beantwoorden  / 
    2. HB

      onzinverhaal, liverpool heeft geen bod gedaan

        /   Beantwoorden  / 
  25. Gert Schutteman

    Wat een gelul van die Boog, Ajax ontdekt pas spelers als die bij andere clubs allang furore hebben gemaakt en ze dan voor veel geld moeten kopen. Namen??? De Zeeuw, Suarez, El Hamdoui, Sulemany ect,ect. Een scoutingsapparaat van likmievesje!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      Maduro,Babel,Sneijder, v.d Vaart, Heitinga,de Jong,Stekelenburg,v.d Wiel, Aldewereld,Anita,Urby, Eriksen ik zal maar stoppen

        /   Beantwoorden  / 
      1. Meersche Helden

        Davids, Seedorf, de Boertjes, Finidi George, Kanu, Litmanen, Kluivert, Arveladze, Vermealen en Zlatan Ibrahimovic. (schijnt de spits van AC Milan te zijn)

          /   Beantwoorden  / 
      2. TD

        pff, anita is ”wel” een goede voetballer.
        prut speler, fysiek heeft die niks te vertellen.
        en babel zit op de tribune bij liverpool..

          /   Beantwoorden  / 
        1. jaap

          maakt niet uit altijd beter als spelers halen als bruggink en diba/wat een dom gelul zeg ga lekker slapen mannetje

            /   Beantwoorden  / 
          1. albert

            dus als ik jou begrijp heb je dan liever mido-taino

              /  
          2. jaap

            kereltje maakt niets uit en persoonlijk denk ik dat Mido de tweede seizoens helft ons nog wel eens kan verrassen trouwens Diba is ook geen slechte speler

              /  
  26. twentemax

    Dat is nou precies wat ik bedoel en waarom ik zo de pest aan Ajax heb. Ze blijven het doen, arrogantie ten top. Als ze degraderen denken ze nog steeds dat ze in de CL mogen spelen. Eigenlijk is dit een behoorlijk ziektebeeld in de psychiatrie, hoogmoedswaanzin en narcisme. Och, laat ik me maar niet druk maken want het is gewoon zielig. Gelukkig zijn we hier niet zo denegrerend naar anderen toe. Loat ze ma lullen of niet dan, wie zorgt we dat wie oons redt! Alleen daarom al vind ik het al jaren machtig mooi om boven die schreeuwers te eindigen en zeker om van ze te winnen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Meersche Helden

      juist, ik laat jou ook maar lullen.

        /   Beantwoorden  / 
    2. jaap

      Twente max,arrogant,hoogmoedswaanzin,ziektebeeld ik denk allemaal op je zelf van toepassing. Natuurlijk mag/moet je blij zijn als je club van Ajax wint maar zie alles wel in een normaal perspectief.Ik denk dat je helaas een minderwaardigheids complex hebt over alles wat Ajax betreft. Tip: wees gewoon trots op je eigen club en stop met dat kinderachtige gezeik.

        /   Beantwoorden  / 
      1. albert

        er word alleen gereageerd omdat mr.v.d. boog de hand niet in eigen boezem durft te steken elia en chadli zijn goede spelers maar de scouting heeft gewoon gefaalt zie mido taino atuba

          /   Beantwoorden  / 
        1. jaap

          brugging,diba stop nu eindelijk is met steeds de zelfde ajax namen noemen ik roep toch niet Ibrahimavic,Maxwell,Eriksen enz.wees nu eens gewoon blij met je cluppie.

            /   Beantwoorden  / 
  27. schalke04

    Ik ben het ontzettend eens met van de Boog! Absoluut geen woord aan gelogen.. Alleen..
    Zou ik als ik Van den Boog was dit niet hardop zeggen.. Glashard toegeven dat je een beleid voert waarbij spelers onnodig onder druk komen te staan zodat ze op het veld niet meer kunnen presteren. Naar buiten toe naar de media en op het trainingsveld..
    Afgelopen seizoen heeft Twente wel laten zien welk beleid het meeste rendement opleverd..
    Leuke lui die van Ajax.. Zeggen dat je bij Twente zonder druk speelt..Juist: Twente – Inter Milaan; Twente – Tottenham..In die wedstrijden heeft Chadli wel laten zien dat hij druk aankan..Hij scoorde telkens weer..

      /   Beantwoorden  / 
  28. Flukkel

    hahahaha wat een slechte scouts als ze geen potentie in hem zien. en dan ook nog een excuus verzinnen met de media druk. voor kennedy geloof ik het best toen was twente geen topclub maar een subtop dus hadden we minder last van de media. van den boog moet je echt een mediaverbod opzetten ga bijna dood van het lachen als ik hem al zie verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      Flukkel sukkel lach nog maarr even door

        /   Beantwoorden  / 
      1. Flukkel

        al gedaan ben gestopt toen liet ik het aan anderen zien toen begonnen hun te lachen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. jaap

          helaas hebben zij dan de zelfde afwijking/laat ze ook op tijd stoppen flukkeltje en zich niet dood lachen geeft zoveel treurnis voor hun naaste

            /   Beantwoorden  / 
  29. Pepe

    Goh!!!! Hoe zou het nu toch kunnen dat (bijna) heeeeel Nederland een hekel heeft aan Ajax?????

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      Kereltje helaas is het zo dat je bent voor of tegen. Onderzoek heeft uitgewezen dat zo’n 4 miljoen nederlanders Ajacied zijn. Een supporters vereniging met 88000 leden. Gemiddeld 47000 toeschouwers. Ach toch niet zo slecht voor een club welke geen supporters heeft.

        /   Beantwoorden  / 
      1. TD

        nederland telt 4 miljoen mogolen, dat zijn de 4 miljoen ajacieden.
        en 4 miljoen supporters betekent ook 13 miljoen tegen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. warco

          Moet je kijken , 1 keer Kampioen en meteen praatjes voor 10 . Een beetje respect jongen .

            /   Beantwoorden  / 
        2. jaap

          td tje liever een mongool wat over het algemeen hele lieve mensen zijn als zo’n gefrustreerde eikel als jij bent welke nog steeds aan een minderwaardigheids complex onder hevig is t.o.v ajax/ ik hoop verder dat het jou en je club goed gaat gelukkig hebben wij deze haat gevoelens niet

            /   Beantwoorden  / 
      2. albert

        en maar zelden een uitverkochte arena

          /   Beantwoorden  / 
          1. san Marco

            Over die erelijst klopt, maar bij Twente doen wij het op een EERLIJKE manier, in het verleden was er een zwart geld club, ik zal de naam niet schrijven, maar de club speelde vroeger in de meer in Amsterdam. Zo kan ik ook wel een mooie erelijst krijgen. Het zou de club sieren om een aantal titels in te leveren. Bovendien zijn er jarenlang ten onrechte spelers gelokt naar Amsterdam door een verkeerde voorstelling van zaken

              /  
          2. jaap

            sam marco verander je naam in sam slaplul/ik heb zelden iets zo doms gelezen/er zijn specialisten welke naar mensen luisteren welke aan minderwaardigheid stoornissen onderhevig zijn/ga snel langs en als het heeft geholpen willen wij graag weer info met je uitwisselen/sterkte

              /  
          3. albert

            in het verre verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst

              /  
          4. jaap

            klopt helemaal gelijk albert dus dit jaar geen kampioenschap

              /  
  30. FCT-Saints

    Chadli was volgens de scouts niet goed genoeg? wat een bull-shit, die mido, die kan met de mediadruk om gaan, meer kan hij ook niet, het is net hollywood daar bij ajax! Ben blij dat ze zo denken bij, daar heeft Twente voordeel mee!

      /   Beantwoorden  / 
  31. kees zutphen

    ajax is gewoon een zielige club alleen watjes komen daar terecht zie dracula, haha twente is the best

      /   Beantwoorden  / 
  32. Red Alert

    Laat die grote linkmiggel van V.d. Boog maar nu eerst zorgen dat hij een normaal techinsch bestuur heeft die elkaar niet in de haren vliegt. De 1 gaat de ander over de rug.

      /   Beantwoorden  / 
    1. John

      It takes one, to know one…

        /   Beantwoorden  / 
  33. Rob

    Eens! Valt niet te vergelijken.

      /   Beantwoorden  / 
  34. OOST

    Het enige verschil is tussen 020 en de rest van NL is de omgang met mensen. Als een persoon zich prettig en comfortabel voelt, dan is hij tot prestaties in staat.

      /   Beantwoorden  / 
  35. bastian evers

    Helemaal mee eens.

    Bij Ajax kan bijna niemand gewoon lekker ballen en daarom juist is de club zo afgegleden.

      /   Beantwoorden  / 
  36. bastian evers

    Ik zou een nieuw scouting apparaat scouten trouwens!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  37. mARCO

    Wat een klojoo ….. gewoon toegeven dat ze finaal de boot gemist hebben en dat ze een geeldige speler gemist hebben!

    Bij Ajax ligt altijd alles aan eenander behalve aan Ajax zelf ….. Gelukkig is die knuppel van een Jol weg. Die was vooral goed in het gedraai eromheen ……

      /   Beantwoorden  / 
    1. san Marco

      Jammer dat Jol weg is, hij kreeg het niet aan het voetballen, nu hebben we er een serieuze concurrent bij voor de titel en voor plek 2. Met Jol was de kans voor Twente groter geweest om 1 of 2 te worden. De competitie wordt nu wel spannender

        /   Beantwoorden  / 
      1. kees zutphen

        waar baseer je dat op dat ajax nu beter voetbalt ?ajax voetbalt niet echt beter ze hebben meer geluk in de afronding als voor heen maar er zit nog steeds geen lijn in het systeem wat ze voetballen dus nergens om zorgen om te makem met de titel gaat het om twente en psv

          /   Beantwoorden  / 
        1. san Marco

          Dan is de kans groot dat wij het weer worden, bij Pisvee is Afellay vertrokken en Reis schopt geen deuk meer in een pakje boter voor de zomerstop. Bovendien hebben de lampjes geen geld voor spelersaankopen

            /   Beantwoorden  / 
          1. albert

            zoals het zich laat aanzien wil suarez en el ham weg wat blijft er dan over een doorsnee elftal

              /  
          2. jaap

            albertje mannetje hebben wij de laatste drie wedstrijden weinig van gemerkt/ we wachten het maar af wat de toekomst brengt en vergeet niet het gezegde wie het laatst lacht ………!!!!!

              /  
        2. jaap

          Ja wat een geluk in de afronding tegen AZ. Ik denk dat je met een blidboek voor je koppie heb gezeten tijdens de samenvatting of je mocht niet kijken omdat je vrouw/vriend of vriendinnetje naar Hart van Nederland moest kijken.

            /   Beantwoorden  / 
          1. jaap

            Sorry lees blinddoek

              /  
        3. John

          haha Kees uit Zutphen. je naam zegt genoeg.. trek je kop is uit de boerenklei en dan zie je in Amsterdam het beste voetbal. Of je nu wilt of niet.. :) Fijne avond!

            /   Beantwoorden  / 
  38. Tjeuke

    Iemand nog een bezem over? Rick is begonnen zijn straatje schoon te vegen rn dan is hij nog lang niet klaar. Blij dat die guppekop in Amsterdam zit en niet in Enschede. Rick, vooral aanblijven!

      /   Beantwoorden  / 
  39. ander oog

    Vooraf is niet te zeggen of een speler het op een hoger niveau wel of niet redt. Op een hoger niveau kan Afellay een verrassing worden maar ook totaal mislukken. Voor dat bedrag kon Bsrcelona wel een risico nemen. Twente kan het zich bij Chadli ook permiteren om op minder dan 50% succes te draaien.
    .
    Ajax heeft zichzelf inmiddels dusdanig in de problemen gebracht dat de scouts al een veel hoger niveau van zekerheid moeten halen. Daarnaast is de druk hoe je het ook bekijkt toch hoger bij Ajax en dat maakt de kans op succes nog lastiger. Hoe meer zekerheid de directie probeert in te bouwen hoe groter de kans dat de club een verrassing mist. Dat probleem zal Ajax door hun eigen falen alleen maar vaker tegenkomen.
    .
    De vergelijking met Mido is overigens niet terecht. De transfersom plus vier jaar salaris voor Chadli is een veelvoud van de kosten die ze aan Mido kwijt zijn. Ajax kon het zich financieel niet permiteren het risico van Chadli op zich te nemen. Een situatie die Ajax de komende jaren alleen maar dichter bij Feyenoord zal brengen.

      /   Beantwoorden  / 
  40. Meersche Helden

    Dat het scoutingsapparaat bij ajax niet deugt weet iedereen. Maar als spelers bij Twente geweldig spelen wilt nog niet zeggen dat ze bij ajax functioneren, (geen arrogantie hoor) kijk maar Kennedy, Wielaert raakten beiden niet op stoom bij ajax.
    Daarom is het maar goed dat Chadli bij Twente speelt, hier speelt hij heel goed, zodat een ajacied er ook van kan genieten!

      /   Beantwoorden  / 
  41. Marco C.

    Rik van den Boog zijn scouts testen wel steeds spelers af zoals Mertens Chadli Elia dzudzsak.
    Maar paar jaar later smeken ze weer mogen we ze overnemen voorbeeld:
    Elia toen dachten ze bij zichzelf Kut dat hem we nie goedgezien.
    Trouwens die Rik v/d boog is ook niet slim.
    Laat Martin Jol met het Transfer budget strijken.
    Moet nou eens zien dan 23miljoen in het rood en een gemankeert teampje waar van alles ontbreekt!
    En ze moesten Martin Jol ook nog eens uit betalen en 6 miljoen euro mee geven dit is toch van de pot gerukt dat hele Ajax is gewoon ziek!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      maar goed dat jij mijn boekhouder niet bent/ een jaar salaris van drie miljoen een half jaar door betalen is dacht ik 1.5 miljoen/ook nog te veel hoor maar ik schrik toch van jou reken niveau

        /   Beantwoorden  / 
  42. pope

    Waar werd de afgelopen 5 jaar!! beter gepresteerd, Amsterdam of Enschede? Volgens mij is de druk die genoemd wordt een excuus dat vanuit de eigen wanhoop om beter te gaan presteren ontstaat.

      /   Beantwoorden  / 
  43. twente74

    ze voelen alweer dat het dit jaar net niet het kampioenschap gaat opleveren…
    laat v de boog lekker zijn ding doen en en twente heeft daar profijt van… ajax roept het weer over zich zelf af ….
    ben heel benieuwd hoe wij uit de winterstop gaan komen …
    is er nog echt nieuws dan deze v f boog

      /   Beantwoorden  / 
  44. Marcel

    Ja Rik, Gabri en Oleguer kunnen de druk in Amsterdam blijkbaar ook niet aan dat is ook wel logisch want die komen maar van Barcelona en daar is natuurlijk ook geen sprake van druk.

      /   Beantwoorden  / 
  45. kevin

    waarom als ajax een fout maakt.
    is het nooit hun schuld???:s

      /   Beantwoorden  / 
  46. Gerard

    Van de Boog ?????

    Vuilnisman!!!
    Kan deze zak ook mee??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pieter Vink

      En neem die verschrikkelijk Monsterman ook aub mee vuilnisman! Wat een engerd!!

        /   Beantwoorden  / 
  47. aks

    Wel een vreemde uitlating voor een directeur van de afc Ajax, hij begeeft zich een hellend vlak waarvan je naar beneden kan tuimelen
    het zelfde is vroeger ook gebeurd met Harmsen.
    Johan Cruiff zei toen over deze voorzitter hij weg of ik weg.
    Hij is niet meer dan een boer die geen verstand heeft van voetbal.
    DUS HARMSEN GING WEG.
    het zou goed zijn voor Ajax als v.d. Boog ook op zou stappen, hij kan beter zijn aandacht vestigen op Marc Borsato, hoe hij zijn
    geld terug krijgt ?

      /   Beantwoorden  / 
  48. Twente nutraal

    Als Ajax het mediabeleid van Twente over zou nemen dan is de druk ook niet zo hoog bij de pseudo topspelers.
    Ajax houd zelf de druk hoog en de supporters zijn hier ook deelgenoot in.
    Veel spelers die vanuit Ajax naar Twente zijn gekomen zijn beter geworden als in hun Ajax tijd. Ik denk dat Ajax meer aan het menselijk beleid moet denken dan aan het mediabeleid.
    Wat is belangrijk?

      /   Beantwoorden  / 
  49. kees

    Dat spelers bij Ajax goed met druk om kunnen gaan, dat zie je bij bijtertje Suarez

      /   Beantwoorden  / 
  50. albert

    als je iets wilt weten vraag jaap aap

      /   Beantwoorden  / 
  51. mandy

    Het is onzin, twente staat hoger dan ajax.
    ajax is niks, en twente krijgt bij bijna elke loting moeilijkere tegenstanders dan ajax, waar twente het ook nog eens heel goed tegen doet!
    ajax krijgt alleen maar aandacht omdat het uit ‘amsterdam’ komt.
    en media dat bijzonder vind.
    twente speelt beter, waar chadli in mee kan komen ;d

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.