Canvas zendt FC Twente-Zenit live uit

Omdat RTL 7 er wederom voor koos de Europa League-wedstrijden van Ajax en PSV live uit te zenden leek het er aanvankelijk op dat FC Twente-Zenit Sint-Petersburg alleen voor abonnees van Eredivisie Live te zien zou zijn. Vandaag werd echter bekend dat de Belgische publieke zender Canvas de wedstrijd ook live uitzendt. Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook nog gewoon kaarten voor de wedstrijd te koop, dus waarom thuis blijven?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

23 reacties op “Canvas zendt FC Twente-Zenit live uit

  1. twentemax

    Hoera voor de Belgen! Die hebben smaak en herkennen klasse. Dat kun je van RTL7 niet zeggen, die kiezen natuurlijk voor de poen en niet voor de landskampioen. Mooi dat veel tukkers zonder eredivisie live nu toch Twente live kunnen zien.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Realistisch bekeken (wether you like it or not) : Psv en Ajax hebben door hun verleden een grotere aanhang in het land dan onze FC (alhoewel dat wel steeds meer veranderd) daarom kiezen RTL7 en ok de NOS voor die teams. Ook al vind iki het niet leuk, daar kan ik de logica wel van inzien.
      Net zoals Belgie voor FC Twente kiest omdat MPH er trainer is..

      Maar ik ga wel met Belgisch commentaar kijken. Lijkt me leuk eheh

        /   Beantwoorden  / 
      1. Christian

        Helemaal mee eens. Ajax en PSV trekken gewoon meer kijkers. Maar daarentegen als ze Ajax een keer niet zouden uitzenden, zouden ze hun stadion (lees sporthal) misschien eens vol(ler) kunnen krijgen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          FC Twente heeft van alle Nederlandse clubs wel de mooiste wedstrijden gespeeld. ;)

            /   Beantwoorden  / 
  2. tukkerwolf

    wat nou voor de TV! Gewoon op de tribune! Is ook veel gezonder! lekker springen en zingen in de kou en niet hangen op de bank met een zak chips in de warmte!
    koop die kaarten en schreeuw onze FC naar de volgende ronde!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      eens, eens ,eens, eens en nog een eens!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  3. Red Alert

    Dit zijn de volgens de directeur van RTL 7 de reden om Twente niet uit te zenden :Volgens programmadirecteur Peter Lubbers is de keuze van RTL7 juist een logische. “Merken als Ajax, Feyenoord en PSV – in die volgorde – trekken nu eenmaal de meeste kijkers. Daar kijken we naar wat live-voetbal op prime time betreft. En daarom bedienen wij onze kijkers ook in die volgorde. En doe de eerste wedstrijd, dan doe je ook de tweede, daarin zijn we consistent.__________________________________________________
    >>> Ik hoop dat Jantje van Halst mee leest/kijkt en tot besluit komt om deze zender in de toekost te boycotten. Beste Jan: mocht het zo zijn dat Twente alleen de volgende ronde gaat halen , zeg deze commerciele KUT zender dan ook “Tot de volgende keer”

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kevin

      Ja, maar dat een bedrijf niet Twente uitzend omdat ze dat anders minder oplevert vind ik nog niet zo gek. Over heel Nederland kijken nou eenmaal minder mensen naar Twente wellicht. Dat aantal groeit al wel ontzettend, maar dat je tegen een Zenit speelt en niet eens uitgezonden wordt is dan wel echt weer balen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. klaas

        en dan zijn de belgen zo gek nog niet,is veel mooier da canvas morgen twente op tv ,verslag van belgen is ook veel mooier

          /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      rooie , we moeten gewoon via spandoeken laten merken dat rtl 7 een kutzender is .er moet toch iemand zijn die op duidelijke manier onze afkeur voor die klotenomroep laat zien hoe we over die kneuzen denken ‘
      .gvd de landskampioen notabene. we kunnen ook via email die gasten de kop gek maken .

        /   Beantwoorden  / 
      1. ed apeldoorn

        maak je niet druk de wijzen komen uit het oosten stelletje kontelikkers zijn het in het westen laat ajax maar mooi op de bek gaan

          /   Beantwoorden  / 
        1. Aron

          Laten we realistisch blijven niemand, op Enschede na, zit op Twente te wachten in NL. Zeker niet als, PSV en Ajax, de boegbeelden van het NL voetbal ook spelen. In het oosten zijn ze een beetje de realiteit uit het oog verloren…is ook wel menselijk en begrijpelijk na het recente succes. GL vanavond!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Sympho

            Niet overdreven gaan lullen heh?

            Dat doe je maar thuis, bij je vrouw..

              /  
          2. twenteforever

            ach je naam geeft al aandat je een aanhangsel van 020 bent !zielig manneke ga aub terug naar je pannekoekentempeltje .op jouw domme Geleuter zit geen twentesupporter te wachten .,
            LACH ONS MAAR OET DAT DUT ONS NICH WAT ENSCHEDE DAT IS OONZE STAD .uit gouden korenaren schiep god de twentenaren en uit het kaf en de resten de sukkels uit het westen .

              /  
          3. twenteforever

            nou zie je toch wel wie met recht de kampioen is .dat rtl gebeuren is met recht de grootste looser! laat twente verstandig zijn en die kl…..zender boycotten .bij die omroep hoort de tweede keus (psv en ajax !)

              /  
        2. twenteforever

          ed je wens is verhoord ~!forza twente !!! the one and only

            /   Beantwoorden  / 
  4. eagletukker

    Ik heb de kijkcijfers gezien van vorig seizoen en wij zaten met onze internationale wedstrijden gelijkwaardig of net onder het aantal kijkers van Ajax. Daarnaast is het zo dat wij uit onderzoek (gedaan door ECV eredivisie) de club zijn waar men(algemeen in den lande geduid met de term fascinatie) het meest in geinteresseerd is en dat wij als favoriete tweede club bovenaan staan. Met andere woorden als Ajax speelt kijken de PSV-ers en Feyenoorders naar Fc Twente. En wij zijn de landskampioen. Ik vind het totaal niet te begrijpen dat RTl 7 kiest voor Ajax ook omdat wij tegen de landskampioen van Rusland spelen en niet tegen de nummer twee zoals Ajax. Tegen Kazan kon ik het me nog voorstellen, leeg stadion in Rusland en de nummer drie van vorig jaar. En dat die onzin die RTL verteld kennelijk nog zo geloofd wordt dat vind ik ook apart. En ik kijk ook in het stadion en ik adviseer alle Fc Twente geinteresseerden naar de Belg over te schakelen. Laat RTL maar voelen dat hun keuzes gedateerd zijn net als het haar van Johan Derksen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      helemaal eens met je ! dat vieze rtl 7 gewoon links laten liggen en andere zender erop .zelf heb ik eredivisie live kijk dat dus zo , we moeten echt dmv spandoeken of zoiets die rtl 7 gasten laten zien dat t klooioos zijn .de landskampioen niet uitzenden !!nou een ding scheelt wel weer we hoeven het achterlijke gezwets van die verrekte LEO DRIESSEN niet aan te horen . o ja wat je ook kunt doen is bij voetbalinsite die lui aan tafel helemaal bestoken met de vraag waarom twente minder is dan die andere twee waar ze zo verliefd op zijn .

        /   Beantwoorden  / 
  5. Chiel

    Erg grappig om te zien dat in Australië (waar ik woon) de keuze van de Australische zender die voetbal live uitzend FC Twente – Zenit is. Geen Ajax, geen Benfica, geen City, maar FC Twente.

    Niet alleen dat, de reporters zeggen zelfs dat het jammer is dat deze twee topteams elkaar nu al ontmoeten, want dit zijn de teams die in een (halve) finale tegen elkaar moeten spelen.

    Zit ik toch een beetje te glunderen als Tukker in Australië :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Kicken!

        /   Beantwoorden  / 
  6. Kris

    2-0 Landzaattttttttttttttttttt, hahaha RTL had beter Twente uit kunnen zenden, viel er nog wat te beleven :-)

      /   Beantwoorden  / 
  7. sjoerd

    ha ha ha goede keuze hoor RTL. een 0-0 tje en een 0-1. Voor de fun moest je in de Veste zijn. Zal ze leren niet voor het duel landskampioen-Russiesche kampioen te kiezen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Red Alert

    Laat dat commerciele KUT-station RTL 7 maar lekker de kolere krijgen. Volgens hun bestaat er geen voetbal-leven achter de ijssel. Dag RTL 7

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.