‘FC Twente zit in de maag met lastige Janssen’

En wederom lijkt een offensief te zijn gestart om Theo Janssen in een kwaad daglicht te stellen en onrust de veroorzaken rondom FC Twente. Maandagavond meldde Johan Derksen in Voetbal International dat FC Twente denkt dat Janssen door zijn levensstijl (roken en drinken) nog maar één of twee seizoenen mee kan op het hoogste niveau. In de kleedkamer zouden medespelers zich bovendien ergeren aan het hooghartige gedrag van de middenvelder. Een transfer naar een buitenlandse club is volgens de hoofdredacteur van VI pure noodzaak voor Theo Janssen, aangezien hem een enorme claim zou wachten naar aanleiding van het door hem veroorzaakte auto-ongeluk.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

36 reacties op “‘FC Twente zit in de maag met lastige Janssen’

  1. koen74

    als twente weer kampioen zou worden dan is dat blijkbaar slecht voor de VI… wat een bagger verhaal… Vi is trouwens ook geen ruk meer aan reden om maar eens op te zeggen . Johan doe normaal man

      /   Beantwoorden  / 
  2. willie

    Heb al eerder vermeld dat onze Theo de enige speler is in de Nederlandse competitie die rookt en een pilsje drinkt.
    Ik vind het ook heeeeeeeeeel erg dat Theo er niets mee doet.
    Als je Derksen hoort, moet Theo straalbezopen achter het stuur hebben gezeten.
    Het is dat Theo een beginnende bestuurder is en daarom maar 1 pilsje mag hebben en hij had er naar verluid 3 op en dat is dan inderdaad te veel ,maar om hem af te schilderen als alcoholist gaat mij te ver.
    Als ik naar V.I. kijk stappen er wel meer mensen met een pilsje op in de auto want de tapkraan staat geregeld open.

      /   Beantwoorden  / 
  3. sjaan

    ik kijk altijd vi.maar wat komt erop van fc twente een paar min. hooguit.het is altijd ajax waar veel tijd aan besteed wordt.alleen als er iets negatiefs over fc twente verteld kan worden dan zijn ze erbij.hoeveel hebben er wel geen ongeluk veroorzaakt.dat wordt ook wel vergeten.maar theo moet het denk ik over 10 jaar nog horen.iedereen maakt fouten maar je moet het ook een keer kunnen vergeten.theo als ik je in het donker tegen zou komen zou ik hard wegrennen.maar je bent een topvoetballer.die ook voor zijn mening uit durft tekomen

      /   Beantwoorden  / 
  4. willie

    Het is al gauw 8-mei en nog niets van de kaart verkoop gehoord.
    Straks moet alles met spoed en gaat er weer van alles mis .
    Waarom duurt het zolang?

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      zal inderdaad wel weer een bende worden net als de voorgaande keren

        /   Beantwoorden  / 
    2. HB

      volgens mij 20 april alles bekend, kaartje €30 en autocombi tot r’dam en overstappen in busje…waarschijnlijk 1 op 1 kaart.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Marcel

    Het is natuurlijk een gegeven dat wanneer je veel drinkt en rookt je geen absolute topprestaties kunt geven en blijven geven. Regelmatig zie ik Theo in de Hengelose kroegen struinen na een wedstrijd. Maar overigens ook samen met vele ploeggenoten!
    Wanneer ze met elkaar een overwinning zo kunnen vieren in het cafe moeten ze onderling toch ook wel prima met elkaar overweg kunnen. Dat Janssen niet in de groep ligt kan ik me dus niet voorstellen.. Dit verhaal is niet meer en niet minder een poging tot onrust stoken voor de laatste wedstrijden!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Harry

    Journalistiek is mooi, maar ik zou de abonnees van VI toch adviseren om hun lidmaatschap op te zeggen, als ze bij VI zulke onzin uitkramen. Maar dat krijg je als je verkeerde bronnen hebt, die onze FC alleen maar in een kwaad daglicht willen stellen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Nilo

    Derksen was weer aan het pooken… Kijk nou nog eens goed naar de man. Laat hem toch praten. Die kan je toch niet serieus nemen. Verhalen over kutscheten van zijn vrouw, hoe goed hij zelf wel niet was, hoe bevriend hij is met onze Joop. Denk dat hij zelf een alcohol probleem heeft en alles niet meer zo helder ziet. Ach zal de ouderdom zijn, zielig eigenlijk

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      de snor is gewoon en gefrustreerd mannetje die is blijven steken in zijn verleden .je kunt t zien aan alles ,alleen zn haar al !zon vieze ouwe vent ,volgens mij gebruikt hij zelf het een en ander .
      brrr echt een gribus .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        IK ben een GROOT fan van die man! Geweldige kerel. Lekker tegendraads, zichzelf en eerlijk en hard. So what alks ie er anders uit ziet? Mensen alleen op hun uiterlijk beoordelen is OOK niet van deze tijd. Bovendien heeft de man humnor. :p

        On topic : Zo ‘beroerd’ kan Theo niet zijn met zo’n geweldig seizoen wat ie nu heeft. Denk dat je het een beetje genuanceerd moet zien..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mike B

          Derksen is geheel onthouder…

            /   Beantwoorden  / 
        2. twenteforever

          och ik denk dat het aantal derksen fans net zo groot is al hij tegenstanders heeft .tuurlijk respekteer ik je voorkeur ,de mijne is andersom .hij draaft veel te lang door ,vooral zn stokpaardje van gaal ,vd boog enz enz . daarintegen is jack de …. van gelder een meeluller eerste klas ,en niet te vergeten barend en barend maar ja dat zijn dan ook echte j… die het altijd op zullen nemen voor hun ajaks .bij hen bestaan andere clubs niet ze zeiken ze alleen maar af .typisch vara haantjes gedrag .

            /   Beantwoorden  / 
  8. Nilo

    Lees net in VI een stuk over bezoekersaantallen die teruglopen. Bij Ajax kwamen aanzienlijk minder mensen. Maar dat wordt goed gepraat:
    ‘De cijfers bij Ajax zijn enigszins vertekend doordat tegen NEC de weersomstandigheden zo slecht waren dat slechts 22 duizend toeschouwers de wedstrijd konden bijwonen.’
    In de rest van Nederland waren op dat moment blijkbaar een heel stuk betere weersomstandigheden….
    Overigens de bezoekersaantallen stegen bij De Graafschap, Heracles, Heerenveen, Groningen, NAC en Twente. Geeft mooi het verschil aan tussen echte fans en succes-zoekers.
    http://www.vi.nl/Nieuws-item/198653/Nederlandse-toeschouwers-keren-voetbal-de-rug-toe.htm

      /   Beantwoorden  / 
  9. 0049

    Snorremans is altijd wel rechtdoor zee en daar maakt hij altijd geen vrienden mee. Kijk maar eens naar de gasten die daar aan tafel verschijnen. Dat zijn telkens dezelfden. Hij haalt ook telkens ouwe koeien uit de sloot. Denk daar m.n. aan Wiljan Vloet, Rik van de Boog, Louis van Gaal, etc etc. Over die personen mag hij best een mening hebben, maar het rijst gewoon de pan uit als je telkens hetzelfde verhaal hoort. Dat begint gewoon de strot uit te hangen. Als voor de zoveelste keer dat grote Ajaxlogo in beeld komt, en dat gebeurd nogal eens, dan zaagt hij voor de zoveelste keer die voorzitter helemaal af. 1 of 2 keer is goed maar dan moet hij het daar ook bij laten. Hij geeft aan, dat VI alleen over voetbalzaken schrijft. Prima, maar dan moet hij dat gezeik over Theo Janssen en zijn flesje bier, sigaretje en dat obgeval ook niet constant aanhalen, want dat heeft volgens mij ook niks met voetbal te maken.toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. edwin

      Weet je waarom JD zulke lange haren heeft? Dan zie je niet als hij uit zijn nek lult!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Sympho

      Hij zit er ook niet om vrinden te maken. Ik vind het wel een leuk voetbaltheekransje. Tenminste om wat te kijken en af en toe te lachen. Bij Studio Voetbal kennen ze het woord humor geeneens.. :~

        /   Beantwoorden  / 
      1. 0049

        Dat rechtdoor zee mag ik wel van hem. Maar hij zaagt gewoon veel en veel te lang door over bepaalde onderwerpen en vooral mensen. Hij moet eens een keer zeggen dat zijn mening nu wel bekend is en dat hij er verder niet op in gaat.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          Ach.. doorzagen is the most people’s middle name.. met een jointje en een par biertjes op kan ik dat wel lijden eheh

            /   Beantwoorden  / 
  10. OOST

    Allemaal afleiding en beinvloeding van het eigenlijke onderwerp. Voetbalprestaties. Als je bovenaan staat, dan wordt je tegen je aan geschopt en het e.e.a.gezocht. Daar moet je tegen kunnen en motivatie uit halen.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Red Alert

    Ik vernam via TCTubantia dat Ronnie Stam op een zijspoor is beland.
    Waarom niet terughalen ???
    Oh ja wat betreft RTL 7 die zender begint aardig op een anti Twente Zender te lijken.RTl 7 zend geen Live wedstrijden uit omdat PSV/Ajax/Feyenoord belangrijker zijn, Johan Dirksen probeert via zijn show onrust te zaaien, Barend &Barend >Joden kliekje .Toevallig zag ik op deze anti Twente zender Barend&Barend : Ik heb buiten de Arena om nog nooit zo’n Joden-kliekje meegemaakt…Barbarra + Frits Barend , LEO Driesen.
    Bah RTL 7 !!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Hewt is ook een echte ‘mannenzender’ zoals ze zlef verkondigen.. lol
      Terwijl ze een pot als presentratice hebben..

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Go figure..

          /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      die achterlijke LEO DRIESSEN Ais helemaal een idioot eerste klas .
      ben hem een paar keer tegengekomen voor de wedstrijd van twente .volgens mij tamelijk in kennelijke staat .dat is volgens mij die in een ajaxpyama slaapt onder zn dito dekbed ,mag ie rustig maar dan wegwezen van de buis en mij niet lastigvallen met zn stompzinnige kommentaar .hij is nog een slag erger als frank snoeks ook zon ajax mannetje.

        /   Beantwoorden  / 
  12. Mr T

    Ze zijn zo bang voor Twente. Ze schrijven van alles om ons van een tweede kampioenschap af te houden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Dat is helemaal waar! Dat merk ik ook..

        /   Beantwoorden  / 
  13. Tukker 72

    Janssen verkopen, hij wil namelijk toch zelf weg.
    Timothy Derijek en die Vormer van Roda halen.
    Samen met Willem Janssen doe je dan prima zaken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      er schijnt vanuit twente belangstelling te zijn voor Jens Toornstra (ado)

        /   Beantwoorden  / 
  14. FC Tim

    Haha laat toch gaan, dat word allemaal influisterd vanuit amsterdam . Wat een jankerds zijn het daar.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Twent52

    Toornstra, ja leuke speler maar ook verhoek past me wel. Janko verkopen Luuk op 10 en Huntelaar in de spits, dan staat er een dijk van een doelpuntenmachine. verder niet luisteren naar dat gekakel van de snor, stokerij om onze fct onrustig te maken. Twente wint de dubbel tegen ajax, jammer voor 020 maar helaas, wij zijn weer net iets beter.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Prince

    Derksen is OK. Altijd lachen met die kerel!
    Dat geouwehoer over Janssen zal allemaal wel. Heeft ie inderdaad al te vaak geroepen en zolang er niets negatievers te melden is over onze FCT, vind ik het best.

      /   Beantwoorden  / 
    1. oeleu

      Derksen jaagt alleen maar mensen op de kast om zo in de belangstelling te staan. Publieks geil als hij is. Zal thuis wel te kort komen. Heeft ook niet voor niets al een paar scheidingen achter de rug. Anders krijgt hij zijn blad VI niet vol en kijkt er geen mens naar dat programma van hem en Genee.

        /   Beantwoorden  / 
  17. dje

    Derksen weet idd gewoon niet wat hij moet zeggen over Twente omdat het toch misschien voor iedereen wonder boven wonder goed gaat na het kampioenschap.
    En volgens hem werd Ajax op zijn sloffen dit jaar kampioen dus gaat hij weer onzin uitkramen net als altijd.
    En het gaat niet goed bij ZIJN Ajax dus ja dan kun je alleen maar lullen over Ajax dit en Ajax dat en zus en zo.
    ONZIN UITKRAMEN DAAR IS HIJ EEN STER IN.
    SCHRAPPEN DAT TV PROGRAMMA.
    Laat hij Theo eens bellen in dat Tv programma mijnheer lef in de broek en dan Theo eens recht op de man af vragen en de rest van de Twente selectie wat Theo wel niet allemaal doet!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. 'BK

    ‘Fc twente zit in de maag met lastige Derksen’

      /   Beantwoorden  / 
  19. twentemax

    Laat die Derksen toch lullen. En wat Janssen doet buiten het veld daar is ie uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor.Maar het helpt wel als rokende drinkende Theo opgesteld staat. Ik vind het een super karakter voetballer!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Harm

    Waarom laten we Luuk en Siem de Jong niet samen bij Twente spelen als het bij Ajax niet lukt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.