Winnaarstaal van Theo Janssen

Zo lezen we het graag: “Ik wil dit seizoen verdomme wat winnen. De beker. De titel. Ik zweer het je, wij worden gewoon kampioen. PSV en Ajax spelen ook als een drol, de titelkandidaten voetballen allemaal als een krant.” Was getekend, Theo Janssen (bron: VI).

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Winnaarstaal van Theo Janssen

  1. Sympho

    Geweldige tekst! Theo rulezzzzzzzz!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Blaise N

    Winnaarstaal van Theo Janssen. Sorry hoor mag ik even overgeven! Als dit ergens anders wordt gezegd is het arrogant? Kan iemand mij het verschil uitleggen? Hoop trouwens wel dat Theo gelijk krijgt!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

      Blaisse N, ik ben blij dat je in Canada zit want Theo laat alleen maar zien dat hij er helemaal klaar voor is en best de messen tussen zijn tanden wil steken.

      Heeft in zoverre met arrogantie te maken dat Theo gewoon een ‘stelling’ in neemt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Blaisse N

        @technische dirk Dat heet gewoon arrogant technische dirk.. En dat gaat onze trots nog de kop kosten. Past gewoon niet bij Twente!

          /   Beantwoorden  / 
  3. vvv

    Mee eens omdat er normaal gesproken ook niet zo heel veel zinnigs uit Theo’s mond komt.Overal hoor ik al om mij heen dat Twente zondag al kampioen gaat worden.Dan moet dus en Ajax en PSV punten verspelen. Die kans is net zo groot dan puntverlies voor Twente, want ik denk dat ze namelijk in Eindhoven en Amsterdam idem dito rekenen. Samen dus een beetje dom? of weer de gebruikelijke “de wens is de vader van de gedachte”, maar dat is voor Theo natuurlijk weer iets te moeilijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. sjoerd

      nou dat valt alleszins mee wat uit Theo’s mond komt dacht ik zo. In Amsterdam en Eindhoven rekenen ze niet zo, want er kan maar één club kampioen worden zondag en dat is Twente. De schaal is dus in Enschede zondag, voor de 2e keer in 2 jaar tijd. Ongekend! We hopen er het beste van en hoe je het ook wendt of keert, grote kans dat ie hier ook blijft (eventueel na een middagje Amsterdam) !

        /   Beantwoorden  / 
  4. willie

    We houden hem eraan

      /   Beantwoorden  / 
  5. John Frederikstadt

    PSV is zwaar gedesillusioneerd en moet zonder 3 basiskrachten tegen Vitesse, dat een rare ploeg is, stug en taai. Gelijk spelletje zit er best in daar. Ajax moet naar Heerenveen, dat ook altijd goed is in dit soort wedstrijden. Er vanuitgaande dat de drie punten in Enschede blijven zondag, is de kans op een kampioenschap 45% . Niet zo laag dus!

      /   Beantwoorden  / 
  6. frank

    allemaal leuk en aardig van Theo, en ik hoop het natuurlijk van harte! Maar ik weet niet of dit handig is, dat Theo wel met een beetje druk om kan gaan hartstikke mooi maar kan de rest dat ook? Waarom er weer onnodig druk opgooien met een grote mond? Verbeek had ook een grote mond en we hebben gezien waar dat toe kan leiden ;) Ik wil ook een bierdouche alleen dan van vreugde!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Zeggen dat je wilt winnen maar dat je niet goed speelt is hardly een grote bek. Toch? ;)

        /   Beantwoorden  / 
  7. FCT-TUKKER

    THeo Theo Theo!

      /   Beantwoorden  / 
  8. hendrik

    Jongens laten we normaal doen en niet speculeren, eerst zelf eens winnen ipv 1-1 tegen dit soort ploegen

      /   Beantwoorden  / 
  9. twentemax

    Goed zo Theo, van mij mag je dat zeggen! Twente verdiend ook de prijzen dit jaar, de beker en de schaal. En een beetje stevig taalgebruik mag best, we zijn geen mietjes bij Twente oh zo!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.