UPDATE: Arke feliciteert FC Twente paginagroot met de landstitel

Enorm grote blunder van de hoofdsponsor van FC Twente! Arke feliciteert FC Twente vandaag namelijk paginagroot in De Telegraaf (dat ook nog…) met de landstitel. Pijnlijk detail is dat uitgerekend Denny Landzaat het stralend middelpunt van de advertentie is. Een goed moment om Arke in te ruilen tegen een sponsor die wel een marktconform bedrag binnen brengt lijkt ons.

UPDATE: een nadere analyse van de advertentie brengt toch enige nuance. ‘Eerlijk zullen we alles delen‘ lijkt een verwijzing naar de door FC Twente gewonnen beker en het kampioenschap van Ajax. De zin ‘Arke feliciteert de landskampioen’ kan evengoed verwijzen naar Ajax. De afbeelding van spelers van FC Twente zorgt echter voor verwarring over wat precies wordt bedoeld. De vraag is dus of hier sprake is van een blunder of van een onhandig gekozen foto.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

22 reacties op “UPDATE: Arke feliciteert FC Twente paginagroot met de landstitel

  1. Technische Dirk

    Ok een misser maar Arke was tenminste wel zeer optimistich en dat kan onze Commercieel directeur niet zeggen; Jan van Halst die zegt dat Ajax met 3-0 gaat winnen van FC Twente. Had een Ajax bestuurder die gezegd dan was het meteen “exit en goodbye”.
    Onvoorstelbaar “onze: Jan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Henk

      Niet optimistisch wel realistisch en de ajax bestuurders dachten het ook 3 – 0 voor Ajax

        /   Beantwoorden  / 
    2. Scet

      Van Halst heeft weinig vertrouwen in FC Twente,betrap hem er bij Eredivisie live regelmatig op dat hij FC Twente nagatief in het daglicht stelt!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Technische Dirk

        misschien dat dit komt omdat Jan voor de camera’s als objectief wil overkomen. in de Telegraaf vertelde jan dat zijn ambitie is om ooit te emigreren, misschien is dit wel het goede moment :-)

        Nee joh, als Pr man ben ik dik tevreden over Jan, en graag wil ik wel weten of dit nu een slippertje van hem is of dat hij echt meende.

        Laten we niet vergeten dat Ronald de Boer dacht tot Twente zou gaan winnen maar hoopte op Ajax vanwege zijn broer !!
        Tja voetbal mensen (dieren) onder elkaar.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Martifct

    Is het niet even gek dat de advertentie wordt geplaatst?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martijn Nijmeijer

    Wat is er mis met die advertentie. Eerlijk zullen we alles delen en dat is gebeurd, dus geen idee waar men het over heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Fc Twente is gefeliciteerd met de landstitel die ze niet behaald hebben, dat is er mis met de advertentie!

        /   Beantwoorden  / 
  4. Joost

    dit klopt gewoon hoor, stelletje wappies…. arke feliciteerd de landskampioen! (ajax) staat er ergens twente nee…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dirk

      Nee, maar door de foto van feestende Twente spelers lijkt het wel alsof ze Twente bedoelen. Of ze hebben het niet helemaal begrepen of ze hebben een onhandige foto gekozen?!

        /   Beantwoorden  / 
  5. duobleyou

    Weer een rotstreek van de Telegraaf. Reken er maar op dat ARKE zo profesionneel is om 2 advertenties aan te bieden. Hoop dat ze dat clubblad van AJAX aardig laten dokken voor deze “grap”. Offtopic; dat wordt waarschijnlijk FC Timisoara,Trabzonspor, PAOK, FC Zurich of Odense BK in Q3. En dan wordt her serieus; Arsenal, Villareal, Bayern Munchen, Ol. Lyon of Udinese (stand per 16 mei). Dat rijtje ziet er niet al te fraai uit…….

      /   Beantwoorden  / 
  6. Arke

    Reactie Arke: Afgelopen vrijdag hebben we bij de Telegraaf twee advertenties aangeleverd: één voor als FC Twente zondag landskampioen zou worden en één voor als ze zouden verliezen. De Telegraaf heeft de juiste advertentie geplaatst: de verlies versie. We merken helaas dat de advertentie anders wordt geïnterpreteerd dan wij hebben bedoeld. In de advertentie feliciteren wij ‘de landskampioen’ en achteraf gezien was het duidelijker geweest als we in plaats daarvan ‘Ajax’ hadden gefeliciteerd. We hebben in deze advertentie – ondanks het verlies – gekozen voor een feestelijke foto van FC Twente omdat ze een fantastisch seizoen hebben gespeeld, omdat we er trots op zijn hun hoofdsponsor te zijn en omdat ze vorige week de beker hebben gewonnen. En daar verwijst ook de kreet ‘eerlijk zullen we alles delen’ naar: Twente de beker en Ajax de titel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      was het niet veel beter (of verstandiger ) geweest om twee soort advertenties te reserveren ,een voor hetgeval dat twente kampioen zou wordenen …een voor het geval dat ajax …..
      ik blijf het erg vreemd vinden .het lijkt meer op een goedkope manier van aandacht trekken die normaal gesproken reclame moet zijn .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Mee eens. Belachelijke advertentie. Dat spreekt toch geen hond aan?

          /   Beantwoorden  / 
  7. Christian

    Waar gaat het tegenwoordig heen. Is het nou zo moeilijk om begrijpend te lezen. Toch van de zotte dat Arke uitleg moet gaan geven voor een advertentie omdat mensen tegenwoordig niet verder kijken dan hun neus lang is. Prutsers

      /   Beantwoorden  / 
  8. Scheit aan dit blog

    “De vraag is dus of hier sprake is van een blunder of van een onhandig gekozen foto”
    Of van een knuppel die een kut bericht op een kut blog plaatst

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      TYPISCH AMSTERDAMSE reaktie zeker ?

        /   Beantwoorden  / 
  9. twenteforever

    laten we het dan maar houden op een stomme vergissing .trouwens …als het andersom was geweest had heel amsterdam op zn kop gestaan dacht ik toch >??/

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

      wat een gelul allemaal, Arke heeft gewoon bereikt dat wij ons druk maken over hun advertentie. Doei :-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        je kon wel eens gelijk hebben ,nu slaan ze twee vliegen in een klap .goedkope manier van reklame maken .

          /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Zo en nu een poos rust, na al dat gespeculeer. Zonde dat we geen kampioen zijn maar volgend seizoen zijn we er weer! En dan wij de laatste wedstrijd thuis tegen Ajax in de Veste, draai de rollen maar om dan winnen wij! En Arke met die advertentie, haha vooruit ziende blik alleen een jaar te vroeg geplaatst.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Je hebt positief en je hebt positief ahah :p

        /   Beantwoorden  / 
  11. Jan

    Mooie reclame. Eentje waar je wat langer over na kunt denken. Ik ga dit jaar zeker met Arke op vakantie. Gewoon tof man!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.