‘Leroy Fer is weer terug naar Nederland’

Volgens RTV Oost, dat zich weer baseert op Engelse media, is Leroy Fer onverrichter zaken teruggekeerd naar Nederland. Everton zou tijdens de medische keurig afwijkingen aan de knie van Fer vastgesteld en daarom wil de Engelse club niet meer aan de overeengekomen vraagprijs voldoen. Het betalen in termijnen zou de risico’s die de knie met zich meebrengt voor Everton aanvaardbaar houden. Ondanks de gerezen problemen hoopt Everton naar verluidt nog altijd de overgang van Leroy Fer tijdens deze transferperiode rond te maken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

55 reacties op “‘Leroy Fer is weer terug naar Nederland’

  1. ber

    dit begint uit de hand te lopen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

    En wie staat er zondag op het veld? Leroy… tjonge wat een vreemd gedoe allemaal. Ik snap die Engelsen niet en hoop dat Joop hem voor het volle pond verkoopt en anders maar niet! Trouwens de club liefde is tegenwoordig ver te zoeken en daar heb ik toch moeite mee(zal wel weer aan mij liggen) Zo voetballen ze vrolijk tegen Feyenoord en zo zie je ze met een big smile op weg naar Engeland..tja, toch een rare situatie! En die verhalen over een taakstraf voor een licht vergrijp???? Benieuwd wat ie uitgevreten heeft..

      /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

    Echt idioot! Straks staat Fer gewoon te voetballen tegen Utrecht! Moet je daar blij mee zijn? Hij heeft niet zoveel met Twente dat ie na heeft gedacht over de gevolgen zoals deze. Ik ben benieuwd hoe het afloopt..

      /   Beantwoorden  / 
  4. Patrick

    Everton wil de deal voor vanavond rond hebben anders gaan ze kijken naar een andere speler volgens de BBC..

      /   Beantwoorden  / 
  5. sjoerd

    gewoon in termijnen betalen , maar dan wel 12 miljoen

      /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Mocht hij nog wel gaan, staan wij mooi weer zonder speler en hebben we geen tijd om de legen plek met kwaliteit te vullen. Wat een zootje die voetbalwereld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Daarom blijf ik het absurd, ja een gedrocht, vinden die wintertransfers. Belachelijk. Als jaarkaarthouder kan het zomaar zijn dat je binnen één jaar 3 verschillende elftallen voor je neus geschoteld krijgt. Wie stopt deze poppekast a.u.b.!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Helemaal mee eens!

          /   Beantwoorden  / 
  7. hendrik

    Artikel in voetbalzone.nl over Twente, iets wat op dit blog al vaker aangehaald is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Rutten

      Vermeld er ook even bij dat het artikel door 1 persoon gemaakt is die het zou mij niet verbazen een voorkeur heeft voor een andere (westerse) club…
      En oh ja, vermeld ook even alle reacties die er al onder staan van meerdere personen, zeg maar gerust allemaal… die zeggen het er niet mee eens te zijn…
      Hendrik jongen, je probeert alles aan te pakken om negatief te zijn… jammer!

        /   Beantwoorden  / 
    2. twentemax

      Er staat momenteel ook een colum over Twente in van een journalist die nog geen goed woord voor Twente over heeft. Ik kan zo niet op de naam komen van deze niet neutrale journalist. In ieder geval geen man naar mijn Twentehart.

        /   Beantwoorden  / 
    3. Dinkeltukker

      Natuurlijk willen de meesten hiero geen kwaad woord over onze club horen, vooral niet van westerlingen, maar helaas heeft Lex Muller het GROTENDEELS bij het rechte eind.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Deels wel maar ik vind het ook een beetje doorschieten naar de negatieve kant. Volgens mij zou hij niet snel zoiets over een andere club schrijven, t is geen Twenteman.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dinkeltukker

          @twentemax. Als jij zon artikel op dit bloq had gezet, dan had je denk ik heel veel symphatisanten gehad. Nu is het iemand die wel of geen band met een andere titelkandidaat heeft en nu deugd die man ineens niet?

            /   Beantwoorden  / 
          1. twentemax

            Ik kan als het over Twente gaat heel onredelijk doen hoor! Net als slecht tegen mn verlies kunnen! Over Twente mag niemand een slecht woord zeggen bij mij, redelijk of onredelijk, ik zit zo boven op de kast,haha

              /  
      2. Fred Rutten

        Lees jij de reacties van nederland eronder ook niet?
        Nederland zegt ook dat Twente gewoon titelkandidaat is..
        Echt niemand die erop gereageerd heeft neemt het stukje serieus… alleen de negatievelingen zien weer kans ;)

          /   Beantwoorden  / 
        1. Fred Rutten

          was als reactie op dinkeltukker… niet op twentemax

            /   Beantwoorden  / 
        2. Dinkeltukker

          Er staat GROTENDEELS. Twente staat op een 2e plaats en dan ben je een titelkandidaat. Qua tegendoelpunten ben je een titelkandidaat. Door de wisselvallige prestaties vd anderen ben je titelkandidaat. Maar hij heeft toch groot gelijk dat de wedstrijden van onze FC GROTENDEELS niet te pruimen zijn?!

            /   Beantwoorden  / 
          1. twentemax

            Al met al heb je gelijk. Als ik heel eerlijk ben valt het spel van dit seizoen (en eind vorig seizoen) gewoon tegen en daar kun je hele discussies over voeren maar het is wel een feit! En waar het aan ligt, tja daar zijn onze meningen verschillend over. En negatief zijn is wat anders dan de dingen gewoon benoemen zoals ze zijn. Mocht Fer nu wegvallen dan hebben we wel een probleem en ik zit nu te denken aan de opstelling van a.s zondag. Rosales is geschorst en stel dus dat de positie van Fer niet bemand is door hem, wie zetten we daar neer?? De spoeling wordt dun….. Ik vind dat we FC Utrecht thuis moeten kunnen hebben maar zoals het nu gaat twijfel ik aan een thuis winst!

              /  
          2. Dinkeltukker

            @twentemax.Goed gesproken.De vinger op de zere plek leggen doet bij sommigen zeer, maar tis wel de realiteit. Als Fer er niet is, dan Tadic op zijn plek en Gutierrez id spits.Willem Janssen of Breukers rechtsback en we zijn klaar voor Utrecht

              /  
          3. Fred Rutten

            Tadic nog verder naar achteren? Zonde van zijn kwaliteiten….
            En Guttierez in de spits is nergens op gebaseerd…

            Michailov
            Breukers, Douglas, Bengtsson, Schilder
            Brama, Janssen
            Tadic
            Guttierez, Castaignos, Chadli

              /  
          4. Fred Rutten

            Ow lees zojuist het wegvallen van Chadli…
            Dan moet het worden:

            Michailov
            Breukers, Douglas, Bengtsson, Braafheid
            Brama, Schilder
            Janssen
            Gyasi, Castaignos, Tadic

              /  
          5. Fred Rutten

            Guttierez was ik vergeten… die voor Gyasi…

              /  
          6. Dinkeltukker

            @ Fred,Je moet mij wel hebben he! hoezo Tadic nog verder naar achteren? Gewoon centrale middenvelder hoor. En waarom Gutuirrez niet in de spits?Jij zegt dat het nergens op gebaseerd is. Klopt, dan zeg ik dat jouw raspaardje Luc in de spits nergens op gebaseerd is! Ga nu eindelijk eens iemand anders afzeiken of ga je bezig houden met de opstelling van Vitesse, als jij je Fred Rutten noemt.

              /  
          7. Fred Rutten

            Jammer dat je het als afzeiken beschouwd want zo is het niet bedoeld… jij bent het ook niet met mijn visie eens dan zeg ik toch ook niet dat je mij afzeikt? Ik ben het er gewoon niet mee eens, dat kan.
            Ik denk overigens dat ook met het wegvallen van Chadli er heel veel verschillende opties zijn. Op 10 kunnen Tadic, Guttierez, Janssen.
            Op de rechterflank Gyasi, Janssen, Guttierez, Tadic…
            Linkerflank zou ik dan Tadic neerzetten, is hij toch het gevaarlijkst denk ik…
            En ik zou Tadic niet op linkshalf/ of centraal zoals jij dat noemt zetten want dat betekend dat je ook mee moet verdedigen en ja hij kan een mooie pass geven maar als centrale middenvelder/linkshalf moet je ook mee verdedigen enzo, en hij moet juist het creatieve brein voorin zijn en daar zijn krachten voor sparen.

              /  
          8. Fred Rutten

            En waarom ik Guttierez niets vindt in de spits? Die is 1.34mtr groot… dan kun je commentaar hebben op Luc dat hij geen bal vasthoudt maar Guttierez komt niet eens aan de bal met 2 van die hijgende gasten in zijn nek…
            Dat is er maar 1 van 1.34mtr die dat kan in de spits en die voetbald… jawel bij Barca.

              /  
          9. Fred Rutten

            En er is ook nog wel een reeele kans dat Fer er gewoon bij is dus ja die kan ook op linkshalf/tien… dus hoewel Chadli natuurlijk een ontzettende domper is en het je sterspeler is zie ik het nog wel positief tegemoet zondag thuis tegen utreg…. Tadic gewoon op links.

              /  
  8. twentemax

    Hoe is t mogelijk Jack mn hele verhaal staat erop! Hulde!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Joost

    Okay, daar gaan we weer….. miss management van Joop.
    Fer gaat niet door of juist wel…Chadli loopt ook de deur uit en dan heeft Joop geen tijd meer om spelers te halen en missen de kans op het kampioenschap.

    Waarom niet een voorschot nemen op de champion leaque voetbal met 12 miljoen startgeld en de verkoop van Chadli in de zomer.

    Kan Twente dit niet financieren of is het risico te groot of gelooft Joop gewoon niet dat we kampioen kunnen worden met dit elftal.

    Joost weet het ook niet meer hoor……

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Of Chadli nog kan lopen weet ik niet, ik las net op Twentefans een berichtje dat Chadli zwaar geblesseerd de training heeft verlaten. Iemand die dit kan bevestigen?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      Chadli loopt zins vanochtend niet zo snel meer. waarschijnlijk hamstring blessure.

        /   Beantwoorden  / 
    3. schalke04

      Ik ben trots op onze voorzitter, die niet over zich heen laat lopen.. Wacht maar af, Everton betaald wel..

        /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Financiele zekerheid is wel de basis voor een goed lopende club. Je geeft thuis je geld toch ook niet uit voordat je t verdiend hebt? Goed dat Joop er zit! Die vertrouw ik wel met de centen maar qua aankopen en beleid daar heb je een heel ander verhaal!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Dinkeltukker

    Hoor net dat Chadli met een wagentje vh trainingsveld is afgereden…..het zal toch niet waar zijn he!!??

      /   Beantwoorden  / 
  12. Marco

    Wellicht snap ik niets van voetbal, maar hoe kan een aankopende partij zulke eisen stellen zei zijn toch de partij die de speler willen hebben. ( en wellicht al langere tijd gevolgd hebben )
    Als je naar de supermarkt gaat heb je aan het einde v/d de rit ook een kassa, dan kan ik toch ook niet zeggen dat ik mijn manier wens te betalen omdat de inhoud van een aantal boodschappen niet vertrouw. ( En ja dit gaat om volledig andere bedragen, maar als je gaat shoppen in deze wereld dan heb je de centen ook. )

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Je zou bijna gaan denken dat Twente zelf initiator is geweest om Fer te verkopen…..

        /   Beantwoorden  / 
    2. hennik

      met dank aan de Snor! Zo moet dat dus, als we een transfer van een twente speler niet zien zitten ff oom Johan van alles influisteren en de deal gaat niet door. Johan bedankt! Twente kampioen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Moeke

        Daar kun je een leuke poll van maken: is de kans op De Schaal groter met Fer of groter zonder Fer maar met Djuric/Claudemir……..

          /   Beantwoorden  / 
  13. tukkerwolf

    Wordt tijd dat Twente aanvullende eisen gaat stellen. Ze gaan akkoord met de eerder afgesproken afspraken en maken het geld nog voor vanavond 18.00 NL tijd over en anders blijft Fer lekker bij ons.

    Hoop dat Fer zich er over heen kan zetten en weer gewoon kan voetballen bij ons! Utrecht is toch ook niet altijd even makkelijk!

    Als je Chadli en fer mist en rosales dan wordt het nog lastig zondag!

      /   Beantwoorden  / 
  14. twentemax

    Is niet te hopen dat Chadli wegvalt! Tjee, denk je dat je de blessures hebt gehad. Daar gaan we weer, hopen dat dit goed afloopt en dat dat gedonder met Fer ook snel achter de rug is want deze dingen kunnen we niet hebben!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Edwin

    Twente moet niet zwichten voor aanvullende eisen van Everton. Fer heeft contract tot 2014 en Twente heeft deze transfer niet nodig. Als Everton graag wil, dan zou ik als Twente eisen dat het vanavond rond komt zoals eerder is afgesproken. Niet zoals bij Ruiz om 5 voor 12 een van je beste spelers verkopen, dan kun je zelf niets meer.

      /   Beantwoorden  / 
  16. FCTim

    BAGGER!!! oprotten met dat Everton, deal afblazen. Hopen dat Gutierez nu z’n kans pakt en Chadli niet te lang weg is.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Moeke

    Volgens mij is Guiterrez absoluuut de toekomstige nr. 10 van Twente. Met het uitvallen van Chadli zou ik hem dan ook (mits wedtrijsfit) op 10 planten en Tadic linksbuiten. Rechtsbuiten Cabral als 1e optie wat mij betreft.
    Als Fer vertrekt dan Janssen bij het middenveld. Andere optie is inderdaad weer Schilder en dan Braafheid linksback.
    We hebben dan wel bijna met z’n allen lang geroepen dat Schilder op de backpositie moets maar dat heeft ie allerminst overtuigend gedaan tot nu toe.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Wacht ff, als Fer toch vertrekt dan is de kans natuurlijk groot dat of Djuricic of Claudemir komt. Jongens, onze trainer heeft heel wat te kiezen!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. sjoerd

      inderdaad met al die tegengoals van de laatste tijd !?!??

        /   Beantwoorden  / 
      1. Moeke

        waar doel je precies op?

          /   Beantwoorden  / 
  18. twentemax

    Chadli hamstring blessure, nog niet bekent hoe ernstig.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

      MAN MAN MAN, wat ‘n pech dit seizoen. We kunnen met zoveel pech nog wel eens kampioen worden.

        /   Beantwoorden  / 
  19. schalke04

    Sky sports heeft zo even bericht dat Everton definitief van Fer afziet. Hij blijft! Goed nieuws toch!? Ik ben er blij mee.. Jammer als Djuricic daardoor niet naar Twente komt maar het zij zo.. Vind Fer misschien wel de beste speler van Twente!

      /   Beantwoorden  / 
  20. rene

    goffer munsterman moet gewoon zeggen, bekijk het allemaal je kunt hem NU overnemen en anders niet meer. Dat gekloot met die kut engelsen.
    Verder Chadli ook maar verkopen, want die is ook meer geblesseerd dan dat ie voetbalt. Goffer kloten jaar dit

      /   Beantwoorden  / 
  21. hendrik

    We gaan Fer toezingen (tegen Utrecht). Hij blijft, kunnen we misschien toch nog kampioen worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. rene

      Zoals ik al eerder zei… met of zonder Fer… als we zo doorvoetballen mogen we blij zijn dat we plaats 3 totmet 5 halen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.