‘FC Twente laat oog op vallen op Sanharib Malki’

Volgens De Telegraaf wil FC Twente Sanharib Malki aantrekken nu besloten is het contract met Dmitry Bulykin niet te verlengen. Naar verluidt ondervindt FC Twente concurrentie van Vitesse in de strijd om de handtekening van de Syrische aanvaller. De Arnhemmers zien in Malki een vervanger voor de zeer waarschijnlijk vertrekkende Wilfred Bony. Maar laten we eerst eens peilen wat u eigenlijk vindt van Sanharib Malki. Vertelt u het maar.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “‘FC Twente laat oog op vallen op Sanharib Malki’

  1. Fred Rutten

    Goede spits, zie hem graag bij onze FC komen… is iemand die er meteen staat en al meerdere seizoen laat zien heeeeel makkelijk te scoren bij een Roda wat totaal niet in vorm is.
    Ik zeg: doen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fred Rutten

    Wat je wel mee moet nemen is dat een Malki goed speelt met een andere spits om hem heen…. nu Demouge, Demouge beukt en sleurt en kopt de ballen door en Malki zwerft om hem heen en heeft een neusje voor de goal… laatst deed Demouge niet mee in Enschede en als Malki dan de enige spits is is het ook alweer anders…. en bij Twente zou hij wel de enige spits zijn he.. zou dat goed zijn?
    we hebben buitenspelers, niet iemand die bij hem in de buurt zou sleuren en doen…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bart Agterbosch

    Lekker op tijd, het lijkt wel of ze wat verkeerd hebben begrepen en we een stel padvinders bij de scouting hebben aangenomen..

      /   Beantwoorden  / 
  4. Bart Agterbosch

    Laat ze eens kijken naar een Adryan van Flamengo, Ezekiel, Davide di Gennaro van la Spezia, of die Affane die nu bij Roda zit voor de toekomst. Waarom altijd zulke open (en vooral dure) deuren intrappen, zo heb je helemaal geen scouting nodig, dit had m’n ouwe buurvrouw ook wel kunnen verzinnen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Die braziliaan zal ongetwijfeld op meer netwerken genoteerd staan, daarnaast ben je die regelmatig kwijt aan de nationale selectie. Komt buiten de EU, dus moet e.e.a. aan salaris kosten. Die italiaan zal ook een bepaald salaris vor ogen hebben die ver boven het twenteplafond ligt. Dus ik denk dat het niks wordt met deze dure deuren.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bart Agterbosch

        Tot nou toe is die Adryan met nog niet veel clubs in verband gebracht (sowieso minder als Malki) en is nog steeds erg jong, kan op 10 spelen, schakelende middenvelder, en spits, 100 punten dat hij zijn salaris waard zal worden.. En la Spezia speelt in de Serie B en heeft niet de financiele mogelijkheden qua salarissen die Twente heeft, bovendien wil men daar binnenkort een salarisplafond in gaan voeren waardoor een veel verbeterd contract voor hem er ook niet in zit daar

          /   Beantwoorden  / 
        1. Bart Agterbosch

          Malki is wel een goeie spits hoor, een echte goalgetter, maar Twente komt hier veel te laat mee aangezet, dan hadden ze vorig seizoen al moeten toehappen.. Toen had scoorde hij ook al de 1 na de ander

            /   Beantwoorden  / 
  5. schalke04

    Totaal onnodig om een 31 jarige spits te kopen waarbij het de vraag is of hij de overstap kan maken van Roda naar Twente. Dat is Janssen ook niet echt gelukt. Dan doe mij maar Zschusschen of Plet waarvan we ook niet weten of zij het kunnen maar die of uit jong Twente komt of die we al hebben..

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      Dat vind ik ook! Moet je Zschusschen zien tegen jong PSV, die jongen heeft het wel!

        /   Beantwoorden  / 
      1. goaly

        Waar is Born gebleven?

          /   Beantwoorden  / 
  6. goaly

    wie weet of Ebicilio goedgekeurd is?
    hoor/lees er niks meer over.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Precies, een hoop bombarie, vrijdag de laatste test en nu helemaal stil. ………….

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.