Transfergeruchten: Chadli, Douglas, Gudelj en Meulensteen

Onze tranen om het mislopen van Europees voetbal zijn amper gedroogd of de grote zomerse geruchtenstroom is op volle kracht op gang gekomen. Gaat u er maar eens goed voor zitten. Shakhtar Donetsk heeft zich gemeld voor Nacer Chadli. Douglas staat op het punt een contract te tekenen bij het eveneens Russische Kuban Krasnodar.  Verder heeft FC Twente zich gemengd in de strijd om Nemanja Gudelj. Dan de trainers. Volgens dit bericht wil FC Twente door met het duo Michel Janssen/Alfred Schreuder maar volgens dit bericht heeft FC Twente ook geprobeerd René Meulensteen te enthousiasmeren voor een jaarcontract in Enschede. En dan als laatste nog Patrick Kluivert. Hij zal FC Twente naar alle waarschijnlijk gaan verlaten. Wordt zeker weten vervolgd.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

34 reacties op “Transfergeruchten: Chadli, Douglas, Gudelj en Meulensteen

  1. Hahaha

    Geen Europees voetbal, saai team als chadli en Tadic weg zijn, niemand wil naar twente!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. goaly

    Schreuder een van de grootste trainerstalenten. Hoop dat Joop hier geen inschattingsfout maakt gezien de laatste 2 trainers. Waar baseert hij dit op? Eerst maar eens een diploma halen en ervaring opdoen.
    Elke trainer die nu voor een jaar gevraagd wordt zal nee zeggen.
    Als spelers de keuze hebben tussen wel en niet EL-voetbal dan zullen ze inderdaad gaan twijfelen om voor Twente te kiezen (Bruma?)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Willie

    Spelers die roepen dat ze weg gaan omdat er niet europees wordt gespeeld die moeten eens in de spiegel kijken en dan eens nadenken over wat ze de supporters hebben aan gedaan.
    Zij zijn verantwoordelijk van het niet halen van europees voetbal.
    Veel te veel wedstrijden waar geen inzet was van te veel spelers en spelers die het niet hebben laten zien .
    Als je Fer ziet thuis tegen Utrecht dan moet je je schamen als je deze jongen weer gewoon opsteld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Sterker Willie; ze stonden in de winterstop bovenaan en hadden met wat meer mentaliteit in de flikker CL voetbal kunnen spelen. Die slapjanus van Fer is zelfs aanvoerder. Dat zegt m.i. ook alles over een trainer….

        /   Beantwoorden  / 
    2. johan

      inderdaad. kan die kloothommels eigenlijk niet meer zien. zoals vaker gezegd, dit was het seizoen:
      18 gespeeld 40 punten
      8 gespeeld 4 punten
      8 gespeeld 18 punten
      Er zijn 2 mogelijke oorzaken voor het verval naar de winterstop 1) Twente moest om onduidelijke redenen opeens een serie tegen Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Bayern, Man. United, Dortmund, Juventus, en PSG afwerken. 2) bepaalde heren hadden er geen zin meer an
      Duidelijk dacht ik zo wat het was… Interesseert ze geen flikker, zij wisselen van club, wij niet.

        /   Beantwoorden  / 
  4. WW

    bovendien gaan fer, brama, rosales, mihaylov, bengtson en mindere spelers als fernandes, gyasi, en cabral ook weg. Er kan dus echt vanaf de grond worden opgebouwd aan een team dat over 3 jaar weer meedoet in de top vd eredivisie. Zou mooi zijn als we tadic kunnen behouden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Denk niet dat de clubs in de rij zullen staan voor deze spelers. Dus jouw conclusie is een beetje voorbarig.

        /   Beantwoorden  / 
      1. WW

        ben het met je eens dat veel van deze spelers moeilijk een andere club zullen vinden (hoewel dat geldt eigenlijk alleen voor de laatste 3), maar het zijn allemaal spelers die zelf weg willen en weg mogen van de club.

          /   Beantwoorden  / 
  5. Herman

    Welke spelers er bijven of verrtrekken maak ik me nog niet druk om,het zijn allemaal maar geruchten. Haal eerst een goede trainer n.l FRED RUTTEN.Ik denk hij graag naar twente terug wil.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Edwin

      Tutten Technisch Directeur en Ten Hag trainer, dan kan Schreuder rustig zijn diploma halen en 1 of 2 jaar ervaring op doen. Dan kunnen we ook zien of hij zo’n groot talent is.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Spelers zien we idd wel en tot 1 september is het nog een lange weg. Nu schijnen ze weer achter Wuytens aan te zitten. Of we daar nu veel beter van worden. Hij is mij in ieder geval nooit opgevallen. Ome Joop geeft nogmaals aan dat Schreuder DE man is voor Twente waar ze verder mee willen. Ik snap alleen niet waar Joop dat op baseerd. Hijzelf weet helemaal niet of er zand of lucht in een bal zit, dus vraag ik mij af; wie constateert er nu eigenlijk dat Schreuder zo goed is of hebben we het alweer over The One Manshow Munsterman???

        /   Beantwoorden  / 
    3. johan

      ben ook voor RUTTEN. Mooi om te lezen dat Leerdam speciaal naar Vitesse wilde om Rutten omdat die spelers beter maakt en goede verhalen had gehoord van El Ahmadi en Wijnaldum

        /   Beantwoorden  / 
  6. ber

    @edwin

    volledig met je eens!

      /   Beantwoorden  / 
  7. schalke04

    Mihaylov weg, bengtsson weg, Douglas weg, rosales weg, braafheid weg, fer weg, brama weg, chadli weg, Castaignos weg, Cabral weg, Gyasi weg, fernandez weg..
    Promes terug, Röseler terug, Bouma terug, Mannes terug..
    Stevens nieuw, Ebesilio nieuw..
    Er staat wel wat te gebeuren deze zomer!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. sanmarco

      Je vergeet Cornelisse (= al verhuurd aan Willem II), Landzaat, Boelykin.
      Ook Joshua John en Plet komen nog terug

        /   Beantwoorden  / 
  8. FCTim

    Twente wil nu ook Wuytens van Utrecht halen, is die zoveel beter dan Bengtson dan?!?

      /   Beantwoorden  / 
  9. Mcleave

    Nee,
    Maar dit niveau spelers passen bij twente.

    And very much fun with my former pa: schreuder!

      /   Beantwoorden  / 
  10. hendrik

    Wat nu met Marsman, Bednarek, Boschker en Plattel ? Neem aan dat Fernandes en Michaylov vertrekken. Sonny Stevens nu voor 4 jaar bij Twente.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

      Ik vind Stevens wel beter hoor, Marsman en Bednarek zijn nog wat te wisselvallig als je het mij vraagt.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Edwin

      Boschker alleen voor kleedkamer, Fernandes en Marsman op transfer lijst. Michaylov zsm in de verkoop. Dan verder met 3 jonge talentvolle keepers. Stevens als nr.1, Bednarek als nr.2 en Plattel als nr.3.

        /   Beantwoorden  / 
      1. hendrik

        Dat is het, helemaal mee eens Edwin.

          /   Beantwoorden  / 
  11. Mcleave

    Boschker kan naar Utrecht voor bewezen diensten als el mascotte

      /   Beantwoorden  / 
  12. erik

    Op Chadli na baal ik het meest vh waarschijnlijke vertrek van Rosales. Beste rechtsback van eredivisie. Altijd diepgang/.extra afspeelmogelijkheid. Zal wel weer vervangen worden door kaliber Cornelisse of breukers
    Die rosales is enorm onderschat

      /   Beantwoorden  / 
  13. phenix

    absoluut een topper die rosales,hopen dat hij bijtekent maar ben bang dat tie gaat,breukers echt geen vervanger,,verschil is zo groot tussen die 2

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Rosales is helemaal geen back, volgens mij is het gewoon een afgekeurde rechtsbuiten met een onbenullig slechte inspeelpass en voorzet in de benen.
      Verdedigend komt hij wel zoveel tekort.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ber

        niet om lullig te doen over tadic en chadli… die moeten in de leer bij rosales want deze man heeft de beste voorzet van fct!

          /   Beantwoorden  / 
  14. Joost

    Is het niet zo dat Munsterman eens weg moet en plaats maakt voor iets verfrissends? Ik zie dat hij fout op fout maakt. Nu met schreuder als hoofdtrainer bijvoorbeeld. Diploma halen en ervaring opdoen, zou ik zeggen.
    Investeer eens in een meerjaren trainer van topformaat vraag ik aan Munsterman. (Rutten, van Marwijk, Huub Stevens) Maar jah dan moet je beslissingbevoegdheden uit handen geven en dat will Munsterman niet die dictator…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Wat Frank de Boer in Amsterdam kan had Patrick Kluivert ook mooi bij Twente kunnen laten zien.
      Het moge toch wel duidelijk zijn waarom Patrick gaat vertrekken uit Enschede. Daar zien ze meer heil in ene Alfred Schreuder zonder papieren dan in hem.
      Patrick veel succes met je verdere carriere, jammer dat je deze mooie kans niet gegund werd door meneer Munsterman en clan.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Joop hoeft helemaal niet weg. Hij moet zich alleen niet meer bezig houden met het aan-en verkoopbeleid vwb trainers en spelers. Daarvoor is de club te groot geworden en hij heeft er geen kloten verstand van. Daardoor pure noodzaak dat er een TD komt. Als die TD met een goed voorstel komt, dan moet Jopie er alleen een krabbel onder zetten. Hij sprak er vorig jaar nog over om elk jaar een topaankoop te presenteren en dat gaat nu alweer in de ijskast. Daar moet hij zich helemaal niet meer mee bemoeien, want hij heeft geloof ik zelf nu ook id gaten dat hij met Fer en Castaignos (zijn stokpaardjes) de plank volledig mis heeft geslagen. Blijft idd nog over, wat hij in de combinatie Schreuder/Jansen ziet. Ook hierin wil hij blijkbaar zijn zin weer doordrijven. Zegt hij ook nog in de 2e helft vd competitie leuk en aardig voetbal te hebben gezien. Nou, dat spreekt boekdelen over zijn voetbalkennis. Maar ik denk, dat niemand binnen Twente Jopie durft tegen te spreken en dat we met allemaal ja-knikkers te maken hebben. Das gevaarlijk!!!

        /   Beantwoorden  / 
  15. Moeke

    Joop wordt er niet geloofwaardiger op. Nu zeggen dat Steve geen Steve meer was, terwijl hij een paar maanden terug het tegenovergestelde beweerde.

      /   Beantwoorden  / 
  16. WimB

    Joop durft geen miljoenenaankopen te doen! Dat zegt hij. Raar. Je kan zoveel geld verdienen als je wilt in het voetbal, maar dan moet er wel verstand van hebben. Ze hadden Strootman moeten kopen (kosten 600.000 -verkoop nu +10.000.000), Mertens (idem dito) Elia en zo nog veel spelers. Ook het kopen van Chadli, De Jong, Tadic, Johua John Fer en nog veel meer hebben Twente geen windeieren gelegd. Nee, door de vele miskopen in de afgelopen twee seizoenen durft Joop in één keer geen miljoenenaankopen te doen. Dit is toch raar beleid. Met jeugd alleen red je het ook niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. sanmarco

      Toornstra hebben ze ook laten lopen, in het verleden hadden ze daar diverse keren belangstelling voor, nooit gekocht. Utrecht koopt hem voor een prikkie en nu is hij miljoenen waard. Bovendien is Toornstra veel beter dan onze Willem Janssen

        /   Beantwoorden  / 
  17. Gerrit

    Daarmee heb je helemaal gelijk in.

      /   Beantwoorden  / 
  18. FCTUKKER

    Het geld wordt uitgeven in Hengelo, voor de verbouwing van oude FBK stadion. waar het komend seizoen met de beloften FC Twente actief zal zijn in de Jupiler League.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.