‘FC Twente wil Youness Mokhtar van PEC Zwolle’

Volgens RTV Oost heeft FC Twente ‘verregaande’ belangstelling voor Youness Mokhtar van PEC Zwolle. De 21-jarige aanvaller zou worden gezien als een mogelijke opvolger voor Nacer Chadli, met wiens vertrek door FC Twente ernstig rekening wordt gehouden. De uit Utrecht afkomstige Mokhtar doorliep de jeugdopleiding van PSV en kwam daarna een seizoen op huurbasis uit voor FC Eindhoven, waarna FC Zwolle hem contracteerde. U heeft vast een oordeel over de geschiktheid van Youness Mokhtar voor ons FC Twente.

17 reacties op “‘FC Twente wil Youness Mokhtar van PEC Zwolle’

  1. Tukje

    Mokhtar voor Chadli, dat maakt ons wel kampioen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ijscoman

    Op na de middenmoot.Plek 8 t/m 10 voorspel ik volgend seizoen!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Moet zeggen dat ik Tukje iets positiever vind dan jou mening!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Dat jij zo’n opmerking van Tukje wel serieus neemt zegt ook al genoeg…..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          had een smiley achter gemoeten!

            /   Beantwoorden  / 
    2. goaly

      als Chadli gaat (zeer waarschijnlijk) dan kan Tadic op de linkbuitenplaats (is hij beter dan op rechts) en Mokhtar als stand-in het eerste jaar wennen. daarna moet hij er staan want dan gaat Tadic waarschijnlijk ook wel weg.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Moeke

    Allemaal nog maar zien wat er daadwerkelijk vertrekt en komt deze zomer. Ik kan niet oordelen over deze speler, zou best een aardig talent kunnen zijn die z’n plafond nog lang niet heeft bereikt. Maar de staf van Twente heeft de laatse 2 jaar niet echt laten zien dat ze spelers beter maken dus…….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Precies, het is nog lang geen 1 september en de draaimolen van het transfercircis draait alweer op volle toeren. Het ene gerucht is nog sterker dan het andere en we wachten het maar rustig af. De huidige technische staf kan mij echter totaal niet overtuigen.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Edwin

    Leonardo Bittencourt huren van BVB, groot talent, maar krijgt te weinig speeltijd.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wim B

    Het belangrijkste van volgend seizoen wordt het probleem “hoofdtrainersschap”. Als ze door willen met Alfred, en daar lijkt het op, voorzie ik een hoop praktische problemen. Wat gaat Twente doen als het niet loopt? Wat gaat Twente doen als Alfred een paar dagen naar Zeist moet? Spelers maken misbruik van macht. Dat gaat niet goed komen. Je moet keuzes maken. Spelers zijn al sinds jaar en dag kinderen en maken misbruik van het momentum “gezag en macht”. Nee Joop moet een verantwoordelijke aanstellen die er dag en nacht is. Jammer, want Joop gaat echt niet naar mij luisteren!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. matn

      Joop luistert jammer genoeg naar niemand, dus trek het je niet persoonlijk aan. joop snapt niet dat je om ergens te blijven andere mensen nodig hebt dan om ergens te komen, ik blijf hem anders wel dankbaar maar toch

        /   Beantwoorden  / 
    2. Gio

      ik vrees dat het een tussen seizoen wordt, kan bijna niet anders
      aangezien er bijna aan een heel nieuw elftal gebouw moet worden.
      ik denk dat we nog een paar plaatsen zakken op de ranglijst?

        /   Beantwoorden  / 
    3. Edwin

      Ze meten met 2 maten bij Twente. Kluivert werd niet door geschoven, omdat hij assistent bij Oranje is. Daardoor niet altijd aanwezig. Voor Schreuder zou hetzelfde moeten gelden. Eerst cursus afmaken,want dit kost tijd en kan hij niet voor 100% bij Twente zijn. Hetzelfde geldt voor Mulder, ‘s avonds laat nog in Wembley, terwijl Twente vol in de voorbereiding zit van de wedstrijd tegen Utrecht. Zet Rutten er neer als coach. Als Schreuder terug komt, wordt Rutten TD en Schreuder hoofd coach.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Het was een losgeslagen bende in de spelersgroep omdat Tommy Cooper ook vrij vaak afwezig was. Daardoor namen de spelers ‘grootmacht’ Pahlplatz niet serieus en Mulder vond het ook allemaal best. Daar gaat het nu weer naar uitzien….

          /   Beantwoorden  / 
  6. schalke04

    Ik deno dat Joop ook naar niemand hoeft te luisteren. . Dat hebben zijn resultaten wel laten zien. Ondanks dat Twente fouten heeft gemaakt staat er wel een dijk van een organisatie met een geweldige begroting. En dan kan het gewoon niet uitblijven dat Twente weer meegaat doen om de bovenste plaatsen. Even de rotte appels verkopen en de opbrengst goed investeren. We krijgen toch Rutten als trainer? Lezen jullie het charmeoffensief Joop richting Rutten niet? En dan hebben we direct de technisch directeur binnen..

      /   Beantwoorden  / 
  7. schalke04

    Ik deno dat Joop ook naar niemand hoeft te luisteren. . Dat hebben zijn resultaten wel laten zien. Ondanks dat Twente fouten heeft gemaakt staat er wel een dijk van een organisatie met een geweldige begroting. En dan kan het gewoon niet uitblijven dat Twente weer meegaat doen om de bovenste plaatsen. Even de rotte appels verkopen en de opbrengst goed investeren. We krijgen toch Rutten als trainer? Lezen jullie het charmeoffensief Joop richting Rutten niet? En dan hebben we direct de technisch directeur binnen….

      /   Beantwoorden  / 
  8. rene

    Ben het helemaal met je eens Schalke. Begin van het seizoen dacht iedereen dat Twente uitstekend had ingekocht. Maja als je veel geblesseerden krijgt en sommige spelers uit rotterdam zijn niet vooruit te branden omdat ze niet naar een andere club konden, daar kan Munsterman niets aan doen. Ben het wel eens dat ze nooit mc claren terug hadden moeten halen. En ieder jaar zorgt Joop ervoor dat we een goed team hebben staan. En met een juiste trainer kan het ook wat worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.