‘Napoli informeert naar Leroy Fer’

Kennen jullie Erwin nog? Ja natuurlijk kennen jullie die nog! Erwin is de man van onze grote broer FC Twente Online die in transferperioden altijd opvallende nieuwtjes en geruchten uit de buitenlandse media haalt. Hij spreekt, en leest vooral, nu eenmaal zijn talen. Deze week wist hij te melden dat Napoli geïnformeerd zou hebben naar Leroy Fer. De Italiaanse topclub zou in Fer de nieuwe Patrick Viera zien en overwegen hem naar Napels te halen. Napoli speelt komend seizoen Champions League, dus je zou denken dat een flinke transfersom geen probleem voor ze is.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

43 reacties op “‘Napoli informeert naar Leroy Fer’

  1. Methew

    Laat hem please gaan. Denk dat er zelfs nog wel mensen in zijn voor een uitzwaai feest voor hem

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      ik kom. kan me niet snel genoeg gaan.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Ray

    Idd die heeft sinds die bijna bij everton zat helemaal niks meer laten zien vooral kwa inzet!!!
    Mooi prijsje en weg er mee.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Methew

    Weet niet wat nou belangrijker in deze is,. of minimaal het transfer bedrag terug verdienen van 5.5 mil. of zelfs minder maar please ga, ga en kom nooit meer terug. Hij was knap Twente onwaardig, en hoop dat ons clubje hiervan leert door in de toekomst eerst naar de mentale gesteldheid te kijken en dan de rest..

      /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    Joop was in ,,het ochtendhumeur”op radio oost. Om 8.30, uitzending later terug te horen. Hij geeft hier aan dat Rutten altijd welkom is bij Twente. Nu is alleen de vraag als trainer of als gast?????

      /   Beantwoorden  / 
  5. Herman

    Hopelijk als trainer.Munsterman haal Rutten a.ub. op als trainer nu hij nog vrij is,voor hij naar onze buurman gaat(calimero)

      /   Beantwoorden  / 
  6. phenix

    ik weet het allemaal nie meer,zolng niets op officiele site staat geloof ikniets meer,die roept dit blabla. goede zomer gewenst voor iedereen

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ijscoman

    Ben het rijtje van spelers eens even langs geggaan,op Tadic na is iedereen dit seizoen wel een keer geblesseerd geweest.Top instelling!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. tukkerpride

    lazer op sukkel met je achterlijke gewauwel .

      /   Beantwoorden  / 
  9. Cruz

    Dus….

      /   Beantwoorden  / 
  10. Fred Rutten

    Toch opmerkelijk dat er clubs als Napoli en Everton zich in Fer interesseren en dat de Twente supporters het met hem gehad hebben.
    Maar goed laten we hopen dat het volgend seizoen nu we niets gehaald hebben de twentefans eens beetje weer met beide benen op de grond gezet heeft en ze zich niet zo verwend gaan gedragen, en weer terug gaan naar de basis.
    Ik hoop het wel in ieder geval, want er was weinig vreugde voor mij dit seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      @Rutten, geef nou eens toe dat Fer een behoorlijk aandeel in de misère had. Niemand op dit blog ziet het juist, alleen jij ziet het licht. Dream on baby!

        /   Beantwoorden  / 
  11. Fred rutten

    Ik ben de enige die me kan verplaatsen in het feit dat het afketsen van de transfer naar de premier league fer een gigantische vormdip bezorgd heeft, met als gevolg verwende supporters die hun eigen spelers niet steunen wat weer leid naar dat fer natuurlijk totaal zijn vorm niet terug kon vinden. Maar dat valt me wel meer op, de Twentefans steunen hun spelers niet meer door dik en dun en dat was een tijdje terug nog heel anders. Michailov, castaignos, hebben met hetzelfde te maken. De supporters zien niet in dat zij met hun kritische noot meewerken aan kapitaalvernietiging van spelers van hun eigen club. Fer is overduidelijk van bekend dat als hij vertrouwen heeft en gesteund wordt hij 1 van de beste spelers i de selectie is. Voor zijn blessure was hij zelfs de beste maar dat vergeten we voor het gemak even. Nu gaat hij ook gewoon weer mee naar het ek, en wordt hij gelinkt aan grotere clubs dan onze fc ooit zal worden. Maar goed hier wil men dat hij vertrekt en over 3 jaar klagen we van och wat jammer dat hij weg is gegaan en voor zo weinig. Of wacht, maybe zegt men dan wel van: Twente heeft hem zo goed gemaakt! Gewoon verwende fans hebben we gekregen, niet meer niet minder.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      @Rutten. Je bent gemotiveerd of anders opzouten. Hij heeft zich zelf gedemotiveerd, niet de supporters!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Methew

      Weet niet uit welke hemel jij gevallen bent? Maare beschermengeltjes hebben die knapen echt niet nodig hoor! Die kunnen heel goed voor zichzelf opkomen. Dat merk je al wel als het even niet mee zit..
      Ben van mening dat als je ZO krom als supporter denkt je idd nooit groter als Napoli of whaha Everton zult worden.. Vooral dat laatste haha toe dan even Calimero.

        /   Beantwoorden  / 
  12. Ber

    Fer optieven.. niks gedaan tweede seizoenshelft! Louter met zichzelf bezig!

    Laatste nieuwtje is dat Rutten gespot is in Hengelo met mensen van twente… mooi.

    Ik kom voor spektakel in de Veste!

      /   Beantwoorden  / 
  13. rene

    Tja Fred ik denk niet dat we spelers nodig hebben dat als er wat gebeurd dat ze geen pass meer over 3 meter kunnen geven. Hij heeft heel Twente laten vallen. DUS OPROTTEN

      /   Beantwoorden  / 
  14. Fred rutten

    Heb probleem is niet fer, die doet mee in de malaise van de rest. Boschker, wisgerhof, Breukers, bengtsson, braafheid, Janssen, bulykin, landzaat, en noem ze maar op.. Alle respect voor ze maar dan weet je dat je op het niveau voetbald zoals nu gebeurd is en dat je eindigd op de plek waar we geëindigd zijn. En aangezien onze verwende fans allemaal vinden dat wij nu ook een topclub zijn en dus verwachten mee te doen om de titel… En dat gebeurd dus niet dan gaan we zeiken zeiken zeiken… En zondebokken zoeken… Als fer blijft dan begint het gezeik volgend seizoen al weer van voren af aan. Hij zou niet eens een nieuwe kans krijgen. Belachelijk terwijl de hele selectie het niveau niet gehaald heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      wat ben jij toch een betweter. Als ze met inzet 8ste worden hoor je mij niet. Het vertoonde was inzetloos, met Fer voorop. Kijk eens beelden na, nauwelijks initiatief voorwaarts en zich verstoppen zodat hij niet aanspeelbaar is. Fer moet gewoon weg, jammer van het geld, zonder hem zijn we beter af. Zelfs Adriaanse moest hem niet, maar werd hem door zijn strot geduwd!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      @Fred, het is meer dan begrijpelijk dat een speler teleurgesteld is als een trasfer afgeketst. Maar niet te lang. Na een week of 2 a 3 moet dat over zijn en moet hij zich weer concentreren op datgene waar hij vorstelijk voor betaald wordt.Dat hij dan nog als een drol over het veld hobbelt zegt genoeg over de mentale weerbaarheid van deze speler, maar ook van de trainer die hem de aanvoerdersband geeft en verder laat aanmodderen, dit tot groot ongenoegen van (bijna) alle supporters. Maar helaas was Fer niet de enige. Dat rijtje met spelers dat jij opnoemt zijn inderdaad geen twente-waardige spelers. En tot slot; als onze voorzitter elk jaar roept bij de eerste 4 te willen eindigen dan heb je het toch over een topclub en dan zijn de verwachtingen, terecht, hoog onder de supporters? En…dan moet je vooral Marsman wegsturen en een 43 jarige keeper nog een 1 jarig contract aanbieden, gelijk Wisgerhof. Dan kan echt niet meer en dat getuigt dan weer niet van een topclub. Met alle alle respect voor deze beide spelers, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Nog even over Fer; let maar op, die komt straks van dat EK en begint gelijk van de toren te blazen dat het een ontzettend hoog niveau was en dat hij daarin makkelijk kan meekomen en dat hij hogerop wil. Zullen we wedden?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Methew

        Fer is een misselijk spelertje. Hoop niet dat hij een nieuwe rage voort zet. Als je meerdere van dit soort types krijgt mag je naast de fysieke testen ook een mentale test gaan afleggen ” wat als ? ..”
        Snap sowieso niet waarom jij zo kinderlijk dom voor hem op komt Fredje want dat zei ik int vorige berichtje ook al. Hij verdient het niet eens, en dat erbij in zijn doen en laten kan hij prima voor zichzelf opkomen. Bijdehand-je

          /   Beantwoorden  / 
  15. Fred rutten

    Het is moeilijk om uit zo n verhaal te kunnen begrijpen wat je bedoelt, maar als jij denkt dat Twente een grotere club is dan Everton, of dat jij Everton geen grote club vindt… Dan weten we ook meteen de stand van zaken van jouw voetbalkennis :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Methew

      Wat snap je niet aan dat Fer moet oprotten?
      Meer leg ik je niet uit over hem.
      Zeg ik dat Twente groter is? Ik heb het over ambitie, en owja heb het over de knip van Twente.
      En als je zulke supporters heb zoals jouw ben je
      straks nog in de Jupiler Leaque te vinden.

        /   Beantwoorden  / 
  16. Fred Rutten

    @Methew, en de overige…
    Ik snap ook wel dat Fer de 2e helft niets meer heeft laten zien.
    Maar puur naar die periode/vorm van voor al dat gedoe dan? Niet alleen het afketsen van de transfer, maar ook dat gezeik met derksen e.d. die periode ervoor, vonden jullie hem toen ook niet allemaal de beste van allemaal?
    Hij haalde het nederlands elftal en toen speelde hij echt fantastisch, dan weet je toch dat dat erin zit?
    Dan is de makkelijkste weg: weg met die gast!
    Dat is het makkelijkst, maar je kunt hem ook vertrouwen geven en weer oplappen en zorgen dat hij weer die speler wordt want dat heeft hij zeker in zich, en dan verkoop je hem weer voor die 10 miljoen en dan leid je geen verlies.. een club als twente kan zich die verliezen niet veroorloven.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Fred Rutten

    Beetje makkelijk te zeggen dat Fer zijn niveau gehaald heeft, want wie heeft dat wel gedaan dan?
    Tadic? Speelde ook om te janken, zijn voorzet strandde ook telkens bij de 1e verdediger die de bal trof enz enz iedereen deelde mee in de malaise.
    Maar puur naar de potentie kijkend, en wie Twente echt geld kan gaan opleveren dat zijn natuurlijk wel deze spelers, als je ze in goede doen hebT.
    En zo handeld twente en is het de grotere club geworden die we nu zijn. Speler inkopen, beter maken, en duur verkopen.
    Zo gaat dat met Fer volgend seizoen, als je hem gewoon een nieuwe kans geeft, (net als de rest van de selectie) ook.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Fred Rutten

    En dan kunnen we hier wel roepen: Fer is een misselijk ventje, en verwend, over het paard getilt, geld teveel blablabla ik heb op vakantie boeken gelezen: de secret footballer en ik, zlatan… en dat is een mooi boek voor jullie om eens te lezen.
    Dan hoor je wat er allemaal speelt in het wereldje, en geloof me dan is het niet alleen Fer hoor. ;)
    Zo zal het bij alle profvoetballers wel gaan ;)
    De 1 uit zich gewoon wat ongelukkiger, of brand wat makkelijker zijn vingers, maar alle profvoetballers zijn zo hoor. wees maar niet bang mensen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Methew

      Weet heus wel dat Fer goed bezig was.. was ook vol lof over hem toen hij werd opgesteld in het NL eltal. Was ook Kwaad op die kut verplichte oefenwedstrijden waarin hij geblesseerd raakte in de Arena. Vond ook jammer maar vaag, dat hij tijdens de winter plots weg WOU terwijl het NET goed ging en al HELEMAAL raar dat hij daarna gewoon even een vormdip krijgt en ziet dat duizenden supporters zitten te janken over wat hun Twente word aan gedaan en zown on sypathieke ZAK (meer ist nie) het allemaal niks doen en nonchalant voor de camera staat ik weet het ook nie. Ok niemand haalde het niveau, dat kwam logisch omdat hij bewust het spel van Twente kapot maakte. Functioneerde 0,0, alle ballen terug gespeeld van zijn voet geketst, loopt nie mee met een aanval, rent nie, verdedigt nie mee, geen actie’s. helemaal niks van dat. Bij mijn eerdere ervaringen met spelers met vorm dip. Zag ik wel een degelijke inzet. Maar in dit geval.. dit slaat echt alles en is puur een schijt mentaliteit. Dat JIJ verdedigt op de knip van TWENTE!! Heb je al eerder gezegt, ga niet verder over hem uitleggen. Maar je lijkt nogal te geloven in je eigen bullshit. Ben klaar met supporters die een destructieve ondertoon hebben. Net zoals de keuzes van Heer Joop. En snap veel supporters dat je ze geen dure SCC/CC ter waarde van een topclub gaan betalen en er dingen BELOOFD worden, terwijl je halverwege te maken krijgt met een JOOPIE die zegt , ” vind het allemaal nogwel mee vallen en Castaignos is een top spits die er wel even 13 inlegt! Wat snap jij hier nie aan? Zo denken ze allemaal hoor? Krap jezelf eens achter de oren.. toe maar

        /   Beantwoorden  / 
    2. WW

      Fred bedenk eens goed wat Fer de afgelopen 4 seizoenen gepresteerd heeft en zeg dan nog eens wat je van hem denkt!

        /   Beantwoorden  / 
  19. Fred Rutten

    Of we moeten 11x Tim Breukers opstellen :)

      /   Beantwoorden  / 
  20. Fred rutten

    HoeZo heeft hij niets gepresteerd? Samen met wijnaldum de besten bij Feyenoord, ze baalden daar niet voor niets dat ze weg gingen… Vaste waarde in jong oranje, Nederlands elftal behaald bij Twente maar ongelukkig na die blessure. Zo kun je ook de vraag stellen wat brama de laatste 4 jaar gepresteerd heeft, of braafheid, of Willem Janssen..

      /   Beantwoorden  / 
    1. WW

      je vergeet voor het gemak even de 2 grootste rampjaren uit de geschiedenis van feyenoord met als climax de 10-0 nederlaag tegen psv!

        /   Beantwoorden  / 
  21. Fred rutten

    En vorig seizoen 8 doelpunten in 26 wedstrijden vindt ik ook een mooie score voor een middenvelder

      /   Beantwoorden  / 
  22. Ber

    @fred rutten
    Je doet een beetje flauw, Tadic gooide er niet met de pet na, deze man is hopeloos uit vorm… Fer daarentegen deed niets qua inzet. Als je je met zoveel talent bewust verstopt, ben je heel fout bezig. Hij kon waarschijnlijk 3mio netto pakken en dat heeft meneertje niet kunnen verkroppen en dat allemaal terwijl hij al 4 keer meer verdient dan een hartchirurg… maargoed ik begrijp je wel, ben het alleen niet met je eens ;)

      /   Beantwoorden  / 
  23. Fred rutten

    @ber, ben blij dat je wel aangeeft dat je ziet dat hij heel veel talent heeft. Dat is wat ik ook zie… En dan geef jij als argument: waarschijnlijk….. Maar goed dat geeft al aan dat jij het ook niet weet… Ik ook niet, en de anderen hier ook niet… Maybe wel licht geblesseerd, maybe speelde er wel wat anders, maybe was het gewoon een slappe zak… We weten het niet… Maar we zijn het erover eens dat hij super veel talent heeft.. Dan moet je er toch alles aan doen hem aan het draaien te krijgen en vette winst te maken zoals je paar maand terug bijna gedaan had? Dan zeg je toch niet: zoek het uit slappe zak we doen je weg voor hetzelfde geld of nemen zelfs ons verlies? Dat is toch niet hoe je een club moet runnen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Methew

      Nope gewoon opzouten met dat soort van vormdip types en spelers halen die met trots ons tenue draagt. En niet van die achterbakse figuren zoals hem. Die zijn bij een club als Twente niet meer te redden. Dat wil de supporter graag en niet gokken op nog zo’n seizoen met slecht voetbal(vanuit hem) en zogenaamd 10 mil. krijgen. Nog zo’n seizoen en Twente is wel iets minder gezond aan het einde van de rit. Maar voor jou liever die 10 mil. ongeacht wat je te zien krijgt. goat stoan aj veur twente bint!! heuj

        /   Beantwoorden  / 
  24. Leo

    Je supporters niet serieus nemen, dan ben je goed bezig. De rotte(rdamse) appels eruit en een Twente waardig elftal opstellen, daarvoor heb ik een SCC.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Fred Rutten

    @Ber,
    Oke tadic deed zijn best maar was hopeloos uit vorm, maar waarom krijgt hij wel die krediet dan en bijvoorbeeld een Castaignos niet? Castaignos liep ook het snot voor zijn ogen en had een geweldige inzet maar was ook niet bepaald gelukkig.
    En Tadic was nog duurder ook, van Tadic wordt het geaccepteerd en van Luc niet.
    Vreemd vindt ik.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Methew

      Zijn totaal andere tyoe spelers die jij opnoemt maargoed pak maar even een lijstje, net zoals bij Barca. Zul je statistisch zien dat Tadic wel iets betere cijfers haalt dat een ene Kastanje, Die wel rent (inzet) maar totaal geen positief aandeel heeft in de selectie.. en over jouw maatje Fer zijn de resultaten nog slechter.. Die heeft juist negatieve effecten op de selectie. Kan je nagaan hoe jij voetbal kijkt. En wil mij zeggen dat ik er geen verstand van heb. Dream on baby

        /   Beantwoorden  / 
  26. Dinkeltukker

    @ Fred, Methem, Ber. Schei ermee uit elkaar de vlooien af te vangen. We weten allemaal wel dat het een beroerd seizoen was. Van de trainer, keeper(s) tot aan de spits. Niemanmd haalde het niveau die hij behoorde te halen. laten we vooruit kijken en hopen dat men in de top van de fouten heeft geleerd die er de afgelopen 2 jaren zijn gemaakt.

      /   Beantwoorden  / 
  27. Fred Rutten

    Ben ik met je eens Dinkeltukker, en daar ben ik ook al mee bezig ik weet alleen nu alweer dat het weer zo n gezeur/gezeik seizoen gaat worden omdat mensen nu al afscheid nemen / klaar zijn met spelers die volgend seizoen waarschijnlijk gewoon nog bij ons spelen. Denk aan Michailov / Fer…. dus ja als die gasten geen nieuwe kans krijgen en geen krediet hebben tja dan heb je weer gemor/gezeik op de tribunes ja en in mijn ogen is het algemeen bekend dat een speler daar nooit beter door gaat presteren… maar goed, we zien wel.

      /   Beantwoorden  / 
  28. tukkerpride

    welk gekkenhuis kom jij dan weg mafkees ? get lost dombo !

      /   Beantwoorden  / 
  29. tukkerpride

    het wordt tijd dat ze jou de schedel lichten en al die idioterie er uit scheppen je bent ziek in je bovenkamertje .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.