Meer Engelse clubs geïnteresseerd in Leroy Fer

Het lijkt erop dat het grote geduld van Leroy Fer eindelijk wordt beloond. Wekenlang week hij niet van de zijde van zijn smartphone en brandde zijn verlangen naar een transfer een gat in zijn sociale en gezinsleven. Zijn vakantie werd er volledig door bepaald. Maar nu hebben er naar verluidt ineens drie Engelse clubs belangstelling in de middenvelder! Behalve Everton zouden ook Norwich City en Newcastle United nu in de markt zijn voor Fer. Dat is mooi, want dat drijft de de prijs vast nog wat op.

20 reacties op “Meer Engelse clubs geïnteresseerd in Leroy Fer

  1. ber

    Allemaal geruchten uiteraard.. eerst zien dan geloven. 10 miljoen netto joop!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bertje

    Nogmaals deadline v’o'or 15 juli laten instellen.
    Wij moeten verder en kunnen niet langer wachten.
    Daarna evt. In de Winterstop verkopen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

    Bertje je hebt gelijk anders krijgen we het zelfde gedonder als met het vertrek van Ruiz! Inderdaad Twente let op!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mars

    Fer gaat wel, druk op chadli echter verhogen.; verlengen met een jaar of eind juli weg en accepteren war er dan is.

    Maar wie kopen we nu terug, we vangen toch tussen 16 en 20 mln voor beide spelers?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ijscoman

    Tussen de 16 en 20 miljoen lijkt me zwaar overdreven!!!Denk een 12 miljoen voor beide het wel op houd.En ga er maar vanuit dat het meeste geld vloeit in de tekorten,dus geen top aankopen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      blijkbaar heb jij weet van de tekorten. maar welke tekorten dan, kun je mij die rekensom even geven? kan best hoor dat het zo is, maar ben benieuwd waar de miljoenen dan allemaal aan op zijn gegaan, we hebben namelijk ook best goed verkocht

        /   Beantwoorden  / 
  6. Mars

    Ijscoman,

    Pieters plus toivonen al 9.5 mln. Chadli is dan wel 8 waard plus Russen betalen dit wel, moet chadli alleen zeuren over Bundesliga of top premier l. Dan krijg je 6 mln max als ze hem al willen

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bertje

    Twente zegt niet te kunnen kopen zonder verkopen: Bull shit, het geld van een verkochte speler krijgt Twente in termijnen dan kan dit toch ook bij aan te kopen spelers.
    Het duurt nog even voor Chadli of Fer verkocht wordt dus er komt dan geld vrij en heb je genoeg om de club van de aan te kopen speler af te betalen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. schalke04

    Moet Twente niet zuinig zijn op spelers als Cabral, Gyasi en John? Zij ZIJN van Twente.. aangezien niemand meer naar Twente wil, is het misschien verstandig om je eigen spelers toch weer probeert te prikkelen.. Gyasi en John vond ik helemaal niet slecht.. Plet was geen ster maar Castaignos toch ook niet??

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      eens, John en Gyasi lijken mij best bruikbaar. Carbral of Gebral zsm wegdoen, mentaliteit past niet bij Twente.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Bertje

    Twente zegt helemaal niet wat het wil, kom eens met duidelijkheid voor de supporters.
    Dan kunnen we begrip hebben, vertel in ieder geval in welke linie je wat wil en hang geen slappe verhalen over eerst verkopen op.
    Als een aantal van de spelers die weg mag nu niet verkocht wordt v’o'or 15 juli dan moet je het met de huidige groep doen, dan is er rust in de tent en weten de spelers en supporters waar ze aan toe zijn.
    Dan zullen de resterende seizoenkaarten ook wel verkocht worden en kunnen we weer trots op onze Fc. Zijn en er als 1 man achter gaan staan.

      /   Beantwoorden  / 
  10. stephen king

    ga er gewoon vanuit dat chadli en fer verkocht worden en dan proberen van leugers gabral plet gyasi john af te komen alhoewel ik die john eigenlijk wel eens wil zien, en dan hebben wij promes ebecilio stevens en misschien rosseler nog voor het 1ste wat zou er dan eventueel nog bij moeten komen!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. johan

    “Simon Makienok is niet te koop. Hij is een belangrijk onderdeel van ons toekomstige elftal”. Tja dat hebben wij ooit ook geroepen bij ene Luc de Jong…..

      /   Beantwoorden  / 
  12. Gert

    Er komt de laatste tijd maar weinig zinvols uit de burelen van de Veste. Joop kwekt de ene dag zo en de andere dag heeft hij weer een heel ander verhaal dat 360 graden gedraaid is t.o.v. zijn eerdere mening. Kijk naar zijn ambities voor 2 jaar geleden, er moets een trainer komen met internationale ervaring: Adriaanse kwam voor veel geld naar Enschede, Joop had zich vergist en in Januari kwam McClaren weer terug terwijl Adriaanse met een warme financiele handdruk naar de Caribieen vertrok. McClaren was de man met naam die ons kampioen had gemaakt volgens Joop en sloot Steve in zijn armen, terwijl hij bij zowel Wolfsburg en Nottingham al weer vreselijk door de mand was gevallen. Bij Twente bracht hij louter treurnis op het veld, de jeugd zag hij niet staan om vervolgens met een forse financiele handdruk de Veste te verlaten. Van Joop’s worden toen is niets meer over, geen trainers meer met internationale ervaring, nee nu nemen we het andere uitertste, trainers met helemaal geen ervaring. De EL was voor Joop niet interessant, kostte alleen maar geld en nu we geen EL hebben gehaald haalt Joop dat weer aan dat er om die reden geen geld is voor versterkingen tenzij we eerst verkopen. Ene Zoutman wordt aangesteld bij de beloften, die alleen maar bij Topklassers heeft gewerkt en een korte tijd bij FC Haarlem maar die mogen het word profclub niet eens gebruiken. En terwijl Andre Paus de een na de andere topprestatie haalt bij de Top amateurs wordt hij niet eens benaderd door Joop cs. Paus die toch jarenlang samen met Fred Rutten het hechte verdedigingsblok vormde bij Twente is schijnbaar te licht bevonden, terwijl Zoutman louter is opgevallen door een grensrechter voor zijn bek te slaan. En nu, horen we geen enkel positief bericht uit de Veste, de supporters worden niet serieus genomen want dan zou Joop en Aldo eens haarfijn moeten uitleggen waar alle miljoenen zijn gebleven die uit de verkoop van spelers zijn voortgekomen. Maar ik maak me geen illusies dat ik daar ooit achterkom en het valt me op dat ik me steeds minder druk maak om mijn club, en dat mag Joop zich aantrekken………….of interesseert hem dat ook niet?

      /   Beantwoorden  / 
  13. Bertje

    Helemaal mee eens, ik heb het ook al eerder gezegd, een man met een nietszeggende eeuwige glimlach is niet te vetrouwen en doet toch wat ie zelf wil en luister niet naar de supporters.
    Hij denkt gewoon ik heb niets met de supporters te maken, want die brengen maar zo!n klein gedeelte van de begroting in.
    Kom op Joop, de supporters zorgen voor sfeer en ondersteuning, daar win je een wedstrijd mede door.
    Kom te voorschijn Joop en breng ons hoop en duidelijkheid.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Leo

    Pas in september kunnen we oordelen. Dan weten waar we mee van doen hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  15. 特温特足球

    Tjonge wat negatief.
    Tuurlijk kun je nu nog niet alles zeggen voor het volgende seizoen.
    Maar ga er nu maar van uit dat er nog wel wat gaat gebeuren.
    Ze zijn niet blind geweest vorig jaar en ja we zullen met een heel jong team gaan komen.
    Dat zal niet altijd stabiel presteren, maar als Ajax met jeugd er kan komen dan kan Twente met de beste spelers uit het kampioens team van de beloften aangevuld met de eerste selectie ook wel weer mee doen voor de plekken boven in.
    Komt bij dat we alles op de competie kunnen gooien.
    Ik zeg!! we gaan er voor. TROTS OP TWENTE!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Fred rutten

    @bertje, je slaat de spijker op zijn kop. De fans zorgen voor sfeer wat de winst kan betekenen… Ik zeg: kan! Want hoe de Twente fans nu reageren de laatste 2 seizoenen (al dan niet terecht) hebben ze zelf ook verzaakt en bijgedragen aan de resultaten met hun gemor gezeik en geklets… Dat slaat ook over op de spelers namelijk… Dus je hebt gelijk dat fans 3 punten kunnen bezorgen maar kan ook zeker andersom zijn, en dat is de laatste 2 seizoenen gebeurd laat dat dit seizoen eens anders zijn en anders onze medesupporter hier op aanspreken.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Jeroen Kuipers

    Bakkel weer terughalen uit rusland ipv fer?

      /   Beantwoorden  / 
  18. ber

    Jack succes

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.