Miraculeuze ontsnapping van Jong FC Twente

Jong FC Twente heeft maandagavond een spectaculaire 4-3 overwinning geboekt tegen Jong NEC. Na een 0-3 achterstand bij rust werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen. De Nijmegenaren kwamen via Nick van der Velden op een 0-1 voorsprong, waarna Quincy Promes voor FC Twente een strafschop miste. Twee doelpunten van Melvin Platje zorgde voor de 0-3 ruststand. Na de scoorde Jong FC Twente 4 keer in de laatste 18 minuten van de wedstrijd. Doelpuntenmakers waren Gladestony, Röseler, Orsula en Peters. Met de overwinning blijft Jong FC Twente koploper in de Eredivisie Beloften met 5 punten voorsprong op Jong AZ, maar met een wedstrijd meer gespeeld.

22 reacties op “Miraculeuze ontsnapping van Jong FC Twente

1. frank

keurig, zou mooi zijn als ze kampioen worden! come on boys!

/   Beantwoorden  /
    1. twenteforever

Bij jong Twente viel Gladestony tweede helft in ,speelde erg sterk ! goede passes,balvast ,overzicht ,scoorde met prima strafschop .In deze vorm een aanwinst bij de selektie !
      Er zijn sinds gisteren trouwens ook 4 nieuwe Brazilianen van Man Utd aanwezig ,deze blijven enkele weken om uit te testen !

2. OOST

Met een voortreffelijk invallende Gladstony

3. hendrik

Gladestony direct bij het 1e halen nu er zoveel zijn geschorst voor het duel met AZ. Iemand die de flow en het momentum heeft direct inzetten mede daarvan profiteert het hele team maar ook goed voor het zelfvertrouwen en de verdere ontwikkelingen van zo’n talent. Daar moet je nooit mee wachten, wat goed is komt snel.

4. hendrik

Kijk nog eens naar het geweldige filmpje op You Tube van Gladestony da Silva ism Douglas. Kan een oogappel van de Twente supporters worden.
    Have the guts en stel hem op tegen AZ nu het ook nodig is.

1. banie

Leuk filmpje, alleen jammer dat je hem weinig ziet voetballen… hij lijkt in ieder geval een goede instelling te hebben!

5. frank

In de opstellingen voor az die ik zo her en der voorbij zie komen staat onze Luuk de Jong bij allemaal in de spits… maar is het zeker dat hij dan weer fit is? Weet iemand of hij alweer aan het trainen is?

1. 'BK

nog niet aan het trainen, maar als het goed is is hij wel op tijd fit.

6. Ijscoman

Waarom speelt die Gladestony niet vanaf het begin.
    En waarom zien we Joshua John niet bij de selectie.
    Knap gedaan,dat is de juiste instelling en als je dit soort wedstrijden wint wordt je kampioen!!

zal keus vam de trainer zijn om Gladestony tot de rust op de bank te houden .Joshua John was denk ik licht geblesseerd zat ook nietop de bank .Nou dan zijn we gauw klaar niet?
      Alleen stijdlust in de tweede helft nadat ze van Kluivert mega op de kloten hebben gehad .Een zondebok werd eerste helft al gewisseld die was woest ,tjamoet je maar werken en niet lopen te klooien .Daarom ging Leugers er ook later uit zelfde reden .Kluivert pakt de boys wel aan !

7. schalke04

Prachtige pot gister! Heel slechte eerste helft, maar NEC had spelers van het eerste erin staan.
    Gladstony man of the match!! Geen balletjes breed maar alles direct naar voren!

8. twentemax

Gelukkig nog goede spelers achter de hand en deze dus ook inzetten in het eerste!

9. Ron

Wat opviel was de invalbeurt van Gladestony, zou voor mij best bij de selectie gezet mogen worden tegen AZ. Of ben ik te voorbarig na een invalbeurt, in ieder geval ben ik zeer te spreken over wat ik van hem zag. Blijkbaar ben ik niet de enige hier.

1. Edwin

Misschien zit hij erbij aangezien Brama en Janssen geschorst zijn, Landzaat geblesseerd en Leugers heeft laten zien het niveau niet aan te kunnen.

2. Moeke

Ik begrijp dat de technische staf aanvankelijk kritiek had op hem. Daarna speelde hij ook minder wedstrijden als ik me niet vergis. Blijkbaar heeft hij het goed opgepakt door een prima helft te spelen. Maar op basis van 1 goede helft kom je niet bij de 1e selectie neem ik aan. Er zijn toch meer goeie middenvelders?

10. hendrik

Laten ze Gladestony tegen AZ in de basis opstellen zoals Feyenoord dat ook deed met een jonge speler en gisteravond Barcelona, hup erin, wat goed is komt snel !

1. Matn

Zie je wel en mij vrouw maar klagen dat ik te snel kom

11. Jaap

Het gerucht gaat dat Michaylov uit de selectie is gezet omdat hij met de vriendin van Brama zou hebben geslapen.
    Kan iemand dit bevestigen of heeft hij een filmpje/foto’s hiervan?

1. StevePOAL

Wist je niet dat ze veel aan PARTNERRUIL doen bij FCT…..dat doen ze al jaren….daarom is jvhalst ook ontslagen zijn vrouw wilde dit niet meer er loopt een neger rond met een enorme … knuppel Hhaha ,oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

12. hendrik

Steve heeft vandaag met Tadic gesproken, kan iemand mij uitleggen over 3 linksbuiten spelers, Chadli (op deze positie komt hij het beste tot z’n recht en nergens anders, op deze plek wil hij ook graag spelen) Ola John en straks Dusan Tadic ?