JONG FC TWENTE PAKT TITEL!

Jong FC Twente is maandagavond in Enschede kampioen geworden! Onder het toeziend oog van maar liefst 15.000 toeschouwers in de Grolsch Veste werd Jong FC Groningen met 2-1 verslagen. Gefeliciteerd jongens!

31 reacties op “JONG FC TWENTE PAKT TITEL!

  1. willie

    Klasse ,gefeliciteerd

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fernando

    Ik was er bij en het was een waardeloze pot van de kant van Twente. Schande om op deze manier kampioen te worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

      Kampioenswedstrijden zijn meestal niet mooi !

        /   Beantwoorden  / 
      1. 特温特足球

        Amen!

          /   Beantwoorden  / 
  3. Archibald

    @Fernando

    Een schande is een understatement. Bij de 2-1 ben ik het stadion uitgelopen omdat ze het applaus niet waard waren. Ik had tranen in mijn ogen van dit belachelijke spel wat ze voetbal durven te noemen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fernando

      Je slaat hier de plank volledig mis. Je bent zeker zo’n clown die zich normaal achter teletekst begeeft. Jammer dat dit soort mensen de toegang tot internet niet verspert kan worden.

        /   Beantwoorden  / 
    2. mark

      het was inderdaad niet best maar om het zo aftekraken vind ik ook niet oke het hele seizoen was het belofte team oppermachtig en dan moeten ze in een keer voor 15000 man voetballen en ze kunnen kampioen dan mag het wel iets minder zijn en ze zijn toch kampioen geworden daar ging het toch om. gefeliciteerd jongens

        /   Beantwoorden  / 
  4. Jan

    Pffff wat een negatief gelul is dit weer! Zonde…. Vol stadion, spanning, einde van het seizoen. Zou het kunnen dat dit aanleiding kan zijn voor een ietwat mindere wedstrijd

      /   Beantwoorden  / 
  5. 特温特足球

    Ben er ook geweest en bij vak p was een goede sfeer
    Ook na afloop gezelig
    Natuurlijk is dit voor de jeugt ook een van hun eerste wedstrijden met 15000 man op de tribune.
    Maar ja als je Ajax fan bent snap ik de reactie hierboven wel.
    Tja ….Twente kump der an1
    la la la la we zijn weer kampioen, zijn weer kampioen las la la la!! (zingen ja)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Harm

    Heb de wedstrijd ook bijgewoond.
    Sentimenteel applaus vanaf de tribune voor Nicky Kuiper maar ik verwacht niet dat hij volgend jaar de linksback van het eerste gaat worden.
    Zeer zwak verdedigend vanavond.
    Sorry, maar met zo’n a-flexibel en slecht wendbaar lichaam moet je toch ook knieblessures krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      Gefeliciteerd je bent geschkt voor het azijn zijkers forum!!!
      Man het mag ook wel een keer positief ja , we zijn wel kampioen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Harm

        Ik kijk naar kwaliteit en ontwikkeling i.p.v. alleen maar naar het scorebord en resultaat.
        Dat jij alles via die roze Twente bril van je wilt bekijken moet je zelf weten. Maar noem dan iemand die gewoon een speler analiseerd na jaren blessureleed a.u.b. geen aijnzeiker.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Jorn

          Hij is net terug misschien wel 2 a 3 jaar bijna onafgebroken blessure leed. Dan ben je gewoon nog niet top.

            /   Beantwoorden  / 
    2. hennik

      eens, hoe zeer ik het hem ook gun, om nou voorbij gesneld te worden door de rechtbuiten van jong groningen lijkt mij niet echt een visitekaartje…. Rectsback aan de andere kant Bouma, speelde goed zeg, verdedigend ok, en ook aanvallend erbij. Deed me een beetje aan Ronnie stam denken.

        /   Beantwoorden  / 
  7. Harm

    Thijs Bouwma speelde een puike partij vanavond.
    Die is echt niet minder als Rosales hoor, alleen we moeten een trainer hebben die dit soort jongens in wil passen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Bouma dus.

        /   Beantwoorden  / 
  8. ballie

    Gefeliciteerd jongens, ben er zelf ook geweest maar vondt dat er het eerste uur toch best wel verzorgd voetbal werd gespeeld, iets dat ook toch niet makkelijk was tegen een wel heel erg verdedigend groningen, en ach het laatste half uur was idd wel nerveus maarja valt die jongens toch moeilijk kwalijk te nemen

      /   Beantwoorden  / 
  9. twentemax

    Knap gedaan! gefeliciteerd!

      /   Beantwoorden  / 
  10. tukkerwolf

    gewoon netjes gevoetbald! tegengoal was een rerdelijke fout! maar ze hebben af en to estrijd geleverd die bij het eerste al lang niet meer te zien is geweest!

    Fantastisch toch dat er op een regenachtige maandagavond 15.000 man naar hetstadion komt om de talenten van de toekomstte aanschouwen. Mijn kinder vonden het prachtig en dat telt! en papa vond het ook wel erg leuk!

    KAMPIOENEN!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. johan

    was ok avond, maar dat er 15.000 man zat bij Jong Twente zou voor ons eerste nog meer een reden moeten zijn te snappen waar ze mee bezig zijn en wat de FC voor de regio betekent. Dus als je GVD in het veld staat bij het eerste dan geen slapjanussen voetbal, maar een Do or Die mentaliteit tonen, die vaak ver te zoeken was bij velen dit seizoen, bijv. bij de recente wanprestaties tegen ADO, NAC, Excelsior, De Graafschap.

      /   Beantwoorden  / 
  12. frank

    Ik kon helaas niet erbij zijn, was graag gegaan maar aan de negatieve reacties te zien heb ik niet veel gemist… waren er ook nog spelers wel goed, waar we iets aan kunnen hebben straks in het 1e? Ik lees dat Bouma goed was? Verder nog iemand?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Harm

      Naast Bouma vond ik Chris David ook weer zeer goed spelen.
      Die kan wat mij betreft zo Brama opvolgen op het middenveld.
      En natuurlijk aanvoerder Promes niet te vergeten. Daar gaan we nog een leuke tijd aan beleven als ie niet voortijdig wordt weggekocht.

        /   Beantwoorden  / 
  13. Gert

    Ik feliciteer Jong Twente met het behalen van de titel. Enkele azijn zijkerds uiten op dit blog weer hun gal maar vooral het eerste uur werd er best aardig gespeeld. Er vielen mij een aantal dingen op: We hebben wel degelijk heel goede talenten, vooral Promes (wat een actieradius en techniek heeft die jongen, Chris David, Bouma, prima back doe niet onder voor Rosales en is veel beter dan Cornelisse, Mannes met zijn formidabele goal, en ook keeper Marsman was heel solide. Wat ook opviel: Kuiper en Landzaat, beiden lang geblesseerd geweest maar nog lang niet op Eredivisie nivo zij waren de mindere spelers aan Twente kant deze avond. We hoeven nog niet te wanhopen, maar technische staf, geef de talenten ook hun kans.

      /   Beantwoorden  / 
  14. walnoot

    Ook ik feliciteer jong fc Twente.Alleen mijn vreugde werd vergald toen ik ene leon ten Voorde waarnam. Deze riooljournalist moeten ze de toegang verbieden bij alle wedstrijden en trainingen .Afgelopen zaterdag zijn kolom gelezen in de Tubantia ,wat hij zo graag wilt schrijven doet hij nu door Derksen en consorten te citeren Tendentieus,ongefundeerd,sugestief,beschamend,degenererend, een paar kenmerken wat bij deze gifpenschrijver past.Hij mag Steve zeggen en schrijven maar zijn laaste regel is dat Steve wel weet waar de lichtschakelaar zit maar er niet bij kan.(citaat uit Tubantia 21 april jl in De nieuwe wereld van Steve )Een trainer te klein voor een tafellaken en te groot voor een servet, dat is zijn boodschap aan de lezers.Eerst was Rutten aan de beurt toen Adriaanse en nu is het zagen begonnen aan de poten van mcClaren.Het insinueren gaat fc Twente wederom geld ,veel geld kosten. mcClaren dienst zijn tijd niet uit daar zorgt onze riooljournalist wel voor .fc Twente wees op uw hoede een gewaarschuwd man telt voor twee.Wat ik doe met riooljournalistiek?Ik veeg me kont ermee af en trek het door de WC.

      /   Beantwoorden  / 
  15. vvv

    Sorry maar het is ondertussen toch wel duidelijk geworden dat McClaren zichzelf voortdurend tegen spreekt. Hij was zo blij met de best winger Verhoek. nou die is dus reserve, althans zeker geen basisspeler.Het is een team dat kampioen kan worden (ergens in januari ofzo)en nu het minder gaat zijn ze te jong!!!!! Boschker, Wisgerhof, Douglas, Brama, Fer, de Jong, Landzaat, Janssen, Rosales, Tiendalli. Wat een gelul zeg. En dan ook nog met droge ogen beweren dat ze uit bij Excelsior het geduld opgebracht hebben tot die goal viel. hou toch op, die was helemaal niet verdiend en daar komt bij dat als Vincken die bal er gewoon in schiet het al helemaal over en uit is.Ik heb het eerder geschreven die Steve is een langspeelplaat die in herhaling valt en ook nog eens nare narcistische trekjes heeft met zijn te laat terug komen na de rust, zijn weer te vroeg naar binnen lopen, liefst bij elke beslissing naar een monitor. Zielig ventje eigenlijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      we zijn het niet altijd eens met elkaar maar geef je volkomen gelijk , Bouma ,David ,Promes zijn talenten die je gerust bij de eerste selectie kunt toevoegen .]
      Een David voor Brama ,een Bouma op rechtsachter . Kuiper is heel ver verwijderd van een basis plaats ,ik denk dat hij door de vele blessures nooit de vorm weer krijgt van voorheen .

        /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

      Zit kern van waarheid in, maar als het tegenzit wordt alles onder een vergrootglas gelegd. Als we op dit moment al kampioen waren geweest had iedereen erom gelachen en o wee als dan iemand een vinger naar ‘onze Steve’ had uitgestoken. Maar Steve moet wel zo eerlijk zijn om aan te geven dat hij de machine ook niet aan de praat kan krijgen en dat Twente destijds gewoon kampioen is geworden dankzij enkele geweldenaars waaronder ene B. Ruiz. En die gasten mist hij gewoon. FCT is op dit moment een zwalkend en matig elftal dat zijn handen dicht mag knijpen dat het nog zo hoog staat en van de supporters moeten we realisme verwachten en niet denken dat we elk jaar zomaar eventjes kampioen kunnen worden omdat het toevallig voor 2 jaar terug een keertje gelukt is. Ik weet wel, zo’n kampioenschap smaakt naar meer maar laten we realistisch blijven dat het met dit labiele team nooit zal lukken.

        /   Beantwoorden  / 
  16. Edwin

    FC Twente 1 kan een voorbeeld nemen aan Jong FC Twente. Zij weten wel hoe het moet.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Harm

    Lees net dat Maarten Martens van AZ aan een nieuwe uitdaging toe is.
    Mocht i.p.v. buitenland ook een topclub in Nederland zijn.
    Ik zeg heel snel ophalen die man.

      /   Beantwoorden  / 
  18. 'BK

    zo’n instelling heb ik al een jaar niet gezien.. klasse!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.