Ook Jong FC Twente start met ruime overwinning

Zo, ook voor Jong FC Twente is de competitie inmiddels van start gegaan. De uitwedstrijd tegen Jong Vitesse werd maandagavond met 1-4 gewonnen. Luc Castaignos opende de score en de tweede Twentse treffer kwam op naam van Felipe Guiterrez. In de tweede helft bepaalden Mirco Born en Jurjan Mannes de eindstand uiteindelijk op 1-4. Luc Castaignos kwam overigens 75 minuten in actie, terwijl Denny Landzaat de gehele wedstrijd speelde. Goed nieuws dus al met al bij FC Twente, waar de fitheid en scherpte hand over hand toe lijken te nemen. Twente komt eraan!

16 reacties op “Ook Jong FC Twente start met ruime overwinning

  1. wim B

    Heel goed van dit Jong-FcT, maar eigenlijk is het FcT 2. Er speelden steeds maar hooguit 3 á 4 echte jong FcT spelers in het elftal. Op zich is dit zorgelijk voor de echte doorstroming van onze “jeugdigen”als je toekomst ziet voor een jeugdopleiding. Zelf zeg ik dat FcT moet stoppen met de jeugdopleiding. Dit omdat je veel beter zaken (lees: geld verdienen) kunt doen met spelers die nog net niet in de top kunnen spelen. Bijv. een Elia toentertijd. Wildschut hadden ze ook moeten halen hiervoor. Op den duur levert dit veel meer op. Joop zal wel zeggen dat FcT ook met de jeugd moet werken want ze hebben een maatschappelijke functie (lees: subsidies) voor o.a. de gemeente Enschede. Diep in zijn hart is Joop een zakenman en doet hij het liever met aankomende spelers.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Stoppen met de jeugdopleiding? Nooit doen want het levert alleen maar winst op. Een Wout Brama speelt al jaren in het eerste en wat denk je , had een Elia dan zo succesvol geweest,had toch een opstap nodig via het tweede elftal, of een Arnautovic en natuurlijk Douglas. Nee de jeugopleiding nooit van de hand doen dat is mijn mening!

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

      Dan moet je wel een trainer hebben die de jeugd inpast klaar maakt voor het eerste, mcLaren heeft niets met jeugd, als Co er niet was geweest had Twente nooit 10 millioen voor O la John gebeurd !
      Bij Twente geld alleen wat van ver komt is goed,
      Talent volle jeugd verdwijnt naar Emmen , Gohead Eagels, Zwolle, VVV of wordt wegegeven aan Heracles, ga zo maar door, die mcLaren is een klootzak een money coyote, sinds zijn komst heeft Twente moeite met scoren, dus oprotten.
      Ik persoonlijk denk dat Alex pastoor een uitstekende opbouw trainer is, hij heeft het eigenlijk al bewezen, zie zijn prestaaties in het verleden met ploegen met een low budget.

        /   Beantwoorden  / 
      1. phenix

        zoals jij schrijft praat jij ook,zonder verstand haha

          /   Beantwoorden  / 
      2. Red Alert

        Ga je mond spoelen @aks & leer opnieuw praten. Wat een verstand man.

          /   Beantwoorden  / 
      3. 特温特足球

        Ik zou er ook nog een kapelaan bij halen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. wim B

          Verman je.

            /   Beantwoorden  / 
          1. 特温特足球

            Was een grapje man.
            Maar ik denk dat het nu best goed komt met FCT.
            En ja jongtalent gaat wel gebracht worden maar dan als het kan.
            En onze aks heeft niet door dat ze allemaal zijn verhuurt en zo ervaring op doen.

              /  
  3. Matn

    Oke laatste twee weken van de transfercarrousel nu gaat het beginnen zal mij benieuwen wat er nog gaat gebeuren. Chadli, Douglas en wie weet Brama? Hoop dat er niemand meer gaat en dat er nog een LB bijkomt maar ben er bang voor KWW.

      /   Beantwoorden  / 
  4. twente

    Is er nog ergens een samenvatting van deze wedstrijd te vinden?

      /   Beantwoorden  / 
  5. FCT65

    Poulsen is ook nog steeds clubloos, stel je geeft hem een contract van 3 jaar, en 7 ton salaris, zit je aan ca. 2 miljoen (totaal!) voor een uitstekende linksback. Lijkt me een versterking voor FC Twente, en dan kan Schilder naar middenveld. Als Joop dat zou kunnen regelen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCT65

      Lees net dat Ajax hem al 9 ton bood, en dat hij dat afsloeg. Maar nu zit hij in de penarie, want hij is clubloos en de competities zijn begonnen/beginnen bijna. Denk dat je hem voor datzelfde bedrag wel hebt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Mooie info @ FCT65, hier hebben we wat aan. Hopen dat Joop mee kijkt. Gewoon goede speler, maaaaar gaat onze voorzitter nog een keer de knip trekken????? Zal een uitstekende investering zijn.

          /   Beantwoorden  / 
  6. Tom

    http://twentefans.nl/m/7675/

    Gepaseerde de Jong baalde even…

    Ik baalde ook even toen hij, tegen zijn eigen beloftes in, opeens toch weg wilde.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      Ik baalde niet toen hij voor 15 mil ging. (+bonus.)
      Kop gek later maken door de oranje clan…. tja.
      En dan zie je dat Twente leker draaid.

        /   Beantwoorden  / 
  7. twentemax

    Tja, het elftal draait nu goed zonder Luuk. En de portemonnee zit goed vol. Zo zie je maar iets wat eerst niet te pruimen is kan zeer goed aflopen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.