Kleine winst tegen FC Emmen

FC Twente heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen FC Emmen met 1-2 gewonnen, na overigens bij rust met 1-0 te hebben achter gestaan. Wout Brama en Luuk de Jong tekenden voor de Twentse treffers. En voor het gesprek van de week: Ronnie Stam kwam niet in actie in Emmen, maar volgens onze grote broer is hij nog niet fit…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “Kleine winst tegen FC Emmen

  1. scet

    Stam er weer niet bij,Ajax heeft zich volgens Munsterman niet gemeld.!!
    Ruiz viel met rust uit ,door knie blessure en speelde op 10.
    Brama en Janssen controlerend en ja wel Brama scoorde weer eens.!!
    Opvallend dat Javadov(die mij tegen viel) en Bajrami vaak van positie wisselen en er geen lekkere voorzet kwam voor Janko.
    De Jong na rust op 10,vind het puur een spits komt op 10 te kort.
    Mihaylov wat nochalant als keeper.!!
    Oja er werd gewonnen met 1-2.!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

    wedstryd was op eredivisie live .helemaal gezien ,weinig van te zeggen er zaten goede combinaties in genoeg kansen gecreerd .redelijk peil ,.

      /   Beantwoorden  / 
  3. bastian

    Er moet echt een vervanger voor perez komen iemand met ervaring die op de 10 positie kan spelen.
    Ze benutten de kwaliteit van de spelers niet als ze de nummer 10 positie zo afraffelen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Job

    Ik ben benieuwd hoe goed die Bajrami is. Iemand hem al zien spelen tijdens oefenduels?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Twentefan

    Zo jammer dat de telegrajax gelijk meldt dat onze FC nog niet kan overtuigen. Op de open dag van FC Emmen ga je de club van wie de open dag is, hierbij dus Emmen, niet afdrogen! Jammer dat ze dat nog steeds niet (willen) begrijpen.

    Ik hoop wel dat Munsterman nog op zoek gaat naar een nieuwe nummer 10, want ik denk dat Ruiz op het eind weggaat. Voorderest zijn er niet echt potentiele kandidaten binnen de club.

      /   Beantwoorden  / 
  6. emiel

    ja net zo als twentefan zegt bij hun open dag maak je hun niet met de grond gelijk en maak je ze niet af met een nulletje of 4!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Henkie

    JAaaaaa hooor: Ajakkes wil Rosales als opvolger Van der Wiel (vi.nl)

      /   Beantwoorden  / 
  8. michel.t.fct

    Ik vond het voetbal wel aardig. We hebben wel mega veel kansen gehad deze wedstrijd. We moeten er wel even bij vermelden dat de spelers ‘s ochtends nog een hele zware training hadden ondergaan. Ik denk dat mede daardoor de spelers net even niet scherp genoeg waren in de afwerking. Ik denk dat Emmen in de gehele wedstrijd 3x richting het Twente doel heeft geschoten en dat Twente zeker 12 opgelegde kansen heeft gehad.

    Wat me wel zorgen maakt is de breedte van de selectie. Als je naar de basiself kijkt van gisteren en wie er op de bank zaten of nog niet bij kom je naast de eerste elf nog tot : De Jong, Parker, Tiote, Stam, Vijucevic, Bengtson, Kuiper en Bosschker. Vooral het middenveld mag volgens mij nog wel wat versterking hebben, met als het kan een echte nummer 10. En als Ruiz daar komt te spelen vind ik de vleugels voorin veelste dun bezet. Parker kan me nog steeds niet bekoren en Vijucuvic komt ook nog steeds tekort. Ik ga er vanuit dat er nog wel 1 a 2 spelers bij zullen komen. Wat me verder ook opvalt is dat we volgens mij nu geen enkele gehuurde spelers meer hebben. Dus mischien komt er nog wel iets van Chelsea ofzo.

      /   Beantwoorden  / 
  9. jeroen

    baalde wel dat Ruiz op 10 speelde hoop toch echt dat ie weer op de vleugels komt te spelen

      /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Ik vond het een leuke OEFEN pot, een mooie manier om te kijken hoe het loopt. En daar moet je nog niet zo veel negatiefs over zeggen. En toch vind ik het gek dat NKUFO er niet meer tussen loopt. Zijn in en overzicht gaat Twente ook missen! Het was een beetje een kudde zonder leider!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.