Laatste echte testcase voor FC Twente

FC Twente speelt vanavond in Osnabrück een oefenwedstrijd tegen Galatasaray. Het is de laatste echt serieuze oefentegenstander van ons Tukkers voordat volgende week dinsdag het echte werk begint met de voorronde van de Champions League. Aanstaande vrijdag wordt nog wel gespeeld tegen WKE, maar de woonwagenbewoners uit Emmen zijn vanzelfsprekend van een ander niveau dan de Turkse grootmacht. De wedstrijd tegen Galatasaray is vanavond vanaf 19.00 uur live te volgen via RTV Oost.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “Laatste echte testcase voor FC Twente

  1. wel fan

    Laten we massaal in de media en op forums aangeven dat Fer bij ons wel welkom is… dit gaat nergens meer over in de Maasstad. Dat ‘beste fans in Nederland’ gaat er wel af zo. Die vind je namelijk in Twente. Er is nog maar 1 topclub in NL. logisch dat hij naar FCT wil!

      /   Beantwoorden  / 
      1. FC Tim

        Fer is van HARTE welkom, en de beste supporters….tja….FC TWENTE natuurlijk!

          /   Beantwoorden  / 
    1. jorn

      klopt, ik vind sowieso te tukkers en de superboeren de beste supporters, ze zijn rustig en nuchter.

        /   Beantwoorden  / 
  2. edraket

    Helaas het draaid om de euris…en als Twente denkt…en dat hebben ze natuurlijk ook…hem de kop gek gemaakt…en de twentse kooplust..
    gewoon afwachten tot de winterstop en dan evt toeslaan…ja dan heb je kans dat ie wel eens van gedachten kan veranderen en naar een andere club gaat…maar ja dat is het spel wat er helaas wordt gespeeld…………….oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      /   Beantwoorden  / 
  3. phenix

    t gebeurt,twente doet t ook,,zo gaat dat.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Peter

    Mooie overwinning, echter de 2e helft was niet zo best vond ik.
    Hebben nog meer mensen zich lopen ergeren aan de duitse (lees: turkse) regie? Was Co er uberhaupt bij? Ik hoorde de commentator wel soms over Co praten, maar zag alleen elke 5 minuten die turk op de bank van galatasaray in beeld. Heeft iemand nog één persoon van onze bank in beeld gezien? Of één van onze meegereisde supporters? Ik hoorde ze wel, maar zag ze niet. Wederom zag je namelijk alleen maar turken in beeld die zich duitsers durven te noemen maar niet integreren. Beetje jammer allemaal
    Op naar Arnhem!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wim B

    Ik ben nou niet zo onder de indruk geraakt van FcT. Dat wat we missen weten we allemaal wel. Een creatieveling op het middenveld, die passes kan strooien. Want Chadli viel me deze wedstrijd erg tegen. Bayrami was precies zo spelend als vorig jaar. Alleen Berghuis vond ik leuk spelen erg leuk zelfs met veel potentie. Maar die kun je geen heel jaar lang voor de leeuwen gooien. Ruiz is er ook nog niet (wel logisch). Achterin vond ik Cornelissen spelen asls een echte back van vroeger. Dus verdedigend goed, maar brengt aanvallend weinig. Dus zie ik liever Rosales tegen de mindere of zwakkere broeders spelen en Cornelissen bij de wat grotere jongens. Brama wil volgens mij teveel invulling geven aan de lacune die Janssen achterliet. Passes versturen. Moet hij niet doen. Gewoon ballen afpakken. En Janko, Tsja. Ik zeg gewoon verkopen voor 6 mlj. en Luuk daar neer zetten. Kortom we laten ons verblinden door de komst van Adriaanse, die ik hoog heb zitten, maar die kan niet in twee weken tijd de boel wezenlijk veranderen. Nee, we missen een creatieveling op het middenveld. Hopelijk Fer of misschien moeten we Marten Mertens van AZ een polsen voor een overgang.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Miura

    Co, van harte gefeliciteerd met je verjaardag man!

      /   Beantwoorden  / 
  7. edraket

    co hoal hem hard…..en nog vele jaren er bie…..oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      /   Beantwoorden  / 
  8. Wim B

    1-0 Ruiz: Twente-WKE

      /   Beantwoorden  / 
  9. Wim B

    2-0 Janko

      /   Beantwoorden  / 
  10. Wim B

    3-0 Rendla

      /   Beantwoorden  / 
  11. Wim B

    Ruiz geblesseerd naar de kant. (via Twitter_paulSchabbink)

      /   Beantwoorden  / 
  12. Wim B

    4-0 Gouriye (ingevallen voor Ruiz)

      /   Beantwoorden  / 
  13. Wim B

    5-0 Rendla

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.