Doelpuntloze remise in extra oefenwedstrijd tegen Zwolle

Even iets heel anders. FC Twente heeft vanmiddag een ingelaste oefenwedstrijd tegen FC Zwolle gelijk gespeeld. Op het trainingscomplex in Hengelo bleef het onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis 0-0. Vanzelfsprekend speelde FC Twente in een sterk gewijzigde opstelling in verband met de afwezige internationals. Ook werd er veelvuldig gewisseld. Laten we er dus maar niet te veel gewicht aan toekennen, aan dit ‘puntverlies’.

17 reacties op “Doelpuntloze remise in extra oefenwedstrijd tegen Zwolle

  1. johan

    Ook iets heel anders en bij gebrek aan een echt voetbalweekend. Ik blijf me een beetje afvragen waarom van halst opeens weg is, terwijl kort daarvoor hij nog zei niet klaar te zijn bij Twente. Hoop het niet, maar zou het soms kunnen dat in het definitieve rapport over het bouwongeluk de algemeen directeur ook een deel van de schuld krijgt. Of dat dan wel of niet terecht is,maakt niet eens uit, het zou zijn positie tamelijk onhoudbaar hebben gemaakt….. Het klopt dan ook nog met wat hij zei dat hij niet zeker wist de nieuwe periode bij Twente tot het einde mee te kunnen maken. Dan liever op voorhand in stijl weg gaan en zo een boel nieuwe negatieve publiciteit voor Twente voorkomen.In dat geval heeft het ook inderdaad niks met Ajax te maken.

      /   Beantwoorden  / 
      1. Gijnesen

        Met zijn vetrek naar ajax kamp NOS was hij niet meer te vertrouwen.Fc Twente was continu bang dat Van Halst informatie door zal geven aan ajax en overtuigd dat hij zsm vast bij ajax in dienst ging treden.
        De toekomst zal het leren, maar ik denk dat hij net als Janssen allang getekend heeft bij ajax en dat ze alleen even wachten op een gunstig moment m het naar buiten te brengen.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

    Wat mij ter ore kwam is dat hij er een beetje uitgewerkt is omdat men bij Twente vond dat hij teveel bijsnabbelde. Naar mijn mening deed hij dat op keurige wijze maar wie weet……..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Pino de poepfanaat

    Ik mis Ruiz, is anders zonder hem…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Stuur hem een mooie brief met je naam eronder..

        /   Beantwoorden  / 
      1. frank

        inderdaad sluit je de brief mooi af met..

        liefs pino de poepfanaat

          /   Beantwoorden  / 
    2. Ieniemienie de zuigster.

      Ja en ik mis Hans de koning

        /   Beantwoorden  / 
      1. Rene

        Theo …. Theo … Theo

          /   Beantwoorden  / 
  4. edraket

    waarom gaat het laatste jaar eigelijk alles mis bij twente!!!!!wie weet zijn er mensen die daar een antwoord op hebben amen,mijn antwoord wat je uitstraald krijg je op een of andere manier het zei positief of negatief terug,haleluja….

      /   Beantwoorden  / 
    1. kris

      En wat gaat er dan volgens jou allemaal mis?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Miura

      Alles gaat mis ja: 4 wedstrijden gespeeld, 4 gewonnen.
      Kan haast niet slechter….

        /   Beantwoorden  / 
      1. 0541

        ja jammer inderdaad, had ze liever alle 4 verloren

          /   Beantwoorden  / 
  5. edraket

    ja nu staan we bovenaan he en met de kerst ook en misschien wel 10 punten voor op ajax….maar ik geloof niet in sprookjes…..afgelopen seizoen was al een voorbeeld ….toen werden ze en met ruiz helaas weggeblasen….en gisteren werd er tegen de topper zwolle gelijk gespeeld, heb een kwartier geloerd…..echt helemaal top,oleeee

      /   Beantwoorden  / 
    1. ednobrains

      oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,oleee,

        /   Beantwoorden  / 
  6. Oleeeco

    holadijee,holadijo….en we hebben meer lol met co
    ,

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sympho

    Gaat nergens over dit. Mooi. Iemand nog een pilsje?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.