El Ahmadi hekelt ‘respectloos’ publiek

De wissel van El Ahmadi werd gisteravond door een deel van het publiek met gejuich begroet. De middenvelder liet zich na afloop niet meer op het veld zien, en uitte zijn frustraties voor de camera van TV Oost:

"Het is best wel teleurstellend, nou zie ik wel wat ik aan supporters heb. Ik had ze heel hoog zitten, maar na vandaag is dat wel beduidend minder. (…) Het zijn niet alle supporters he, gelukkig, maar wel een groot deel denk ik. Ik heb ze altijd met respect behandeld en vandaag waren ze gewoon respectloos."

Fred Rutten nam het bij de persconferentie op voor El Ahmadi: "Hij heeft een keer een mindere wedstrijd. Dat kan gebeuren. Het is jammer dat een klein deel van het publiek daar dan negatief op reageert. Dat verdient die jongen niet. Als je al anderhalf jaar in de top van FC Twente speelt, verdien je respect."

Zie FC Twente Online voor een forum-discussie over het onderwerp.

38 reacties op “El Ahmadi hekelt ‘respectloos’ publiek

  1. Gabi

    Wrm Uitfluiten Goeie Voetballer:S

      /   Beantwoorden  / 
  2. frank

    inderdaad… ik had ook wat van die supporters achter me zitten… getuigd zeker van weinig gesprek…. hij speelt nog slechter dan brama hoorde ik ze zeggen…. tja volgens mij eist el ahmadi ook 80x meer de bal op dan wil het weleens fout gaan…. die man die gaat twente straks ontzettend veel geld opbrengen en hij heeft prachtig gespeelt… mag je idd meer respect voor hebben

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jokerjunior

    volgens mij werd het eerder gejuicht dat rutten een goeie wissel maakte dan dat el-ahmadi echt even wijs te maken dat hij slecht speelde

      /   Beantwoorden  / 
  4. Appie

    euh? toen hij op de bank ging zitten.. werd hij juist toegezongen? Supporters waren gewoon blij met de wissel, die overigens terecht was.. maar hij werd echt niet de grond in gedouwt hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Glenn

    Hij heeft het waarschijnlijk gewoon verkeerd geinterpeteerd. Iedereen was gewoon blij dat Brama en El Ahmadi gewisseld werden omdat ze allebei een slechte wedstrijd speelden.
    En inderdaad werd hij na de wissel gewoon toegezongen. Zal hij wel niet gehoord hebben ;)

      /   Beantwoorden  / 
  6. gert

    hij probeert een slechte werkomstandigheid te creeren om zo naar feyenoord te kunnen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ramon

    Teleurstelling is begrijpelijk, maar zijn reactie niet. Het overgrote deel van het publiek zong juist voor hem. Hij toont juist zelf weinig respect voor 90% van de supporters die hem wel steunt. Toch jammer dat zoiets gebeurt, onnodige irritatie binnen de club

      /   Beantwoorden  / 
  8. Martijn

    Helemaal met Gert eens!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. steve

    Lijkt er meer op dat hij het gewoon als excuus aangrijpt om een overgang naar Feyenoord te rechtvaardigen. Wat overigens onmogelijk lijkt, hij kiest gewoon voor het geld. Ik denk niet dat er veel zijn die denken dat het goed is voor zijn ontwikkeling om naar Feyenoord te gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  10. bjorn

    beetje jammer karim, je flirt openlijk met feyemoord, dat ligt bij sommigen erg gevoelig!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Jawel

    zo zie je maar dat twente nooit zon grote club zal worden als feyenoord,als spelers echt de kans krijgen willen ze nog steeds naar zon club ;)
    Feyenoord is nou eenmaal een veel grotere club als Fc Twente Face it people

    Tegenwoordig denken al die omhoog gevallen provincie clubjes dat ze gelijk een topclub zijn net als psv,ajax of feyenoord als ze 1 of 2 seizoenen goed meedraaien…

    Er is en blijft maar 1 echte Top 3 in nederland…misschien is AZ volgend jaar wel weer een top 3 club(in de 1ste divisie)

      /   Beantwoorden  / 
  12. steve

    Ik dacht dat we het over El Ahmadi hadden.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Joran

    Twente voetbalt wel het beste van nederland… en Karim zwak dat je zo iets doet

      /   Beantwoorden  / 
  14. tukker

    hij verdiend het ook. om nu ook uitgefloten te worden. nu al met een andere club te praten feyenoort . dat wordt toch niks daar maar flikker nu maar op naar een topclub als dat er nog is met al die top bestuurders hmmmmm

      /   Beantwoorden  / 
  15. michel

    Ja, Karim speelde voor het eerst geen beste wedstrijd. Mag hij ook een keer. Ook Brama speelde niet best, maar de laatste tijd speelde hij juist wel goed. En Karim speelde vooral voor de winterstop gewoon voetbal van een andere planeet, zo goed was hij.

    Maar toen hij het veld opkwam werd hij gelijk al achterna gezeten door een camera ploeg, en de gehele week wordt er tegen hem gezeurd over Feyenoord. Voor iemand van zijn leeftijd geeft dat een enorme druk, dus wat kun je hem kwalijk nemen. Hij deed in ieder geval wel weer zijn stinkende best voor onze FC. En was helaas wat ongelukkig in zijn acties afgelopen zaterdag.

    Maar dat komt wel weer goed want klasse komt altijd wel weer bovendrijven. En ja er waren mensen blij dat hij terrecht werd gewisseld omdat hij niet in de wedstrijd zat, maar ook deze mensen presteren wel eens een keer wat minder. En ik weet zeker dat ze allemaal wel respect hebben voor wat Karim ons dit seizoen al gegeven heeft.

    Dus Karim kop op a.s. weekend weer de kans voor je om iedereen de mond te snoeren en op de banken te krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  16. olivier

    Hij wil weg, en het publiek is een nuttig breekijzer. Triest geval.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Kale knikker

    Strik d’r omheen en achterop de platte wagen naar Rotterdam

      /   Beantwoorden  / 
  18. steve

    En hoezo een slechte wedstrijd????? El Ahmadi was tegen VVV ook allerminst overtuigend.

      /   Beantwoorden  / 
  19. tukkerbird

    Hoe het plubliek{10%} reageerd is natuurlijk niet goed maar de reactie van Karim slaat alles,verwend kind.

      /   Beantwoorden  / 
  20. erik

    Was gewoon goede wissel, en uitfluiten is echt wel wat anders hoor. Maar als ik hem was zou ik dan maar niet naar Feyenoord gaan…

      /   Beantwoorden  / 
  21. Pim

    Als iedereen Marokkanen net zo gaat genaraliseren als hij FCT supporters, dan gaat ie met de platte wagen heel ergens anders naar toe.

      /   Beantwoorden  / 
  22. 28

    Jongens wat een afdwaling van de tekst! Dit bericht is gericht aan Karim El Ahmadi:
    Karim jij bent en blijft de revelatie van FCT, ”supporters” die jou ”uitfluiten/toefluiten” omdat jou spel eens een keer wat minder is, zijn niet goed snik! Ik schaam mij als vaste supporter uit Vak P dan ook diep voor die supporters! Maar Karim interpreteer het aub niet meteen als dat heel vak P jou niet meer ziet zitten want dat is grote lariekoek, ik heb ook gefloten toen jij gewisseld werd omdat ik vind dat als je eens iets minder speelt jij genoeg in huis hebt om toch die sluwe pass te geven of om fraaie acties te verrichtes op het middenveld. En mijn gefluit was dus geen zins om jou mindere spel, en denk dat er veel supporters zijn die daarom ook floten omdat jij de afgelopen tijd zo belangrijk bent geweest dat Ik en ik denk met mij veel supporters zijn weaarbij jij al het krediet van de wereld hebt! En dan nog de Feyenoord kwestie, daar zal dat niks mee te maken hebben als jij naar feyenoord gaat vind ik en ik denk met mij veel supporters die jou van harte die overstap gunnen! Jij hebt bijgetekend bij twente om jezelf ook financieel van belang te kunnen betekenen voor FCT dat getuigd van grote clubliefde en dankbaarheid! Ik wil daarom juist het aller grootste respect uitspreken namens mijzelf en namens talloze andere fans uit VAK P! laat je niet gek maken door een paar hersenlozen! Alle fans die Karim hebben uitgefloten met kwade bedoelingen SCHAAM JE DIEP en lever je jaarkaart in en ga lekker naar Amsterdam om daar zo’n successupporter en ”goed spel” supporter te kunnen noemen! Ode aan Karim!

      /   Beantwoorden  / 
  23. 28

    @ Gert,Martijn & Kale knikker: wat zijn jullie een ondankbare mongolen! het zijn supporters als jullie die idd El ahmadi’s gelijk bewijzen dat er idd slechte supporters zijn! met je ”strik d’r omheen” ik zou zeggen een stuk prikkeldraad om jou en met een schop in je hol naar Amsterdam! teringlijers! de wedstrijden dat hij fantastisch speelde en de tegenstander helemaal gek maakte toen vonden jullie dat zeker heel normaal, en had je je smoel dicht! GA WEG EN KOM NOOIT MEER TERUG !

      /   Beantwoorden  / 
  24. Maurice

    Laat El Ahmadi maar snel weggaan. Nu kan die misschien nog voor veel geld weg, straks komt Feyenoord erachter dat hij toch niet zo goed is (och wat speelt hij de laatste wedstrijden slecht!!!) en zitten wij met ‘m opgescheept. Die jongen wil telkens pingelen met de bal (om te laten zien wat die allemaal wel niet kan..) en heel vaak gaat dat verkeerd, vind je het dan gek dat het publiek je uitfluit? (wat je trouwens ook anders op kan vatten zoals enkele hierboven al zeggen) Laat hem maar snel naar Feyenoord vertrekken en hopen dat Engelaar weer snel mee kan spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  25. scf

    Dat heb je met duitsers he?
    Dat is ook kut publiek!!!

      /   Beantwoorden  / 
  26. erik vak31

    helemaal mee eens

      /   Beantwoorden  / 
  27. erik vak31

    iemand die met de vijand flirt kan op weinig sympathie rekenen als het wat minder gaat

      /   Beantwoorden  / 
  28. klingklokjeklingelingeling

    Snap alleen niet waarom El Ahmadi alle supporters dan ook nog eens over één kam scheert. Gezien zijn uitlating dat hij ook nooit meer toegezongen hoeft te worden. Beetje respectloos jegens de wel voor hem dan goedwillende supporters. Beetje zelfreflectie kan geen kwaad.

      /   Beantwoorden  / 
  29. k

    @ 28

    We gunnen Karim zeker een mooie overstap .. maar niet naar feyenort.. dat zou jij toch ook moeten begrijpen .. dat ligt gevoelig of ben je nog maar net twente fan dat je dat nei snapt .. en ik wil allen maar eve segge ik heb hem niet uitgefloten.. ik vind het een goede speler

      /   Beantwoorden  / 
  30. klingklokjeklingelingeling

    …dan erbij Karim geweldige voetballer, maar zonder Orlando aan zijn zijde toch een stukkie minder…

      /   Beantwoorden  / 
  31. 28

    @ K ”ben je nog maar net twente fan” Nee vriend al zo’n jaar of 15.. als je doelt met gevoeligheid :die dode die ooit is gevallen met rellen tegen feyenoord of te wel erik als dat jou reden is van gevoeligheid jegens feyenoord mag dat voor jou persoonlijk reden zijn voor gevoeligheid, voor mij niet omdat het Hooligans betreft en daar schijt ik op! Hersenloos volk! Ik ga voor het voetbal! en Voetbal wordt nou eenmaal beter beloond in de kuip dan in Enschede vandaar maakt het me geen drol uit waar Karim heen gaat.. Als het maar een op papier top club is en als hij er financieel maar flink op vooruit gaat! we moeten Karim dankbaar zijn voor zijn Inzet en voor zijn bijtekenen, mocht hij vertrekken (want dat is nog steeds niet zeker, maar natuurlijk wel als wij met de supporters hem gaan lopen uitfluiten bij het minste of geringste)want dankzij zijn en Engelaars bijtekenen zijn wij straks bij eventueel vertrek zeker van heel veel doekoe!

      /   Beantwoorden  / 
  32. vakje28

    Beetje jammer inderdaad van Karim.
    Kleine 5% fluit, zijn ineens alle supporters respectloos?!? Juist zo’n opmerking is respectloos!

    De overgrote meerderheid van P zong hem toe, en doet dat alle wedstrijden! Dat er nu een paar wanklanken te horen waren moet hij zich niet zo aantrekken. Misschien niet netjes, maar hey, dan zal hij het bij Feyenoord nog moeilijk krijgen. Daar zijn ze pas ongenuanceerd wat dat betreft.
    Vak P en Twente steunen je zo lang je nog hier speelt, dat er een handjevol mensen is dat daar anders over denkt moeten jij en de echte fans zich maar niks van aantrekken!

      /   Beantwoorden  / 
  33. TUKKER74

    IID hoevaak hebben we dit seizoen al mee gemaakt dat Rutten te laat wisseld. Karim zat niet in de wedstrijd en zou dat ook niet meer komen ik zag het meer als een aplaus richting Rutten (Ik hoef Getafe denk ik niet aan te halen) en daarna werd hij iid toe gezongen. Beetje jammer dat hij het zo ziet en zich dan ook direct zo uitlaat tegen over de pers.

      /   Beantwoorden  / 
  34. Ronald

    @jawel. Goed dat er nog provincie clubjes zijn anders kon Feyenoord helemaal niks meer kopen. Armoedzaaiers met een verouderde selectie. Wordt ook weer niks dit jaar.

      /   Beantwoorden  / 
  35. Vak22

    Ik las net het verhaal in Tubantie van El Ahmadi. Ik wil maar 1 ding zeggen. Wat een JANKERD is dat jong. Dit gebeurt overal bij (top)clubs als er slecht gespeeld wordt. Man, ik dacht dat hij slimmer was. Wat een dom verhaal dat ie nooit toegezongen wil worden. Denkt ie dat hij de 1e speler is die ooit is uitgefloten ?????

      /   Beantwoorden  / 
  36. vakje28

    ik ben benieuwd of mr El Ahmadi nog iets van zich laat horen

    mijns inziens mag hij nu ook wel eens naar buiten brengen dat hij niet ALLE supporters in een kwaad daglicht wilde stellen (wat wel gebeurd is door deze commotie)

    eigen spelers uitfluiten, en overdreven juichen bij wissels is not-done! dat doe je niet tegenover je eigen spelers!
    echter, het was ditmaal een zeer klein deel dat zich daaraan schuldig maakte… daar moet Karim zich toch overheen kunnen zetten, en juist de 95% bedanken die WEL achter hem staan!

      /   Beantwoorden  / 
  37. Tricky

    En… als Rutten nu ook naar Rotterdam vertrekt?? Fluiten we dan ook…

      /   Beantwoorden  / 
  38. tukker

    nee rutten niet. maar die heeft ook wel meer gepresteerd dan karim. maar hij dient gewoon zijn contract uit(hoop ik). . dat is het voetbal raar spelletje he

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.