Alles klaar voor historische avond

Met vereende krachten werd de afgelopen dagen gewerkt aan het 'wedstrijdklaar' krijgen van de Grolsch Veste. En met succes. FC Twente kan er vanavond aantreden tegen NEC en iedere supporter kan op een stoeltje zitten. Als klap op de vuurpijl is ook de selectie nagenoeg compleet, zelfs Marko Arnautovic is weer fit. Vol verwachting klopt ons hart. Graag drie punten en niet te veel verkeerschaos.  

UPDATE: Dagblad De Gelderlander opent vandaag zowel op papier als digitaal met een grote foto van buffelende FC Twente-supporters in de Grolsch Veste. Titel: Clubliefde.

29 reacties op “Alles klaar voor historische avond

  1. 100% FCT

    Ik kan niet wachten tot vanvond!
    Ik ben er zeker al om 5 uur!

      /   Beantwoorden  / 
  2. pepe

    Hulde aan iedereen die meegeholpen heeft.
    “Trots daw veur twente bint”

      /   Beantwoorden  / 
  3. Harro

    Hieruit blijkt maar weer dat we echt de beste supporters van Nederland hebben…….ongenaakbaar op 1.

    Grote klasse jongs!!!!!!!!!!!!!!

    Het stadion zal trillen vanavond…..kippenvel….nu al

      /   Beantwoorden  / 
  4. Groningen Boy

    He supporters van FCT, gaaf stadion, kan niet wachten op de uitwedsrtijd van mijn cluppie om bij jullie te komen spelen, S6 vanavond. Een fc groningen fan

      /   Beantwoorden  / 
  5. Mark

    Geweldig jongens! hier tonen we maar weer eens aan dat we clubliefde hebben!!
    Klasse!

      /   Beantwoorden  / 
  6. PSVkampioenen

    jammer van de uitslag.

    de meeste stadions worden met een overwinning geopend.

      /   Beantwoorden  / 
  7. tommm

    wat een kutwedstrijd zeg. mcclaren heeft echt geen oog voor wissels… wisselt hij brama! totnogtoe is het spel van ons twente echt een drama en lijkt het helemaal nergens op. gokken op de 1-0, past niet bij twente zeg…

      /   Beantwoorden  / 
  8. FCT

    Stadion is prachtig geworden maar wat is er met Twente aan de hand? 2x een wedstrijd weggegeven in de laatste 10 minuten. Zoals tommm al zegt: hoezo proberen ze een 1-0 overwinning te koesteren? Ze speelden echt een dramatische 2e helft gister. Hopen dat het toch beter gaat komende wedstrijden want anders zie ik het somber in….

      /   Beantwoorden  / 
  9. sjaak

    ja als het zo verder gaat dit seizoen dan zijn wwe gewoon een middenmoter en ook niet meer we zijn lang niet meer het elftal van vorig seizoen jammer maar helaas hoop natuurlijk wel dat het beter word maar dan moet er nog heel wat veranderen

      /   Beantwoorden  / 
  10. fcbr

    totaal geen creativiteit, waarom niet Janssen ingebracht, McClaren wisselde als een angsthaas. We zijn gewend dat Twente na de 1-0 doorgaat en niet met de billen bij elkaar de schamele 1-0 verdedigen. Zo krijg je verdient de deksel op de neus. Ze hadden trouwens ook best nog kunnen verliezen!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Bj

    Klotewedstrijd, klotewissel, kloteplek, kloteuitzicht!!! Ik wil m’n oude plekje op de eerste ring terug en anders ben ik er volgend seizoen niet meer bij en kijk ik Eredivisie Live.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Wim uit Didam

    Jongens niet gelijk zo negatief over ons cluppie, laten we het ff rustig afwachten.
    Ik heb een redelijke eerste helft gezien en inderdaad een klote tweede helft En een inderdaad wissel die nergens op sloeg. Brama vond ik echt een van de betere spelers goed meeverdedigen en scherp naar voren toe.
    Brengt die een extra verdediger in, echt Engels. Maar laat hem nu ff wennen tot de winterstop dan kun je hem afrekenen op zijn resultaten. In 2 wedstrijden kan ik dat in iedergeval niet zien en de eerste wedstrijd tegen Arsenal was natuurlijk super. FF wachten met afbranden dus.

    En in vak N306 was de sfeer in iedergeval helemaal top

      /   Beantwoorden  / 
  13. Martijn

    Een verschrikkelijke wedstijd. Hoe krijg je een stadion stil…. Weer alles weggegeven in de laatste minuten. Weekend vergald! Moet veel en veel beter als je je bovenin wilt handhaven. En Denneboom viel wederom door de mand. Niveau is toch een stukje te hoog voor hem.

      /   Beantwoorden  / 
  14. edwin

    Wat een flistende start van het seizoen had moeten worden werd een behoorlijke deceptie.
    De sfeer was prima, zeker de 1e helft, de 2e helft was een drama. Slecht gespeeld, slecht gecoached.En dan nog 2 zaken waar ik mij blauw aan ergerde: Een glas evementenbier of broodje ham voor € 4.00, SCHANDALIG!!!!!
    En dan al die mensen die niet op hun plaats blijven zitten. Leuk als je samen met je zoontje van 8 steeds tegen bier zuipende jeugd aan moet kijken. Als je er iets van zegt, dan willen ze met je op de vuist!!!

      /   Beantwoorden  / 
  15. aks

    Het heeft er alle schijn van dat mcLaren niet weet wanneer en wie hij op een bepaalt moment moet wisselen, hij heeft hierin geen gelukkigge hand, Erik ten Hag moet hem toch beter kunnen adviseren, of heeft hij vorig jaar steeds naast Rutten zitten slapen.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Chris

    Edwin aanpassen of oprotten

      /   Beantwoorden  / 
  17. Bj

    @Chris: Volgens mij ben jij net uit de luiers en heb jij nog niets van de wereld gezien. Denk niet alleen aan jezelf en verplaats je ook eens in een ander!

      /   Beantwoorden  / 
  18. Wim uit Didam

    Klopt aks, echter al iedereen staat kun je niet verlangen dat diegene voor je gaat zitten.
    Dat je de vraag stelt is natuurlijk geen reden om op de vuist te gaan

      /   Beantwoorden  / 
  19. fred R.

    4-4-2 gaan spelen. Kufo en Arno in de spits. Elia en perez aan de buitenkanten en brama en tiote controlerend op het middenveld.

      /   Beantwoorden  / 
  20. fc.twente

    @ edwin hey jankert je kunt ook een paar tientjes meer betalen en dan zit je op de gewoone tribune en jij wil weer voor een kwartje op de eerste rij zitten ja dan gebeurt dat ouwe

      /   Beantwoorden  / 
  21. aks

    Beste Wim ik denk dat je je vergist met een andere persoon, mijn vraag en jouw antwoordt komen niet overeen

      /   Beantwoorden  / 
  22. Wim uit Didam

    Ja klopt helemaal, ik bedoelde Bj.

    Wat jou opmerking betreft klopt helemaal wisselen is niet zijn sterkste punt. sterker nog een opstelling maken is niet zijn sterkste punt. maar hij komt er vanzelf achter dat naar je assistenten luisteren ook bij zijn functie hoort

      /   Beantwoorden  / 
  23. Red Polly

    Die teksten gaan werkelijk nergens over, een verkeerd pilletje gehad kerel ?
    Dat soort teksten wil ik hier niet horen, of je hebt geen hersens en ik kan je niets kwalijk nemen of je gebruikt ze niet en roept maar wat, jij mag het zeggen !!!!!

    Edwin heeft in deze helemaal gelijk, belachelijke prijsverhogingen doorgevoerd, het moet niet veel gekker worden, vorig jaar was een biertje €2,80, vandaar natuurlijk de invoering van de munten op de tweede ring, €1,20 erbij en je zit op jawel €4 voor een beker bier, dat noem ik naaierij van de bovenste plank.

    Wordt tijd dat ze de catering snel weer gaan uitbesteden, want dit is je eigen supporters belazeren, zo wil ik het noemen.

    Bier drinken heb ik geen probleem mee, als een ander er maar geen last van heeft, ik wil ook geen last hebben van andere supporters die zich met bier niet kunnen gedragen, als je dat niet begrijpt Chris wil ik je dat wel een keer uitleggen.

    Gegroet

      /   Beantwoorden  / 
  24. Red Polly

    Heren,

    De wissel van Brama was een goede, een taktisch goede wissel, maar veel mensen denken niet taktisch denk ik dan maar weer, je moet namelijk wel verder denken dan je neus lang is.

    Brama ging er af, waardoor Wellenberg op de backpositie ging spelen en waardoor Stam doorschoof naar het middenveld, heel logisch allemaal.

    Aan Stam heb je namelijk aanvallend veel meer dan aan Brama, aan Brama heb je namelijk aanvallend helemaal niets, Brama is een defensieve middenvelder, die mensen voor de voeten loopt, maar aanvallend brengt hij veel en veel te weinig.

    Ik zie liever een aanvallend middenveld met Perez, Jansen en Stam, dat zal dan wellicht te aanvallend zijn, dan ruil je er één in voor Tioté cq Brama en zet je Stam weer als back en klaar is klara.

    Als je op papier beter bent, zoals komende zondag tegen Volendam, dan hebben we Brama niet nodig, maar moet je van eigen kracht uitgaan en die wedstrijd gewoon ruim winnen.

    Zet dan wel N’Kufo ( einde verhaal, rap verkopen )en Denneboom strak aan de kant, want aanvallend is het tien keer niks met alleen Elia als gevaarlijke man, die andere twee brengen helemaal niets, je loopt met 9 man te spelen !

      /   Beantwoorden  / 
  25. Red Polly

    N’Kufo inpakken en op de eerste trein, weet niet naar welke wedstrijd jij hebt zitten kijken, die gast is over de top, einde nada

    Wat een ongelofelijk laag niveau heeft die gast op de mat gelegd, geen instelling, slechte balaanname, spel vertragen, ons middenveld in de problemen brengen met zijn balverlies, geen diepgang, het is helemaal niets meer, rap verkopen in januari.

    Arnautovic in de spits, want die N’Kufo schakel ik nog uit met 2 vingers in de neus, wat een trage voetballer, spel continue vertragen.

      /   Beantwoorden  / 
  26. fred R.

    @red polly

    Hoe dom kun je zijn om Kufo niets te vinden. scoort er op los. Hij heeft net weer 2 interlands gespeeld 2 x gescoord. Vorig seizoen scoorde ie weer aan de lopende band.

    Het was een zeer slechte wissel. Je gaat niet je organisatie achterin over hoop gooien met 1-0 diep in de 2e helft. En je haalt brama er natuulk niet uit als ie verdegend en opbouwen zo goed bezig is. Jouw logica dat het een goede wissel was om dat het een aanvallende wissel is, slaat helemaal nergens op.

    @edwin

    Als je zo nodig de hele wedstrijd op je stoel wil gaan zitten koop je maar een seizoenskaart van de IslAmsterdam Arena

      /   Beantwoorden  / 
  27. moesje

    en zo is het bij twente staan we al jaren

    en bier drinken doen we nu eenmaal in het stadion
    en roken op de tribune ook (ik rrok zelf niet) maar er zijn een hele boel bij gekomen
    welke zich om alles druk maakt
    goa stoan aj vuer twente bint
    dus niet zitten dan ga maar naar ajax

    tukker since 1980

      /   Beantwoorden  / 
  28. Wim uit Didam

    Ik heb zojuist de analyse van Gary Lineker op Eredivisie live even bekeken, en die stemt me niet echt vrolijk. Steve Mc Laren staat er bekend als de trainer die de overwinning in de laatste minuten uit handen geeft

      /   Beantwoorden  / 
  29. aks

    Het probleem ligt aan de opstelling middeveld, spitzen dienen vrij gespeelt te worden, b.v. met een 1,2,drietje of stiftballetje.
    Je kunt nog net zogoed met 2 spitzen spelen en met een goed middenveld als met 4 spitzen en geen middenveld, om het middenveld draait alles.
    Ik ben nu eenmaal geen faforiet van het type speler Tiote, dat heb ik al eerder aangegeven, hij verstoort het voetballende vermogen van het gehele elftal, steeds weer die gevaarlijke vrije trappen die hij veroorzaakt, bovendien ligt het spel weer stil. waardoor het ritme er weer uit is. Tiote ga maar naar de beloften, daar hebben ze nog wel iemand in de verdediging nodig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.