Munsterman: “Waar zijn we verdomme mee bezig?”

Kijk, dat is nog eens een supportersavond die hout snijdt! Voorafgaand aan alle huilverhalen van de doorgewinterde klaagsupporters eerst even het woord aan El Presidente. Nkufo en Parker uitfluiten? “Waar zijn we verdomme mee bezig?” Volgens Joop Munsterman zijn er te hoge verwachtingen over het spel van FC Twente, terwijl de club toch echt op de tweede plaats staat. “We moeten met beide benen op de grond blijven staan“. Helemaal mee eens Joop! Dus aan alle fluitfans: graag aanpassen of oprotten!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

43 reacties op “Munsterman: “Waar zijn we verdomme mee bezig?”

  1. Thijs

    Fijn dat Joop deze open deur ook even dwars door midden trapt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Forza

    Idd bek houden of oprotten!

      /   Beantwoorden  / 
  3. nfear

    boeiend. laat ze toch.

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Hoezo laat ze toch, te belachelijk voor woorden, al dat gezeik over Perez Boschker, int begin van seizoen, en Blaise bijna t hele seizoen, hier op dit forum, dan sta je toch niet achter je club, en dan Parker, die inderdaad op de assist na niet veel heeft laten zien, onze oltime topscorder uitfluiten tijdens n wissel, volkomen belachelijk. Sta achter je club, en je spelers, of blijf aub thuis

        /   Beantwoorden  / 
      1. schalke04

        Juist..deze spelers zijn van FC Twente. Wil je ze niet zien? Dan blijf lekker weg.

          /   Beantwoorden  / 
  4. 28

    Als je je eigen spelers uitfluit kun je beter een seizoenkaart van Ajax of PSV kopen daar wordt dat regelmatig gedaan en hoort het bij de arrogantie van de clubs. Twente staat nog steeds bekend als nuchtere provincieclub met uitstekend beleid (veel kleinere begroting dan Ajax) en staat gewoon 2e! Als je dan spelers uit gaat fluiten die het al niet makkelijk hebben (N’kufo jaartje ouder en scoort iets moeilijker) en Parker (Nieuw krijgt weinig speeltijd en mist routine) dan ben je niet goed wijs, en ben je een type supporter die we bij Twente liever kwijt dan rijk zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  5. TWENTEFOREVER

    waardeloze nepsupporters die eigen spelers uitfluiten !!!
    dit is toch alleen voorbehouden aan ajaks{wielaart-backircioglu !!)
    ik heb een goede raad aan dit soort figuren gewoon oprotten of een andere club gaan zoeken waar dit als normaal word gezien !!
    heb er best begrip voor dat mensen teleurgesteld danwel boos worden als er spelers zijn die niet brengen wat men verwacht maar om te gaan uitjoelen is mi gewoon asociaal EEN ECHTE TWENTE SUPPORTER DOET DIT NIET !! die staat altyd achter de club (ook als t niet helemaal loopt naar de zin >

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      applaus

        /   Beantwoorden  / 
  6. Jasper

    Goed van Joop dit, maar wij moeten zelf ook actie ondernemen!
    Toen die Joden (want dat zijn die nieuwe successupporters die fluiten) Parker uitfloten begon Vak-P zijn naam te scanderen. Dit werd echter maar mondjes maat overgenomen. Dat vind ik een schande. Waar je ook zit in het stadion zing luidkeels mee om je af te zetten van deze Synagogegangers.
    AAN DE MENSEN DIE FLUITEN: ROT OP, KOoP EEN JAARKAART VAN AJAX, JULLIE HOREN NIET THUIS BIJ ONS.
    AAN DE ECHTE TWENTE FANS: Zet je er tegen af, zing samen en sta achter iedereen, ook buiten Vak-P!

    Come on Twente!

      /   Beantwoorden  / 
    1. karel

      uitfluiten was niet nodig, ben ik absoluut tegen. toezingen heeft die jongen ook weer niet verdient. laat hem eerst maar is wat laaten zien!

        /   Beantwoorden  / 
      1. 310

        Uitfluiten was absoluut niet nodig nee en als dat wel gebeurd is dat nooit prettig voor zo’n speler. Wat werkt er dan beter om met nog meer overtuiging zijn naam te scanderen? Juist niks, dit geeft zo’n speler alleen maar een lekker gevoel. Hierdoor durft hij meer en zal hij zich dus eerder op zijn gemak in het veld voelen……en raad eens? Hierdoor worden zijn prestaties 100% zeker beter. Ik weet namelijk niet of jij het ooit hebt mogen ervaren om door vele toeschouwers aangemoedigd te worden (ik gelukkig wel) daardoor durf ik je de garantie te geven dat je met flink aanmoedigen en namen scanderen etc. de spelers een ware zelfvertrouwen boost weet te geven. Wij willen topprestaties zien van ons FC Twente……Laat ons dan de topprestatie leveren om een geweldige sfeer in het stadion te krijgen. Dat is ons aandeel in goede prestaties van onze trots!!!!!!

          /   Beantwoorden  / 
  7. Ollie

    Het is idd erg jammer dat eigen spelers uitgefloten worden, maar ook weer begrijpelijk. Het Twente publiek is teveel verwend de laatste maanden en de verwachtingen van veel supporters (lees; vooral de ‘echte’ supporters) zijn veelste hoog. Twente moet en zal kampioen worden en als het dan een keer niet meezit dan fluiten ook deze ‘echte’ supporters hard mee!
    Jammer…. steun je club in voor en tegenspoed!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijs

      Als jij met ‘echte’ supporters de mensen bedoelt die al jaren in het stadion komen (langer dan de afgelopen 5 ‘succesvolle’ jaren in ieder geval), dan ben je nu echt poep aan het praten… Dit volk weet namelijk dondersgoed waar Twente vandaan komt en prijst zich maar wat gelukkig dat ze ook nog eens dit soort tijden (meedoen om CL-voetbal en misschien zelfs de titel) meemaken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. erik vak-104

        Idd!!!

          /   Beantwoorden  / 
  8. Appie

    Welkom in de wereld van ‘t voetbal, van ‘t opportunisme ! Als spelers in de ogen van bepaalde supporters een wanprestatie leveren, dan hebben ze wat mij betreft alle recht om daar hun mening over te geven, zolang ‘t maar binnen de fatsoensnormen blijft … en tsja … wanprestatie, fatsoensnormen, … allemaal voor velerlei uitleg vatbaar, smaken verschillen en kunnen per week, dag, wedstrijd en actie veranderen …

      /   Beantwoorden  / 
  9. Kevin

    Het is allemaal oppepperij. In het stadion toen Parker erin kwam merkte je dat een paar begonnen te fluiten en toen wat meer en toen nog wat meer en toen ging de rest erdoor heen zingen.

    Dit van Munsterman is gericht erop dat we niet moeten fluiten, maar de pers vliegt er weer meteen bovenop. De pers wil juist onrust zaaien volgens mij.

      /   Beantwoorden  / 
  10. BAMBAM

    ben heel blij dat munster het negatieve gefluit van zo genaamde supportes ook radikaal af kuurt,
    maar dan vind ik ook, dat het bestuur dan ook, aan mc Claran moet vragen waarom hij n,kufo zo veel wedstrijden laat spelen, ik vind dat kufo wel zo veel resect verdiend, om bepaalde wedstrijden rust te krijgen. want hij gaat niet uitzichzelf naar de trainer, om te vragen, hij trainer zou ik deze wedstrijd over kunnen slaan? want ik ben moe op mijn leeftijd ,t,zijn te veel wedstrijden!!
    dan denk ik, dat wij dan een heel andere n,kufo te zien krijgen,
    want goals maken heeft hij nog niet verleerd,!!!
    en vind ook dat het bestuur van fctwene bij zulke achtelijke akties van zo genaamde supportes, bepaalde mensen opdracht moeten geven om naar dat betreffende vak te gaan, om ze persoonlijk te vraagen waarom er zo negatief word gereageerd!!
    ik hoop en citeer laat dat nevagatiefe gedoe agterwege en zet het om in een posetiefe geluid, dan word het nog hectiese in onze arke dan het al is, aan alle twente fans, youre never walk alone!!!! and may cod bleeses you all, and ,kufo en teame,

      /   Beantwoorden  / 
    1. pepe

      @ BamBam

      Ick neem aan dat jau reacktie een gijntje is?

        /   Beantwoorden  / 
  11. Simba

    Neemt iedereen nou uit de media over dat Nkufo zwaar uitgefloten is???
    Ik zat namelijk in het stadion en het viel wel mee. Er was applaus voor de wissel omdat veel mensen het tijd vinden dat de Jong ook een kans krijgt maar blijkbaar mag je daar als supporter ook al geen mening meer over geven.

    Laten de beleidsbepalers zich eens druk gaan maken over zaken die er echt toe doen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Zo minimaal, was dat nou ook weer niet, tis zobiezo belachelijk dat t in je kop komt om spelers uit te fluiten. Mischien dat je zo oud bent om te weten waar twente 6 a 7 jaar geleden vandaan komt. Deze opmars heeft Blaise in zn geheel meegemaakt, hij heeft dus mede twente er weer boven op geholpen!!!!!!! @ Edwin, ook zn suc6 suppoter???

        /   Beantwoorden  / 
      1. Simba

        Nee. Vanaf 1990 heb ik een jaarkaart en dus veel meegemaakt in de loop der jaren. Ik heb Nkufo ook niet uitgefloten (en ook Parker niet) maar reageerde wel verheugd op het feit dat De Jong kwam (luid applaus). Nkufo heeft zeker veel betekent voor Twente maar ik vind het niet irreeel om te stellen dat het beste eraf is en dat anderen nu de kans krijgen in een substantieel deel van de wedstrijd. We leven NU en dan ga ik voor de sterkst mogelijke opstelling.
        Dat jij allerlei suggesties hebt over successupporter enz raakt kant nog wal !!

          /   Beantwoorden  / 
  12. Luca 77

    Verstandige teksten van de baas!

      /   Beantwoorden  / 
  13. willie

    STA ACHTER TWENTE

      /   Beantwoorden  / 
  14. Edwin

    storm in een glas water als je het mij vraagt.

    De enige die er iets aan zou kunnen doen zijn NKufo en Parker door hun voeten te laten spreken. NKufo heeft dat al laten zien en geef Parker de mogelijkheid om het te laten zien.

    Ik hoop dat men hier nog meer inspiratie uithaalt om de laatste 9 wedstrijden van dit seizoen ook winnend af te sluiten!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Red Alert

    Ik persoonlijk hou niet van dat negatieve gefluit . Wat ik wel lekker vindt is om de spelers van Twente positief op te hitsen “beetje agressief supporten” noemen we dat . Heubach kon hier voorheen ook zo mooi aan meedoen . “COME ONE FIGTERS , KILL THEM “

      /   Beantwoorden  / 
  16. Ad

    ik ben het helemaal met de heer Munsterman eens dat je eigen spelers niet uitfluit maar dit is een gevolg van verschillende factoren.
    in de eerste plaats is de trainer daar ook debet aan door n’kufo
    steeds maar te laten staan terwijl hij de laatste tijd niet zo goed speelde dan ga je hem toch vervangen voor de spits de het volgend seizoen van hem moet overnemen,dan kan deze jongen ook ervaring opdoen.
    en wat Parker betreft die werdt na de wedstrijd tegen Werder Bremen door de journalist van de Tubantia met de grond gelijk gemaakt.dat nemen dan de zogenaamde supportus gelijk over.ik vind als je vijf minuten voor einde steeds mag invallen kun je jezelf niet bewijzen.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Gerzan

    uitfluiten van spelers van onze fc gaat mij ook te ver. Anderzijds vind ik het ook niet nodig om als monddood klapvee alles maar goed en aardig te vinden.Als spelers langere tijd niet goed spelen of weinig inzet tonen en dat blijft zich maar herhalen zou de technische staf daar op moeten inspringen voordat het publiek zich ermee gaat bemoeien. Om de schuld alleen bij een deel van de supporters te zoeken gaat er bij mij niet in.

    Ik neem toch aan dat het publiek niet als enige ziet wie er onder de maat spelen. Trainers worden geacht daar toch meer verstand van te hebben ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      @Gerzan : daar zit wel een kern van waarheid in wat je zegt . De trainer had ook als eerste moeten ingrijpen voordat het publiek zich ermee ging bemoeien . Maar je joelt je eigen spelers niet uit , daar moet iemand die zich Red Supporter noemt diep voor schamen . Iemand op dit blog vertelde mij dat N’Kufo extra niet werdt gewisseld i.v.m. een geldschieter (sponsor) van hem . Als dit echt zo is vindt ik dit een treurige zaak .

        /   Beantwoorden  / 
  18. fctenschede

    Tis toch verdomme nie normaal, wel waren er een enkeling die ze terechtwezen. Ma dat het zo ver gaat slaat nergens op. Twente schrijft nu op dit moment geschiedenis. Dat hoort prachtig te zijn. Maja dat gefluit is echt belachelijk. Hier moeten de echte supporters idd wat aan doen dit hoort hier niet thuis. Gewoon. Koppie omhoog en support je team. We doen het hartstikke goed man. Ik ben ook nie altijd even vrolijk na een wedstrijd en ja dan schreeuw ik ook wel. Probeer ik toch te laten zien dat ze er wat aan moeten doen. Ma dat negatieve gefluit en gezeik kom op hey. Kom op man jullie willen bij twente zijn dan idd aanpassen of oprotten. EN NU ACHTER JE EIGEN CLUB STAAN

      /   Beantwoorden  / 
  19. adsci

    KUFO OLE ! KUFO OLE!!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Wim B

    Ik vind dat je ten aller tijde kritiek moet kunnen geven. Ik vind zelf al een hele tijd dat nKufo ver ondermaats presteert en speelt. Ik ben daar niet de enige in. Ondanks het verleden van nKufo, hij is de topscorer van FcT, mag je naar mijn mening kritiek hebben. Wat kun je als supporter doen, behoudens dit blog dan, je kunt Juichen en je kunt fluiten (bij Ajax en de rest in het westen kun je ook nog wat anders roepen) in mijn beleving. Dat is een uiting die je een supporter niet mag onthouden. En als nKufo al tijden zeer slecht speelt had de trainerstaf in moeten grijpen om dit alles te voorkomen. Een supporter uit niet alleen aan de speler zijn onvrede, ook aan de technische staf. Het is toch van de zotte dat je elke keer moet zeggen dat het ooo zo goed gaat met Twente, maar dat je niet je onvrede mag uitten. nKufo pakt het zelf ook heel goed op, want hij weet dat hij wordt bejubeld als hij weer scoort maar weet ook dat hij een fluitconcert kan krijgen als het weer de zoveelste keer achter elkaar is dat het weer niet loopt bij hem.
    Nee, Joop hier ga je weer de fout in door jouw mening te uitten op een kwalijke manier. Wij mogen uiting geven aan hetgeen wat ons voorgeschoteld wordt en bij voetbal is dat Juichen of Fluiten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark

      En jij kunt zeker beoordelen wie er spelen moet…..
      Vreemd dat jij geen trainer bent dan….

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Lees het stukje nog eens Mark. Iedereen mag zijn mening geven. Jij, een ander, maar ik ook. En Joop ook, maar zijn mening hoeft niet de enige te zijn. Daarom snap ik zijn verontwaardiging niet.

          /   Beantwoorden  / 
        1. lubs

          Dat je zijn reactie niet begrijpt zegt meer als genoeg!!!!1

            /   Beantwoorden  / 
          1. tukker 72

            Lubs, en wat als joop jou een mongool vindt.
            Dan klopt zijn mening dus ook????
            Vooropgesteld, ik vind jou absoluut geen mongool mocht je je aangesproken voelen.
            Ik vindt dat wim b het e.e.a. goed verwoord.
            Ik kom zelf al ruim 20 jaar bij fc twente en ken dus ook de tijd van het diekman waar we soms speelden voor 4000 man.
            Er was toen ook geregeld veel kritiek vanwege het defensieve spel, ondanks uitstekende prestaties.
            Uitfluiten is niet het juiste middel, maar kritiek uiten is niets mis mee.
            Het houdt je scherp en allert.

              /  
          2. lubs

            @ tukker 72, Deze mening gaf ik al aan (spelers persoonlijk uitfluiten waanzin is) voordat Munsterman deze ventileerde tijdens de supporers meating van afgelopen dinsdag. Jij weet dus net zo goed als ik dat we van ver komen, en t kantje boord was op twente was zo failliet alst maar kan. Tuurlijk heb ik die tijd Bertil ter Avest, El Brasi enz verloekt na weer n verkeerde actie. Maar vind je t nodig, nu Twente 2e staat met rieele kans op de landstitel, spelers persoonlijk aan te vallen, door ze uit te fluiten??? Wanneer zijn we dan wel tevreden, tuurlijk Kufo is niet in goede doen, maar hij blijft altijd zn best doen voor onze club, en geloof niet dat hij op deze manier geholpen wordt.

              /  
          3. tukker 72

            Sorry Lubs,
            Maar volgens mij moet je nog echt leren lezen.
            Ik schrijf toch werkelijk dat uitfluiten niet het juiste middel is, maar dat er niets mis mee is om kritisch te zijn.
            Dus daarom mijn vraag, waar staat dat ik het nodig vindt om spelers uit te fluiten!!!!!!
            PRECIES, NERGENS.

              /  
  21. erik vak-104

    Als je aan het eind van de wedstrijd gewonnen hebt. Wat is dan het probleem? Als een team geen inzet heeft fluit je na het einde van de wedstrijd. Dit gefluit kan zelf Joop begrijpen. Niet dat een speler die zijn stinkende best doet (ook al is het misschien niet goed) word uitgefloten. Dan boor je gelijk het vertrouwen van zo,n speler de grond in.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Mark

    Fluiten mag nooit! Ik weet niet wie op het krankzinnige idee komt dat je ooit een speler van het eigen team zou mogen uitfluiten, dat is gewoon not done!!! Te gek voor woorden.

    Bovendien hebben we tegen Bremen gezien hoe zee Nkufo gemist werd. Dat zag nog een blinde. Geen kracht en balvastheid voorin!

      /   Beantwoorden  / 
  23. alexensche

    ik heb, in de tijd dat het synische aplause zich voor deed, bij de wissel van ‘nKufo na de wedstrijd zeker een man of 50 gesproken waarvan 40 uit vak-P.
    deze waren allemaal blij met de wissel en schreeuwden allen dat het eens tijd werd.
    allemaal waren ze het zat dat blaise zo stond te spelen.
    ik was er zelf ook 1 van!! MAAR daar is nooit gefloten!!

    Zelf ben ik ook iemand die niet een eigen speler uitfluit, zelfs bij de wissel van blaise heb ik niet geklapt, je kon immers aan het aplaus meteen horen dat het negatief bedoeld was.
    Ik was het wel eens dat hij eindelijk eens gewisseld moest worden.

    wat ik hiermee wil zeggen is dat in een vlaag waarin een aantal mensen de fout maken negatief in de voorgrond treden er altijd mensen zijn die dit klakkeloos overnemen waardoor het een volume krijgt. Om deze mensen gelijk een ajaxpubliek te noemen vindt ik te ver gaan.
    Laten we, als we dit soort dingen merken/horen in het stadion, het dan maar overstemmen met liederen!!
    zodat de spelers merken dat het er maar een paar zijn die er anders over denken en dat 98% wel achter ze staan bij goede en mindere tijden!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  24. Rahmati

    Ik ben eens met munsterman. Het is niet normaal dat eigen spelers uitfluiten en nog eens N kufo,helaas de laste jaren paar sucses supporter bij gekomen dat allen bij winst juichen ,Als ben je echte suporter moet je in goede tijden en selechte tijden achter je spelers blijven en geef je hun het gevol dat ze zich op het veld sterker volen.Die dag ik heb me kapot schaamd voor dat gedraag van bepalde suporters,Ik hoop dat ze bij volgende wedstrijd tegen ADO Den Haag hun fouten corregeren.

      /   Beantwoorden  / 
  25. lubs

    Beste tukker 72, ten 1e probeerde ik jouw aan te geven dat ik Munsterman niet aant napraten ben, maar eerder met mn mening op dit blog kwam. T volgende gedeelte van mn reactie van 17.12, kijk ik dan weer terug na wim b zn reactie. Die vind dat Kufo na weer n keer buitenspel gestaan te hebben uit mag fluiten, en daar heb ik dus moeite mee. En dan Joop op zn kleinerende manier ‘de les proberen te lezen’, na alles wat hij voor ons twente heeft betekend, en ik hoop nog tig jaren zal doen, te zot voor woorden. Dus begrijp me niet verkeerd, ben t helemaal met je eens kritisch prima, maar wel op n normale manier, en niet op n persoon gericht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. tukker 72

      Oke Lubs,
      We zijn het gelukkig eens.
      Op naar de volgende 3 punten

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.