Kaarten Grolsch Veste ook bij de buurtsuper

Nou, dat belooft wat te worden, die grote schermen-bijeenkomst in de Grolsch Veste op de dag des oordeels – 2 mei 2010. Zij zijn gezegend die een kaartje voor de combitrip naar Breda hebben weten te bemachtigen. De kaarten voor de Veste, alwaar 18.000 mensen de wedstrijd van de waarheid op grote schermen kunnen volgen, zijn niet alleen niet gebonden aan een clubcard-verplichting, ze zijn ook gewoon te verkrijgen bij supermarkten in de regio. Duizenden titeltoeristen gegarandeerd dus. Veel plezier!

31 reacties op “Kaarten Grolsch Veste ook bij de buurtsuper

  1. Michel.t.fct

    Jammer alleen dat we onze eigen plekken niet terug kunnen kopen. Verder lees ik overal dat er op dit moment zon 6000 kaarten verkocht zijn, maar toen ik vanmiddag bij de Grolsch Veste kaarten ging kopen, waren er alleen nog kaarten voor vak 102, 103 en 104 verkrijgbaar. Daarbij ook alleen nog de bovenste rijen. Ik zit normaal in vak 109 maar die was ook allang uitverkocht. Volgens de man aan het loket waren er slechts nog enkele honderden kaarten te koop. Ik heb het vermoeden dat de kaarten van de c1000 voor de 2e ring zijn en dat in ieder geval de eerste ring nu al is uitverkocht. De cijfers van de c1000 winkels zullen nog wel niet bekend zijn, maar ik denk dat we op 2 mei met 18000 mensen in de veste zullen zitten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. komkommer

      ik heb ook geinformeerd en deze kaarten zijn nog niet verkocht maar wel gedrukt en vanaf morgen dus verkrijgbaar via de c1000 winkels. het enige nadeel is inderdaad dat je niet op plek of vak kunt kopen maar dat ze in volgorde verkocht worden.

        /   Beantwoorden  / 
  2. komkommer

    Super toch dat dit wordt georganiseerd, een megafeest en het schijnt een supermiddag te worden.
    mischien wel handig te vermelden dat ze vanaf morgenvroeg te verkrijgen zijn en uitsluitend bij de C1000 supermarkten aangezien zij sponsor zijn van fc twente.(dit in tegenstelling tot wat de site vermeld)
    Tevens vernomen dat zij leuke FC Twente actie’s gaan organiseren.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Steve

    Is er op de oude markt nog een groot scherm of wat anders?

      /   Beantwoorden  / 
    1. chris

      ga ik wel van uit.

      ik ga in ieder geval mooi op de oude markt kijken. als er geen groot scherm is, moeten we maar een kroeg in duiken.

        /   Beantwoorden  / 
    2. ray

      dat vroeg ik mij ook al af iemand al meer info daar over?ik hoorde ook dat de eventuele huldiging bij het stadion word gehouden?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Mike Ree

        Zoals u weet speelt FC Twente op zondag 2 mei. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat FC Twente Nederlands kampioen wordt.

        Op die dag worden er tienduizenden voetbalfands in de binnenstad verwacht. In overleg met de binnenstadsondernemers, gemeente Enschede en de politie, is besloten de koopzondag van 2 mei te laten vervallen.

        Dus op zondag 2 mei zijn alle winkels in het stadshart gesloten!

        Bron:http://www.winkelhartenschede.nl/nieuws/nieuws/Koopzondag-2-mei/?taal=dutch&menu=cat

          /   Beantwoorden  / 
  4. Hans

    Vind het een erg slechte zaak dat je als business seat houder je eigen plek niet kunt terugkopen. Opnieuw een commerciële blunder van FCT !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Beste Hans, als er een groot scherm in het stadion komt zal er vanaf 1 kant/zijde niet op een groot scherm gekeken kunnen worden . Dus dat betekend als iedereen zijn eigen plek terug wilt kopen , dat deze mensen pech hebben gehad . Dit verdient dan ook geen schoonheidsprijs dus ze moeten wel met een oplossing komen . Om iedereen als trouwe supporter een eerlijke kans te geven doen ze het gewoon in de vrije verkoop . Hopelijk dat het je een beetje duidelijker is geworden . Effe logisch denken !!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. eenmaal...

        ja maar dat er dan geen cc / scc voor nodig is, is dan niet echt logisch. wel leuk voor die mensen, maar ze zijn het hele seizoen niet of zelfs nog nooit in het stadion geweest….

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Dat vindt ik dan wel jammer , want de cc of scc- card houders gaan na mijn mening gewoon voor !!!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Zoepporter

            Als business lid moet je toch weten dat er business seats zijn gerserveerd voor die mensen en dat zij dus altijd nog op een soortgelijke plek plaats kunnen nemen. Bovendien heb je recht op je plek bij competitiewedstrijden en Europese duels, niet bij extra evenementen toch? Als er een concert is, gaat het ook in de vrije verkoop :)

              /  
  5. Robbert

    Gewoon ouwe markt lijkt me!! traditioneel en net als altijd!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. suheyla

    dr zijn inmiddels al 10.000 kaarten verkocht… dat las k zojuist op de fctwente.nl…. maare vind het allemaal een beetje onduidelijk… ik heb ze namelijk online besteld.. en dr staat dat ze verzonden worden naar huis… maare nergens wordt dr een adres gevraagd…. maare zal ze dan wel gewoon af moeten halen bij het stadion…

    en wat die plaatsen betreft,zitten normaal in 307 en zitten we een keer op een andere plek in het stadion…. ik vind het geen probleem…

    ZOLANG WE MAAR KAMPIOEN WORDEN…. HEB DE KRIEBELS AL IN DE BUIK HIHIHIHIH

      /   Beantwoorden  / 
    1. Henk

      Als je inlogd op de site, moet je toch een gebruiker en wachtwoord ingeven? Dit is persoonlijk en hieraan zijn je NAW-gegevens gekoppeld. Snappie?

        /   Beantwoorden  / 
  7. Jupp Kaltofen

    Ik denk dat de plaatsen van de vaste jaarkaarthouders verkocht zijn aan C1000. Jammer, want ik had graag op mijn eigen plekkie gezeten. Zul je zien, ga je eens een keertje ergens anders zitten gaat het mis….

      /   Beantwoorden  / 
  8. hb

    Hallo, ik snap niet dat iedereen zo moeilijk doet, er is nu ook voor diegene een kans met kinderen om te gaan kijken. Er zijn los bijna nooit meer kaarten te koop, hoe kan je dan zeggen dat als je elke week opje seizoen kaart gaat het eerste recht nu hebt. Ik zit met mijn kinderen elke wedstrijd trouw voor eredivisielive, mijn man heeft een seizoenkaart, iedere FC TWENTE fan wil ze kampioen zien worden en dit is de kans voor veel mensen om ook eens in het stadion te zitten, doeniet zo moeilijk. Het gaat erom dat we bij NAC winnen, toch???????

      /   Beantwoorden  / 
    1. eenmaal...

      Natuurlijk hoe meer fans hoe beter, maar veel mensen met een seizoencard zijn fans van het eerste uur. Van Diekman tot Arke stadion tot Grolsch veste. Achter de kampioen aanlopen is makkelijk, maar mensen die er ook zitten als Twente 15e staat moeten altijd een streepje voor hebben.

        /   Beantwoorden  / 
      1. tukker 72

        Beste eenmaal.
        Je kraamt 100% lariekoek uit.
        Fans van het eerste uur, daartoe hoor ik zelf bij.
        Ik heb al meer dan 20 jaar een seizoenskaart.
        Behoudens de laatste 2 jaar in het diekman kwamen er destijds zo ongeveer 5000!!!!!!!!!!! mensen naar het stadion.
        Toen er faceliteiten kwamen was er ineens animo, net zoals bij vele andere clubs.
        Ik bedoel er mee te zeggen dat de groep supporters van de laatste pak hem beet 10 jaar niet bereid is te komen om bijvoorbeeld onoverdekt te staan.
        Kortom, fans van het eerste uur dat zijn er ca 5000.
        De overige 19000 kan zich met alle respect niet zo noemen, want dan had je er in het diekman wat vrijwel nooit uitverkocht was ook moeten staan.
        Gegroet,
        EEN ECHTE TWENTE FAN.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          He Tukker 72 ,
          Je moet ook eens kijken hoeveel jeugdige supporters naar Twente gaan . Die konden destijds niet eens naar het Diekman omdat ze veel te jong waren .Er zijn ook nog steeds supporters die moeten wachten tot ze eindelijk een jaarkaart kunnen bemachtigen omdat ze in het verleden er geen geld voor hadden . Het kan aan zoveel verschillende factoren liggen . Twente is Hot , en daar kunnen we best trots op zijn . Supporter van het eerste of laatste uur . So What !!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. tukker 72

            Dat ben ik met je eens red alert.
            Maar ik reageer volgens mij toch op de stelling van onze vriend eenmaal.
            Hij is van mening dat de mensen van het eerste uur tekort wordt gedaan.
            Hierop geef ik aan dat dit er niet meer zijn dan 5000.
            Waarheid als een koe lijkt mij.
            Daarnaast heeft een ieder die een kaart wil bemachtigen alle tijd gehad omdat te doen, want laten we eerlijk zijn, de veste is nog niet uitverkocht.
            Dus als je daadwerkelijk zo graag wil, koop dan gewoon een kaart.
            Op naar de titel.

              /  
        2. eenmaal...

          zoals ik al zei hoe meer fans hoe beter maar ik reageerde alleen op de opmerking van hb, die met zoveel woorden zei dat als je het hele seizoen al in het stadion hebt gezeten, een ander dan meer recht had op een plaats omdat die bijv. nooit in het stadion had gezeten. terwijl ik vind dat mensen met een scc inclusief de fans van 1e uur altijd een streepje voor moeten hebben, ook al gaat het nu niet om een wedstrijd maar om een videoscherm. Verder hoop ik net als jullie op een historische zondag 2 mei, en moet het dus gebeurd zijn over precies 1 week, ongeveer deze tijd… (Overigens is volgens de ticketing online de boel wel degelijk uitverkocht, maar oude markt is ook mooi.)

            /   Beantwoorden  / 
          1. tukker 72

            eens

              /  
    2. tukker74

      ZITTEN? Wij staan altijd in een stadion.En je moet niet denken dat ik nu ineens ga zitten omdat anders die kampioenstoeristen niks kunnen zien.Als je wilt zitten moet je thuis blijven.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Kan me niet voor de geest halen dat Twente staanplaatsen heeft .
        En waarom jij ook weer met de wijze woorden komt van kampioenstoeristen . Het kan ook doodgewoon een vaste supporter zijn van een ander vak . Jij verbeeld je wel wat , praat gewoon normaal man !!

          /   Beantwoorden  / 
  9. Robbert

    GEWOOON OUDE MARKT !!!! BEETJE DRINKEN FEESTEN VUURWERK EN KAMPIOENENNNN!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. bazwil

      3 Schermen in de stad op het stationsplein 1 op de oede markt en 1 op het van heekplein keus genoeg dus de verwachting van het gemeente bestuur is dat er rond de 100000 mensen naar de stad komen lijkt me een grootd en gezellig feestje heb er zin in eenmaal zullen wij de kampioen zijn

        /   Beantwoorden  / 
  10. Pijnacker

    Interessante discussie ontstaan in dit topic. Ik woon in de buurt van Rotterdam en ben vanaf jongs af aan al fanatiek supporter van FC Twente. Ik heb geen seizoenkaart omdat ik zelf voetbal en natuurlijk ook een eindje weg woon. Voor mij zijn deze gelegenheden (net als doordeweekse beker/europacupwedstrijden)juist ideaal en pak ik met beide handen aan. Ook aanstaand weekend tot en met maandag weer een hotelletje geboekt. Ook deze vorm van supporters zijn er dus (al ken ik niemand in mijn buurt die voor FC Twente is maar dat terzijde). Ik ben het overigens wel eens met de teksten van tukker74! Nu maar hopen dat ik als niet seizoenskaarthouder nog maar wel welkom ben volgende week in de Veste!! Ik heb er zin an!

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      Iedere supporter is welkom.
      Ik zelf zit ook op een andere plaat ,normaal 2e ring en nu 1e ring bijna op de middenlijn en dat komt omdat ik anders tegen de zijkant van het scherm aan kijk en dus niets zie.
      Dus het is wel goed dat iedereen de kans heeft om kaarten te kopen omdat je anders (als iedereen zijn eigen kaart koopt) niet kun gaan omdat je achter het scherm zit.
      Maar laten we hopen dat alles rustig verloopt op zondag 2-mei de dag die we nooit zullen vergeten, de dag dat 020 huilt, de dag dat wij een groot feest bouwen, de dag dat we kampioen worden.

        /   Beantwoorden  / 
  11. Wim B

    Nogmaals voor alle supporters de gehele tekst:

    When you walk through a storm
    Hold your head up high
    And don’t be afraid of the dark.

    At the end of the storm
    There’s a golden sky
    And the sweet silver
    Song of a lark.

    Walk on through the wind

    Walk on through the rain

    Though your dreams
    Be tossed and blown.

    Walk on
    walk on

    With hope in your hearts

    I And you’ll never walk alone

    You’ll never walk alone.

    Walk on
    walk on
    . . .
    Tijdens de wedstrijd:

    Ik hoal van Twente, want Twente is mien club,
    jaaahlaaahlalalala.
    —-
    Goa stoan, a-j veur Twente bint,
    Goa stoan, a-j veur Twente bint,
    Goa stoan, a-j veur Twente bint,
    Goa stoan, a-j veur Twente bint!

    Wie stoat achter Twente!
    Wie stoat achter Twente!
    jalaalala

    Come on you boys in red,
    come on you boys in red,
    come on you boys,
    come on you boys in red!

    come on you réééds,
    come on you réééds,

    Jáááhlalalááá,
    Carnaval bie Twente,
    jalalajalajalalaláá,
    Carnaval bie Twente.

    There’s only one FC Twente
    Just one FC Twente
    Tukkers are proud
    Singing out loud
    Come on Twente Enschede

    Wie stoat achter Twente
    Wie stoat achter Twente
    jalalala, jalalala

    Come on you boys in red
    Come on you boys in red
    Come on you boys, come on you boys in red
    Come on you boys in red
    Come on you boys in red
    Come on you boys, come on you boys in red

    And when the reds go marching in,
    And when the reds go marching in,
    And when the reds go marching in!

    En na de wedstrijd:

    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn
    Al jarenlang behoren wij tot de top.
    Maar éénmaal vrienden komen wij nog iets hogerop
    Dan bereiken wij het hoogste, het grote ideaal.
    En dat wordt spoedig werkelijkheid voor ons allemaal.

    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn FC Twente, FC Twente.
    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn.
    En daar kan niemand in de wereld iets aan doen.

    En lukt het ons dit jaar nog niet, geen getreur.
    Wij komen heus wel aan de beurt, dus geen gezeur.
    Wij blijven ervoor vechten , elke zondag weer.
    En daarom beste mensen zing ik nog een keer.

    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn FC Twente, FC Twente.
    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn.
    En daar kan niemand in de wereld iets aan doen.

    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn FC Twente, FC Twente.
    Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn.
    En daar kan niemand in de wereld iets aan doen.

    JONGENS WAT EEN FEEST.

      /   Beantwoorden  / 
  12. aks

    Wanneer wordt de grolschveste verder afgebouwd wie kan mij dit vertellen ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.