Terugkopen eigen plaats mogelijk verleden tijd

Zoals aangekondigd rinkelde heden ochtend de telefoon en zo sprak ondergetekende enige tijd met een vriendelijke medewerker van de Afdeling Communicatie van FC Twente. De centrale vraag: wat zijn de redenen voor het loslaten van de mogelijkheid tot het terugkopen van de eigen plaats voor seizoenkaarthouders voor FC Twente-Vitesse? Samengevat komt het op het volgende neer. In de Champions League werd de club geconfronteerd met de UEFA, die een aantal stoelen in het stadion opeiste. Hierdoor was de gebruikelijke procedure van het terugkopen van de eigen plaats niet meer mogelijk. Hoewel dat natuurlijk voor sommige supporters vervelend was, opende dit ook een nieuw perspectief. FC Twente heeft namelijk als doelstelling om buiten de seizoenskaarthouders om ook andere belangstellenden soms de kans te bieden wedstrijden te bezoeken. Daarnaast zijn er commercieële partners – zoals bijvoorbeeld Eredivisie Live – die geïnteresseerd zijn in de afname van wedstrijdkaarten. Mogelijk biedt FC Twente in de toekomst haar supporters niet langer meer de kans om de eigen plaats terug te kopen, maar een plaats. Uitgangspunt is wel dit op vakniveau te doen, zodat je in ieder geval wel in je eigen vak terecht komt. Dit biedt de club de kans om meer regie uit te oefenen op de kaartverkoop en daardoor dus ook commerciële relaties en nieuwe doelgroepen op een betere manier bij de club te betrekken. Met betrekking tot dit heikele onderwerp is de doelstelling van FC Twente om het zo veel mogelijk supporters tevreden te stellen, daar het onmogelijk is alle supporters tevreden te stellen. Daarbij dient te worden vermeld dat het aantal klachten dat FC Twente over deze gang van zaken heeft bereikt tot op heden gering is.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

65 reacties op “Terugkopen eigen plaats mogelijk verleden tijd

  1. RWA88

    Ik denk niet dat de doelstelling is zo veel mogelijk supporters tevreden te stellen maar het tevredenstellen van nieuwe (succes)supporters(ook wel toeschouwers genaamd.
    Laat me zoontje van 5 niet meer nat regenen door ergens onder in het vak te worden gedumpt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jan

    Conclusie: allemaal gaan klagen! Wellicht helpt dat… Vaste klanten moet je tevreden zien te houden. Ze moeten behouden blijven voor de club. Het kan toch niet waar zijn dat je het hele jaar een vaste stoel hebt en dan bij bijvoorbeeld een bekerwedstrijd plotseling naar een andere plek moet?! Ik vind het ronduit schandalig.

      /   Beantwoorden  / 
  3. HB

    erg slecht van FCT, we worden de eerste club in nederland waarbij je geen 1e recht houdt op je eigen stoel bij beker en europese wedstrijden.
    voor mij persoonlijk was en is dat recht een soort zekerheidje, mischien moeten we maar eens actie voeren en verstek laten gaan bij beker en europese wedstrijden, vullen ze de Veste maar eens op met de commercieele, 1 malige,niets voetbal hebbende toeschouwers.
    VAK P zul je waarschijnlijk niet tegenkomen in deze blog topic, deze zijn zo goed als verzekerd van hun eigen stoelen. FCT blijf bij de les…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Vakje28

    Wat een onzin!! Gewoon de eigen plek kunnen behouden!!
    Dus straks heeft iedereen gewoon pech? Juist die mensen die het hele jaar een vaste stek hebben en een duurbetaalde SCC? Schandalig is dat.

    Niks mis met losse vrije verkoop, maar geef de SCC-houders (net als nu) wel 3 dagen de mogelijkheid om hun eigen plekje terug te kopen.

    Gelukkig gaat iedereen in 104-106 gewoon op z’n eigen plekkie staan, ongeacht wat er op het kaartje staat.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kevin

      Zo gaat het al tijden. Wij moesten met de groep ook naar de tweede ring omdat aan die kant van lange zijde de bobo’s kwamen.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Tjeuke

    Belachelijk! In dat geval overweeg ik sterk om mijn seizoenkaart beschikbaar te stellen. Commercie is belangrijk, maar niet tegen elke prijs!

    In de Champions League ook op onmogelijke plekken (laatste rij, 2e ring) gezeten en echt niet tot tevredenheid. Laat ze die succes supporters verplichten ook een seizoenkaart te kopen, dan kunnen ze ook gewoon alle wedstrijden zien.

    Er zijn voor “incidentele bezoekers” nog steeds voldoende mogelijkheden om kaarten te kopen voor De Graafschap, VVV etc. Je trouwe aanhang hoort bij de mooiste en belangrijkste wedstrijden van het seizoen gerespecteerd te worden!

    TWENTE! GEEN RANDSTEDELIJKE PRAKTIJKEN IN ENSCHEDE!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Ik sluit me voledig bij @ Tjeuke aan. Voor de competitie hebben we jaren lang op onze eigen stekkie de amandelen uit onze strot geschreeuwd naar de top positie waar we nu zijn beland. Nu er popie-jopie figuren zoals Eredivisie Live,Eufa leden uitgenodigd moeten worden,worden wij als een poetslap in 1 of andere hoek gedukt. Als mijn jaarkaart niet meer heilig om deze terug te kopen laten ze dan maar de competitie voor volgend jaar ook maar beschikbaar stellen voor andere doeleinden. Laten ze met de uitbreiding aan de korte zijde meteen een hok maken voor die 2000 genodigden die blijkbaar belangrijker zijn dan je trouwe supporters i.p.v. het hele stadion op de kop te zetten. Ik zou zeggen : MASSAAL IN ACTIE !!!!!!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  6. Johnnie Walker

    Ik had afgelopen week een mailtje gestuurd met de vraag waarom ik mijn eigen plek niet kon terugkopen. Toen heb ik hetzelfde antwoord gekregen, behalve dat “er voor gekozen is om dit bij alle Europese en KNVB Bekerwedstrijden te doen, en dat het niet meer mogelijk zal zijn mijn eigen plek terug te kopen” Het is dus niet mogelijk verleden tijd, maar verleden tijd. Jammer om te zien hoe makkelijk Twente afspraken met haar supporters laat varen…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Mister_tb

    Op zich niet zo’n verkeerd idee. Wel vind ik dat de vakken 101 tot 108 (Vak-P) hierop een uitzondering moet zijn, anders zit ineens het hele stadion in die vakken. Daarnaast vindt ik dat je op de website de keuze moet hebben welke plek je kiest zoals bij de bioscoop. Gewoon een kaart met groene en rode stoeltjes, zo kun je zelf bepalen op welke rij enzo je zit.

    Verder lijkt het mij logisch dat seizoenskaarthouders de eerste keus hebben gevolgd door clubkaarthouders. Eventuele vrije verkoop daarna… (kan me namelijk ook voorstellen dat mensen die nu op de hoofdtribune zitten graag aan de korte zijde willen bij een andere wedstrijd ivm hoge kosten)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Waarom vak P niet dan??? Het is met z’n allen/of niets.
      Ik denk dat iedereen in het stadion gewoon liever naast z’n trouwe buurman zit. Daarvoor hoef je niet speciaal in vak P te zitten !

        /   Beantwoorden  / 
      1. RedDevlin

        Ja, vind ik ook, zelf jarenlang in VAK-P gezeten.. Naar boven gegaan met de “uitbouw” En dan nu opeens niet meer je eigen kaartje kunnen kopen?? Ik zal nog eens verhuizen.. Pff..

        Fijn dat je nu weer letterlijk in de kou wordt gezet door je eigen club.

          /   Beantwoorden  / 
  8. Tjeuke

    Net ff met de FC gebeld. Men gaf mij het mailadres [email protected] waar ik mijn “klacht” naar toe kon sturen. Misschien nog wat voorbarig om het echt klagen te noemen, maar ik zal in ieder geval een mail sturen om mijn bezorgdheid te uiten.

      /   Beantwoorden  / 
  9. phenix

    tja dan kom ik met die wedstrijden niet meer want iemand anders op mijn plaats,,pff ik kan t nie zien,ben daar vrij autistisch in. heel jammer maar dan maar voor de buis

      /   Beantwoorden  / 
  10. JBfct

    In dat geval ben ik niet meer voornemens naar thuiswedstrijden in de beker te gaan. Wat een onzin!!! Kom ook niet alleen voor het voetbal maar ook om met een groep vrienden een paar biertjes te drinken. Als iedereen her en der door het stadion zit is die lol er ook af. Als ze andere toeschouwers een kans willen geven moeten ze het stadion maar uitbreiden, en tot die tijd hun vaste klanten tevreden stellen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Vak 113

    Ik heb het probleem niet omdat ik TOS Stoelen heb,dus er wordt wel degelijk met twee maten gemeten!
    Ik ben van mening dat als je al jaren jaarkaart houder bent en ook in
    het diekman aanwezig was dat je voorrang MOET hebben.
    Deze supporters zitten er namelijk ook als we weer 10e staan!
    (hier ga ik natuurlijk niet vanuit)

      /   Beantwoorden  / 
  12. harm

    dus met vooral de mindere thuiswedstrijden zijn de jaarkaart houders goed genoeg en met de europabeker wedstrijden kunnen sponsors en nepsupporters mijn plaats overnemen.Ik dacht dat een jaarkaart een abbonement was voor alle thuiswedsstrijden dus incl. beker met uiteraard bijbetaling.In dit geval zeg ik mijn jaarkaart dus op en neem via een bevriende sponsor alleen kaarten voor de leuke wedstrijden.Nou twente bedankt alvast ik zie volgend jaar alleen nog maar de topwedstrijden haha

      /   Beantwoorden  / 
  13. streep

    De arrogantie straalt er werkelijk van af .
    Hier word de echte supporter in de hoek gezet
    door joop en jan waar wonen die toch in welke plaats.
    Blazen is ook een vak.
    Dit kon je zien aankomen.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Vak 113

    Heb ooit bij Twente-Volendam in het diekman gezeten.
    Er waren toen maximaal 500 toeschouwers!
    Mijn vader zei altijd je moet niet vergeten waar je vandaan komt!
    Dit geldt ook zeer zeker voor FC Twente

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Ik vergeet echt niet dat we vorig jaar kampioen waren en dat we dit jaar dat weer worden. Of moet ik nog verder terug? Dat we in de finale hebben gestaan van EC. Of moet ik alleen maar aan de slechte dagen denken. Daar ga ik gewoon niet in mee. We moeten naar de toekomst kijken en niet naar het verleden. Duidelijk genoeg toch?

        /   Beantwoorden  / 
    2. jack

      nou jij gaat wel heel ver terug sinds de grolsch veste er is voor heen het arke stadion is er altijd al een wachtlijst geweest boven de 24000 supporters die er altijd zitten ik geloof van af 2000 dus staat het stadion er al dus met andere woorden heeft twente al rium 10 jaar een grote achterban maar ja hoe oud ben je een jaar of 12

        /   Beantwoorden  / 
  15. michel.t.fct

    Ik heb ooit een brief gestuurd naar Fc Twente in verband met zaken die gebeurt zijn nadat we als jarenlange (ruim 35 jaar) supporter eerst op moesten zouten van de eerste ring ivm de commercie, en ook naar aanleiding van de gang van zaken die gebeurt zijn rond de KNVB beker finale tegen Heerenveen in Rotterdam. Ik heb nooit iets gehoord!!!!! Ik zal via bovenstaande email nogmaals mijn bezorgdheid uitspreken over de gang van zaken bij FC Twente. Op deze manier (commercie boven trouwe supporters) is Ajax ook een koude kille club geworden. Dat willen we toch niet. Laat me aub trots blijven op mijn club.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jan

      Een brief sturen naar fct heeft idd geen zin. Heb ik zelf meerdere malen ervaren. Fct doet echter alsof het wel zin heeft. Gisteren heb ik nog een mail gestuurd naar de adm van fct over het nieuwe beleid. Ik ben benieuwd…..

        /   Beantwoorden  / 
  16. MR T

    Hoe ver verwijderd Twente van de supporter raakt kun je nu wel weer zien. Een van de kleine privileges die een seizoenkaarthouder altijd had was het terugkopen van zijn eigen stoel bij bekerwedstrijden (Europees of internationaal) Door dat principe los te laten om meer supporters tevreden te stellen is pure onzin. Mijn mening is dat je meer supporters ontevreden maakt (lees seizoenkaarthouders) dan een paar teletekstsupporters die dan geen kaartje kunnen kopen. Laat Twente geen grootheidswaanzin krijgen, want als het straks weer, ik hoop het niet, minder gaat dan heb je je vast supporters hard nodig en niet die meelopers waar het nu om gaat !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  17. peter apeldoorn

    het valt ook niet mee met een club als twente die Qua aanhang steeds groter wordt ze hebben het over dat er 6 a 7000 mensen op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart maar in werkelijkheid is dat aantal vele malen groter want de meeste mensen nemen de moeite niet eens meer om op die wachtlijst te komen simpelweg dat de capiciteit van het stadion er bij lange na het niet red ook niet met de u vorm zelf kom ik uit apeldoorn zo als je ziet maar ook hier is er steeds meer vraag naar kaarten van fc twente ook al moeten wij er meer als 1 uur voor rijden om in enschede te komen twente is gewoon het ajax van het hele oosten van nederland geworden

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tjeuke

      Dus omdat die mensen niet de moeite nemen om zich op de wachtlijst in te schrijven moet de trouwe supporter maar op een andere plek gaan zitten?

      Als het verzorgingsgebied werkelijk zo groot is, moet Twente maar aan de verdere uitbreiding werken, ook al komt het WK er niet. Er is blijkbaar aanhang genoeg die een kaart wil.

      Laat ik één ding stellen: Ik ga niet op een andere stoel zitten (ervoor staan) om een of andere oetlul die te beroerd is moeite te doen voor een kaart op mijn plek te laten zitten.

        /   Beantwoorden  / 
  18. mark1901

    wat een reacties allemaal!
    als iedereen het eerste stukje van de tekst nog een keer leest, snapt iedereen waarom je je eigen stoel niet terug kunt kopen!
    (uefa)
    en als je met vrienden gaat, kun je gewoon tegelijk meerdere kaarten kopen naast elkaar! (zo niet, ben je gewoon te laat)

    wat een gezeur om niks!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dion

      inderdaad, ik vind het eigenlijk een hele goeie reden mensen moeten niet zeuren.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Johnnie Walker

      Als jij de tekst is wat beter zou lezen… De discussie gaat nu over de bekerwedstrijden, niet over de Europese wedstrijden. De regels bande UEFA zijn bekend, daar kan Twente niets aan doen. Om de supporters geen voorrang te geven is een vrije keuze van de club. BAH!!!

        /   Beantwoorden  / 
    3. JBfct

      ook als je met pak em beet 40 man bij elkaar zit???? En daarnaast gaat het inderdaad om wedstrijden in de beker waar het vroeger wel kon. Dus wat heeft de UEFA daarmee te maken???

        /   Beantwoorden  / 
    4. sjoerd

      jij snapt er helemaal niks van, het is geen bioscoop

        /   Beantwoorden  / 
  19. RIKS

    *Geen (gratis) oefenwedstrijd meer in het stadion aan het begin van het seizoen.

    *Het niet terug kunnen kopen van je eigen plek bij bekerwedstrijden

    *Het niet meedoen aan initiatieven van andere clubs, om het bezoeken van uitwedstrijden goedkoper te maken.

    *Het in de hand nemen van de eigen catering, en de prijzen in de gunstigste gevallen slechts met 150% te doen stijgen.

    ……

      /   Beantwoorden  / 
  20. Manni

    Ik vind het een slechte zaak van FCT om hier als enige club in NL mee te beginnen. Zo iets is in geen enkel land, alleen Twenteland begint hier wellicht mee. Ik heb een prachtige plaats (seizoenkaart) maar voor de CL wedstrijden zat ik boven in de nok. Wat zie je dan, spelers maar kunt ze slecht herkennen.

    Twente doe normaal dan doe je gek genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
  21. ww

    de beker is toch een flutcompetitie, dus geef mijn stoel maar aan fikkie!

      /   Beantwoorden  / 
  22. justin

    Jongens,
    ik dacht dat iedereen zo tevreden was over Jopie Munsterman en consorten?? Maar als ze aan je “eigen” plek komen, dan opeens niet.
    Ik ben niet tegen een dergelijk besluit, als niet jaarkaarthouder kan ik nu ook een keer op een goeie plek zitten, ook fijn.
    Je moet inderdaad je vaste klanten vast weten te houden, daar ben ik het zeker mee eens, maar als je wil groeien moet je ook nieuwe mensen toe kunnen laten. Anders wordt het wel een verschrikkelijke inteeltgroep.

    En voor alle hardcore-fans die zeggen dat ik maar een slappe buitenstaander ben, ook ik had een seizoenskaart in het Diekman (en daar pasten jullie nooit met z’n allen in, dus niet te veel zeuren…)

    Verder hopen dat Vitesse dermate in de pan hakken dat hun vertrouwen zo geknakt wordt dat ze in de tweede seizoenshelft toch nog onder Willem II komen te staan :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mv.Goossen

      Wat ben jij een zielig ventje,toen twente slegt draaide waren er jaarkaarten genoeg waarom heb je er toen geen gekocht.
      Nu twente door ons door dik en dun gesteunt is,nu doen ze het goed ja nu wil ieder een kaartje [sta je al op de wachtlijst] en dan zielig doen;of ben je nog iemand van 8 jaar?

        /   Beantwoorden  / 
      1. justin

        beste mevrouw Goossens,

        als je goed gelezen had, was ik vroeger ook jaarkaarthouder in het Diekman, en aangezien Twente in het (toen nog) Arke-stadion kwam in 98, lijkt het me sterk dat ik 8 ben. (voor de duidelijkheid, ik had eind jaren 80, begin jaren 90 een jaarkaart)

        Waarom zou ik een minder rotsvaste supporter zijn als je niet op een lijstje staat of een kaart kunt tonen. Twente zit in je hart, en staat niet op papier!

        En waarom ik geen jaarkaart heb gekocht: ik woon inmiddels te ver weg om tweewekelijks te komen, en het is me te duur. Maar daarom mag ik als echte Twente-fan toch wel af en toe op een goeie plek zitten??

        En een persoonlijke vraag? Waarom zou ik een zielig ventje zijn? En 8 jaar? Je kent me niet eens, ik begin toch ook niet opeens vanalles over iedereen te roepen? Bij het TROTS dat bij Twente hoort, hoort volgens mij ook RESPECT!!!

        groeten
        Justin

          /   Beantwoorden  / 
  23. 0049

    Als ik Twente was zou ik nog maar even ‘henig an doon’ met de uitbouw v/h stadion. Want met zo’n beleid c.q. behandeling van de bestaande (lees trouwe supporters)zou het zo maar eens kunnen zijn dat er binnen afzienbare tijd plek genoeg is in het stadion….
    Ze krijgen al aardig de trekjes van ene club uit onze hoofdstad. Zijn daar woorden voor? Hoogmoed,arrogantie? u zegt het maar.

      /   Beantwoorden  / 
  24. 0049

    VANAVOND!!! Kan iemand mij een hele simpele en plausibele verklaring geven waarom de wedstrijd van vanavond tot nu toe wel doorgaat en afgelopen vrijdag niet? De sneeuw is alleen maar meer geworden en het kwik nog meer gedaald. Zijn er vanavond ook 24.000 straalkacheltjes? Brrrrrrrrrr. Mijn idee; competitie+bekerseizoen verlengen tot half juni en dan lekker in mijn Twente T-shirtje met een grote pul bier op de tribune.Is ook beter voor de omzet, want 1 biertje en je hebt ijspegels aan je pielemuuske hang’n.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Mv.Goossen

    Gaat het goed met fc twente,denken ze bij twente,mooi zo,nu hebben we de rotsvaste suportes niet meer nodig,die twente in moeilijke tijden hebben gesteunt.
    ik beschouw dit als een messteek in de rug,en heb er geen goed woord voor over.
    Als dat zo doorgaat moeten nu de bestuurdes onder druk zetten door bv op een wedstrijd dag het stadion bezetten.Want wij worden ook aan de kant gezet.
    Omte beginnen laat je vanavond je protest stem horen voor het te laat is.
    graag antwoord op deze reactie

      /   Beantwoorden  / 
  26. eef fct

    IK WIST DIT VIER A VIJF SEIZOENEN GELEDEN AL,WAAR SUCSES KOMT WORDT DE TROUWE SUPPORTER ONTBODEN,BEDANKT TWENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  27. Rob

    Naar aanleiding van uw e-mailbericht, stuur ik u hierbij een reactie

    Door de huidige ontwikkelingen in zowel de Europese toernooien als het KNVB bekertoernooi, waarbij de UEFA en de KNVB recht hebben op een aantal stoelen, hebben wij ervoor gekozen om supporters niet meer de kans te geven hun eigen stoel terug te kopen. Dit zal ook zo in de toekomst het geval blijven. Wel geven wij de supporters het eerste recht om een plek (dus niet de eigen plek) terug te kopen.

    Helaas is bovenstaande overmacht. Als wij hiervan afwijken zou dit betekenen dat er ongeveer 1000 mensen geen stoel kunnen kopen, vandaar dat wij genoodzaakt zijn om bovenstaande door te voeren

    Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, verblijf ik

    Mail van FC T, het is dus idd niet meer mogelijk je eigen plek terug te kopen

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Laat de Uefa en de KNVB dan de skyboxen opeisen. Die komen toch niet voor het voetbal maar voor de champagne en de kaviaar. Kunnen die aapjes-kijkers daar mooi in die vissenkommen zitten en interessant doen. Maar dan wel de deuren van die boxen op slot a.u.b. Kunnen die 1000 supporters op hun eigen stekkie blijven zitten. En wij ook.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Tjeuke

      Ik kreeg dezelfde mail. Ben het dan ook helemaal eens met @0049.

      Ik heb er lang niet aan gewild, maar begin nu toch te begrijpen waarom er links en rechts spandoeken met de tekst “Against Modern Football” verschijnen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tjeuke

        Ik kan niet anders concluderen dan dat het een zéér trieste ontwikkeling is. Ik hoop dan ook dat vele supporters met mij zullen besluiten om de thuiswedstrijd tegen Rubin Kazan te boycotten.

        In dit geval zal ik er in ieder geval niet bij zijn en met pijn in het hart kan ik u meedelen.

        Er blijft een sprankje hoop dat FC Twente nog tot inkeer komt en we verstoken blijven van Amsterdamse praktijken. Als dit de prijs is die we moeten betalen voor succes, dan zit ik liever weer met 5000 man in het oude Diekman.

          /   Beantwoorden  / 
    3. Theo

      Indien er te weinig plaatsen zijn omdat er verplichtingen zijn aan andere partijen, zorg er dan voor dat hiervoor geen jaarkaarten worden verstrekt. Vooral met de uitbreiding kan hier op ingespeeld worden.
      Men wilde suporters die geen jaarkaart hadden toch in de gelegenheid stellen kaartjes te kunnen kopen. Maar dan wel voor alle wedstrijden. Dus ook tegen vvv en willem II. Komt het in die wedstrijden niet vol weet je direct met welke “suporters” je het te maken hebt. Alleen de topwedstrijden koen ze dan opdagen. En daar moeten wij voor wijken.
      O.k. sponsers hebben speciale plaatsen. Incl overige wedstrijden. Ze brengen geld in het laadje. Erg, erg, erg veel dank. Ik schreeuw mij de longen uit het lijf al 38 jaar. Omdat ik niet voldoende geld heb om onze club nog meer te steunen wordt wat plaatsbeleid et ij wel heel anders omgegaan. Zoals Jan van Halst wel een zei: DAT KUNNEN DE ENSEN TOCH WEL BETALEN!. Ja hij wel in driedelig pak. Is dit het beleid wat Twente voor ogen heeft? Scoren in de wijk, scoren voor de sponsers, scoren voor de ongeneeslijken, scoren voor de supporters zonder jaarkaart maar de trouwe fan afvalt? Bij een aantal clubs bestaat er een gewoonte die mensen die tientallen jaren suporter zijn in het zonnetje te zetten. GELD, GELD, GELD TELT. Laat nou die andere suporters maar de sfeer maken. Want de fan verlaat het stadion. Tegen Vitesse ben ik er om deze reden niet bij (helaas). De verhuizing naar de tweede ring (hoe begrijpelijk ook om Ruiz hier te zien voetballen) is mij al zwaar genoeg.

        /   Beantwoorden  / 
  28. ww

    Ik vind dat ze juist hun best doen om zoveel mogelijk ad supporter tegemoet te komen. Als geld enige zou zijn dan had onze Joop ons ook uitgemolken voor de CL passe partout (nog geen 100E voor 3 wedstrijden, terwijl ze in 020 daar 250E voor vragen). Daarbij komt dat iedereen wil dat FcT hogerop komt in binnen- en buitenland, dat wil iedere supporter ook. Daar is ook geld voor nodig en dus heb ik het er graag voor over om vanaf een andere stoel in mn eigen vak naar een bekerduel kijken. Als je dat niet begrijpt vraag ik me serieus af of je dan wel fct supporter waardig bent.

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Wat is voor FcT n moeite om de jaarkaarthouders n aantal dagen voorrang te geven om zulke kaarten, voor beker en Europees gevoetbal, te kopen. Zoals hier meer wordt vermeldt, deze supporters zaten er ook toen ons clubje 6 jaar geleden bijna failliet was!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. ww

        dat lijkt me idd een goed idee! Maar ik vind het onterecht hoe sommige “supporters” hierboven van leer trekken tegen de fct organisatie en met name Joop, zonder wie er waarschijnlijk niet eens meer een club geweest was.

          /   Beantwoorden  / 
  29. lubs

    Ik ga er vanuit als we met zn allen een protest brief/e-mail sturen na Fc Twente, dat Joop en zn vrienden er toch wel iets aan zullen moeten doen, dus laat de pc’s op dat kantoor binnenkort ontploffen.

      /   Beantwoorden  / 
  30. dga

    Zo te zien een onderwerp dat leeft bij de vaste supporters. wellicht handig om hier het management van FCT van op de hoogte te stellen. Volgens Joop hebben we de beste supporters van Nederland.
    Behandel ons dan ook zo!! En laat de plaatsen niet inpikken door “salonsupporters”

      /   Beantwoorden  / 
  31. Jojo

    Ben al sedert begin 1970 vaste jaarkaart houder en heb vrijwel geen thuiswedstrijd gemist. Ik stond er ook in de tijd dat we nog met 6000 supporters in het Diekman waren. Vanavond ben ik er niet bij. Weiger om een kaart te kopen in de rij met die andere (succes) supporters. Onlangs bij de CL op een andere plaats en nu zeker weer, no way. Waarom de vaste stamgasten niet extra belonen door hun voorrang te geven zoals altijd bij deze volksclub gebruikelijk is geweest? Munsterman ik hoop dat je de kritiek van deze supporters serieus neemt.

      /   Beantwoorden  / 
  32. theo

    vind het schandalig mocht het echt zo zijn als het waar is! heb fantastische plek in stadion,en mocht ik die tijdens bekerwedstrijden ook al niet terug kunnen kopen dan lever ik mn jaarkaart volgend jaar in! als je zo met je vaste supporters omgaat! belachelijk

      /   Beantwoorden  / 
  33. bas

    Lekker belangrijk waar je zit??
    Snap niet waarom de mensen dit zo’n probleem vinden.
    Je kunt zelf kiezen welke vakken je zit met de prijzen er bij dus wat maakt het uit?

      /   Beantwoorden  / 
  34. peter

    ik denk dat de grooste fout zelf bij twente ligt die maar aarzeld over verdere uitbreiding twente heeft potentie genoeg ook bouwen ze het stadion helemaal af met de 2 de ring kijk alleen al naar de beker finale in 2001 daar gingen ruim 35000 man mee heen en neem van mij aan dat het alleen maar meer is geworden overal waar je ook komt in het oosten van het land tot deventer zelfs apeldoorn daat neemt de belangstelling steeds meer toe en die kunnen ook naar vitesse gaan maar vinden twente een club die veel meer uit straalt ook al moeten ze 50/60 km rijden dus joopie twijvel niet en pak door

      /   Beantwoorden  / 
  35. Mike B

    4 – 0 nu. Is de samenvatting van vanavond nog ergens te zien? Kan niets vinden.

      /   Beantwoorden  / 
  36. bart

    echt belachelijk
    beetje jammer hoe twente hier mee omgaat

      /   Beantwoorden  / 
  37. Flukkel

    ik hoorde het niet goed va janssen heeft hij nou niet gejuicht omdat het een fout was van de keeper of omdat hij scoorde tegen zijn oude club?

      /   Beantwoorden  / 
  38. lubs

    En om die blunder van Room en om t tegen zijn oude club was.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Flukkel

      dan moet je niet bij een andere club spelen onlangs is hij zo goed als het zo gaat moet je de club gewoon niet verlaten voor een andere club in dezelfde competitie.

        /   Beantwoorden  / 
  39. franklin

    ik heb er begrip voor dat als de uefa plaatsen opeist er slachtoffers vallen,maar vind t wel zwaar iritant dat daardoor iedereen slachtoffer word.ik denk dat twente gewoon haar best moet doen zoveel mogelijk iedereen zijn eigen plaats toe te wijzen,want het geeft geen goed gevoel dat ze je op een andere plaats zetten terwijl dat niet hoeft,is mijn plaats door de uefa opgeeist dan heb ik er alle begrip voor.

      /   Beantwoorden  / 
  40. Jan

    Het is gewoon minachting van FCT jegens de SCC-houders. Ik heb hierover ook een geplaatste reactie geschreven richting TCTUB nav de wedstrijd tegen Vitesse. Tegen Rubin Kazan ga ik niet heen om mijn plaats ter beschikking aan die gelegenheidssupporters en/of sponsors. Als FCT het goed had gedaan hadden ze de SCC-houders gratis toegang verschaft tot die bekerwedstrijd. Nee, ik ben er wel klaar mee. En ik moet ook bezuinigen. Zit in de WW. Dus geen extra wedstrijden meer voor mij. Te duur!

      /   Beantwoorden  / 
  41. ww

    tjonge jonge het is wel weer tukkers op zn smalst! Klagen klagen en nog es klagen! Laat ze vooral niet aan mn vaste stoeltje komen. Jullie lijken die verwende klojo’s uit 020 wel. Goat stoan ai feur Twente bent!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Ik hoop dat jij nooit meer kan staan , smerige dorpsgek. Aj nich weet woar over ie proat,Bek hoal’n stumpert.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Kevin

        Zo wat geërgerd, Red Alert. Ik denk dat hij gewoon bedoeld dat belangrijker is dat je der bij bent dan dat je op je eigen stoel zit. Toch vind ik het wel jammer. Dit keer heb ik me goed vermaakt hoor zeker, maar normaal heb je toch een vaste groep om je heen die je allemaal kent van de vorige wedstrijden.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.