Oostelijk onderonsje in Doetinchem

Na de teleurstellende nederlaag tegen Feyenoord speelt FC Twente vrijdagavond een uitwedstrijd tegen het tegen degradatie strijdende De Graafschap. De punten zullen in Doetinchem moeten worden veiliggesteld met een sterk gewijzigd middenveld.Felipe GutiƩrrez ontbreekt wegens een blessure en blijde familieomstandigheden terwijl Kamohelo Mokotjo ontbreekt wegens trieste familieomstandigheden. Uw tactische aanwijzingen voor spelers en staf lezen wij graag in de comments.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Oostelijk onderonsje in Doetinchem

 1. piet

  temidden van de vreugde om de terugkomst van van halst, loodst de directeur van feyenoord bij twente stiekum zijn eigen contractverlenging erdoor. slim gedaan onno!

    /   Beantwoorden  / 
 2. johan

  niet zo dom lullen. Jacobs is door van Halst ingebracht. Onderzoek bestrijkt precies de periode dat van Halst er niet meer was. Als van Halst echt terug komt, weet ie zeker dat er geen lijken meer in de kast zitten, en heeft ie behoorlijk invloed gehad op wie op welke positie zit, reken daar maar op.

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Jack kun de de naam van dit blog niet veranderen in Paul.blog.nl

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Als de KNVB FC Twente toch kapot wil maken dan kan FC Twente a.s. zondag proberen te winnen van KNVB lievelingtje Ajax in het hol van de corupte leeuw
  Er is wel een nadeel het lievelingetje van van Oostveen kevin Blom fluit de wedstrijd, hij kan op zijn fiets naar het stadion, want hij woont op enkele kilometers afstand van de Arena

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  In de luwte van de storm is iedereen ondergedoken, speelt de KNVB onder een hoedje met Ajax, want Ajax moet kampioen worden als het met Blom niet kan dan moet het maar met het ontnemen van de licentie van FC Twente, want de KNVB stelt steeds opnieuw andere eisen die afwijken van eerdere afgemaakte afspraken en als alle plannen niet lukken willen ze Twente het liefst deporteren naar Duitsland.
  Met andere woorden het licentie behoud van FC Twente is nog lang niet zeker want de Gemeente Enschede wacht op de belasting en dat kan nog wel een jaar duren, dus is het wachten, stilte voor de storm de storm die FC twente alsnog weg kan blazen naar de jupiler leaque of het amateurvoetbal

    /   Beantwoorden  / 
 6. Hahaha

  Jack kun je de naam niet veranderen in aks.blog.nl? Dan kan ik nog meer van die calimero berichten over Ajax van hem lezen. Aksje Ajax heeft meer prijzen als de hele Eredivisie bij elkaar gewoon accepteren.

    /   Beantwoorden  / 
 7. bonny

  Ik mocht in Australie een Duet met Barry Gibb zingen,
  “Immortality”

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.