Categorie: "Colofon"

Op naar 2013, op naar de landstitel

2012 was een jaar met weinig hoogtepunten voor FC Twente, maar opportunistisch en optimistisch als we zijn kijken we natuurlijk allemaal reikhalzend uit naar 2013 en alle mogelijke successen die daar op ons Tukkers wachten. Ook in 2013 zal ik op dit weblog doorgaan met het vaststellen, becommentariëren en wie weet soms zelfs duiden of analyseren van het nieuws rondom onze mooie club. In een zich ontwikkelend en verschuivend internetlandschap is er mijns inziens vooralsnog nog steeds ruimte voor een forum als dit, al zijn de bezoekersaantallen het afgelopen jaar teruggelopen. Ook het komend jaar wil fctwente.blog.nl een laagdrempelig podium bieden voor meningen over alles dat FC Twente aangaat. Op technisch gebied heeft het spamfilter, waardoor regelmatig reacties niet doorkomen, onze aandacht, evenals het ontwerpen van een nieuwe foto voor bovenaan de site. Iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar! En kijk een beetje uit met vuurwerk.

Een sportief, gezond en gelukkig 2012!

Namens de redactie van fctwente.blog.nl wens ik u allen het allerbeste toe voor 2012. Het jaar dat achter ons ligt was het jaar van de stabilisering. Stabilisering van onze club FC Twente als topclub in Nederland, maar ook stabilisering van de bezoekersaantallen van fctwente.blog.nl. Al sinds onze start in 2007 en ons eerste hele kalenderjaar 2008 is sprake van een stabiel aantal unieke bezoekers van deze website. Dat is voor ons de belangrijkste motivatie om hier dagelijks het nieuws over onze club te blijven presenteren en met een knipoog van commentaar te voorzien. Want fctwente.blog.nl, dat zijn jullie! Proost! Op een mooi nieuw jaar!

Trap na voor Ronnie Stam

Het supporter zijn is in Breda uitgevonden, die indruk zou je haast krijgen als je met een Bredanaar in discussie gaat over het avondje NAC of het trommelverbod. Erg uitnodigend om de gang van zaken in het Rat Verleghstadion eens langs de meetlat te leggen, maar dat is niet de functie van een Twenteblog.

Toch verdient een eigenschap van de NAC-supporter wel even aandacht. Het is namelijk aandoenlijk om te zien hoe respectloos nu gepraat wordt over de speler die met zijn strijdlust heel veel kwaliteitsgebrek in Breda heeft verbloemd. Nu Ronnie aangeeft dat hij een overstap naar Enschede als een stap vooruit ziet, is meneer ineens arrogant, dom en kan hij niet voetballen. Maar toch klagen als hij voor een recordbedrag vertrekt.

Rare jongens, die Ratten.

ps. meer berichten op deze site lezen vormt je beeld van de NAC-supporter wel aardig. Hoeven wij dat niet te doen.

Keiharde censuur in ArenA

De vertrutting in de voetbalstadions kent geen grenzen. Afgelopen zondag om 13.45 uur hing bovenstaand spandoek nog in de Amsterdam ArenA. Een paar minuten later werd het door de lokale fatsoenspolitie verwijderd. Zelden ook zo'n schandelijk en beledigend spandoek gezien, dat ook nog eens aanzet tot haat en geweld…

Wie wordt de nieuwe Twentetrainer?

We hebben een nieuwe trainer nodig. Fred Rutten verlaat een club met een sterke organisatie, maar toch zadelt hij ons met een flink probleem op; zijn opvolging.

Iedereen die iets te doen heeft met de aanstelling van de nieuwe trainer zwijgt als het graf. Tot dusver zijn in de media twee geluiden gehoord.

Ron Jans: 'Thanks, but no thanks'

Joop Munsterman: 'Martin Jol is geen kandidaat'

Dus Ron en Martin kunnen een streep door hun naam krijgen. Maar wie moet het dan doen? Doemdenkers zien een scenario voor zich waar Twente een paar bekende namen benadert om ons supporters een goed gevoel te geven, en vervolgens aan te komen met 'We hebben ons best gedaan, maar het lukte niet'.

In dat geval zijn kampioenscoach van de beloften, Cees Lok, en Rutten-assistent Erik ten Hag ineens logische kandidaten.

Theo Janssen heeft wel oren naar FC Twente

Het begon als een gerucht, Theo Janssen en Rutten samen in Apeldoorn. Dat gerucht werd snel ontkracht. Maar inmiddels blijkt wederom; Als het bruin is, en het stinkt naar stront, dan is het stront. Of de beschaafde versie; Waar rook is, is vuur.

Gisteren wist de Gelderse regionale zender al te melden dat Munsterman cs wel degelijk serieus zijn, en vandaag doet Theo er een schepje bij op door in ons eigen plaatselijke sufferdje te melden dat FC Twente een stap hogerop is. En een andere keuken lijkt hem ook niet verkeerd. Lag het dan toch niet allemaal aan 'dikke' Theo?

De meningen over zijn mogelijke komst zijn verdeeld, maar de meerderheid van de Twentesupporters kiest ervoor Theo's onmiskenbare kwaliteiten binnen te halen en zijn dubieuze karakter door de vaardige handen van Fred Rutten te laten kneden.

Vragen, suggesties of op- en aanmerkingen?

CONTACT..? 

Vragen, suggesties of op- en aanmerkingen…?

Stuur dan een mail naar de FC Twente Blog

webmaster: [email protected]

Gemailde reacties op de inhoud van een artikel worden niet beantwoord. DUS: Reageren op de inhoud van de artikelen?  

Gebruik dan de knop 'reacties' onderaan het bewuste artikel.

Alle overige emails worden zo snel mogelijk beantwoord