Categorie: "You Tube"

Spelers maken afscheidsvideo voor Sander Boschker

Lief!

Herinneringen aan Bryan Ruiz

Nog even snel kijken voordat onze herinneringen aan Bryan Ruiz voor altijd besmet raken met de Brabantse tering.

Zomaar een overzichtje

Naast lijstjes wordt je zo aan het eind van het jaar ook doodgegooid met allerlei overzichten. FC Twente TV maakte bovenstaand jaaroverzicht. Kunstzinnig haast.

Robbert Schilder is terug van weggeweest

Na maanden blessureleed is Robbert Schilder terug van weggeweest. Een diepte-interview met één van de routiniers uit de selectie van ons FC Twente.

De wedstrijd die achteraf niemand had willen zien…

Verbazingwekkend. Bij FC Twente TV weten ze van een totale teleurstelling toch nog iets te maken dat tot de verbeelding spreekt. Van een drol een taartje maken noemen we dat.

TV-tip: het Jan van Staa-effect


Je moet wat in zo’n oersaai interlandweekend. Dus kijken we naar een reportage over een kleine trainer die ooit 7 wedstrijden aan het roer stond bij FC Twente. Zes overwinningen en een gelijkspel. Het Jan van Staa-effect. Hier ziet u de trailer, de hele reportage is dit weekend te zien op Fox Eredivisie. Prettig weekend!

Gewoon omdat het kan: nagenieten van de derby

Voetballers kunnen en mogen nauwelijks nagenieten van successen, want ze zijn zo goed als de laatste wedstrijd en de volgende krachtmeting dient zich doorgaans al snel weer aan. Gelukkig kunnen wij supporters langer stilstaan bij de fijne momenten van onze club. Bij dezen dus.

Nagenieten van de heerlijke wedstrijd tegen FC Utrecht

Hasj, coke en pillen,
zo gaan wij zondags op pad.
Dan speelt ons Twente,
ja dan gebeurt er wel wat.
Wilde taferelen,
als er een goal wordt gemaakt.
En we huilen dikke tranen,
als ons Twente wordt gekraakt.

Voor alle moraalridders.

Nagenieten van Feyenoord-FC Twente

Wij supporters mogen altijd langer nagenieten van successen dan onze spelers. Vandaar dit filmpje. Met een klein foutje overigens. U haalt ‘m er vast zo uit.

Tekst en uitleg over het overmatig gebruik van het veld

Het begint er sterk op te lijken dat men bij FC Twente de internetfora over de club goed volgt om vervolgens een filmpje te maken waarin een direct betrokkene tekst en uitleg geeft. Na Joop Munsterman en Arjan Hoop was deze keer Eugenio Porcu aan de beurt om ons te informeren.