Nagenieten van de heerlijke wedstrijd tegen FC Utrecht

Hasj, coke en pillen,
zo gaan wij zondags op pad.
Dan speelt ons Twente,
ja dan gebeurt er wel wat.
Wilde taferelen,
als er een goal wordt gemaakt.
En we huilen dikke tranen,
als ons Twente wordt gekraakt.

Voor alle moraalridders.

43 reacties op “Nagenieten van de heerlijke wedstrijd tegen FC Utrecht

 1. Wim B

  Ook vind ik dit niet kunnen. Club heeft een voorbeeldfunctie. Wat moet de jeugd hiervan denken. Een ondoordachte actie dat veel gevolgen kan hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rene uit het oosten

   Helemaal mee eens. Dit heeft een averrechtts effect , er zijn toch wel betere ideen voor een geslaagde sfeeractie

     /   Beantwoorden  / 
 2. Mars

  Helemaal mee eens, dit soort acties verwacht je van legia warschau en niet van een Europees nog steeds gerespecteerde club

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banie

   Wimpie B en marsmannetje.. Wat lullen jullie nou! De Veste moet weer een ouderwetse hel worden! We hebben niets aan dat gezapige klapvee. Hasj, Coke en Pillen klinkt sowieso al veel te weinig de laatste jaren!!! En als het je stoort…. Dan stoor je je zeker ook aan Ajax moet door en AZ moet kapot en …. rollen we zo ff op

     /   Beantwoorden  / 
 3. Mars

  Mee eens, smet op hele mooie wedstrijd

    /   Beantwoorden  / 
 4. hihaho

  Als 20 jaar een stadionsong, dan heeft het niet met een voorbeeldfunctie te maken? Of Wiedemeijer teringlijer? Lurling lurling je moeder is een hoer? Gaan ze daar vanaf nu ook boete voor geven??

  Of willen jullie ook dat dat spandoek van “Im addicted to you” een boete krijgt? Bah.

  Misschien niet de meest slim gekozen actie, maar al deze ophef. Zelfs onder eigen fans. Is echt BELACHELIJK

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dinkeltukker

  Leo Beenhakker schijnt in ons stadion in elkaar getrimt te zijn, Snorrewiets Derksen moest rennen voor zijn leven en Wim Kieft moesten ze met man en macht uit het vak trekken, want anders was hij met huid en haar verslonden. Nu weer dat rumoer om dat spandoek van afgelopen zondag. Tjonge, jonge jong. Het lijkt wel een ‘oorlogs’Veste bij ons. Nu vond ik dat spandoek ook niet erg goochem van Vak P, maar ze kunnen daar in Hilversum ook wel overdijven zeg, vooral die schijnheilige M. van Praag, die hielelikker van Platini. Laat hij er gvd voor zorgen dat die deadline vd transferwindow naar voren wordt geschoven, die lullo! Gisteravond bij V.I. lagen ze te kwijlen bij die 7 goals van Barcelona, laten ze die goals vanuit alle hoeken en gaten nogmaals zien en is het puur de verdienste van Barca. De 6-0 van Twente wordt op het konto van FC….Utreg geschreven, omdat die ook wel heel erg matig verdedigden. Pec Zwolle doet het mééér dan geweldig, niets dan lof, maar om dan 5 spelers van deze ploeg in het Gilette-Klassement te zetten omdat ze vh zwakste elftal vd Eredivisie hebben gewonnen zegt genoeg over het IQ van deze gasten. Calimerogedrag vanuit het oosten? Nee hoor, gewoon bijzaken van hoofdzaken moeten gaan onderscheiden!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thoresen17

   er is nu mooi alternatief….op Fox! Dan kunnen we dat hele VI geblaat overslaan.
   Kun je nog echte goals zien ook! Is mij prima bevallen gisteren.
   Zondag begonnen de TV makers al…Het ergste vond ik nog de minuut die StudioSport wijdde aan Michel Jansen…Pinokkio/ Puppet on a string…werkelijk alles werd er bij gehaald. Voor mij is het nu al zeker; als FCT gaat presteren en titelkandidaat zou worden dan laat Hilversum/ Ajax dit bommetje knallen…laten ze zich focussen op het mooie jonge team dat we hebben; de jongens verdienen positieve aandacht…ook op TV!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Ik kan daar absoluut niet tegen en wordt dan van lief supportertje van binnen helemaal een ultra. Ik lust ze wel rauw die heren met hun hypocriete gebazel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

     Bij zo’n reactie op de VI vraag ik me af wat Beenhakker daar in godsnaam doet, wat de Snor daar in godsnaam doet etc… Als Munsterman bij de Kuip loopt dan krijg je toch hetzelfde?

       /   Beantwoorden  / 
 6. fred

  Hetze mede mogelijk gemaakt door jack van gelder.
  Klootzak

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Net als gisteren op het vorige item wil ik AT5 Amsterdamse stads omroep{zoals tv oost bij ons} toch nog noemen. Daar deden ze een test hoe je het beste kakkerlakken kunt vernietigen. En waar kakkerlakken voor staan weten we allemaal. Er werd er een onder een auto gecrasht. Nou heb ik ook niks met ongedierte maar dit gaat ongemerkt de ether wel in. Laat dhr van Praag daar ook maar zn commentaar op geven. Over het spandoek van VAK P kun je zeggen en denken wat je wil. Jaren zing je een clublied en geen hond heeft het erover. Ik vind het een hetze tegen Twente worden. Misschien dat daarom dit spandoek gemaakt is? Ik zou het graag horen van VAK P zelf. Ja, de Grolsch Veste is levensgevaarlijk terrein. Daarom ga ik er al jaren met mn kinderen naartoe. Hypocriete toestand en die VI vind ik zonder voetbal beelden een waardloos programma worden. Ik zou zeggen kom maar op met nog meer beledigingen naar ons toe. Wij worden er alleen maar sterker van want hoe er over Twente gepraat wordt lijkt nergens op. Schiet bij mij in t verkeerde keelgat. Bah!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Het programma is idd een heel stuk minder geworden. Ze blijven maar doorzagen over bepaalde onderwerpen, zoals nu weer over homo’s. Vorig seizoen werd Heerenveen i.c. Veenstra elke uitzending door het midden gezaagd. Dat begint knoepers te vervelen. Wat mij betreft hoeven ze helemaal geen hele uitzending aan onze FC te wijden, daarvoor was het gewoon veel te slecht de laatste 2 seizoenen en moeten we eerst maar weer eens een serie neerzetten met goed voetbal. Maar gewoon even een opmerking, dat het weer leuk moet zijn om supporter van Twente te zijn was voor mij al een genoegdoening geweest, want zo is het toch ook!?!? Hans Kraay genoot van Promes, kijk, dat is nu mooi om te horen. beter dan die zuurpruim van Kieft, want die heeft ook altijd wat te janken. Nee, voor dat programma blijf ik niet meer thuis. Het gaat op alle fronten hard achteruit en dat heeft niets met negatieve meldingen onze FC te maken.

     /   Beantwoorden  / 
 8. phenix

  aanstootgevend,kan niet voor de kinderen.blabla nou als mijn kinderen dit zingen dan ben ik niet bang dat ze drugs gaan gebruiken,,,tjongejonge tis een liedje al jaren,ook toen we kampioen werden,nooit iemand over gehoord. laten ze over voetbal praten anders bij pauw en witteman gaan zitten

    /   Beantwoorden  / 
 9. Remy

  In de wedstrijd tegen sc Heerenveen, 90 minuten lang Hasj, Coke en Pillen zo gaan wij zondags op pad zingen, of: Jackie ik zie traantjes in je ogen!!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Banie

  Ik ben blij dat we terug zijn bij oud!
  NOBODY LIKES US, WE DON’T CARE!!! We worden weer heerlijk verguist dus ze zijn bang voor ons!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. matn

   amen

     /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  VAK P kan de kas mooi spekken met alle aanvragen voor t shirts. Ik hoop dat elke Twente supporter er een koopt en aantrekt. Als je in heel Nederland alle uitspraken, songteksten van stadionliederen na gaat kijken kom je nog wel meer aanstoot gevende teksten tegen. In
  het stadion hangt ook de tekst, god schiep uit gouden korenaren de tukkers en uit het kaf en de resten de mensen uit het westen. Ik erger me vanaf het begin van de competitie al aan de media en vooral na zondag bij studio sport waar Michel Jansen als een marionet neergezet wordt. Dat Tommetje Egbers daar aan mee wil doen dat is erg!!! Hypocriete bende daar en dat geneuzel over de tekst die geen goeie voorbeeld functie zou zijn. Wat wil je dan christelijke hosanna liederen zingen? Doe toch niet zo belachelijk. Moet je ook niet meer in het stadion komen want het wordt er elke keer gezongen. En gaan de kids daar van aan de drugs, belachelijk! Geef een goeie opvoeding en leg je kids uit hoe het niet moet. Dit ia een hetze aan het worden en maakt mij in ieder geval zo fanatiek dat ik ultraprohetspandoek ben. Wat een gezeur. Nog trotser en ik denk dat dit lied nog vaker gezongen wordt.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Pan Tau

  Ik kijk naar de andere kant van de medaille, dus zeg ik; Studio Sport graag ELKE uitzending beginnen met Pinokkio. V.I. aub 3 keer per week FC Twente tot op het bot beledigen en blijven zoeken naar middelen om FC Twente in de mangel te nemen en er flink door te halen. Waarom? Een betere motivatie bestaat er niet voor Jansen en zijn team!!! ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 13. twentemax

  Volgende thuiswedstrijd alle supporters in een rood shirt met deze tekst en dan staande dit clublied zingen! Dat bereiken ze ermee, saamhorigheid onder supporters. Dus goed gedaan VAK P! Hoor trouwens dat FC Twente misschien een boete krijgt voor het doek. De club staat trouwens achter de doektekst vind het een overdreven gedoe over de tekst van een stadionsong. Goed zo! Misschien moeten we wel richting Duitse competitie, weg uit dit hypocriete kikkerland.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Buddy

  Je zou ‘t niet zeggen maar… nu brama niet speelt en die LEROY FER weg is… spelen wij op ‘t middenveld 10X beter

  van mij mag die opstelling wel zo blijven!

  en die ene mooie paas van onze nieuwe RECHTSBACK martina op rosales was ook wel een geile ;D

  dus ben wel tevreden over de selectie, maar mocht er nog een goeie speler aan de rechter kant komen dan zijn we zeer gevaarlijk!!! ook al blijven we castaignos gebruiken :D

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ron

  Ach laten we even afwachten wat ze ondernemen en/of ze dat kunnen,tegen fc twente en/of vak p en er niet teveel aandacht aan geven, wat dat willen zij graag-lees van gelder/derksen en van praag-
  Gelukkig zijn er ook doekjes gesignaleerd op twitter met dergelijke teksten van ajax dus….
  Genoeg gezeurd hierover, heb een mooie middag gehad met vele mooie momenten nkufo op de aftrapstip was er 1 van! En dan de wedstrijd echt genieten hieronder een citaat van buddy en zo waren er meer mooie momenten

  -en die ene mooie paas van onze nieuwe RECHTSBACK martina op rosales was ook wel een geile-
  Blijkbaar weinig mensen opgevallen maar ja hoe kan het ook anders er viel ook zoveel te genieten deze middag

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentmax

   Pas op met je geile paas! Mijn kinderen lezen dit ook hoor!

     /   Beantwoorden  / 
   1. TT

    Vind ik leuk!

      /   Beantwoorden  / 
 16. Tja

  Wat is er gebeurd met het oud Nederlandse gezegde ‘ zolang je er een ander geen pijn mee doet…”.
  Bestuurders zijn geneigd top down te denken vanuit macht. En waarschijnlijk wil geen meid meer m van praag Naar bed en dan moet ie ff wat in de media roepen. de arrogantie vd macht.
  Maar dat doek was niks mis mee. Dat weet die zgn onderzoekscommissie ook al Lang. Of je Moët idd at5 aanklagen vr die reportage, en Ajax vr dat spandoek.

    /   Beantwoorden  / 
 17. johan

  Twente draait lekker en Gek van Jelder moet weer een rel creëren, dubbel raak dit keer bij de NOS eerst Pinokkio Twente en dan een liedje dat ELKE thuiswedstrijd in de Veste gezongen is…. opeens moeilijk over doen, en het spandoek bij Ajax wordt geprezen!!??! terwijl daarop NB de rellen worden opgehemeld er bij Ajax-Feyenoord geweest zijn door de jaren. Bah wat een schijtvent die Ajacks van Gelder, wordt nog betaald door mijn belastingcenten ook, ontslaan die man!

    /   Beantwoorden  / 
 18. johan

  test

    /   Beantwoorden  / 
 19. Jack van Gelder

  Kan zien dat tukkers op dit blog echt stoned zijn

    /   Beantwoorden  / 
 20. Jack van Gelder

  Twentemax is twentemuts?

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentmax

   Twentesjaaltje, Twenteshirtje, Twentehandoekje, Twentehondevoerbak, Twenteautobanner, Twente leeslampje, Twentebikini, Twenteschoolagenda, TWENTEvest, Twentevlag, Twentesenseomokje, Twentemuispad, Twenteansichtkaartjes, Twentesticker,Twentelineaal, Twentedekbedovertrek, Twentesleutelhanger, Twenterompertje, Twentethuisshirt, Twenteuitshirt, Twentelongdrinkglas, Twentespeentje, Twentebal. Alles te verkrijgen in de fanshop.

     /   Beantwoorden  / 
 21. Henk

  Als dat spandoek al aanstoot geeft, dan moet die derksen ook maken dat ie van de buis af komt, met die verwrongen rotkop van hem.
  als er 1 aan de hasj, coke en pillen is, dan is hij het wel.
  en hij meent ook nog dat hij de wijsheid in pacht heeft.
  hij is nog erger dan van gaal!
  ik erger me met de week meer aan die walrus met anorexia.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   die Derksen heeft zo ongeveer om de uitzending zitten blaten dat ie vroeger aan de pillen en de amfetamine zat en dat dat zo normaal was… en nu meneer netjes zeker met zijn vunzige teksten steeds, dat ie nog geen last heeft van een of andere vrouwenorganisatie en o ja laat Hilversum helemaal zwijgen, waar komt Spuiten en Slikken ook al weer vandaan? (overigens vermaak ik mezelf prima met een kale Grollsch)

     /   Beantwoorden  / 
 22. leukstethuis

  Onderzoek? o o o. Beetje Wiet , een cola en wat vitaminepillen, mag dat al niet meer zondags?

    /   Beantwoorden  / 
 23. banie

  Als FCT een boete krijgt ga ik bij de volgende wedstrijd waarbij het Nederlands Volkslied wordt gezongen een officiele klacht indienen… en ik ga een klacht indienen over elke davidsster in de Arena…

    /   Beantwoorden  / 
 24. Herman

  en dan lullen ze bij de nos over pratende poppen.
  en wie presenteert dat? tommie eNgberts!
  een grotere pratende pop bestaat er op deze aardbol niet!
  met z’n heraaaaaaakles.
  hoe heeft die lul in godsnaam ooit dit baantje gekregen!
  laten ze allemaal lekker barsten en bij Twente moeten ze gewoon op deze voet verder gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 25. twentemax

  Paul Schabbink kon het net mooi verwoorden in rtv oost nieuws. Zo is het. Hoop dat VAK P ons nog meer leuke acties bezorgd. Ga zo door.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Kees kroket

  Veel calimero reacties hier, als je zo’n groot spandoek met die tekst toont dan moet je nadien niet zeiken dat je het deksel op je neus krijgt. Dat had je vooraf kunnen bedenken

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Klopt heb je ook gelijk in. Ik vind het alleen maar prachtig eigenlijk! Alleen dat is de reactie net zo overtrokken als het spandoek groot is.

     /   Beantwoorden  / 
 27. Bertje

  Eerst vonden Derksen en Co. Dat Fc Twente geen hoge ogen zou gooien dit seizoen , maar waar baseren ze dat op? Ze verdiepen zich niet eens in de achtergrond info van onze club.
  En omdat ze dus eigenlijk voor lul staan door te roepen dat Twente niets wordt dit seizoen willen ze na 3 weken niet toegeven dat ze ernaast zitten en zeggen dan dat de tegenstanders zwak waren en leiden de aandacht op hun miskleun af door zoiets onnozels als een spandoek bekritiseren.
  Vind wel dat vak P beter het lied constant kan zingen ipv zo,n groot spandoek ontrollen.
  Het kan inderdaad op sommigen een slechte invloed hebben, maar we moeten nou ook niet weer overdrijven, net alsof we een doodzonde hebben begaan!
  Ik voel wel voor de sfeeraktie van Twentemax, de hele wedstrijd dit lied zingen.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Wim B

  Corona komt!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Zei ik toch! Jesus komt in de hel van Enschede!

     /   Beantwoorden  / 
 29. leukstehuis

  Cash, Smoke en Stillen zo gaan wij zondags op pad.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Bertje

  Als die van Gelder ooit een keer naar Twente komt pleuren we zijn auto vol met hasj, coke en pillen en bellen meteen de politie dat ie handelt in verdovende middelen!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.