Dag des oordeels: 9 mei 2016

Een dag na de laatste competitiewedstrijd op zondag 8 mei (tegen Vitesse) beslist de licentiecommissie van de KNVB over het lot van ons FC Twente. Mocht dan besloten worden dat FC Twente de proflicentie behoudt, dan volgen in juni en november 2016 nog meetmomenten waarop wordt gekeken of aan de financiële voorwaarden is voldaan. Verder bespreekt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Enschede aanstaande maandag de optie de garantstelling langer beschikbaar te houden, tot eind 2016. Reden hiervoor zijn de eerder genoemde meetmomenten die FC Twente nog wacht als op 9 mei de licentie niet wordt ingetrokken. Zoals iedereen zo langzamerhand weet betekent intrekking van de licentie het faillissement van FC Twente. Ondanks de hoopgevende woorden van Onno Jacobs zal het voor ons Tukkers nog wel even spannend blijven dus. Met als finale dag des oordeels die maandag 9 mei.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.