Nagenieten van Feyenoord-FC Twente

Wij supporters mogen altijd langer nagenieten van successen dan onze spelers. Vandaar dit filmpje. Met een klein foutje overigens. U haalt ‘m er vast zo uit.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “Nagenieten van Feyenoord-FC Twente

 1. Dinkeltukker

  Maandagavond bij V.I. waren ze ook aan het nagenieten van een geweldige Tadic. Het kwijl liep de heren om de mond. Ze kwamen superlatieven tekort. Heel goed om te zien dat Tadic naderhand dan ook terecht in de top 5 stond en natuurlijk in het elftal van de week,(niet dus)naast die 5 PSV-ers die thuis een wereldprestatie leverden door Champions Leaque-winnaar N.E.C. met 5-0 te kloppen. Wat zou er gebeurd zijn als 020 uit met 1-4 bij 010 had gewonnen? Dan hadden er 12 spelers van 020 in het elftal vd week gestaan! Maar laat ze lekker daar aankloten in het westen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Juist Dinkeltukker ik heb het al eerder vermeld. Als Nederland het niet wil zien oke, als wij het allemaal maar wel zien! Dit vuile anti Twente spelletje van met name de heren van VI t.v hangt mij flink de strot uit. Ook hoe ze over Joop Munsterman spraken. Gewoon min! Nou vraag ik me af wat je er aan doen kunt, niet veel natuurlijk. Maar wel achter de club/spelers blijven staan. Dit stimuleert eigenlijk alleen maar om nog meer supporter te zijn in hart en nieren. Loat ze ma lullen of nie dan, wie zorgt wel dat wie oons redt!! FORZA TWENTE voor altijd 100% Tukker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harry

   Ze kunnen beter over je fiets lullen, dan over je l… fietsen. :-)

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Misschien tijd voor een ludieke aktie. Maar ja ik zit niet in VAK P zou ik trouwens wel graag willen. Het enige wat we kunnen doen is de Veste een kolkende rooie massa maken elke wedstrijd! Maar t is soms zo slap, wordt tijd dat ALLE supporters de kelen smeren en never nooit niet stil zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   iedereen wil natuurlijk graag een kolkende Veste. Maar laten we niet vergeten dat wij tukkers over het algemeen een afwachtend volkje zijn. Als een elftal dan ook nog aan een wedstrijd begint door de bal maar oeverloos heen weer te schuiven, zoals dat vaak het geval is geweest, dan slaat dat over op de tribunes en wordt het een tamme bedoeling. Als het team vanaf het begin laat zien wie er de baas is in ons eigen stadion en DIRECT vol gas geeft, dan heb je het stadion er gelijk 100% achter staan. Overigens vind ik de avondwedstrijden qua sfeer leuker dan de zondagmidagpartijtjes.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Klopt. s Avonds meer sfeer. Je hebt gelijk maar dat ons team gaat voetballen is zeker! Dus supporters…..weg met dat stille kalme afwachtende.. ..LOAT OE HEURN! Trouwens wat moet NKufo wel niet denken van een Grolsch Veste zonder kabaal herrie en strijd?

      /   Beantwoorden  / 
 4. Peter K

  “Met een klein foutje overigens. U haalt ‘m er vast zo uit.”

  De tweede strafschop van Tadic werd in de linkerhoek geschoten en niet rechtdoor ;) Twee keer dezelfde penalty dus laten zien. Ga ik door voor de wasmachine?

    /   Beantwoorden  / 
 5. fred

  Helaas je gaat niet door voor de wasmachine, het was de rechter hoek.

    /   Beantwoorden  / 
 6. fred

  Joop munsterman gelooft niet meer in jesus

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wim B

  Ik ga Desparados drinken ipv corona. Smaakt me niet meer!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Dinkeltukker

  Die Corona komt niet meer in de Grolsch Veste.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.